توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید قالب از joomplate
ha_shirvani
September 26th, 2013, 17:41
با سلام به خدمت همه ی کاربران و مدیران
من میخواستم قالب آُسمان 2 رو از دانلود قالب رايگان جوملا، قالب جوملا ، قالب جوملا 2.5، قالب جوملا 3 (http://www.joomplate.ir) خریداری کنم.
خواستم ببینم جایه مطمئنی هست؟کسی تا حالا خرید کرده ازشون؟صلاح میدونید؟
سیدرضا بازیار
September 26th, 2013, 17:44
تا حالا خرید نکردم. اما فکر کنم معتبر بشه
به نظر من بجای خرید قالب، قالب اختصاصی بسازید!
ha_shirvani
September 26th, 2013, 17:45
هزینه بالا در میاد والا
almapanel
October 4th, 2013, 22:52
معتبر از چه لحاظ ؟!
اینکه قالب رو بهتون بدند و سالم تحویل بدن و. ؟! خب آره شاید معتبر باشه ؛
اما
ببینید دوست عزیز این شرکت های فروش قالب تو ایران (به غیر از یکیشون !) بقیه قالب های نال شده را از اینترنت دانلود میکنن و بعد از راستچین کردن اون رو به شما میفروشن !
قالب های نال شده ممکنه دارای شل و باگ باشن و باعث هک شدن سایت شما بشن !
soheil.zare2006
October 4th, 2013, 23:50
معتبر از چه لحاظ ؟!
اینکه قالب رو بهتون بدند و سالم تحویل بدن و. ؟! خب آره شاید معتبر باشه ؛
اما
ببینید دوست عزیز این شرکت های فروش قالب تو ایران (به غیر از یکیشون !) بقیه قالب های نال شده را از اینترنت دانلود میکنن و بعد از راستچین کردن اون رو به شما میفروشن !
قالب های نال شده ممکنه دارای شل و باگ باشن و باعث هک شدن سایت شما بشن !
سلام
دوست عزیز فکر نمیکنید با این حرفتون عملاً بدون هیچ مدرک و منطقی دارید به چند صد شرکت ایرانی تهمت میزنید ؟
voipsky
October 5th, 2013, 00:39
من از سایت p30template.com خرید داشتم و مشکلی ندارند ولی قالب رو برای یک دامنه کد میکنند، سایت takwd.ir هم هست که کارشون خوبه
از سایتی که معرفی کردید هم از قالبهای رایگانی که گذاشته استفاده کردم
میتونید قبل از خرید باهاشون صحبت کنید و اگر جواب گرفتید خرید کنید
mr.web
October 5th, 2013, 01:06
سلام
پیشنهاد میشه قبل از خرید تماس تلفنی داشته باشید تا از شرایط ساپورت اطلاع پیدا کنید .
بعد اینکه سعی کنید از سایت هایی که نمونه کار معتبر دارن خرید کنید
almapanel
October 11th, 2013, 02:53
سلام
دوست عزیز فکر نمیکنید با این حرفتون عملاً بدون هیچ مدرک و منطقی دارید به چند صد شرکت ایرانی تهمت میزنید ؟
چندصد شرکت ایرانی ؟!!! کلا فکر نمیکنم 20 تا سایت بیشتر در این زمینه فعالیت کنن و شاید نصفشون شرکت باشن !! بنظرتون صدتا شرکت ایرانی هستند که در زمینه فروش قالب فعالیت کنن ؟! چندصد تا و تهمتش بماند !
اگر میشناسید معرفی کنید ! من که 5 سال با جوملا و.. کار کردم این حرفو زدم !