توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : 1 گیگ هاست وارز با مشخصات خاص!
meisam222
March 23rd, 2010, 16:21
سلام خدمت دوستان گر امی ؛
1 گیگ هاست وارز می خوام برای سایتی که :
- اسکریپت مورد استفادش کاملا رایگانه
- مرکز دانلودی داره که بعضی از فایل هاش وارز هستند
- بازدید میانگین روزانه 1500 داره
لطفا به این موارد هم توجه بفرمایید :
+ پنل هاست ترجبحا Cpanel باشه و اگر دایرکت بود خود شما باید زحمت انتقال سایت و بکشین
+ مرکز دانلود سایت کاملا فعال است ٫ پس اگر از این بایت فشاری به سرورتان وارد می شود لطفا آفر ندهید چون نمی خوام با ساسپند کردن پی در پی سایت رنکینگ 4 فعلی رو از دست بدم
منتظرم
موفق باشید
mehdi24
March 23rd, 2010, 16:40
اگه واقعا بازدیدتون در این حده و نمی خواین رنکتون به خاطر ساسپند شدن ها از دست بره، قیمت های پایین رو نادیده بگیرید. از ما گفتن
1eng.ir
March 23rd, 2010, 16:44
هاست وارز - WAREZ HOST - هاست دانلود و بدون کپی رایت - هاست وارز cPanel (http://mehrhost.com/warez.html)
---------- Post added at 05:01 PM ---------- Previous post was at 05:00 PM ----------
لیان تیم = هاست . دومین . سرور اختصاصی . سرور مجازی . نمایندگی فروش (http://www.lianteam.com)
alimosavi
March 23rd, 2010, 17:08
شما بهتره فقط فایل هاتونو رو سرور وارز بریزید ...
LoveLife
March 23rd, 2010, 19:32
مهر هاست تایید می شه
asrhosting
March 23rd, 2010, 19:52
سلام هاست وارز ما را نیز تجربه کنید : کاملا وارز می باشد.
10 گیگ با پهنای باند نامحدود + سی پنل + امکانات نامحدود سالیانه 30 هزار تومان ویژه عید + تبلغ ما نیز درون سایتان باشد !
جهت دریافت اطلاعات بیشتر و... به Takhoster - سامانه پشتيباني آنلاين (http://www.support.takhoster.net) بروید .
با تشکر
Shc
March 23rd, 2010, 20:12
1500 نفر بازدید روزانه که چیز زیادی نیست.ولی اگر از این 1500 نفر روزانه 70% دانلود کنند باید ببینید چقدر پهنای باند مصرف میشه.چون با توجه به مصرف پهنای باند میشه تقریبا حدس زد سایت شما به سرور فشار میاره یا نه.
البته اگر بستن سایت شما به خاطر فایل هاتون بوده که باید مشخص بشه چند جا و چند بار بوده(؟)که دیگه بحث جداست.
---------- Post added at 08:12 PM ---------- Previous post was at 08:02 PM ----------
سلام هاست وارز ما را نیز تجربه کنید : کاملا وارز می باشد.
10 گیگ با پهنای باند نامحدود + سی پنل + امکانات نامحدود سالیانه 30 هزار تومان ویژه عید + تبلغ ما نیز درون سایتان باشد !
جهت دریافت اطلاعات بیشتر و... به takhoster - سامانه پشتيباني آنلاين (http://www.support.takhoster.net) بروید .
کدام دیتاسنتر هست که کاملا و 100% هست؟
چون در تمام دنیا کپی رایت باید رعایت بشه و اونجاهایی که اصطلاحا بهشون میگن وارز ساپورت دردسرش واسه شکایت کننده زیاده ( البته در همین جاها هم کپی رایت باید رعایت بشه ) و شاکی از کسی شکایت نمیکنه (ممکنه هم شکایت بکنه)
nimafire
March 25th, 2010, 18:36
سلام
ما نزدیک به 2 سال فعالیت در زمینه هاست وارز داریم میتونیم بهتون با دایرکت ادمین سرویس بدیم.
