ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاست رایگان سی پنل

In-God-We-Trust
September 25th, 2013, 15:30
پیشنهاد طلایی امروز ما : هاست مجانی سیپنل - تا سقف 50 گیگ برای دانلود - سقف 10 گیگ برای سایت معمولی - سه ماهه - فقط و فقط برای امروز
وب سرور لایت اسپید
برای دریافت هاست خود به این ایدی پیام دهید : Janchelsoo@Yahoo.com

delta
September 25th, 2013, 15:36
مجانی که کلا منتفی هست..برید سر اصل مطلب..طرف باید بنرتون رو بزاره یا کاری کنه واسه شما؟

In-God-We-Trust
September 25th, 2013, 16:21
مجانی که کلا منتفی هست..برید سر اصل مطلب..طرف باید بنرتون رو بزاره یا کاری کنه واسه شما؟

بنر فکر خوبیه :71:
ولی ما هیچی نمیگیریم :113:

mizbancity
September 25th, 2013, 17:03
خوب چه مزیتی برای شما داره که 50 گیگ هاست دانلود و 10 گیگ فضای میزبانی وب رو رایگان بدید ؟؟؟ اونم فقط برای سه ماه

netmelli
September 25th, 2013, 17:30
بدون شرح
به روایت تصویر
8-|#-o:104:

In-God-We-Trust
September 25th, 2013, 21:33
دوستان شما فکر کنید هاست هام زیادی کرده .
وی پی اس گرفتم ازش استفاده نمیکنم گفتم بدم به مردم ثواب داره . کسی اگر شک داره ایدی منو اد کنه بهش یه هاست بدم مشتی ، بعد دیگه کسی شک نداره
3 ماه هم برای این زدم که اگه بعد از 3 ماه یارو خوشش اومد بخره
اگر هم هاست میخواید تو همین تاپیک درخواست بدید براتون پ.خ میکنم . 8-|

omidrezav
September 25th, 2013, 21:37
چرا شلوغش می کنید. به قول خودش شاید هاستش زیادی کرده. شاید میخواد از سرورش تست لود بگیره. شاید به فکر ثوابه. خب یه عده هم که تازه می خوان یه کاری رو شروع کنن میان از سرویس ایشون استفاده می کنن. چه اشکالی داره. هر دوشون سود می کنن.

mizbancity
September 25th, 2013, 23:10
خوب وقتی ما داریم بابت نفس کشیدنمون هم پول می دیم نمیتونیم قبول کنیم که کسی بیاد و اینجوری ثواب کنه.
حداق 1گیگ فضای میزبانی نه 10 گیگ یا 10 گیگ هاست دانلود نه 50 گیگ
کسی هم که هاستش زیادی کرده میره دنبال مشتری بیشتر نه این که اینجری بخشش کنه.

In-God-We-Trust
September 25th, 2013, 23:43
دوست عزیز مالمه دوست دارم بخشش کنم ، میتونید شما هم رایگان بدید . دلم میخواد بدم

mizbancity
September 25th, 2013, 23:46
دوست عزیز مالمه دوست دارم بخشش کنم ، میتونید شما هم رایگان بدید . دلم میخواد بدم

حالا چرا میزنید ؟؟؟؟
درسته. مالتونه، اختیارش هم دارید.

delta
September 26th, 2013, 01:49

ببین عزیز شما میری تاکسی میخری بعد میری تو میدان تاکسی چیها وای میستی مسافر میزنی ..هر کی هم بهت اعتراض کرد میگی ماشین خودمه دوست دارم مسافر بزنم رایگان!! انجاست که بقیه تاسی چیها شما رو مورد عنایت اسلام قرار میدهند و پیوندها شروع میشود!! پلیس هم بیاد وسط شما رو میگیره میبره آب خنک و جریمه!! پس واژه اینکه مال خودمه دوست دارم رو هر جایی به کار نمیبرند..
مال خودته؟ میخوای رایگان بدی برو تو چت رومها و ایمیلها و سایتهای دیگر.. نه وسط انجمن وب هاستینگ که محل کسب و درآمد هاستینگهای دیگر هست و دارند ازش نون در میارند..

