PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور مجازی (برای دانلود)

erza
September 24th, 2013, 01:19
سلام
سرور مجازی میخوام سیستم عامل ویندوز هارد 100 رم هم 1 گیگ کافیه
سایت نو پپاست نمیخوام قطعی ،عدم پشتیبانی به موقع ، یا مشکلاتی از این قبیل داشته باشم
سایت دانلود است هارد در روز ها و ماه های آینده نیازم بیشتر میشه اولویت رو به اونایی میدم که قیمت هارد هاشون خوبه
با سرور دی ال و تیک دیتا هم معامله داشتم نمیخوام مثل اونا باشه

aligoli
September 24th, 2013, 01:22
سلام

بهتر است قبل از هر چیز به جمله ذیل توجه داشته باشید :

سرورهای اختصاصی هست که روی آن ها فقط 2 آی.پی قرار دارد یعنی فقط برای فروش دو سرور مجازی استفاده می شود، با توجه به این موضوع، قطعا منابع بسیار اختصاصی و پرت و سرعت واقعا عالی در اختیار شما قرار می گیرد، هزارنویس این مدل سرورها را برای آن دسته از افرادی که کیفیت برایشان معیار است و مورد استفاده آن ها "هاست دانلود" یا "دانلود و آپلود" است، ارایه می دهد.

به همین منظور چنین سروری که در این حوزه ها مد نظر دارید قطعا اگر ارایه شود شما از کیفیت رضایت نخواهید داشت، زیرا اصل کیفیت در سرورهای اختصاصی است که کمتر سرورهای مجازی روی آن ها قرار دارد، با توجه به این مورد، بهتر نیست یک بار برای همیشه خیال خود را از خرید مطمین، راحت نمایید !؟

Ram : 4096 MB - HDD : 500 GB
CPU : Intel(R) Core(TM) i7-3770 2 Core 6000Mhtz | Bandwich : 6TB | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99.99%

ماهانه : 100 هزار تومان

Ram : 8192 MB - HDD : 1000 GB
CPU : Intel(R) Core(TM) i7-3770 4 Core 8000Mhtz | Bandwich : 6TB | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99.99%

ماهانه : 200 هزار تومان

هزارنویس دارای مجوز ها و نشان های ذیل است :

+ دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت،معدن،تجارت
+ دارای مجوز از مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال (وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی)
+ دارای مجوز از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات)
+ دارای پروانه کسب دائم از اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران

پشتیبانی : 88109322
=========================
مدیر عامل (آقای علیرضا علیگلی)
09125362909
09332354071
مدیر ارشد (خانوم نیروانا شریف)
09332354072

erza
September 24th, 2013, 01:28
دوستان یه مسئله دیگه این که ترجیح میدم آلمان باشه

LightOnline
September 24th, 2013, 01:29
سلام

بهتر است قبل از هر چیز به جمله ذیل توجه داشته باشید :

سرورهای اختصاصی هست که روی آن ها فقط 2 آی.پی قرار دارد یعنی فقط برای فروش دو سرور مجازی استفاده می شود، با توجه به این موضوع، قطعا منابع بسیار اختصاصی و پرت و سرعت واقعا عالی در اختیار شما قرار می گیرد، هزارنویس این مدل سرورها را برای آن دسته از افرادی که کیفیت برایشان معیار است و مورد استفاده آن ها "هاست دانلود" یا "دانلود و آپلود" است، ارایه می دهد.