کیفیت سرویس ها مناسب بوده و مشکلی نخواهید داشت
در صورت تمایل در خدمتتان هستیم
لینوکس وارز با کنترل پنل Direct Admin Afagh hosting (http://portal.afaghhosting.net/linux_warez.html)
nimafire
March 25th, 2010, 18:36
سلام
ما نزدیک به 2 سال فعالیت در زمینه هاست وارز داریم میتونیم بهتون با دایرکت ادمین سرویس بدیم.
کیفیت سرویس ها مناسب بوده و مشکلی نخواهید داشت
در صورت تمایل در خدمتتان هستیم
لینوکس وارز با کنترل پنل Direct Admin Afagh hosting (http://portal.afaghhosting.net/linux_warez.html)
NovinSite.ir
March 25th, 2010, 20:15
با سلام
در خدمتیم
ا گیگ ماهانه 15000 تومان
meisam222
April 25th, 2010, 15:39
قابل توجه دوستان عزیز : من هنوز نتونستم سرویس مورد نظرم و پیدا کنم ؛
-- مهرهاست پشتیبانش که اصلا آنلاین نیست ، می خواستم ازشون بگیرم اما این مسئله دلسردم کرد ( معمولا شرکت های هاستینک صبح ها اپراتوری رو واسه پشتیبانی می زارن )
-- لیان تیم هم که فعلا تعطیل کرده ( دارن بروز رسانی می کنند )
-- نوین سایت هم احتمالا اشتباه تایپ کردن ( 1 گیگ ماهانه 15 هزار تومان!! البته حق دارن هر قیمتی واسه خدماتشون بزارن ولی این قیمت به کار من نمیاد )
-- afaghhosting هم دایرکت رو رو پلاناش می ده که من cpanel مدنظرم هست و سرور های داخل ایران قیمت هاش بالاست
لطفا 1 گیگ هاست وارز که با سایت دانلود مشکلی نداشته باشه و پشتیبانی خوب هم داشته باشه ٫ معرفی کنید ..
قیمت ها زیاد بالا نباشه ..
ممنون از همه دوستان
mohsen1
April 25th, 2010, 16:10
شما هاست وارز برای اسکریپت نال می خواهید یا برای فایل هاستینگ.
این خیلی مهمه.
بیشتر جاهایی که سرویس وارز می دند برای اسکریپت نال سرویس می دن و لینک وارز ، نه فایل هاستینگ.
و بعد اینکه هزینه ای که می خواید پرداخت کنید رو بفرمایید تا دوستان در جریان باشند.
RezaFH
April 25th, 2010, 16:41
سلام خدمت دوستان گر امی ؛
1 گیگ هاست وارز می خوام برای سایتی که :
- اسکریپت مورد استفادش کاملا رایگانه
- مرکز دانلودی داره که بعضی از فایل هاش وارز هستند
- بازدید میانگین روزانه 1500 داره
لطفا به این موارد هم توجه بفرمایید :
+ پنل هاست ترجبحا Cpanel باشه و اگر دایرکت بود خود شما باید زحمت انتقال سایت و بکشین
+ مرکز دانلود سایت کاملا فعال است ٫ پس اگر از این بایت فشاری به سرورتان وارد می شود لطفا آفر ندهید چون نمی خوام با ساسپند کردن پی در پی سایت رنکینگ 4 فعلی رو از دست بدم
منتظرم
موفق باشید
با قبول تمام موارد ، 1 گیگ برای یک سال 30 تومن !
سرور قوی ، پورت یک گیگابیت و آپتایم 99.9%
در خدمتم :)
hostina
April 25th, 2010, 17:08
سلام
با پورت 1گیگابیت می تونم بدم بهتون با پهنای باند نامحدود
سالیانه 30.000هزارتومان
parsystem.sales@gmail.com
موفق باشید
parsvps
April 25th, 2010, 17:19
کدام دیتاسنتر هست که کاملا و 100% هست؟
چون در تمام دنیا کپی رایت باید رعایت بشه و اونجاهایی که اصطلاحا بهشون میگن وارز ساپورت دردسرش واسه شکایت کننده زیاده ( البته در همین جاها هم کپی رایت باید رعایت بشه ) و شاکی از کسی شکایت نمیکنه (ممکنه هم شکایت بکنه)
شرکت افرانت دیتا سنتر ملی در تهران
meisam222
April 25th, 2010, 19:06
تشکر از راهنمایی ها :
- من سایتم با جوملاست و اصلا نمی خوام رو هاست اسکریپت نال نصب کنم ... اما چون یکی از زمینه های فعالیت سایت دانلود هست ٫ بعضی از فایل ها وارز هست ..
