توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خریدسرورهتزنربرای سایت دانلود
1- باید انگلیسی شما در سطح قابل قبولی باشه
2- پاسپورت یا مدرک هویتی رسمی که به زبان انگلیسی باشه داشته باشید (ازتون کپی پاسپورت یا مدرک شناسایی می خوان)
3- خودتون پی پال یا کردیت کارت داشته باشین یا بدین یه فرد مطمئن براتون پرداخت رو انجام بده
فلکسی پک:
فلکسی پک به خودی خود چیز خاصی نیست فقط اگر بخواین به سرور ساب نت اضافه کنید و هارد اضافه کنید باید ماهانه 15 یورو ناقابل علاوه بر هزینه های افزونه های سرور به عنوان فلکسی پک بپردازید
مدیریت سرور:
برای مدیریت سرور هم از افراد با تجربه و کاردان استفاده کنید. دیتاسنتر سرور رو self-managed ارائه میده و مدیریت به عهده خود مشتری هست
damavand2010
September 30th, 2013, 22:00
ممنون ازراهنماییت mohammad mohsen ،اگه کپی پاسبورت کسیوبگیرم وبنام اون سفارش بدم ،برای پرداخت میتونم ویزاکارت یامسترکارت بگیرم یابایدازبعضی موسسات یاافرادکه پرداخت های خارجی روانجام میدن بایداستفاده کنم.ضمنافقط برای سفارش نیازبه آشنایی به زبان انگلیسی هست یابعدازاونم هنوزنیازهست.
MOHAMMAD MOHSEN
September 30th, 2013, 22:35
ممنون ازراهنماییت mohammad mohsen ،اگه کپی پاسبورت کسیوبگیرم وبنام اون سفارش بدم ،برای پرداخت میتونم ویزاکارت یامسترکارت بگیرم یابایدازبعضی موسسات یاافرادکه پرداخت های خارجی روانجام میدن بایداستفاده کنم.ضمنافقط برای سفارش نیازبه آشنایی به زبان انگلیسی هست یابعدازاونم هنوزنیازهست.
باید حسابی که با پرداخت میشه معتبر باشه و گرنه به مشکل می خورین. اگر می خواین مستقیم خرید کنید باید انگلیسی بلد باشید تمام ارتباطات دیتاسنتر به زبان انگلیسی هست. اگر تجربه در این زمینه ندارید پیشنهاد می کنم مستقیم خرید نکنید و با واسطه های مطمئن کار کنید. اینجا تالار آموزشی هست و دادن آفر ممنوع
Kian
October 24th, 2013, 16:43
آیا امکان ارائه ترجمه شناسنامه یا کارت ملی (ترجمه شده توسط داراترجمه) به جای پاسبورت به دیتاسنتر هتزنر (برای خرید مستقیم سرور) وجود دارد؟
persianmagic
October 24th, 2013, 16:59
آیا امکان ارائه ترجمه شناسنامه یا کارت ملی (ترجمه شده توسط داراترجمه) به جای پاسبورت به دیتاسنتر هتزنر (برای خرید مستقیم سرور) وجود دارد؟
خیز شناسنامه فقط در ایران کاربر داره عزیز.خارج از ایران فقط پاسپورت