به همین منظور چنین سروری که در این حوزه ها مد نظر دارید قطعا اگر ارایه شود شما از کیفیت رضایت نخواهید داشت، زیرا اصل کیفیت در سرورهای اختصاصی است که کمتر سرورهای مجازی روی آن ها قرار دارد، با توجه به این مورد، بهتر نیست یک بار برای همیشه خیال خود را از خرید مطمین، راحت نمایید !؟

Ram : 4096 MB - HDD : 500 GB
CPU : Intel(R) Core(TM) i7-3770 2 Core 6000Mhtz | Bandwich : 6TB | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99.99%

ماهانه : 100 هزار تومان

Ram : 8192 MB - HDD : 1000 GB
CPU : Intel(R) Core(TM) i7-3770 4 Core 8000Mhtz | Bandwich : 6TB | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99.99%

ماهانه : 200 هزار تومان

هزارنویس دارای مجوز ها و نشان های ذیل است :

+ دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت،معدن،تجارت
+ دارای مجوز از مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال (وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی)
+ دارای مجوز از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات)
+ دارای پروانه کسب دائم از اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران

پشتیبانی : 88109322
=========================
مدیر عامل (آقای علیرضا علیگلی)
09125362909
09332354071
مدیر ارشد (خانوم نیروانا شریف)
09332354072
جناب علیگلی قصد توهین ندارم و دوستانه عرض میکنم شما و همکارتون در تاپیک ها کلا به گفته های دیگران توجه ندارید و طرف میگه فلان مقدار رم شما 4 برابرشو آفر میدید . من گفتم فلان قیمت سقف هست شما بیشتر آفر دادید آفر های بسیار زیاد دیگر توسط شما و همکارتون که بدون توجه به گفته های مشتری آفر های نامناسب میدید. گفتم شاید دوست داشته باشید بدونید دیگران راجع به اینگونه آفر دادن چه نظری دارند .
موفق باشید

speednet
September 24th, 2013, 01:29
سلام
سایت نو پپاست نمیخوام قطعی ،عدم پشتیبانی به موقع ، یا مشکلاتی از این قبیل داشته باشم
سایت دانلود است هارد در روز ها و ماه های آینده نیازم بیشتر میشه اولویت رو به اونایی میدم که قیمت هارد هاشون خوبه

با سلام ماهانه 32 تومان تا 48 ساعت برگشت وجه در صورت نارضایتی
ماه اول 25 تومان
با تشکر اعضا - میهن ارتباط داده پرداز (http://www.clients.mihanuptime.com/)

se7en-host
September 24th, 2013, 01:33
از انگلستان در خدمتم تایپیک فروش
http://www.webhostingtalk.ir/f15/92760/

hassan5099
September 24th, 2013, 01:33
سلام
در خدمتم
پارسا وی پی اس | خرید سرور مجازی ، خرید سرور اختصاصی ، خرید لایسنس دایرکت ادمین ، خرید هاست ، ثبت دامنه (http://parsavps.com/)
سوالی بود من یاهو هستم

erza
September 24th, 2013, 01:45
دوستان لطفا قیمت هارد اضافی رو هم بگید

| KVM - SERVER |
September 24th, 2013, 01:48
سلام

سرورهای بسیار با کیفیت و پایداری موجود داریم.
برای اطلاعات بیشتر از طریق یاهو/اسکایپ تماس بگیرید توضیحات بیشتر خدمتتون ارائه بشه.
از تاپیک و سایت هم میتونید بازدید بفرمایید.
تمام توضیحات + جزئیات درج شده.

se7en-host
September 24th, 2013, 01:54
دوستان لطفا قیمت هارد اضافی رو هم بگید
همه اطلاعات در تایپیک فروش
http://www.webhostingtalk.ir/f15/92760/

aligoli
September 24th, 2013, 01:54
جناب علیگلی قصد توهین ندارم و دوستانه عرض میکنم شما و همکارتون در تاپیک ها کلا به گفته های دیگران توجه ندارید و طرف میگه فلان مقدار رم شما 4 برابرشو آفر میدید . من گفتم فلان قیمت سقف هست شما بیشتر آفر دادید آفر های بسیار زیاد دیگر توسط شما و همکارتون که بدون توجه به گفته های مشتری آفر های نامناسب میدید. گفتم شاید دوست داشته باشید بدونید دیگران راجع به اینگونه آفر دادن چه نظری دارند .
موفق باشید

از لطف شما و پیشنهاد شما سپاسگذارم،
اما ترجیح می دادم پیشنهاد و نظر شما را در پیام خصوصی (http://www.webhostingtalk.ir/private.php?do=newpm&u=18724) و یا ارسال تیکت به مدیریت (http://www.my.hezarnevis.com/contact.php) سایت بدانم، اینگونه پیشنهادات در بخش "خواست سرویس" و تایپک فردی، فقط باعث منحرف شدن بحث و روند خواهد شد.
البته از نیت شما آگاهی دارم که صرفا به منظور انتقاد سازنده و روند رو به رشد نحوه ارایه صحیح آفر مطرح نمودید اما کمی زود قضاوت نمودید، زیرا لازم است بدانید !! : بنده و همکارم و همکاران دیگر که از جانب شرکت فناوران پویان هزارنویس آفر یا پلنی پیشنهاد می نمایند، با توجه به تجربه و آگاهی هایی که در این زمینه دارند سعی می کنند نیاز شخص را شناسایی و تطبیق دهند.

برای مثال :

اگر یک سرور اختصاصی EX4S داشته باشیم، پرت 1 گیگابیت و 200 گارانتی دیتاسنتر است و گاها تا 800 هم بازتاب دارد، روی این سرور اختصاصی یک پک آی.پی 30 تایی بگیریم برای فروش سرورمجازی، سپس به هر مشتری یک سرور با کارایی هایی متفاوتی ارایه دهیم چه خواهد شد ؟
مثلا :
فردی رم 1 را برای آنزیپ نمودن، زیپ نمودن سفارش می دهد.
فردی برای هاست دانلود سفارش می دهد.
فردی برای دانلود و آپلود سفارش می دهد.
فردی برای بازی آنلاین سفارش می دهد.
فردی برای موارد خاص سفارش می دهد.
فردی برای هاستینگ سفارش می دهد.

قطعا پردازنده و پرت مسدود می شوند و هر یک از مشتریان نارضایتی خواهند داشت.

اما اگر : اگر یک سرور اختصاصی EX4S داشته باشیم، پرت 1 گیگابیت و 200 گارانتی دیتاسنتر است و گاها تا 800 هم بازتاب دارد، روی این سرور اختصاصی 2 آی.پی سینگل باشد و فقط روی این سرور اختصاصی 2 سرور مجازی باشد، چه خواهد شد ؟
قطعا منابع به صورت واقعا اختصاصی و بهینه در اختیار دو مشتری قرار خواهد گرفت و نهایت لذت و استفاده را خواهند برد و طبیعی است که هزینه سرور اختصاصی باید توسط دو سرور مجازی تامین شود.

به همین دلیل است که کارشناسان هزارنویس، با درک این موضوعات سعی می کنند شخصی که نیازمند سروری است را بر حسب حوزه ای که نیاز دارد راهنمایی نمایند و نسبت به مسایل آگاه و روشن نمایند !!

تمام سعی خود را می نماییم تا این افراد تصمیم صحیح را بگیریند. حال این حوزه در این تایپک به سرور مجازی برای دانلود و آپلود مربوط می شد، به این توضیحات اشاره شد، در حوزه های دیگر نیز قطعا به همین منوال اما توضیحات دیگر و نکات دیگری خواهد داشت.
هدف ما کیفیت بالا، سود کم است.

LightOnline
September 24th, 2013, 02:06
از لطف شما و پیشنهاد شما سپاسگذارم،
اما ترجیح می دادم پیشنهاد و نظر شما را در پیام خصوصی (http://www.webhostingtalk.ir/private.php?do=newpm&u=18724) و یا ارسال تیکت به مدیریت (http://www.my.hezarnevis.com/contact.php) سایت بدانم، اینگونه پیشنهادات در بخش "خواست سرویس" و تایپک فردی، فقط باعث منحرف شدن بحث و روند خواهد شد.
البته از نیت شما آگاهی دارم که صرفا به منظور انتقاد سازنده و روند رو به رشد نحوه ارایه صحیح آفر مطرح نمودید اما کمی زود قضاوت نمودید، زیرا لازم است بدانید !! : بنده و همکارم و همکاران دیگر که از جانب شرکت فناوران پویان هزارنویس آفر یا پلنی پیشنهاد می نمایند، با توجه به تجربه و آگاهی هایی که در این زمینه دارند سعی می کنند نیاز شخص را شناسایی و تطبیق دهند.

برای مثال :

اگر یک سرور اختصاصی EX4S داشته باشیم، پرت 1 گیگابیت و 200 گارانتی دیتاسنتر است و گاها تا 800 هم بازتاب دارد، روی این سرور اختصاصی یک پک آی.پی 30 تایی بگیریم برای فروش سرورمجازی، سپس به هر مشتری یک سرور با کارایی هایی متفاوتی ارایه دهیم چه خواهد شد ؟
مثلا :
فردی رم 1 را برای آنزیپ نمودن، زیپ نمودن سفارش می دهد.
فردی برای هاست دانلود سفارش می دهد.
فردی برای دانلود و آپلود سفارش می دهد.
فردی برای بازی آنلاین سفارش می دهد.
فردی برای موارد خاص سفارش می دهد.
فردی برای هاستینگ سفارش می دهد.

قطعا پردازنده و پرت مسدود می شوند و هر یک از مشتریان نارضایتی خواهند داشت.

اما اگر : اگر یک سرور اختصاصی EX4S داشته باشیم، پرت 1 گیگابیت و 200 گارانتی دیتاسنتر است و گاها تا 800 هم بازتاب دارد، روی این سرور اختصاصی 2 آی.پی سینگل باشد و فقط روی این سرور اختصاصی 2 سرور مجازی باشد، چه خواهد شد ؟
قطعا منابع به صورت واقعا اختصاصی و بهینه در اختیار دو مشتری قرار خواهد گرفت و نهایت لذت و استفاده را خواهند برد و طبیعی است که هزینه سرور اختصاصی باید توسط دو سرور مجازی تامین شود.

به همین دلیل است که کارشناسان هزارنویس، با درک این موضوعات سعی می کنند شخصی که نیازمند سروری است را بر حسب حوزه ای که نیاز دارد راهنمایی نمایند و نسبت به مسایل آگاه و روشن نمایند !!

تمام سعی خود را می نماییم تا این افراد تصمیم صحیح را بگیریند. حال این حوزه در این تایپک به سرور مجازی برای دانلود و آپلود مربوط می شد، به این توضیحات اشاره شد، در حوزه های دیگر نیز قطعا به همین منوال اما توضیحات دیگر و نکات دیگری خواهد داشت.
هدف ما کیفیت بالا، سود کم است.

سپاس از پاسختون اما گفته های دوستان رو کمی در آفر ها دخیل کنید آفر هاتون بهتر دیده میشه و اینکه با این تفاوت قیمت آفر داده بشه مطمئنا مشتری توجهی نمیکنه و به راحتی میگزره . اینکه پیشنهاد ها مشتری پسند باشن خیلی در فروش دخیل هست . شبتون هم بخیر :)

LightOnline
September 24th, 2013, 02:11
استارتر عزیز من رداستیشن رو پیشنهاد میکنم براتون خودم چند روز پیش درخواست دادم همینجا و از آفر یکی از دوستان تهیه کردم اگر خواستید در تماس باشید بهتون معرفی کنم .

aligoli
September 24th, 2013, 02:14
سپاس از پاسختون اما گفته های دوستان رو کمی در آفر ها دخیل کنید آفر هاتون بهتر دیده میشه و اینکه با این تفاوت قیمت آفر داده بشه مطمئنا مشتری توجهی نمیکنه و به راحتی میگزره . اینکه پیشنهاد ها مشتری پسند باشن خیلی در فروش دخیل هست . شبتون هم بخیر :)

