توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک برای افزایش ادمین آنلاین در سرور مجازی
smail_f
September 23rd, 2013, 19:28
سلام دوستان
من یک مشکل دارم
من یک سرور مجازی با ویندوز 2008 دارم و چونکه چند نفر هم زمان کار های سرور را انجام میدیم ممکنه چند نفر همزمان با هم توی این وی پی اس لاگین کنیم
ولی بزرگترین مشکل اینه که بیشتر از دونفر نمیتونن هم زمان لاگین باشن
ایا راهی هست که تعداد ادمین های آنلان بیشتری در سرور باشند و به این مشکل نخوریم
با تشکر
اسماعیل فعال
mohammad50
September 23rd, 2013, 23:06
با من در ارتباط باشید فکر میکنم بتونم کمکتون کنم .
id yahoo : m.moradpour50
SniTomb
September 23rd, 2013, 23:27
درود
با استفاده از نرم افزار TeamViewer میتونید این مشکل رو تقریبا حل کنید اما کسی که توسط این نرم افزار به سرور متصل میشه باید به یکی از 2 ادمین متصل بشه که توانیی انجام چند کار مجزا را نخواهند داشت
redbull
September 23rd, 2013, 23:46
بهترین کار اینه که vcneter رو همه ی همکاراتون تو سیستم های خودشون نصب کنن و مدیریت کنند
2 روز همش وقت میبره :)
smail_f
September 24th, 2013, 01:14
درود
با استفاده از نرم افزار TeamViewer میتونید این مشکل رو تقریبا حل کنید اما کسی که توسط این نرم افزار به سرور متصل میشه باید به یکی از 2 ادمین متصل بشه که توانیی انجام چند کار مجزا را نخواهند داشت
سلام
بحث من انجام دادن چند کار مجزا هست با تیم که هر دو نفر فقط یک کار میتونن انجام بدهند
smail_f
September 24th, 2013, 01:16
بهترین کار اینه که vcneter رو همه ی همکاراتون تو سیستم های خودشون نصب کنن و مدیریت کنند
2 روز همش وقت میبره :)
سلام
تشکر از راهنمایی شما
ولی مشکل ما اینه که به دلیل حجم بالای کاری تمام دوستان روی سرور ها کار میکنند
و نمیشه یک سرور را به دو وی سنتر وصل کرد وگرنه حتما این کار را انجام میدادم
و الان مشکل ما اینه که همیشه دو نفر در وی سنتر است و نفر سوم به مشکل میخوره
و بعضی از کارا دیر انجام میشه
لطفا راهنمایی کنید چطور میشه با یک وین تعداد ادمین هایی که لاگین میکنند را زیاد کرد
با تشکر
SniTomb
September 24th, 2013, 14:05
سلام
تشکر از راهنمایی شما
ولی مشکل ما اینه که به دلیل حجم بالای کاری تمام دوستان روی سرور ها کار میکنند
و نمیشه یک سرور را به دو وی سنتر وصل کرد وگرنه حتما این کار را انجام میدادم
و الان مشکل ما اینه که همیشه دو نفر در وی سنتر است و نفر سوم به مشکل میخوره
و بعضی از کارا دیر انجام میشه
لطفا راهنمایی کنید چطور میشه با یک وین تعداد ادمین هایی که لاگین میکنند را زیاد کرد
با تشکر
در صورتی که سرور رو برای آپلود و دانلود و هاست دانلود استفاده میکنید پیشنهاد میکنم برای ادمین هاتون به تعداد وی پی اس رم پایین (256) تهیه کنید و با Filezilla Server بهشون اکانت بدید که فایل هارو آپلود کنن
d3m0n3y3z
September 24th, 2013, 16:08
آیا منظورتون وصل شدن با remote desktop هست که می فرمایید بیش از 2 نفر نمی تونن وصل بشن؟
redhat10
September 24th, 2013, 16:24
سلام دوستان
من یک مشکل دارم
من یک سرور مجازی با ویندوز 2008 دارم و چونکه چند نفر هم زمان کار های سرور را انجام میدیم ممکنه چند نفر همزمان با هم توی این وی پی اس لاگین کنیم
ولی بزرگترین مشکل اینه که بیشتر از دونفر نمیتونن هم زمان لاگین باشن
ایا راهی هست که تعداد ادمین های آنلان بیشتری در سرور باشند و به این مشکل نخوریم
با تشکر
اسماعیل فعال
افزايش تعداد كاربران Remote Desktop windows server 2008 r2و ویندوز 2012 (http://paraserver.net/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=40)
d3m0n3y3z
September 24th, 2013, 16:38
افزايش تعداد كاربران Remote Desktop windows server 2008 r2و ویندوز 2012 (http://paraserver.net/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=40)
فکر نمی کنم بحثشون راجع به اتصال به یه session باشه. احتمال میدم بحثشون راجع به محدودیت RDP هست.
