ProMohammad
September 30th, 2013, 18:13
دوستان من نیاز به افزونه ای د ارم که ادرس ار اس اس رو وارد کنم مثل: /http://test.com/economic/ rss بعد ان افزونه محتوایxml رو در صفحه مورد نظر من ایندکس کند مثلا این شکلی :
خواستگاری دختران از پسران باید فرهنگ شود
یک جامعهشناس راهحل برون رفت از بحران افزایش سن ازدواج را خواستگاری دختران از پسران عنوان کرد و گفت: در حال حاضر فاصله سن بلوغ تا ازدواج 15 الی 17 سال شده است و با توجه به تغییرات جامعه و حرکت به سوی مدرنیته برای کم کردن این فاصله سنی، دختران نیز در صورت لزوم باید بتوانند از پسران خواستگاری کنند و این مسئله باید در جامعه فرهنگسازی شود.
اگر فقط تیتر هم بود مشگلی نیست یعنی بدون متن خبر بعد این محتوا رو که برای من ساخته در یک صفحه مستقل در سایت من ذخیره کند با url مخصوص:
پسران 20%باید20% فرهنگ%20% شود/mysit.com/
الان از افزونه ای استفاده میکنم که لینک به سایت اصلی میدهد لطفا مشارکت کنید
خواستگاری دختران از پسران باید فرهنگ شود
یک جامعهشناس راهحل برون رفت از بحران افزایش سن ازدواج را خواستگاری دختران از پسران عنوان کرد و گفت: در حال حاضر فاصله سن بلوغ تا ازدواج 15 الی 17 سال شده است و با توجه به تغییرات جامعه و حرکت به سوی مدرنیته برای کم کردن این فاصله سنی، دختران نیز در صورت لزوم باید بتوانند از پسران خواستگاری کنند و این مسئله باید در جامعه فرهنگسازی شود.
اگر فقط تیتر هم بود مشگلی نیست یعنی بدون متن خبر بعد این محتوا رو که برای من ساخته در یک صفحه مستقل در سایت من ذخیره کند با url مخصوص:
پسران 20%باید20% فرهنگ%20% شود/mysit.com/
الان از افزونه ای استفاده میکنم که لینک به سایت اصلی میدهد لطفا مشارکت کنید