قطعا حق با شماست اما در موردی اشتباه می پندارید، مشتری باید دقیق راهنمایی شود تا سرویسی که سفارش می دهد هرگز به دلیل " پایین بودن کیفیت " لغو نکند.
اگر مشتری توجه به توصیه ها و راهنمایی ها نکند قطعا شانس بزرگی را از دست داده است و باید برای او ناراحت بود، اما این بی توجهی را قطعا خودش انتخاب نموده است.
در هر حال، امیدوارم اگر انتقاد یا پیشنهادی دیگری دارید از 2 طریقی که گفته شد ارسال نمایید تا باعث انحراف در تایپک فروشی نشویم !!!

به دلیل احترام به قوانین تالار گفتگو، از ادامه این گفتگو معذور هستم، البته فکر میکنم گفتگو برای طرفین خاتمه یافته است.

delta
September 24th, 2013, 02:27
موفق باشید

با عرض پوزش از جناب آقای علیگلی که دخالت میکنم لازم دونستم یک چیزهایی رو مطرح کنم.ببین دوست من ایشون شاید مثل بقیه آفر نده و میزان درخواستی ایشون رو بیشتر آفر میده اما آفر یعنی یک پیشنهاد.ایشون هم پیشنهاد میده.مشتری حق داره انتخاب کنه.درسته ایشون رم 1 گیگ میخواد اما شاید با دیدن مشخصات بالاتر با قیمتی که مد نظرش هست تصمیم بگیره همین آفر هزارنویس رو بخره.بر فرض مشتری این آفر 100 گیگ رو دیده جایی ماهی 80 تومان... وقتی میاد میبینه با 20 تومان اضافه تر میتونه صاحب مشخصاتی چندین برابر تر بشه شاید نظرش عوض بشه و بخواد آن رو بخره.پس بهتره به جای اینکه بحث رو عوض کنیم ما آفر و پیشنهاداتمون رو بدیم و انتخاب رو بزاریم بر عهده خریدار! انصافا هزارنویس پیشنهاداتش عالی و منطقی هست.

ParsWebIT
September 24th, 2013, 03:43
بخش فروش سرورهای مجازی (http://www.parswebit.com/clients/cart.php?gid=1)

چرا فناوری وب پارس؟

تعهد به مشتری و سرویس ارایه شده
تهیه و پرداخت سرورها از منابع معتبر جهت جلوگیری از مشکلات با دیتاسنترها
سرورهای قدرتمند و با کیفیت از دیتاسنترهای شناخته شده
آپلینک 1Gbps با کیفیت در تمامی سرورها
99.9% آپتایم سرویسها، تلاش و مونیتورینگ دقیق سرورها جهت جلوگیری از بروز مشکل در سرویسها
پشتیبانی کارامد، با حوصله و مجرب
پهنای باند نامحدود
راه اندازی سریع سرورهای مجازی
ارایه پکیجهای سفارشی سرور مجازی با کانفیگ ویژه به دلخواه مشتری
ارایه کانفیگهای خاص جهت اسکریپتهای سنگین مانند جامعه مجازی ، چت روم، جوملا، وردپرس و ...
تعامل با مشتریان و ارایه حداکثر سطح کمک رسانی خارج از پشتیبانی
درگاه پرداخت آنلاین - بانک ملت
اطلاع رسانی به موقع مواردی مانند اعلام سر رسید پرداخت، مشکلات شبکه، ابیوزها و موارد دیگر به مشتری

novinvps.com
September 24th, 2013, 03:53
سلام
سلام
اگه سرویس خوب میخواید با منابع خوب و تحویل آنی و هر زمان که نیاز داشته باشید بتونید سیستم عاملتون با یک کلیک فقط عوض کنید

http://www.webhostingtalk.ir/f15/91644/

محتویات تاپیک رو اینجا نمیزارم برای جلوگیری از شلوغی تاپیکتون

hosinaa
September 24th, 2013, 04:47
سلام
دانلود تا 70 مگ در ثانیه
پردازنده E3-1245 Intel XONE

