ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور با پورت 1 گیگ

1eng.ir
March 24th, 2010, 03:14
CPU: Xeon 3220 / Q9550 یا بالاتر
Ram: 4GB
HDD: 250GB
BW: 5TB
Port: 1Gbps
30 IP

- مکان دیتاسنتر مهم نیست (اروپا یا امریکا)
- مثه WS روزی 3-4 جین آی پی بلاک نکنه! + پورتشم Share نباشه.
- قیمت در حد 200 تومن باشه
- آی پی اضافه در حد 1 دلار/یورو باشه

منتظر آفرهای گرمتون هستم :-p

پ.ن: نظرتون در مورد سرورای 10tb.com چیه ؟!

AfraWeb.net
March 24th, 2010, 03:43
اگه یه پورت 100 اختصاصی بگیرید خیلی بهتر از پورت 1 گیگ شییر شده هست .
یاد حرف یه دوستی میفتم رو سرورش با 20 کیلو بایت دانلود میکرد و میگفت من سرور با پورت 2 گیگ داشتم سرعتم در همین حدود بود ;)

1eng.ir
March 24th, 2010, 03:48
سلام

اگر از سرورهای دیتا سنتر جدید caro خواستید برای من پیغام خصوصی ارسال کنید

با تشکر
شنیده بودم پورت 1 میدن!

تظمین میخوام که پورتش اشکمو در نیاره :)

وضعیت پهنای باند و بقیه موارد چطوره ؟

پ.ن: بهتره تو همین اعلام کنین شاید دوستان دیگه هم نیاز داشته باشن، بحرحال من پ.خ کردم.

goldstar
March 24th, 2010, 05:15
100tb.com
softlayer datacenter!
24x7 support
uk2 group
$ 180-250 quadcores (ht) 4-8 gb ram
100 tb bw on dedicated Gbit port!

1eng.ir
March 24th, 2010, 05:22
100tb.com
softlayer datacenter!
24x7 support
uk2 group
100 tb bw on dedicated gbit port!
آمارشو از چند نفری گرفتم. بعضیا میگن خوبه بعضیا میگن نه جالب نیست !!!

شما خودتون ازش سرور داشتین ؟!

پورتش واقعی ـه ؟ (میدونم سافت لایر ...)

AfraWeb.net
March 24th, 2010, 05:57
آمارشو از چند نفری گرفتم. بعضیا میگن خوبه بعضیا میگن نه جالب نیست !!!

شما خودتون ازش سرور داشتین ؟!

پورتش واقعی ـه ؟ (میدونم سافت لایر ...)

یه بار با ساپورت انلاینش صحبت کردم میگفت بیشتر از 100 تا مشتری از ایران دارند گفتم ما کسی رو نمیشناسیسم از شما سرور داشته باشه میشه یک یا چند نفر رو معرفی کنید تا نظرات اونها رو بدنیم گفتند که policy شرکت اجازه همچین کاری رو نمیده ولی واقعا اگر 100 نفر سرور داشته باشند باید یه سر سرنخی تو این فروم داشته باشند که بشه ازشون اطلاعات بیشتر رو پرسید .تو فروم wht.com هم خیلی ها با شک و تردید به این شرکت نگاه میکنند و از پست ها و جواب ها میشه این مسله رو فهمید .

باز هم اگر کسی باشد که ازشون سرور داشته باشه از همون 100 نفر که سرور خریداری کردند ما هم خوشحال میشم نظراتشون رو بدونیم

Arashdn
March 24th, 2010, 07:53
یه بار با ساپورت انلاینش صحبت کردم میگفت بیشتر از 100 تا مشتری از ایران دارند گفتم ما کسی رو نمیشناسیسم از شما سرور داشته باشه میشه یک یا چند نفر رو معرفی کنید تا نظرات اونها رو بدنیم گفتند که policy شرکت اجازه همچین کاری رو نمیده ولی واقعا اگر 100 نفر سرور داشته باشند باید یه سر سرنخی تو این فروم داشته باشند که بشه ازشون اطلاعات بیشتر رو پرسید .تو فروم wht.com هم خیلی ها با شک و تردید به این شرکت نگاه میکنند و از پست ها و جواب ها میشه این مسله رو فهمید .

باز هم اگر کسی باشد که ازشون سرور داشته باشه از همون 100 نفر که سرور خریداری کردند ما هم خوشحال میشم نظراتشون رو بدونیم
مگه چند درصد هاستینگ های ایران تو این فروم میان؟؟
از 15 تا شرکت اول هاستینگ فقط یه دونه شون هست اونم به ندرت میاد
از کل هاستینگ ها شاید 1-2 درصد بیشتر نباشه

MihanNet
March 24th, 2010, 10:15
مثه ws روزی 3-4 جین آی پی بلاک نکنه!

