توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی مهم فوری
atlas123
September 24th, 2013, 17:18
سلام من دارم از یک شرکت وب سرویس پیامک میگیرم
که به فرمم بچسبونم که دگمه ارسال زده بشه یک اس ام اس هم بیاد واسه موبایل
حالا وب سروی ها یک کدی دارن که توش یک متغییر به نام $tesxt هست
که متن رو به موبایل sms میکنه
حالا من می خوام پیام این مسج حاوی فیلدهایی که در زمان پر شدن فرم تکمیل میشه ارسال بشه
چطور باید انجام بدم
مرسی
این کد بالا چی هست؟
مگه می خواید از Soap استفاده کنید؟
atlas123
September 24th, 2013, 19:40
نه این کدو به من اون سرویس دهنده داده بود
حالا من می خوام فرمی درست بشه فیل ها رو با خودش ارسال کنه به موبایل
Soap یعنی چی؟
best74op
September 24th, 2013, 22:22
باید ابتدا فایل و بخشی از کدهای PHP فورومتون رو بیابید که مقادیر فیلدها به اون فایل پست میشه، سپس اون قسمت از کدهای PHP فوروم باید بررسی بشه و مقادیر مورد نظر شما ازش استخراج بشه (مثلا نام کاربری-تاریخ تولد و...) سپس تمامی این مقادیر در قالب یک متن در متغیر $parameters['text'] قرار بگیره و با فراخوانی توابع اس ام اس، اینکار انجام بشه.در مجموع اگه اسکریپت فورمتون اینکریپت (رمزنگاری) نشده باشه، کار مشکلی نیست.
omidrezav
September 25th, 2013, 07:09
سلام دوست عزیز،
ببینید شما نیاز دارید از وب سرویس شرکت ارائه دهنده ی پیامک استفاده کنید. php یک کلاس به نام SoapClinet داره که با استفاده از اون می تونید به وب سرویس متصل بشید و متدهای اون رو فراخوانی کنید. خب ما فرض می کنیم که شماره ی موبایل دریافت کننده در متغیر $mobile و پیام ارسال شده در متغیر $message ذخیره شده باشه. شما باید کدی شبیه به کد زیر داشته باشید تا کارتون رو راه بندازه. دقت کنید که کد دقیقا همونی هست که خودتون توی پستتون گذاشته بودید با این فرق که من خط 10 و 11 رو ادیت کردم.
<?php
// turn off the WSDL cache
ini_set("soap.wsdl_cache_enabled", "0");
الان اون شرکت 3 تا فایل php به من داد که گیجم کرد میشه واسم یک توضیح بدبن و اون چیری که من می خوام بگین توی کدام قیمت بزارم رکوردهایی که کاربر پرمیکنه اونه با موبایل اس ام اس کنه
<?php// turn off the WSDL cache
ini_set("soap.wsdl_cache_enabled", "0");$sms_client = new SoapClient('http://www.webservicesms.parcsgreen.com/post/send.asmx?wsdl', array('encoding'=>'UTF-8'));
$parameters['username'] = "WST970"; // نام کاربری$parameters['password'] = "12345"; // رمز ورود$parameters['to'] = "912245....";$parameters['from'] = "10001391"; // شماره پیامک$parameters['text'] ="تست"; // متن$parameters['isflash'] =false;
echo $sms_client->SendSimpleSMS2($parameters)->SendSimpleSMS2Result;
?>
پست من رو خوندی؟چیزی نباید داخل این کدها قرار بدی! بلکه این کدها رو باید داخل اسکریپت فورومت قرار بدی. اسکریپت فورومت چیه؟ وی بی یا phpbb یا...
omidrezav
September 25th, 2013, 19:47
دوست عزیز سه تا قطعه کد بالا هم ارز همدیگه هستند و شما می تونید از هر کدوم که مایل باشید استفاده کنید. نمونه کد دوم از کتابخانه ی nusoap استفاده می کند که برای راه انداختن آن باید nusoap را به فایل هاتون اضافه کنید. با توجه به اینکه کاربرد شما خیلی محدوده فرقی بیت SOAP و nusoap نیست و بهتره از Soap استفاده کنید چون کلاسش داخل php موجوده.
من نمونه کد سوم رو به شما پیشنهاد می کنم چون ساختار بهتری داره و برای تشخیص رخداد خطاهای احتمالی هم راه حل پیش بینی کرده.
اگر لطف کنید دقیقا مورد کاربردتون رو توضیح بدید می تونم بیشتر راهنماییتون کنم.
atlas123
September 25th, 2013, 19:53
ببخشید که مزاحم میشم ولی خیلی گیرم
ببین من با اچ تی ام ال یک فرم سفارش دارم می سارم که محتویات بره به ایمیل
حالا تا اینجا درست -حالا می خوام این محتویات وقتی فرم ارسال بشه هم یدونه بره به ایمیل هم محتویایت که کاربر فرم سفارشو پر میکنه که مثلا نام و...
را همون هم بره توی پیامک اگه ممکنه منو راهنمایی کینید ....
میشه؟ پس شما میگین که از حالات سوسی استفاده کنم هیچ مشکلی پیش نمیاید
omidrezav
September 25th, 2013, 20:09
خب فرض می کنیم فرم شما دارای این پارامترها باشه:
Name
Mobile
Product
خیلی ساده فرض کردیم ولی برای بررسی کافیه؛ شما همچین کدی نیاز خواهید داشت:
<html>
<head>
</head>
<body>
<?php
// turn off the WSDL cache
if (isset($_POST['order']))
{
$name = $_POST['name'];
$mobile = $_POST['mobile'];
$product = $_POST['product'];
جناب دست درد نکنه یک سوال دیگه
اگه من فایل کانفیگ اس ام اس رو با اچ تی ام الم جدا کنم بازم باید همینطوری بنویسم یعنی
یک قرم اکشن پی اچ پی دارم که کدهای هستند که فیلدامو میره به ایمیل و اس ام اس
اونو چطوری بنویسم
؟
omidrezav
September 25th, 2013, 20:18
فرق چندانی نمی کنه. طبیعتا شما توی فرم از تگ action استفاده می کنید و آدرس فایل php تون رو بهش میدید. کافیه قسمت php کدی نمونه رو ببرید توی همون فایل php