با میزان منابع نیمه اختصاصی ماهانه برای سرویس دانلود 99 هزار تومان با رم 2گیگ و هارد 300 گیگ

============= VPS/VDS =============

VPS-VDS Siwss : ariyacenter.net/client/cart.php?gid=21
VPS-VDS USA : ariyacenter.net/client/cart.php?gid=22
VPS-VDS UK : ariyacenter.net/client/cart.php?gid=1
VPS-VDS GERMANY : ariyacenter.net/client/cart.php?gid=24
VPS-VDS Iran : ariyacenter.net/client/cart.php?gid=9
VPS-VDS Canada : ariyacenter.net/client/cart.php?gid=5
VPS-VDS HOLAND : ariyacenter.net/client/cart.php?gid=20
VPS-VDS France : ariyacenter.net/client/cart.php?gid=25
VPS-VDS Download : ariyacenter.net/client/cart.php?gid=15

افر های دیگری هست ولی مخصوص دانلود نیستند و در صورت مشاهده سرویس ساسپند میشه!
این افر که به شما دادم در سایت 150 تومان که با تعرفه ویژه 99 تومان ارائه میشه
سرویس نیمه اخصاصی
کنسول مدیریت
ریبوت سرویس
و گراف لحظهای سخت افزار سرور
همراه با پشتیبانی
در ناحیه کاربریتان خواهید داشت

با بخش فروش یاهو ، تماس ، تیکت ارتباط برقرار کنید

www.denaserver.com
September 24th, 2013, 05:53
سلام
رم 1 گیگ اختصاصی
هارد 100 گیگ دور بالا و پر سرعت (تضمین شده)
از هلند
پینگ پایین به ایران
پورت 1 گیگ
ماهیانه 39 هزار تومان

novinline
September 24th, 2013, 11:05
با سلام و احترام

از اروپا و آمریکا در خدمت هستیم
رم 1 گبگ
هارد 100
پورت 1000
cpu e5-2620 15 mb cache
ماهیانه 39000 تومان

ارائه سرویس از دیتاسنترهای معتبــر
تضمین کیفیت ,آپ تایم بالا ,منابــع اختصاصی
گارانتی برگشت پـول تا 7 روز در صورت عدم رضایت :67:

با ما مکاتبه کنید

تاپیک فروش:
http://www.webhostingtalk.ir/f15/79629/#post753147

برای ارتباط با ما:
یاهو آیدی: novinline2 , w2m7
ایمیل:sales@novinline.com
تلفـن:09121818809 - 02133328201
آدرس سایت: NovinLine.com

softlayer
September 24th, 2013, 12:11
درود
سرور مورد نظر شما به همراه 1024مگابایت رم، 100گیگابایت هارددیسک و 1گیگاهرتز cpu
دیتاسنتر xlhost با 30%تخفیف ماهیانه 34هزارتومان
پنل ریبوت و vm درصورت نیاز ارائه میشه
پشتیبانی آپتایم و کیفیت رو تضمین میکنیم (برگشت وجه درصورت عدم رضایت)
پنل مورد نظر در سایت موجودنیست برای راه اندازی و سفارش با پشتیبانی درتماس باشید
مهتاآنلاین - سبد خرید (http://client.mahtaonline.ir/cart.php?gid=4)

dertgtr
September 24th, 2013, 12:13
سلام

Rapid-VPS-3 - سرور مجازی تحویل آنی (1 دقیقه)
منابع و کرنل 100% اختصاصی
RAM : 1GB
HDD : 80GB
CPU : 1 Core 2.8Ghz ~ 3.6Ghz
Monthly BW : 1000GB
IPv4 : 1 Address
Ipv6 : Subject To availability
*در هر زمان می توانید میزبان منابع تخصیصی خود را بدون هیچ گونه اختلالی در سرویس ارتقا دهید

