PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور مجازی از هتزنر - برای ارسال ایمیل

laser1
September 29th, 2013, 14:29
با سلام
دوستان یک vps از دیتا سنتر هتزنر میخوام واسه ارسال میل
با توجه به این که تجربه ارسال میل از این دیتا سنتر رو دارم مشکلی پیش نمیاد و abuse نمیاد - روی سرور cpanel نصب میکنم
با توجه به این که 15 روز تریال روی هر آی پی فقط یک بار نصب میشه - آی پی رو قبلا از خرید باید چک کنم که قبلا روش Capnel نصب نشده باشه
512 مگ رم کفایت میکنه
حتما از رنج 78.46 باشه
دوستانی که همه این شرایط رو دارند آفر بدهند
با تشکر

smargenius
September 29th, 2013, 15:55
شما ضمانت میدیین این دیتاسنتر به اسپم حساسیت نداره؟!!

laser1
September 29th, 2013, 16:08
درود رنج 78 داریم
سرور رو هم تحویل میدیم که cpanel و اسکریپت را نصب کنید یک smtp server هم جداگانه میدیم که داخل اکریپت ست کنید قدرت ارسال 300 ال 400 ایمیل در ساعت به اینباکس روزانه 12هزار
قیمت ماهانه 50 هزار

من فقط Vps خام میخوام ، دارید در خدمتم ، 20 یا 25 تومن هم بشتر پولش نیست امثال اینباکس و این حرف ها همه کشکه
من خودم فقط اسپم میفرستم همه ارسال ها میره تو اسپم

laser1
September 29th, 2013, 16:10
شما ضمانت میدیین این دیتاسنتر به اسپم حساسیت نداره؟!!

پس این چند میلیون ایمیلی که من با هتزنر فرستادم چرا ابیوز نیومده هنوز

teraserver
September 29th, 2013, 17:21
من فقط Vps خام میخوام ، دارید در خدمتم ، 20 یا 25 تومن هم بشتر پولش نیست امثال اینباکس و این حرف ها همه کشکه
من خودم فقط اسپم میفرستم همه ارسال ها میره تو اسپم
اولا که با لحن درست صحبت کنید دوما این شما نیستی که باید قیمت گذاری کنید این به سروریس دهنده مربوط میشه شما فقط حق انتخاب دارید ما یک smtp سرور قرار میدیم که اسپم نمیشه می تونید دوباره پست قبلی ما را چندید بار بخونید تا زمانیکه که متوجه بشید سیستم به چه صورت هست

ULTRAWEB
September 29th, 2013, 18:34
پس این چند میلیون ایمیلی که من با هتزنر فرستادم چرا ابیوز نیومده هنوز

نه هتزنر بلکه همه جا روی ایمیل میلیونی شاکی میشن
بعدشم شما از کجاسرور داری ای پی شو بده چک کنیم ببینیم واقعا راسته چیزی میگی!
بعدشم اگر هتزنر میلیونی داری و داری می فرستی یکی دیگه میخوای چکار!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به حق چیزای نشنیده !

dertgtr
September 29th, 2013, 18:37
والا هتزنتر که شدیدا به اسپم حساسه برای شما چطور شده حساس نشده ... ! سرور خیلی ها رو به دلیل همین اسپم بسته .

laser1
September 29th, 2013, 23:04
نه هتزنر بلکه همه جا روی ایمیل میلیونی شاکی میشن
بعدشم شما از کجاسرور داری ای پی شو بده چک کنیم ببینیم واقعا راسته چیزی میگی!
بعدشم اگر هتزنر میلیونی داری و داری می فرستی یکی دیگه میخوای چکار!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به حق چیزای نشنیده !

""پس این چند میلیون ایمیلی که من با هتزنر فرستادم"""
این یعنی طی چندین ماه ، با هر سرور روزی 20 هزار میفرستم میشه ماهی 600 هزار با هر سرور تقریبا
بی زحمت اسپم نفرستید

laser1
September 29th, 2013, 23:07
والا هتزنتر که شدیدا به اسپم حساسه برای شما چطور شده حساس نشده ... ! سرور خیلی ها رو به دلیل همین اسپم بسته .