من این سایت و رو هاست معمولی دارم که حالا گفتن به خاطر این فایلها باید باید نقل مکان کنی!
+ rezafh2 عزیز ؛ قیمت شما مناسب هست ٫ اما شما توو سایتتون اشاره ای به وارز بودن یا offshore بودن سرورتانون نداشتید .. حالا میتونم به عنوان یک هاست وارز از پلانی که پیشنهاد دادی استفاده کنم ؟:">
+هاستینا ؛ من نتونستم وارد سایت شما بشم ( To change this page, upload your website into the public_html directory )
+ parsvps ؛ سرور ایرانی با تمام مزایایی که داره اما ..دایرکت ادمین & کمی گران
من باید تا ساعت 10 امشب یه هاست واسه سایتم انتخاب کنم .. لطفا راهنمایی بفرمایید
RezaFH
April 25th, 2010, 19:13
تشکر از راهنمایی ها :
- من سایتم با جوملاست و اصلا نمی خوام رو هاست اسکریپت نال نصب کنم ... اما چون یکی از زمینه های فعالیت سایت دانلود هست ٫ بعضی از فایل ها وارز هست ..
من این سایت و رو هاست معمولی دارم که حالا گفتن به خاطر این فایلها باید باید نقل مکان کنی!
+ rezafh2 عزیز ؛ قیمت شما مناسب هست ٫ اما شما توو سایتتون اشاره ای به وارز بودن یا offshore بودن سرورتانون نداشتید .. حالا میتونم به عنوان یک هاست وارز از پلانی که پیشنهاد دادی استفاده کنم ؟:">
شما خیالتون تخت ;)
حتی اسکریپت نال هم مشکلی نداره چه برسه به فایل وارز که توی سرور پره :d
اگر خواستید میتونم چند تا از مشتری هام رو هم معرفی کنم
اگر نیاز به توضیح بیشتری میبینید ، میتونم توی پشتیبانی آنلاین سایت و یا یاهو با آی دی webdd_ir در خدمت باشم
موفق باشید
DeltaGostar
April 25th, 2010, 20:33
1 گیگ هاست وارز
برای نصب vb
تضمینی که مشکل کپی رایت پیش نیاد و اپتایم دیتا سنتر و غیره مشخصات و نوع پرداخت ها
پیغام خصوصی یا عموی یا چت یاهو و غیره نیا برای خرید
لطفا
meisam222
April 25th, 2010, 20:36
من الان از سایت شما می خوام سفارش بدم 1gb رو زدین 35 هزار تومان و توو پورتال whm زدین 40 هزار تومان ! هیچ کدوم اون قیمتی نیست که فرموده بودینb-)
لطفا بفرمایید باید چکار کنم ؟
alborzhost
April 25th, 2010, 20:54
با سلام
Cpanel
یک گیگ هاست + یک دامنه رایگان + 100 گیگ پهنای باند سالیانه 45000 تومان
DirectAdmin
یک گیگ هاست + یک دامنه + 100 گیگ پهنای باند سالانه 30000 هزار تومان
آپتایم 99 %
مدت فعالیت 2 سال
RezaFH
April 25th, 2010, 21:37
من الان از سایت شما می خوام سفارش بدم 1gb رو زدین 35 هزار تومان و توو پورتال whm زدین 40 هزار تومان ! هیچ کدوم اون قیمتی نیست که فرموده بودینb-)
لطفا بفرمایید باید چکار کنم ؟
قیمت سایت رو کاهش دادیم
قیمت پورتال رو هنوز کم نکردم :d
این هم یک آفر برای شما بود ، شما همون یک گیگ رو سفارش بدید ، من تصحیح میکنم
موفق باشید