ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک به تازه کارهای ناشی راه اندازی سایت

Teti5
September 28th, 2013, 21:27
با سلام
لطفا قدمهای پس از ثبت دامین و خرید هاست و دریافت ایمیل اطلاعات مربوطه از هاست رو لیست وار معرفی کنید.
ممنونم :)

Taryan4
September 28th, 2013, 21:37
سلام
قدم بعدی نصب سیستم مدیریت محتوای مورد نظر و شروع فعالیت.

Teti5
September 28th, 2013, 22:19
از نصب سیستم مدیریت محتوا چیزی نمی دونم. Wordpress ورژن جدید رو دانلود کردم.DNS رو تنظیم کردم. از حالا به بعد... خیلی ناشی هستم. لطفا کمکم کنید

best74op
September 28th, 2013, 22:20
به دنیایی از مشکلات و دردسر خوش آمدید! (شوخی بود)
مرحله بعد انتخاب سیستم مدیریت محتوا (با توجه به نیازتون) و نصب اون روی هاست است. (درحال حاضر رایج ترین سیستم های مدیریت محتوای رایگان برپایه PHP عبارتند از WordPress و نیوک و جوملا و... که همگی برای راه اندازی سایت شخصی مناسبند)
مرحله بعدش کاستوم و بهینه کردن سیستم مدیریت محتوا براساس نیازتون است.
این دو مرحله خودش دوماه زمان میبره! اینا رو انجام بده تا بعد...

best74op
September 28th, 2013, 22:27
از نصب سیستم مدیریت محتوا چیزی نمی دونم. Wordpress ورژن جدید رو دانلود کردم.DNS رو تنظیم کردم. از حالا به بعد... خیلی ناشی هستم. لطفا کمکم کنیدنصبش کاری نداره. فقط وردپرسی که دانلود کردی رو باید به هاستت انتقال بدی و در پوشه public html اکسترکت کنی. (حتما به صورت Zip باشه، چون اگه RAR بفرستی شاید روی هاستت اکسترکت نشه.) سپس باید دیتابیس (برای ذخیره سازی نوشته هات) ایجاد کنی. (این مورد رو جستجو کن، برای بار اول یکم گیج کننده است!) در نهایت آدرس سایتت رو در مرورگر میزنی، فایل اینستالر وردپرس اجرا میشه و مرحله به مرحله رو جلو میری تا عملیات نصب به پایان برسه. (در گوگل جستجو کن آموزش نصب وردپرس)

من زیاد انجمن نمیام. پس شاید نتونم زود به زود به تاپیکت سربزنم.

سعی کن با جستجو مشکلاتت رو حل کنی، سریعتر به نتیجه میرسی تا اینکه در انجمن ها بپرسی.

Teti5
September 28th, 2013, 22:40
من دارم از یه نرم افزار Artisteer استفاده میکنم.باید سریع انجامش بدم.وقتی صفحه رو طراحی کردم کار سریعتر پیش میره؟ best74op مرسی. دارم همزمان با جستجو و کمک از انجمنی ها کارا رو پیش می برم :)

mahdi66
September 28th, 2013, 22:58
پیشنهاد میشه از قالبهای آماده استفاده کنید نه Artisteer
بعد نصب وردپرس دیگه کاری نداری و می تونی شروع کنی
بقیه کارا یکم وقت می خواد یواش یواش خودت بیشتر آشنا میشی

downloaddl
September 28th, 2013, 23:18
نصب اس***یپت
تبلیغات
اگه انجمن می خواین : vb - mybb
اگه سایت دانلود وخبری .... : wordpress , joomla , nuke

Teti5
September 29th, 2013, 00:12
wordpress ronasb kardam. Database ham sakhtam va config ro tagheer daadam. hala chi?

JATHIYA
September 29th, 2013, 10:13
خب هیچی دیگه ادرس سایتت رو بیار میبینی صفحه آورده میگه اطلاعات مثلا ایمیل ات چیه اسمت کیه یوزر و پسورت میخواهی چی باشه
رو وارد میکنی
از اون موقع میایی تو جمع وردپرسیون