من خدای ایمیل مارکتینگه ایرانم :دی
آقا حسینی رو که میشناسید هتزنر بیشتر کار میکنه
برو بهش بگو چقدر وقته امین با سرور هات میل میفرسته ، ببینی ابیوز داده یا نه
ایمیل فرستادن کار هر کسی نیست ،اگر نکات رو بدونی ابیوز نمیاد

laser1
September 29th, 2013, 23:21
اولا که با لحن درست صحبت کنید دوما این شما نیستی که باید قیمت گذاری کنید این به سروریس دهنده مربوط میشه شما فقط حق انتخاب دارید ما یک smtp سرور قرار میدیم که اسپم نمیشه می تونید دوباره پست قبلی ما را چندید بار بخونید تا زمانیکه که متوجه بشید سیستم به چه صورت هست

من حتی از سرویس های خارجی ایمیل مثل Amazon SES و میل چیمپ استفاده کردم ، نه تنها خود یاهو و جیمیل ایمیل هایی که انبوه و بی سرو ته ارسال میشند رو اسپم میکنند (حتی از این سرویس ها) ، خود اون سایت ها هم اکانت رو اسپمر تشخیص میدن و به سرعت میبندند ،
حالا شما به نظرت یاهو و جیمیل انقدر ابول هستند که ایمیل هایی ارسالی از یک وی پی اس زپرتی رو اینباکس کنن؟
من نوشتم که من فقط اسپم میفرستم ، یعنی همه ایمیل ها اسپم میشه ولی بالاخره بازده خودش رو داره

ULTRAWEB
September 29th, 2013, 23:27
""پس این چند میلیون ایمیلی که من با هتزنر فرستادم"""
این یعنی طی چندین ماه ، با هر سرور روزی 20 هزار میفرستم میشه ماهی 600 هزار با هر سرور تقریبا
بی زحمت اسپم نفرستید
خو.ب از همون جا بازم بگیر اسپمم شما داری می دی نه ما که داریم جواب حرف ها ی شما رو میدیم

fanous_m
September 29th, 2013, 23:38
دوست عزیز cpanel حداقل رم مصرفیش روی 3 الی 4 گیگ هست
در حالی که سرور 512 رو شاید بتونین به قیمت 20 تومن بگیرید
یک کم قضیه مشکوک نیست بنظرتون؟

laser1
September 29th, 2013, 23:44
دوست عزیز cpanel حداقل رم مصرفیش روی 3 الی 4 گیگ هست
در حالی که سرور 512 رو شاید بتونین به قیمت 20 تومن بگیرید
یک کم قضیه مشکوک نیست بنظرتون؟

512 MB RAM (1 GB recommended when hosting many accounts)
System Requirements | cPanel, Inc. (http://cpanel.net/cpanel-whm/system-requirements/)

سایت خودشون میگه حداقل 512 کافیه
حالا شما از خوشون با سواد تری و میدونی که رو 512 نمیشه از هموطن بودن با همچین انسان های مطلعی بسیار خوشحالم

fanous_m
September 29th, 2013, 23:50
512 MB RAM (1 GB recommended when hosting many accounts)
System Requirements | cPanel, Inc. (http://cpanel.net/cpanel-whm/system-requirements/)

سایت خودشون میگه حداقل 512 کافیه
حالا شما از خوشون با سواد تری و میدونی که رو 512 نمیشه از هموطن بودن با همچین انسان های مطلعی بسیار خوشحالم

شما یکم زیادی سواد دارین
بقیه دوستان هم بیسواد هستن توی انجمن
عذر خواهی میکنم
وقت بخیر

se7en-host
September 30th, 2013, 00:13
با سلام در خدمتم

افر ویژه سرور مجازی المان با 100 گیگ هارد رایگان فقط 25 هزار تومان (http://www.webhostingtalk.ir/f15/91918)

laser1
September 30th, 2013, 11:59
دوست عزیز بازم میگم ما تضمین 300 ایمیل در ساعت به اینباکس رو میدیم حالا چطوری بماند شاید اگر قیمت رو بالا می گفتیم به نظرتون دیگه اینطور نمی امد و راحت تر قبول می کردید بازم میگم ما تنها از سرور استفاده نمیکنیم از smtp server هم استفاده می کنیم شما 100تا ایمیل به من بدید من در 20 دقیقه به همه ارسال کنم زمانشون رو چک کنید و اینباکس شدنشون