**می توانید به صورت جداگانه IP بیشتری سفارش دهید
قابلیت بوت ، ریبوت و خاموش کردن سرور و مشاهده مصرف منابع از پورتال کاربران
کنترل پنل کامل مستقل همه سرور های سفارش داده شده با قابلیت مدیریت تمامی ابعداد سرور به همراه نصب اولیه و مجدد خودکار نسخه های مختلف سیستم عامل های لینوکس ، ویندوز ، میکروتیک ،
قابلیت مشاهده و مدیریت منابع مصرفی

ماهانه 40 هزار تومان

http://portal.rasanegar.com/aff.php?aff=011&gid=46

موفق باشید

kaajhost
September 24th, 2013, 12:40
با سلام
رم 1 با هارد 120 با احتساب 15% تخفیف دائمی 31875 تومان از XLHOST امریکا می توانیم تقدیم کنیم.
هر 100 گیگ هارد اضافه 50000 تومان می باشد.
کد تخفیف : kaaj15

ارادتمند

rashed.rafiee
September 24th, 2013, 13:04
با سلام
در خدمت هستیم
RAM 1024
پهنای باند نامحدود
سیستم عامل قابل نصب : به انتخاب شما
Port 1 gig
hard 25 gig
CPU 1000 مگاهرتز
Intel Xeon L 5520
2هسته
یک آی پی اختصاصی
آپتایم 99.99%
کنسول در صورت درخواست داده می شود
کانفینگ رایگان
19,000 تومان ماهیانه

هارد اضافه هر 100 گیگ 10 هزار تومان

تاپیک فروش
http://www.webhostingtalk.ir/f15/92928/

لینک سفارش (http://fitserver.ir/client/cart.php?gid=9)

sheitonakshirazi
September 24th, 2013, 13:21
درود
با کنترل پنل قدرتمند ساخت خودمون K Panel با امکانات منحصر به فرد برای هاست دانلود در خدمتتون هستیم .

دمو از کنترل پنل :

http://198.50.175.49:2082/

username: demo

password: demo

http://www.webhostingtalk.ir/f20/88541/

امکانات منحصر به فردی که در این سرویس ها قابل ارائه هست :

ارائه یوزر پسورد برای دانلود کردن مشترک (VIP)
منابع اختصاصی برای هر سرویس
آی پی اختصاصی برای هر سرویس
امکان دانلود لینک مستقیم در وی پی اس (سیستم Leech )
امکان zip و unzip فایل ها و رمزگذاری بروی فایل های zip
نمایش منابع مصرف شده در سرور به صورت آنلاین (رم , سی پی یو , هارد, شبکه)
امکان نصب دامنه بر روی وی پی اس
قابلیت تبدیل انواع فرمت های صوتی به MP3
قابلیت تگ گذاری بروی فایل های MP3
کنترل پنل قدرتمند K Panel محصول (کاکو هاست)
محافظ لینک ( url protect )

قابلیت محافظ لینک ( url protect ) بر روی هاست دانلود قرار داده شده یعنی کسی لینک دانلود سایت شما را بگذارد داخل سایتش برای دانلود فایلی دانلود نمیشه و سایت شما براشون باز میشه.

DL-100

فضاي هارد ديسك :100GB

پهناي باند :نـامـحـدود

سرعت پورت : 1Gbit
کنترل پنل :K PANEL
آپلود فایل از طریق لینک مستقیم :دارد
پشتيباني 24 ساعته :بلي
آی پی اختصاصی :بلي
هزينه ماهيانه :55.000 تومان

vpscenter
September 24th, 2013, 13:39
با سلام.از آلمان با آفر زیر در خدمتیم.
Ram 1Gig(تضمین عدم اورسل)
CPU Core-i7 3770 2 Core
HDD 200Gig
Port 1Gig
Uptime 99/9%
ماهانه 30 هزارتومان

امری بود از طرق یاهو در خدمتیم

Mihan-VPS
September 24th, 2013, 13:56
سلام

با سلام
از تاپیک فروش ویژه ما میتوانید دیدن کنید
http://www.webhostingtalk.ir/f15/92610/
موفق باشید

Ne&in
September 24th, 2013, 14:20
با سلام و احترام
بزرگوار در خدمتتون هستم...