In-God-We-Trust
September 26th, 2013, 11:04
ببین عزیز شما میری تاکسی میخری بعد میری تو میدان تاکسی چیها وای میستی مسافر میزنی ..هر کی هم بهت اعتراض کرد میگی ماشین خودمه دوست دارم مسافر بزنم رایگان!! انجاست که بقیه تاسی چیها شما رو مورد عنایت اسلام قرار میدهند و پیوندها شروع میشود!! پلیس هم بیاد وسط شما رو میگیره میبره آب خنک و جریمه!! پس واژه اینکه مال خودمه دوست دارم رو هر جایی به کار نمیبرند..
مال خودته؟ میخوای رایگان بدی برو تو چت رومها و ایمیلها و سایتهای دیگر.. نه وسط انجمن وب هاستینگ که محل کسب و درآمد هاستینگهای دیگر هست و دارند ازش نون در میارند..

من اینجا دارم هاست میدم . شما هرکاری که میخوای بکنی بکن . برو پیش پلیس فتا . برو پیش هرکی که میخوای
من کارم رو متوقف نمیکنم

netmelli
September 26th, 2013, 11:06

سلام مهندس جان
عزیز در همه امور مال خودمه و میتونم بدم کارساز نیست
شما وقتی یک چیزی رو رایگان میدید چون به قول خودتون وی پی اس خریدید بیکاره میدونید دارید به کار دیگر افراد صدمه میزنید
من هاستینک ندارم ولی دوستان که هاستینگ دارند خب دارن از این راه پول در میارن
حقوق کارمند میدن
اجاره سرور میدن
اجاره دفتر میدن
و هزار تا هزینه دیگه
بعد شما رایگان بدید فکر میکنید کار درستی هست

موفق باشید و پیروز

mizbancity
September 26th, 2013, 11:11
دوستان عزیز لطفا این بحث رو دیگه همین جا تمومش کنید.
توی این انجمن اینقدر درمورد هاست های رایگان صحبت شده که دیگه همه دوستان می دونن نباید استفاده کنن.
ببخشیدا، قصد جسارت ندارم ولی دیگه همه میدونن دوستانی که میخوان هاستشون رو بصورت رایگان در اختیار مشتری قرار بدن تا درصورت رضایت اون شخص بیاد و خرید کنه نمیان 10 گیگ و... رو بصورت رایگان قرار بدن. میان 50 تا 100 مگ رو بصورت رایگان قرار میدن و با امکانات محدود.

In-God-We-Trust
September 26th, 2013, 13:40
این یکجور بازاریابی هست و شرکت های هاستیینگ دیگه هم میتونن از این طرح ها بزارن .
این طرح هم فردا تموم میشه :">

downloaddl
September 26th, 2013, 13:45
یه زمانی من 7 روز بن شدم برای این که تاپیک هاست رایگان گذاشتم

d3m0n3y3z
September 26th, 2013, 15:03
والا چه عرض کنم!
اینجا که بخش فروش سرویس نیست که یه عده به تریش قباشون بر می خوره!
مثال تاکسی چی ها هم در محل کسب و درآمدشون مصداق داره، محل کسب و درآمد این انجمن هم بخش فروشش هست. شما اگه سر کوچه خونه تاکسی چی یکی رو سوار کنی، کاری به کارت نداره.

In-God-We-Trust
September 26th, 2013, 16:01
فعلا 5 نفر هاست گرفتن و راضی بودن

In-God-We-Trust
September 27th, 2013, 12:20
طرح با موفقیت اجرا شد .
تعداد کاربران این طرح : 18
مقدار فضای داده شده : 100 گیگابایت . که فعلا 2 گیگ استفاده شده .
تاپیک بسته می شود .
درخواست ها به پایان رسید .