redhat10
September 24th, 2013, 23:05
فکر نمی کنم بحثشون راجع به اتصال به یه session باشه. احتمال میدم بحثشون راجع به محدودیت RDP هست.
لینک ارسالی نیز مربوط به تعداد سیشن ها هست
mh1376
September 24th, 2013, 23:13
از توی رجیستری ۳ کانکشن رو بزارید روی ۸۰۰ بعد اوکی میشه از قسمت ریموت دسکتاپ
بعد میتونید یوزر بسازید و به هرکی یک یوزر بدهید
d3m0n3y3z
September 25th, 2013, 10:16
لینک ارسالی نیز مربوط به تعداد سیشن ها هست
من عرض کرده بودم
فکر نمی کنم بحثشون راجع به اتصال به یه session باشه.!!!
d3m0n3y3z
September 25th, 2013, 10:17
از کجای رجیستری؟
smail_f
September 25th, 2013, 15:52
سلام دوستان تشکر بابت راهنماییتون
من بعد از جستجویی که کردم این. پیدا کردم ولی بارم جواب نداد
Force a single session or allow multiple Remote Desktop sessions per user
Remote Desktop/Terminal Services has two settings for multiple sessions. You can either allow multiple sessions per user (in which case if you log in twice, you'll get two sessions), or force a single session per user (in which case you can only log in once and subsequent sessions will be redirected to the original session.
To change this setting, you'll need to perform a registry change. The following steps describe the process:
Start Registry Editor (by default, this is located at c:\windows\regedit.exe).
Go to the following registry key:
HKEY_LOCAL_MACHINE\
System\CurrentControlSet\Control\TerminalServer
If the fSingleSessionPerUser value doesn't exist, create a new DWORD value named fSingleSessionPerUser
Open the fSingleSessionPerUser value. The possible values for this setting are as follows: 0x0Allow multiple sessions per user 0x1Force each user to a single session
Enter the new setting, and then click OK.
کسی نظر خواصی داره در این مورد
smail_f
September 25th, 2013, 15:53
سلام
میشه مسیر دقیق را بگید
با تشکر
d3m0n3y3z
September 26th, 2013, 14:10
سلام دوستان تشکر بابت راهنماییتون
من بعد از جستجویی که کردم این. پیدا کردم ولی بارم جواب نداد
Force a single session or allow multiple Remote Desktop sessions per user
Remote Desktop/Terminal Services has two settings for multiple sessions. You can either allow multiple sessions per user (in which case if you log in twice, you'll get two sessions), or force a single session per user (in which case you can only log in once and subsequent sessions will be redirected to the original session.
To change this setting, you'll need to perform a registry change. The following steps describe the process:
Start Registry Editor (by default, this is located at c:\windows\regedit.exe).
Go to the following registry key:
HKEY_LOCAL_MACHINE\
System\CurrentControlSet\Control\TerminalServer
If the fSingleSessionPerUser value doesn't exist, create a new DWORD value named fSingleSessionPerUser
Open the fSingleSessionPerUser value. The possible values for this setting are as follows: 0x0Allow multiple sessions per user 0x1Force each user to a single session
Enter the new setting, and then click OK.