يعني ممكنه اين بلاك شدن ip از dc باشه ؟ من همين مشكل رو با ws داشتم ولي از اون موقع كه اون ويندوز ازت گرفتم ديگه ip بلاك نشده ، با دوتا dc ديگه هم تو آمريكا همين مشكل داشتم كه با همين ويندوز اوكي شد . پس فكر نكنم بلاك شدن از dc باشه ;;)

Woshka
March 24th, 2010, 11:27
مگه چند درصد هاستینگ های ایران تو این فروم میان؟؟
از 15 تا شرکت اول هاستینگ فقط یه دونه شون هست اونم به ندرت میاد
از کل هاستینگ ها شاید 1-2 درصد بیشتر نباشه

یعنی هرکی الافه تو این فرومه؟ :-p
FDSSERVERS پ.رت 1گیگ میده
از خملات DDOS اش که میزد 1گیگ واقعی باشه :))

1eng.ir
March 24th, 2010, 12:26
يعني ممكنه اين بلاك شدن ip از dc باشه ؟ من همين مشكل رو با ws داشتم ولي از اون موقع كه اون ويندوز ازت گرفتم ديگه ip بلاك نشده ، با دوتا dc ديگه هم تو آمريكا همين مشكل داشتم كه با همين ويندوز اوكي شد . پس فكر نكنم بلاك شدن از dc باشه ;;)
باید ویندوزو آپدیت کرد ولی WS شورشو دراورده بود :d
موقعی که من سرور داشتم پورتاش داغون شده بود! مثه اینکه یه سنتر جدید زده ...

یعنی هرکی الافه تو این فرومه؟ :-p
FDSSERVERS پ.رت 1گیگ میده
از خملات DDOS اش که میزد 1گیگ واقعی باشه :))
آره دیگه! همه الافن :دی
FDC رو ول کن! سروراش مثه سیستم منن :-p

پ.ن: یکی از دوستان یه پیشنهاد خوبی دادن. اگه تا امشب سرویس دیگه ای پیدا نکنم از ایشون میگیرم.

itjavani
March 24th, 2010, 12:42
از FDCServer پورت 1گیگ دارم و تقریبا میشه گفت خوبه! تا بحال مشکل در مورد بلاک شدن آی پی نداشتم!

Aria
March 24th, 2010, 13:22
100tb.com
softlayer datacenter!
24x7 support
uk2 group
100 tb bw on dedicated Gbit port!

سلام.

دو نکته اینجا وجود داره، ایشون یا ESXi میخوان و یا Hyper-V که در هر دو حالت، نمیتونند از 100TB بگیرند چرا که ESXi نیاز به LSI RAID Controller داره (حداقل 60$ در ماه هست) و Hyper-V نیاز به ویندوز استاندارد 2008 به بالا داره که من با 100TB صحبت کردم و گفتند ارائه نمیدیم به جز Web Edition رو.

در هر حال این شرکت بسیار عالی هست چون عملاً Softlayer هست ولی متاسفانه محدودیت هایی دارند که بخش فروش گقت در حال بررسی موارد هستند ولی به دلیل انگلیسی بودن شرکت اصلی (شرکت اروپایی بودن) یکی از مشکلاتشون هزینه SPLA Licensing هست که به ماکروسافت به شرکت های اروپایی خیلی گرون میده !

با تشکر.

goldstar
March 24th, 2010, 17:13
بله آریا جان به این نکته دقت نکرده بودم
ولی کلا قیمتهای خیلی خوبی دارند
بله به یکی از دوستانم پیشنهاد دادم و تهیه کرد. میگفت پورتش سرعت بالایی داره. ساپورتشم بعد از 15 دقیقه جواب میده. پورتشم مثل اینکه تا 300 mbps سرعت بهش داده.
به هر حال دیتاسنترشون softlayer هست و جای تردیدی راجع به کیفیت سخت افزار و شبکه نمیزاره.
توی ایران هم مشتری زیاد داره و راست گفتن. چون ایرانی ها بوسیله این شرکت میتونند softlayer رو دور بزنند!
ولی راجع به دیتاسنتر بگم که برای اسپم و ddos و ..... شوخی ندارند.... پس اگر کیفیت واقعی میخواین بگیرین

MihanNet
March 24th, 2010, 17:31
باید ویندوزو آپدیت کرد ولی WS شورشو دراورده بود :d
موقعی که من سرور داشتم پورتاش داغون شده بود! مثه اینکه یه سنتر جدید زده ...

خوشبختانه اولين كاري كه بعد از نصب ويندوز انجام ميدم آپديت ويندوز و سپس نصب آنتي ويروس است
من الان پورت 1 گيگ ازش دارم و سرعت واقعا عاليه ، تا 70mg ‌هم دانلود كردم
ساپورت هم تا اينجا خوب بوده