ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نوسان پینگ سرور

stux
October 1st, 2013, 00:27
سلام
بنده یک عدد سرور مجازی داخل ایران گرفتم با مشخصات زیر
2 گیگ رم
2 کور CPU 3.9 GH/z
پورت 100 مگ شیر که من تست گرفتم 10مگ بود
ویندوز سرور 2008 اکتیو نشده
خوب مشکل من کجاست مشکل من اینجاست که پینگ سرور به 4.2.2.4 و یا هر کتوی 100 تا 120 هست بعضی مواقع فقط برای یک ثانیه تا 170 میره بالا.این تنها مشکل سرور نیست پینگ داخلی سرور هم با سرور ها داخلی بالاست برای مثال پینگ با تابناک بین 9 تا 20 میلی ثانیه بالا پاین میشه بیشتر روی 13 میلی هست.
خوب من روی سرور NTT نصب کردم و با وی پی ان به سرور وصل میشم هم PPTP هم L2TP ولی وقتی وصل میشم و پینگ میگیرم نوسان شدید هست پینگ من بین 150 تا 200 بالا پاین میشه سرعت هم افتضاه هست فایروال هم در هر حالتی تست شد از اون نبود.میشه یکی کمک کنه تا من مشکل سرور رو پیدا گنم.:105::105::53:

ULTRAWEB
October 1st, 2013, 02:05
اگر گیرت نوسان پینگ هست که این طبیعی هست:)و این پینگ ها همش طبیعی هست

stux
October 1st, 2013, 11:14
دوست عزیز نوسان پینگ در سرور نهایت 10 ms هست در صورتی که وقتی با pptp وصل میشم به سرور بعضی مواقع تا 600 میلی ثانیه بالا پاین میشه و سرعت دانلود به شدت کم میشه و سرعت باز کدن صفحه وب هم همین طور این ها همه غیر عادی هست

SixthElement
October 1st, 2013, 19:43
لطفاً یکم اطلاعات بیشتر بدید، اینکه سرور کجاست ، از کجا به کجا با pptp وصل میشید به کجا . اگر خارج از ایران باشه قاعدتاً زمان رسیدن دیتا از طریق تانل به سرورهم به زمان تاخیر شما اضافه میشه و همینطور بدلیل رمز شدن داده ها حجم ترافیک بالاتر میره و در نتیجه ارتباط کند تر میشه.

stux
October 1st, 2013, 21:39
نه دوست عزیز سرور داخل ایران هست.پس نباید پنگ بالا بره مثلا پینگ سرور 100 باشه با المان پینگ من تا سرور داخل هم 20 باشه میشه نهایت 130 اما نه این جوب نیست بین 150 تا 200 بالا پیان میشه سرعت کم میشه صفحه وب هم به زور باز میشه

stux
October 2nd, 2013, 23:19
کسی نیست به من کمک کنه

ULTRAWEB
October 2nd, 2013, 23:32
کسی نیست به من کمک کنه

میشه بیای بگی چرا نباید پینگ بالابره! چه سرور ایران باشه چه خارج
اصلا میدونی پینگ به چه چیزاهایی بستگی داری

به لود سرور
به تعداد روترهایی که بین شما وسرور هست و نحوه ی مسیربانی درستشون
به کیفیت پهنای باند تامین کننده بین اینترنت شما و سرور

یک شب میان مثلا کل ترافیگ رو می فرستن از یک روتر برای جستجو در پکت ها رد شه 100میلی ثانیه به پینگ اضافه میشه
یک روز فضولی در میان نیست میشه 70 میلی ثانیه

اگر صفحه به زور باز میشه مشکل ازکانفیگ سرورتون هست
واگر نه سایت داریم با پینگ 380 توی 4 ثانیه باز میشه
همون سایت رو داریم با پینگ 80میلی ثانیه توی 3.90 باز میشه
پس تفاوت ها در میلی ثانیه هست اگر صفحات دیر باز میشن سایتت مشکل داره و کانفیگت

شما ای پی سرورت رو بزار بقیه هم تست کننن هرکس بیاد نتیجه پینگ رو بده ببینی حتی از یک شهر تا یک شهر دیگه
از یک پرووایدر تا یک پرووایدر دیگه فرق داره