PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب سورس گاردین

x0r
September 30th, 2013, 17:51
سلام دوستان
چطوری میشه لودر سورس گاردین رو در دایرکت ادمین نصب کرد ؟
یه چند تا سرچ انجام دادم و آموزش دقیق و جامعی پیدا نکردم
ممنون میشم منو راهنمایی کنید

nimafire
September 30th, 2013, 19:09
سلام
اطلاعات بیشتری در زمینه سورس گاردین ارسال میکنید ؟

x0r
October 1st, 2013, 14:06
منظورتون از اطلاعات بیشتر چی هستش ؟

x0r
October 3rd, 2013, 16:54
up

x0r
October 7th, 2013, 12:40
کسی که جوال نداد
خودم راهشو پیدا کردم

ابتدا با دستور زیر مسیر فایل php.ini رو توی سرور پیدا کنید و بازش کنید

php -i|grep php.ini

بعد با توجه به ورژن php سرور این خط رو توی فایل php.ini اضافه کنید

extension=ixed.5.2.lin

مثلا اگه ورژن php سرور 5.3.27 بود باید به این شکل عمل کنید

extension=ixed.5.3.lin

سپس این خط رو اضافه کنید

extension_dir = "/usr/local/lib/extensions"

تو مرحله بعدی به این مسیر برید ( اگه پوشه extenstions وجود نداشت اون رو ایجاد کنید )

/usr/local/lib/extensions

در این سایت با توجه به نسخه سیستم عاملتون لودر مورد نظر رو دانلود در مسیر بالا اکسترکت کنید

http://www.sourceguardian.com/ixeds/

تمام ، لودر فعال شد ، الان یه بار وب سرور رو ری استارت کنید تا بدون مشکل شروع به کار کنه
موفق باشید.

mil4ni
October 7th, 2013, 13:35
سلام
اطلاعات بیشتری در زمینه سورس گاردین ارسال میکنید ؟

سورس گاردین هم مثل zend یا ioncub یکی از انکودرهای معروف هست

البته سورس گاردین خیلی قویتر از دو همتای خودش عمل میکنه و من تا به حال ندیدم کسی فایل های سورس گاردیت رو دیکد کند

ولی هزینه لایسنس این نرم افزار خیلی بالا هست که باعث میشه اکثر نرنامه نویس ها جذب zend یا ioncube شوند

PCcamp.Ir
October 7th, 2013, 19:16
سلام
من نسخه آزمایشی رو دانلود کردم ونصب کردم و 2 تا فایل رو انکد کردم.ایا این انکد با انکد کردن نسخه خریداری شده فرق داره؟منظور درصد دیکد شدنش؟

beniii
October 8th, 2013, 13:54
ابتدا فایل php.ini سرور را باز کنید.برای پیدا کردن مسیر php.ini می توانید از دستور زیر استفاده نمایید:php --iniسپس عبارت extension=ixed.5.2.lin در این فایل اضافه نمایید.سپس در فایل php.ini عبارت extension_dir را بصورت زیر تغییر دهید:extension_dir = "/usr/local/lib/extensions"

تغییرات را ذخیره نمایید.وارد مسیر /usr/local/lib/extensions شوید (در صورتی که extensions وجود ندارد این پوشه را ایجاد نمایید).از طریق لینک زیر و با توجه به سیستم عامل خود فایل SourceGuardian مناسب در در مسیر بالا دانلود و از حالت فشرده خارج نمایید.Latest Loaders (http://www.sourceguardian.com/ixeds/)

برای اطلاع از نوع سیستم عامل از دستورات زیر استفاده نمایید:uname
uname -i

Fullserver.ir
May 27th, 2014, 11:54
سلام
من نسخه آزمایشی رو دانلود کردم ونصب کردم و 2 تا فایل رو انکد کردم.ایا این انکد با انکد کردن نسخه خریداری شده فرق داره؟منظور درصد دیکد شدنش؟
منم همین سوال رو دارم

kayako
June 13th, 2014, 00:25
منم همین سوال رو دارم
فایل های کد شما بعد از 14 روز منقضی میشوند تنها فرقش اینه

deldar
October 25th, 2015, 13:14
سلام پوشه extensions چطور باید ایجاد بشه؟