توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارسال نشدن پسورد جدید به کاربر
Mihan-Server
September 27th, 2013, 01:19
با سلام .
در قسمت فراموشی پسورد سیستم whmcs ، وقتی کاربر ایمیل خود را داخل فیلد مینوسد یک ایمیل با همچین محتوایی ارسال میشود :
http://portal.test.com/pwreset.php?key=cfc45b1a6cd43802791c393af6b
که وقتی کاربر روی لینک کلیک کند باید پسورد جدید ایمیل شود که متاسفانه این اتفاق نمی افتد .
اگر راه حلی دارید بفرمایید .
websazha
September 27th, 2013, 03:24
این مشکل در چند نسخه آخر نا ل دیده شده که ما هم چند ساعتی این مورد داشتم که با آپگرد به نسخه اصلی نا ل توسط خودمون حل شد.
شما هم توصیه می کنم نسخه اصلی ( از سایت x-y-z ) دانلود نکنید و نسخه آخر نصب کنید.
Mihan-Server
September 27th, 2013, 09:11
این مشکل در چند نسخه آخر نا ل دیده شده که ما هم چند ساعتی این مورد داشتم که با آپگرد به نسخه اصلی نا ل توسط خودمون حل شد.
شما هم توصیه می کنم نسخه اصلی ( از سایت x-y-z ) دانلود نکنید و نسخه آخر نصب کنید.
قربان ما ورژن 5.2.7 اصلی را آپگرید کرده ایم نه ورژن نال شده !
اما چون قبلا بصوت نال بوده است و تبدیل شده است فکر کنم اختلالاتی پدید آمده . ( دقیقا بعد از تبدیل به ورژن اصلی این اتفاقات افتاد )
مشکل اصلی :
کاربران قبل نمیتوانند با یوزر و پسورد خودشان وارد پرتال شوند ( دقیقا بعد از انجام تبدیل به ورژن اصلی این اتفاق افتاد ) که گفتیم شاید قسمت "فراموشی پسورد" بتواند در رابطه با مشکل ما باشد .
اما دقت کنید مشکل اصلی این هست که یوزر های قبل نمیتوانند وارد شوند .. /
Mihan-Server
September 27th, 2013, 09:52
up
shahr0kh
November 29th, 2013, 13:23
من از ورژن نال استفاده میکنم همین مشکل و دارم ...
دوستان راهنمایی کنید ...
shahr0kh
November 29th, 2013, 13:52
آقا کسی نیست یعنی این مشکل و حل یا براش پیش اومده باشه ..
omidppm
November 29th, 2013, 14:55
ربطی به نال و غیر نال نداره باید محتویات پوشه template_c رو به طور کامل پاک کنید تا مشکل برطرف بشه
shahr0kh
November 29th, 2013, 14:57
مشکل جدید هم پیدا شد که کپچا نشون داده نمیشه :دی
omidppm
November 29th, 2013, 14:58
مشکل جدید هم پیدا شد که کپچا نشون داده نمیشه :دی
همون کاری که گفتم رو انجام بدید درست میشه
shahr0kh
November 29th, 2013, 14:58
همون کاری که گفتم رو انجام بدید درست میشه
جایگیزین کنم چیزی یا نه ؟!
omidppm
November 29th, 2013, 15:00
ببخشید منظورم این بود که محتویات پوشه رو فقط پاک کنید
atryad
November 30th, 2013, 20:52
با سلام
ابتدا چک کنید ببینید بازیابی رمز با کدوم پوسته درست کار میکنه بعد محتوای فایل pwreset.tpl از پوسته سالم را با پوسته مورد نظر تعویض کنید
Yas-Host
November 30th, 2013, 23:06
مشکل از قالب ایمیل می باشد بر روی کد نمایش لینک , لینکی خورده است.
در صورت نیاز دسترسی را ارسال کنید فیکس کنم براتون
موفق باشید.