با سلام خدمت تمامی دوستان گلم من یه سایت دارم که دامینشو تغییر دادم روش اسکریپت فریر هست موقعی که دامین رو تغییر میدم دیگه بعد از خرید فریر اتوماتیک محصول را تحویل خریدار نمیده و با ارور 404 مواجه میشن کسی میدونه چجوری مشکل رو باید حل کنم؟
واضحتر بگم اینکه وقتی تغییر دامین میدم هنووز درگاه روی دامین قبلی ست هست
shetab
September 29th, 2013, 17:40
بعد از تغییر دامنه باید دامنه را به بانک اعلام کنید. در مورد 404 هم احتمالا در کانفیگ فریر اسم سایت قبلی هست که ماژول درگاه اون رو اشتباها به callback به درگاه معرفی می کنه.
bmi
September 29th, 2013, 17:43
فایل برگشتی را چک کنید که در هاست وجود دارد
اگر وجود نداشت با آن نامی که تعریف شده است ایجاد کنید
asdadsdxz
September 29th, 2013, 17:47
برید به مسیر و فایل زیر
include/configuration.php
در خط ۵ که طبق کد زیر هست که به جای site.com (در فایل شما ادرس دامین قبلیتون هست )ادرس دامین جدیدتون رو حتما با / اخر بنویسید
نکته: هر بار که دامین عوض میکنید باید این رو هم عوض کنید. البیه یک راهی داره که دیگه نخواهد عوض کنید ولی یکمی کار داره
'url' => 'http://site.com/' , /-- با اسلش آخر
berbidvps
September 29th, 2013, 18:03
برید به مسیر و فایل زیر
include/configuration.php
در خط ۵ که طبق کد زیر هست که به جای site.com (در فایل شما ادرس دامین قبلیتون هست )ادرس دامین جدیدتون رو حتما با / اخر بنویسید
نکته: هر بار که دامین عوض میکنید باید این رو هم عوض کنید. البیه یک راهی داره که دیگه نخواهد عوض کنید ولی یکمی کار داره
'url' => 'http://site.com/' , /-- با اسلش آخر
آقا دمت گرم خیلی آقایی
berbidvps
September 29th, 2013, 18:04
از همه دوستان تشکر میکنم بابت کمک
shetab
September 29th, 2013, 18:40
باید هر کلیدی که میزنید1001-1010 بشمارید بعدی رو بزنید حتی بک اسپیس
SniTomb
September 29th, 2013, 22:54
اگر شما قراره هرروز دامنه رو عوض کنید یک پیشنهاد خوب براتون دارم
در صورت تمایل پ خ بدید تا بهتون یاد بدم
موفق باشید
pixell.ir
September 21st, 2014, 16:41
ایا راهی برای هر بار تغغیر ادرس دامین فریر ایا راحلی دارید که ادرس های دیگر هم لود بشود مثلا کسی
sait2.com و sait3.com و sait4.com
و تعداد دیگر دارد دامین
ولی فقط دامین اصلی sait.com است
---
میشود دامین را پارک کنیم و ادرس اول سایت رویت میشود با هر چندین دامین ولی وقتی خرید انجام و به بانک معرفی و میخواهد اکگانت یا موردی را برگشتی را تحویل مشتری بدهد فقط به ادرس اصلی میرود باید چه کرد که با هر بار دامین که مشتری از همان اول خرید میکند دوباره برگشت هم با همان دامین برود .؟
مینا-صیفی
September 21st, 2014, 17:30
با سلام خدمت تمامی دوستان گلم من یه سایت دارم که دامینشو تغییر دادم روش اسکریپت فریر هست موقعی که دامین رو تغییر میدم دیگه بعد از خرید فریر اتوماتیک محصول را تحویل خریدار نمیده و با ارور 404 مواجه میشن کسی میدونه چجوری مشکل رو باید حل کنم؟
واضحتر بگم اینکه وقتی تغییر دامین میدم هنووز درگاه روی دامین قبلی ست هست
باید برید فایل کانفیگ را باز کنید ادرس جدید را در انجا قرار بدید . اگر درست نشد مشکل از callback هست
- - - Updated - - -
ایا راهی برای هر بار تغغیر ادرس دامین فریر ایا راحلی دارید که ادرس های دیگر هم لود بشود مثلا کسی
sait2.com و sait3.com و sait4.com
و تعداد دیگر دارد دامین
ولی فقط دامین اصلی sait.com است
---
میشود دامین را پارک کنیم و ادرس اول سایت رویت میشود با هر چندین دامین ولی وقتی خرید انجام و به بانک معرفی و میخواهد اکگانت یا موردی را برگشتی را تحویل مشتری بدهد فقط به ادرس اصلی میرود باید چه کرد که با هر بار دامین که مشتری از همان اول خرید میکند دوباره برگشت هم با همان دامین برود .؟
یک راه ساده راحت میگم دامنه اصلی در کانفیگ باشه خوب و بعد دامنه ی دیگه که پارک کردید از دامنه اصلی به دامنه ی جدید دایرکت کنید که دیگه همیشه اصلی در کانفیگ شما میمونه . و دامنه جدید دایرکتی شما سایتتون باز میشه .
pixell.ir
September 25th, 2014, 10:57
منظور بنده این بوده است
که کدی یا موردی به فریر اضافه شود که لیستی از دامین داخلش قرار گیرد به عنوان لیست سفید دامین که با هر دامین وارد میشویم و برگشت هم با
همان دامین باشد و با ارور مواجه نشود ... تشکر ...
- - - Updated - - -
ببخشید ... راحلی درست و کار امد نبود .
- - - Updated - - -
:39:.........up
- - - Updated - - -
:39:.........up
shahramco
January 28th, 2017, 22:34
با سلام و درود
آدرس دامنه فریر رو تغییر دادم ولی به مشکل عجیبی خوردم
کسی میدونه ارور زیر بابت چیه
Warning: session_start() [function.session-start (http://buy.ccgold1.cf/function.session-start)]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/grtechsa/buy.ccgold1.cf/include/configuration.php:1) in /home/grtechsa/buy.ccgold1.cf/include/prepare.php on line 12
Warning: session_start() [function.session-start (http://buy.ccgold1.cf/function.session-start)]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/grtechsa/buy.ccgold1.cf/include/configuration.php:1) in /home/grtechsa/buy.ccgold1.cf/include/prepare.php on line 12
در ضمن فایل کانفیگ رو ویرایش کردم و آدرس دامنه جدید رو دادم
javadk
January 28th, 2017, 23:06
کش و هیستوری مرورگرتون رو بصورت کامل پاک کنید.
shahramco
January 28th, 2017, 23:59
کش و هیستوری مرورگرتون رو بصورت کامل پاک کنید.
قبلا پاک کردم حتی به دوستانم که جای دیگری هستند گفتم چک کنند ولی ارور میده , مجبور شدم یکبار دیگه فایل اینستال رو آپلو کنم و از اول نصب کنم تا درست بشه