برای ارسال ایمیل 2 راه وجود داره:
یکی به صورت مستقیم ارسال بشه ، از طریق سروری که static IP & rDNS داشته باشه ، بدون smtp server و به صورت مستقیم ، در این حالت ایمیل ها به سرعت توسط یاهو و دیگر سرویس دهنده ها اسپم میشند.
دومین راه از طریق smtp
یعنی روی سرور یکی از smtp server های معروف مثل exim یا qmail نصب شه
حالا شما وقتی کنترل پنل نصب میکنید معمولا یکی از این smtp server های معروف هم باهاش نصب میشه

teraserver
September 30th, 2013, 12:57
برای ارسال ایمیل 2 راه وجود داره:
یکی به صورت مستقیم ارسال بشه ، از طریق سروری که static IP & rDNS داشته باشه ، بدون smtp server و به صورت مستقیم ، در این حالت ایمیل ها به سرعت توسط یاهو و دیگر سرویس دهنده ها اسپم میشند.
دومین راه از طریق smtp
یعنی روی سرور یکی از smtp server های معروف مثل exim یا qmail نصب شه
حالا شما وقتی کنترل پنل نصب میکنید معمولا یکی از این smtp server های معروف هم باهاش نصب میشه
شما خریداری؟ یا مدرس ایمیل؟

dertgtr
September 30th, 2013, 13:23
من خدای ایمیل مارکتینگه ایرانم :دی
آقا حسینی رو که میشناسید هتزنر بیشتر کار میکنه
برو بهش بگو چقدر وقته امین با سرور هات میل میفرسته ، ببینی ابیوز داده یا نه
ایمیل فرستادن کار هر کسی نیست ،اگر نکات رو بدونی ابیوز نمیاد

کدوم آقای حسینی ؟ پسوند پیشوند داره شهرتشون ؟

laser1
September 30th, 2013, 13:29
کدوم آقای حسینی ؟ پسوند پیشوند داره شهرتشون ؟

sahosseini2005
صفحه اصلی پورتال - Dade Gostar Sina Shiraz (http://client.servervds.com)
کارش حوبه از 2 تا ded که داره من رو هر کدوم یه وی پی اس دارم میخوام از یه جا دیگه بگیرم که روی یه ded دو تا نداشته باشم

laser1
September 30th, 2013, 13:31
شما خریداری؟ یا مدرس ایمیل؟

هرجفتش :دی
میخواستم بگم که بدون smtp server اصلا نمیتونی میل بفرستی ، چون خیلی زود رجکت میشه میل ها توسط یاهو و جیمیل

pejman_view
October 1st, 2013, 20:49
سلام

ما ارائه می دهیم و با ارسال ایمیل مشکلی نداریم،
رنج آی پی هم : 78.47
پیام بدهید در خدمتم

www.denaserver.com
October 2nd, 2013, 13:07
سلام
ما می توانیم ارائه کنیم
هم از هلند و هم از هتزنر
اما پیشنهاد می کنم از هلند بگیرید چون حساسیت کمتری دارند
سبد خرید - Dena Server (http://denaserver.com/cp/cart.php)

avaserver
October 2nd, 2013, 15:23
با سلام ،

نصب و کانفیگ نسخه تریال روی IP رنج 78.46 توسط خود ما انجام شده و 100% روی IP نصب می شود که قبلا License تریال نداشته است .

آدرس ما : صفحه نخست - آوا سرور،هاست ویندوز لینوکس،سرور مجازی،نمایندگی هاست،ثبت دامنه (http://www.avaserver.com) فقط کافی است در توضیحات سفارش اعلام کنید که چنین مواردی نیاز است یا لینک تاپیک را ارسال کنید تا برای شما انجام شود .

موفق باشید .