PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل عجیب وردپرس » حل این مشکل = کارت شارژ

donya3at
September 25th, 2013, 22:56
با عرض سلام خدمت اساتید محترم

بنده یه هاست دارم و مدت چند ماهی میشه وردپرس نصب کردم من میخواستم کد ریدایرکت 301 رو وارد فایل htaccess کنم که متاسفانه بعد از وارد کردن این کد با باز نشدن سایتم مواجعه شدم و دوباره رفتم تو سی پنل و کد رو پاک کردم و سایتم به خوبی کار کرد ولی وارد مدیریت وردپرس میشم http://www.site.com/wp-admin میشم همه چیز خوبه ولی دوباره روی گزینه پیشخوان کلیک میکنم http://www.site.com/wp-admin/index.php میره و مجددا از مدیریت میاد بیرون تا الان همچین مشکلی نداشت! :-?

من حتی فایل htaccess رو پاک کردم ولی باز هم حل نشد ، تو سایت پشتیبان فارسی وردپرس تیکت زدم ولی بعد از 2 روز هیچ جوابی نشنیدم ، کسی که مشکل منو حل کنه من بهش شارژ 2000 ایرانسل یا همراه اول به خاطر زحمتی که کشید در اسرع وقت تقدیم میکنم :113:

در ضمن من فایل index.php که داخل پوشه wp-admin بود رو پاک کردم و دوباره آپ کردم ولی مشکل هنوز پا برجاست.

mizbancity
September 25th, 2013, 23:20
درود
فایل .htaccess بصورت زیپ شدهبراتون زمینه کردم. دانلود کنید و جایگزین فایل .htaccess خودتون کنید. احتمال زیاد مشکلتون برطرف خواهد شد.
------------------------------------
راهنمای نصب :
ابندا فایل .htaccess موجود درون Root هاستتون رو پاک کنید. سپس فیل مورد نظر رو درون Root هاستتون آپلود و از حالت زیپ خارج کنید.

bmi
September 25th, 2013, 23:26
از ویروسی شدن هاست خود مطمئن هستید ؟

best74op
September 25th, 2013, 23:45
نه کاری به ویروسی شدن نداره. فایل htaccess دستکاری شده. اگه بکآپ دارید، محتویات فایل htaccess رو از بکآپ کپی کنید و در htaccess هاستتون پیست کنید. اگر هم بکآپ ندارید جناب mizbancity زحمت کشیدن فایل رو ضمیمه کردن.

اگه آدرس دهی سایتت دچار مشکل شد، برو در تنظیمات وردپرس (بخشی که مربوط به تعیین نحوه URL است) و تنظیمات رو انجام بده و در پایان کد htaccess رو تحویل بگیر. کارت شارژت رو هم برای خودت نگه دار ((:دی))

studio
September 30th, 2013, 17:23
فکر کنم کارت شارژ کسی تحویل نمی گیره :68: