PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونه از طریق htaccess رنج آیپی خارجی را به ساب دامین ریدایرکت کنیم ؟

l9k4s
September 24th, 2013, 05:32
سلام

میخواستم از طریق htaccess اگر از کشور ایران وارد سایت مربوطه می شویم آدرس اصلی سایت برای ما نمایان شود و اگر با آی.پی کشورهای دیگر وارد سایت می شویم به ساب دامین دلخواه منتقل شویم و ساب دامین دلخواه برای ما نمایان شود

رنج آی.پی های کشورهای خارجی به ساب دامین دیگری منتقل شوند به گونه ای که هر شخصی با آی.پیی به جز آی.پی ایران به سایت متصل می شود بصورت خودکار به ساب دامین مربوطه منتقل شود مانند سایت Goal.com که اگر از ایران وارد سایت شویم بصورت خودکار به این آدرس منتقل می شویم Goal.com/iran

d3m0n3y3z
September 24th, 2013, 10:03
مستندارت مربوط به mod_rewrite رو مطالعه بفرمایید. گویا هستن.

l9k4s
October 7th, 2013, 17:31
سلام
میشه لطفا یک مثال بزنید در این مورد چون تمامی مثالهایی از mod_rewrite بود در مورد محدود کردن به رنج آیپی توضیح داده نشده بود
بگونه ای که رنج آیپی ایران رو از دیگر کشورها چگونه جدا کند بصورتی که با آیپی ایران هرشخص وارد شد به آدرس دلخواهی که برای آن تعیین می کنیم برود و هر شخص از هر آیپی بجز ایران وارد سایت شد به آدرس دلخواهی که ما میخواهیم برود

ممنون

l9k4s
October 21st, 2013, 17:18
کسی نیست راهنمایی دقیق یا مثالی در این زمینه انجام بده ؟؟؟

doweb
October 21st, 2013, 17:23
سلام

آی پی هاییرو که میخواین مسدود کنید رو بدید تا کدش رو براتون بنویسم

اینکه همه کشورها ***** باشن مطمعن هستید ؟

چون در این صورت سایتتون در گوگل دیده نمیشه !

l9k4s
October 21st, 2013, 18:11
یعنی الان با توجه به صحبتهای شما سایت گل که یک سایت معتبر و بین المللی در زمینه فوتبال هست در نتایج جستجوی گوگل نباید دیده بشه...
این عبارت soccer news را در گوگل جستجو کنید !

الان با آی.پی ایران آدرس Goal.com را باز کنید به آدرس سایت گل - جدیدترین اخبار و تحلیل‌های فوتبال - Goal.com (http://www.goal.com/iran) منتقل می شوید
اگر با آی.پی امریکا آدرس Goal.com را باز کنید به آدرس http://www.goal.com/en-us (http://www.goal.com/en-us/) منتقل می شوید
در مجموع هر کس با یکی از 36 کشور (پشتیبان کننده سایت گل) به این سایت وارد شود به زبان آن کشور منتقل (Redirect) می شود (تغییر مسیر داده میشود)

توضیحات مربوطه :
من فقط می خواهم هرکس با آی.پی ایران (فقط ایران) وارد سایت شد صفحه اصلی سایت (مثل yourname.com) برایش باز شود
و هر کس از از هر جای دنیا بجز ایران به سایت متصل شد به آدرس دیگری (مثل yourname.com/en) متصل شود

doweb
October 21st, 2013, 19:33
من منظورتونو بد متوجه شدم

فکر کردم میخواین فقط از یه سری آی پی وارد سایتتون بشن

برای این کاری که میخواید اوا باید رنج آی پی هارو برای کشورهایی که میخواین رو به دست بیارین

برای مثال برای 1 آی پی :

RewriteRule ^192.168.1.1(.*)\.(.*)$ site.com/iran

l9k4s
October 21st, 2013, 19:47
ممنون
رنج آیپی هر کشور رو چطوری میشه بدست اورد و اینطوری تمام کشورهای جهان رو باید در این لیست گذاشت جدا از وقت گیر بودنش خیلی تعداد زیادی میشوند و سنگین میشه فایل htaccess ، سایت گل واسه 36 کشور اومده چیزی شبیه cms راه اندازی کرده که هر کدوم دیتابیس جدایی دارند

آیا به شکل زیر میشه کاری کرد ؟
فقط قانون rewrite را برای ایران بنویسیم و مثل برنامه نویسی IF از هر کشوری بجز ایران بود به آدرس دیگه ای برن ؟ یعنی فقط رنج آیپی ایران برای این لیست تعریف بشه و...

متوجه منظورم شدید ؟

doweb
October 21st, 2013, 20:19
ممنون
رنج آیپی هر کشور رو چطوری میشه بدست اورد و اینطوری تمام کشورهای جهان رو باید در این لیست گذاشت جدا از وقت گیر بودنش خیلی تعداد زیادی میشوند و سنگین میشه فایل htaccess ، سایت گل واسه 36 کشور اومده چیزی شبیه cms راه اندازی کرده که هر کدوم دیتابیس جدایی دارند

آیا به شکل زیر میشه کاری کرد ؟
فقط قانون rewrite را برای ایران بنویسیم و مثل برنامه نویسی IF از هر کشوری بجز ایران بود به آدرس دیگه ای برن ؟ یعنی فقط رنج آیپی ایران برای این لیست تعریف بشه و...

متوجه منظورم شدید ؟

نه نیازی به این نیست که شما همه آی پی هارو بنویسید !

شما میتونید بگید مثلن از رنج آی پی 169 تا رنج 192 رو انتقال بده یا .......

برای سوال دومتون هم بله میشه

در گوگل جستجو کنید سایت های زیادی هستند که رنج آی پی کشورهای مختلق رو معرفی کردن هر کدوم رو میخواید استفاده کنید

l9k4s
November 3rd, 2013, 13:41
من رنج آی پی کشورهای مختلف رو پیدا کردم ولی مانند گفته های شما نشد که رنج آی پی برای اون تعریف کنم و فقط دونه دونه میشه آی پی تعریف کرد و جایی راجع به رنج آی پی صحبتی نکرده و مثالی نزده اند و در تمامی مثال ها باید آی پی دونه دونه وارد بشه و.... چطوری تعریف کنم که از این رنج تا این رنج ؟ و چطور بگیم بجز این رنج آی پی که برای اون تعریف میکنیم (مثلا کشور ایران) بقیه بازدیدکننده ها از کشورهای دیگه ریدارکت بشوند به آدرس دلخواه ما.... ؟؟

تمامی مثال های موجود در سایتهای خارجی مختص به انتقال یک سری آی پی به دامنه مورد نظر هستند ولی من میخواهم رنج آی پی ایران وارد آدرس اصلی سایت شوند و از کشورهای دیگر بجز ایران وارد ساب دامنه دیگر.....

خیلی گشتم چیزی نبود لطفا راهنمایی کنید