توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز مند شریک
alavi71
March 22nd, 2010, 22:39
باسلام خدمت دوستان
من به یک فرد یا شرکت نیاز دارم برای شراکت در کار هاست
تخصص داشته باشه و مثل من حدود 150تا 200یوزر داشته باشد
هرکسی دوست دارد جواب بدد به صورت پیام خصوصی و تعداد یوزر و سایتش و شماره تماس بدد
ممنون
Woshka
March 23rd, 2010, 00:43
میتونم ریسلری بدمت
AfraWeb.net
March 23rd, 2010, 00:49
باسلام خدمت دوستان
هرکسی دوست دارد جواب بدد به صورت پیام خصوصی و تعداد یوزر و سایتش و شماره تماس بدد
ممنون
خوب شما که یوزر هاتون رو دارید چه نیازی به شریک دارید ؟
تو هاستینگ سعی کنید شراکت نکنید ;)
Kambiz
March 23rd, 2010, 11:42
شریک نگیری بهتره
واگزار کنی فکر کنم خوب باشه
Arashdn
March 23rd, 2010, 13:13
اگه شریک خوب بود خدا هم شریک داشت ....
KamranOnline
March 23rd, 2010, 14:30
باسلام خدمت دوستان
ممنون
در صورتی که تمایل به واگذار کردن اکانت های خودتان دارید با من تماس بگیرید.
AfraWeb.net
March 23rd, 2010, 14:37
اگر میخواهید اکانت هاتون را واگذار کنید به فرد یا شرکت معتبری واگذار نمایید . اگر نمیتونید مشتری ها را ساپورت کنید و وقت کافی ندارید از دوستان کمک بگیرید و با هزینه ای توافقی کارهای ساپورت را بسپارید دست اونها .
در کل شراکت در این کار سودی برای شما نخواهد داشت یکی از دو راه حل بالا را میتوانید انتخاب نمایید
Woshka
March 23rd, 2010, 15:44
میتونید ریسلر از یکجای معتبر بگیری
خیالت از بابت اکانت هات هم راحت تره
alavi71
March 23rd, 2010, 16:23
من میگم شریک تمام دوستان میگن بیا از ما هاست یخر یا میگن یوزرات را بما بفروش یا میگن ما یوزراتون را پشتیبانی میکنیم
اگه اینها را میخواستم مینوشتم
فکر کردید من یوزرهام را از سر راه اوردم
من فقط به دلیل اینکه میخوام کنکور بدم میخواستم با کسی شریک بشم که دیدم ..................... و همون بهتر که خودم کار کنم
AfraWeb.net
March 23rd, 2010, 16:36
شما نوشتید شریک میخواهید ولی ننوشتید برای چی میخواهید . اصلا معنی شراکت رو میدونید . ما فقط راهنمایی کردیم که چه کاری بهتر است انجام بدید .
در ضمن ما اصلا سرویس های هاستینگ ارائه نمیکنیم :-w
alavi71
March 23rd, 2010, 17:12
[/color]
شما نوشتید شریک میخواهید ولی ننوشتید برای چی میخواهید . اصلا معنی شراکت رو میدونید . ما فقط راهنمایی کردیم که چه کاری بهتر است انجام بدید .
در ضمن ما اصلا سرویس های هاستینگ ارائه نمیکنیم :-w
شما که معنی شراکت را میدونید بگید ما هم بفهمیم
من به شما توصیه میکنم یک بار دیگه بخونید و بفهمید من چی گفتم بعدش اینجوری بگید
saeidj
March 23rd, 2010, 17:21
چیه حاجی؟ چماقت کو؟ این چه طرز حرف زدنه؟
هی یوزر هام رو از سرراه نیوردم راه انداختی. با بچه که طرف نیستی kamranonline یه شرکت معتبر و معروف هاستینگ داره و مثل شما یه هاست فروش 18 ساله خانگی نیست. اگه شما 100 تا یوزر داری ایشون 1000 تا یوزر دارند(اگه بیشتر نباشه!) تو سایتوشون ببینید!
و حداقل 8 9 سال از شما بزرگتره پس مراقب حرف زدنتون باشید
Avicenna
March 24th, 2010, 12:21
سعید جان من خیلی عذر می خوام... یه شرکت معتبر چندهزار ساله اینجوری باید جواب بده؟
این آقا اعلام کرد دنبال شریک می گردم اگه کسی هست بگه... من این تاپیک رو خوندم دیدم موضوع اینجوریه بستمش... جواب ایشون به پست اول تاپیک چه ربطی داشت؟
شما هم که کاسه داغتر از آش...
saeidj
March 24th, 2010, 16:57
سعید جان من خیلی عذر می خوام... یه شرکت معتبر چندهزار ساله اینجوری باید جواب بده؟
این آقا اعلام کرد دنبال شریک می گردم اگه کسی هست بگه... من این تاپیک رو خوندم دیدم موضوع اینجوریه بستمش... جواب ایشون به پست اول تاپیک چه ربطی داشت؟
شما هم که کاسه داغتر از آش...
شما بنا به دلایلی احترامت واجب
بنده هم کاسه داغ تر از اش نشدم. شاید اصلا کامران منو نشناسه. اما من خوب میشناسمش و کمک هایی به بنده کرده که دوست ندارم جلو من به ایشون توهین بشه.
ایشون پستشو پاک کرد.کاش یه نقل قول ازش گرفته بودم! اگه می دیدی چطور حرف زده حتما شما هم یه چیزی می گفتی