کسی نظر خواصی داره در این مورد
اینی که شما اعمال کردی این کار رو میکنه:
اگه از یه کامپیوتر با user مثلاً test وارد بشی و بری رو یه کامپیوتر دیگه با همون test وارد بشی، اگه که single session باشه وصل میشه به همون session قبلی اما اگه نباشه یه session جدید برات باز می کنه. اما محدودیت 2 تا هنوز بهت اعمال میشه.
d3m0n3y3z
September 26th, 2013, 14:11
سلام
میشه مسیر دقیق را بگید
با تشکر
منم متوجه نشدم منظورشون کجای رجیستری هست.
Web Host Persia
September 26th, 2013, 20:09
باید ترمینال سرور رو روی ویندوز نصب کنی تا بتونی با چند یوزر به سرور کانکت شی و مشکلی نداشته باشی.
البته ترمینال سرور نیاز به لایسنس داره ، کرک اون هم موجوده که می تونی استفاده کنی ..
فکر کنم 30 یا 60 روز هم تریال داشته باشه ...
MagicVps.Com
September 26th, 2013, 20:17
اگر مشکل فقط برای وصل شدن به ویسنتر هست که مثلا 2 یا 3 تا نفر توی ویسنتر همزمان وصل بشن و بتوانند کارهای مختلف انجام بدن مثلا یکی سررو جدید بسازه یکی مشکل وی پی اس حل کنه و .... و کارهای مختلف داخل وی سنتر انجام بدن براحتی قابل حل هست این قضیه
d3m0n3y3z
September 26th, 2013, 23:07
اگر مشکل فقط برای وصل شدن به ویسنتر هست که مثلا 2 یا 3 تا نفر توی ویسنتر همزمان وصل بشن و بتوانند کارهای مختلف انجام بدن مثلا یکی سررو جدید بسازه یکی مشکل وی پی اس حل کنه و .... و کارهای مختلف داخل وی سنتر انجام بدن براحتی قابل حل هست این قضیه
منظورشون vSphere Client هست البته.
reza21biologist
September 30th, 2013, 15:32
سلام برای اینکه بتوانید تعداد کسانی که به سرور remote می زنند را افزایش دهید طبق آموزش زیر پیش بروید :
server manager را بازکنید
بر روی role کلیک راست کنید و add role را انتخاب کنید.
در صفحه جدید تیک remote service را بزنید و next را بزنید.
در صفحه بعد تیک گزینه های remote desktop ssetion host و remote desktop licensing را بزنید.
و مراحل نصب را تا آخر بروید.
با تشکر
smail_f
September 30th, 2013, 17:08
سلام
برای ورود به وی پی اس این مشکل را داریم
زمانی که میخوایم لاگین کنید دو نفر که داخل باشه نفر سوم بخواد وارد بشه باید یکی رو بندازه بیرون تا بتونه خودش وارد وی پی اس بشه
من میخوام این اتفاق نیوفته و هر چند نفر که بخوان بتونن به وی پی اس لاگین کنند
smail_f
September 30th, 2013, 17:30
سلام برای اینکه بتوانید تعداد کسانی که به سرور remote می زنند را افزایش دهید طبق آموزش زیر پیش بروید :
در صفحه بعد تیک گزینه های remote desktop ssetion host و remote desktop licensing را بزنید.
با تشکر
سلام
این مسیری که شما گفتید رفتم
ولی یک سری اطلاعات دیگه هم میخواست هر جارو متوجه شدم زدم هرجارم متوجه نشدم اولین گذینه را انتخاب کردم :-p
و در پایان وی پی اس ریست شد و در صحفه سرور منیجیر این اضافه شده برای شما عکس گرفتم
15959
اگر چیز دیگری هست راهنمایی کنید
با تشکر
smail_f
October 1st, 2013, 19:17
با تشکر
سلام
تشکر را که برای شما حواله کردم
این روش شما جواب داد و واقعا عالی بود مارا از یک مسیبت بزرگ نجات دادید
با تشکر فراوان
اسماعیل فعال
reza21biologist
October 2nd, 2013, 11:23
سلام
شرمنده دیر متوجه تاپیک شدم
لطفا عکس زیر را مشاهده کنید ، کاملا مشخص هست باید چکار کنید.