سبد خرید - میزبان وب (http://mizbaneweb.com/clients/cart.php?gid=2)

redbull
September 24th, 2013, 14:23
با سلام

اگر هنوز تهیه نکردید در خدمتیم :)

این سرویس رو براتون پیشنهاد میکنیم

سرویس نقره ای 1:
مقدار رم: 1024 مگابایت اختصاصی
نوع پردازنده CPU : 2core 3.40 GHz
سرعت پردازنده: 1000MHz
پردازنده اختصاصی: 700MHz
هارد: 50 GB
پورت : 1.0Gbps
پهنای باند: نامحدود
موقعیت سرور : OVH آمریکا-کانادا
آی پی اختصاصی: 1 عدد
مجازی ساز: Vmware ESXI 5
امکان دسترسی به کنسول VMware : بلی
سیستم عامل: به انتخاب شما
قیمت: 23000 تومان

سبد خرید - DIGI Server (http://www.digiserver.ir/client/cart.php?gid=3)

(http://www.webhostingtalk.ir/f214/87131/)دیجی سرور*فروش سرورمجازی آمریکا و کانادا*شروع از 13 هزارتومان + سامانه پیام کوتاه رایگان (http://www.webhostingtalk.ir/f15/91719/)

makh000f
September 24th, 2013, 16:16
از آلمان با هارد 100 گیگ ماهانه 50 هزار تومان
تیکت بزنید یا در یاهو تماس بگیرید

E_R_B
September 24th, 2013, 16:34
ماهانه 25000 تومان در خدمتیم
برای خرید به سرور سایت مراجعه کنید و تیکت به قسمت فروش بزنید

yekserver
September 24th, 2013, 20:57
از رد استيشن انگليس
در خدمت هستيم
آفر وي‍ژه

سرعت دانلود 60 تا 90 مگابايت
رم 2 گيگ
سي پي يو 1.5 دو هسته اي
هارد 80

ماهانه 30 هزار تومان
یکـــ سرور - ارائه خدمات میزبانی وب و سرور مجازی (http://yekserver.org)

alireza.076
September 25th, 2013, 23:22
در خدمتم با کانفیگ رایگان

elmizina
September 26th, 2013, 00:06
سلام
در خدمتم
پارسا وی پی اس | خرید سرور مجازی ، خرید سرور اختصاصی ، خرید لایسنس دایرکت ادمین ، خرید هاست ، ثبت دامنه (http://parsavps.com/)
سوالی بود من یاهو هستم

تایید میشن سرعت بسیار عالی سرور و پشتیانی و اخلاق خوب

bia2znd
September 26th, 2013, 11:43
سلام
RAM = 1024 MB
PORT = 1 GB
HDD = 10 GB
یک هسته سی پی یو
30,000Toman ماهانه
سرور مجازی - زرین هاستینگ (http://zarinhosting.ir/cart.php?gid=2)
هارد اضافه هر 100 گیگابایت 10000 تومان و هر 50 گیگابایت 7000 تومان

smargenius
September 26th, 2013, 11:59
سلام

با سلام و ارادت
سرور با رم 1گیگ و 15 گیگ هارد و 800 مگاهرتز پردازنده ماه اول 17600 تومان تقدیمتون میشه.ماه های بعدی 22 تومان
هر 100گیگ هارد 10 تومان که ماه اول 8 تومان تقدیمتون میشه
هر 400گیگ هارد 35 تومان
در حال حاضر 6ترابایت فضای خالی میتوانیم تقدیمتون کنیم
پنل ریبوت تحت وب
لوکیشن: دیتاسنتر محبوب هتزنرانلاین
3روز گارانتی برگشت وجه بدون سوال
جهت صحبت بیشتر میتوانید به یاهو ایدی موجود در امضا ارتباط برقرار کنید