توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تکرار حروف در کنسول Spider KVM
shetab
September 29th, 2013, 14:15
با سلام
ما یک مشکلی داریم که دیتاسنتر هم قادر به رفع اون نیست و اونم اینکه هر کلیدی که در محسط کنسول KVM میزنیم چندین بار تکرار میشه. soft keyboard همین مشکل رو داره. آیا جایی هست که بشه تنظیمات کیبرد رو تغییر داد تا delay بیشتری رو بپذیره؟
ضمنا کنسول رو از طریق remote desktop اجرا میکنیم.
لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر.
taghi.karimi
September 29th, 2013, 14:44
با سلام
ما یک مشکلی داریم که دیتاسنتر هم قادر به رفع اون نیست و اونم اینکه هر کلیدی که در محسط کنسول kvm میزنیم چندین بار تکرار میشه. Soft keyboard همین مشکل رو داره. آیا جایی هست که بشه تنظیمات کیبرد رو تغییر داد تا delay بیشتری رو بپذیره؟
ضمنا کنسول رو از طریق remote desktop اجرا میکنیم.
لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر.
ممکنه مشکل از اتصال باشه.یعنی مدت زمان پاسخگویی زیاد میشه و هر کلیدی چندبار تکرار میشه.
به صورت مستقیم به kvm وصل بشید.
majidisaloo1
September 29th, 2013, 15:09
از سرور مجازی استفاده بکنید که کمترین پینگ را به اون دیتاسنتری که دارید بهش وصل میشوید را داشته باشد
صد در صد نمیشه رفع کرد
shetab
September 29th, 2013, 15:49
از سرور مجازی استفاده بکنید که کمترین پینگ را به اون دیتاسنتری که دارید بهش وصل میشوید را داشته باشد
صد در صد نمیشه رفع کرد
پینگ از سرور مجازی به آی پی kvm 13ms است.
rouhallah
September 29th, 2013, 17:14
پینگ از سرور مجازی به آی پی kvm 13ms است.
من هم این مشکل را داشتم
ان کلماتی را که می خواستم می دادم دیتا سنتر وارد کنه
shetab
September 29th, 2013, 17:24
:) فکر کنم این بهترین راهه چون الان نزدیک 24 ساعته نتوستم os نصب کنم
nimafire
September 29th, 2013, 17:38
ببینید باید بین هر حرفی که تایپ میکنید یک ثانیه مکث کنید
البته بیشتر kvm ها خود دارای input box هستند
shetab
September 29th, 2013, 17:46
ببینید باید بین هر حرفی که تایپ میکنید یک ثانیه مکث کنید
البته بیشتر kvm ها خود دارای input box هستند
اکثر موافع به یکی دو ثانیه طول میکشه تایپ بشه وقتی هم میشه چندین بار تایپ میشه.
اگر منظورتون soft keyboard هست ، با اون هم همین مشکل وجود داره یعنی وقتی روی حروف کلیک می کنم چند بار ارسال میشن
GateFa
September 29th, 2013, 19:54
از vps ی استفاده کنید که توی همون دیتاسنتر باشه.
یعنی پینگ زیر 1ms
nimafire
September 29th, 2013, 22:31
اکثر موافع به یکی دو ثانیه طول میکشه تایپ بشه وقتی هم میشه چندین بار تایپ میشه.
اگر منظورتون soft keyboard هست ، با اون هم همین مشکل وجود داره یعنی وقتی روی حروف کلیک می کنم چند بار ارسال میشن
خیر kvm به جز همان کیبوردی که دارد یک اپشن دیگری نیز دارد که شما مطلب را در یک باکس وارد میکنید و خودش سیگنال ها را ارسال میکند. البته معمولا kmv ها این اپشن را دارند. اما باز جزو تنظیمات هر kvm هست.این روش 100 درصد مشکل را برطرف میکند
راهکار vps نیز مناسب هست
shetab
September 29th, 2013, 22:37
خیر kvm به جز همان کیبوردی که دارد یک اپشن دیگری نیز دارد که شما مطلب را در یک باکس وارد میکنید و خودش سیگنال ها را ارسال میکند. البته معمولا kmv ها این اپشن را دارند. اما باز جزو تنظیمات هر kvm هست.این روش 100 درصد مشکل را برطرف میکند
راهکار vps نیز مناسب هست
البته با هر بدبخنی بود os نصب شد ولی اسم آپشم رو بفرمایید ممنون میشم.
redhat10
September 29th, 2013, 22:54
یک کیبرد مجازی داره که عملا تفاوتی نداره با تایپ با کیبورد خودتون
این مشکل مربوط به سرعت ارتباط شماست و بهترین کار استفاده از یک وی پی اس در همان دیتاسنتر برای نصب است
البته معمولا روی وی پی اس هم اگر کانکشن فیل تر شکن از باشه همین مشکل پیش میاد