توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای ثبت دامنه ru
Smart2012
September 22nd, 2013, 22:16
سلام دوستان عزیزم
خواستم یه دامنه روسی ثبت کنم ممنون میشم یکم دربارش توضیح بدید که چطوریاس
اگرجایه مطمئن هم سراغ دارید که با قیمت مناسب ثبت کنه بهم معرفی کنید ممنون میشم
Aivivid
September 22nd, 2013, 22:25
ما براتون ثبت میکنیم.
ru.
com.ru
مالک دامنه شمایید و کنترل کامل و مستقیم هم دارید از توی پنل خودتون از وب سایت دیتا سنتر ما.
قیمت سی دلار.
گمان نمیکنم لازم داشته باشه ولی اگه ریکوایرمنت خاصی بخواد ( مثل شماره یک شرکت ثبتی روسی ) یا شماره تامین اجتماعی یک تبعه روسیه باید اون رو شما فراهم کنید. ( بعضی از ccTLD ها مثل US. و CA. اینها رو لازم دارند )
روز بخیر.
nimafire
September 22nd, 2013, 23:12
سلام
دوست عزیز دامنه شما با پسوند .ru به همراه کنترل پنل مدیریتی حرفه ای با نام شما و مالکیت شما ثبت خواهد شد
جهت ثبت دامنه لطفا از طریق لینک زیر یک تیکت برای ما ارسال نمایید تا شما را راهنمایی کنیم
ثبت دامین مورد نظر
.ru
ثبت دامین مورد نظر16500 تومان
در سایت
جستجوگر دامنه - DecoOnline (http://clients.decoonline.in/domainchecker.php)
تحویل آنی می باشد
arDEmbOt
September 23rd, 2013, 00:21
از ۳۰ دلار رسید به ۱۶۵۰۰ تومان، فردا احتمالاً رایگان ثبت نام کنند :-)
Aivivid
September 23rd, 2013, 01:20
اصل تفاوت قیمت برمیگرده به رجیسترر هایی که هر شرکتی برای ثبت دامنه استفاده میکنه. همه جور ثبت کننده ای روی نت پیدا میشه، با همه جور کیفیت و ساپورتی. برای دات آر یو، رجیسترری که ما استفاده میکنیم ۲۰ دلار + مالیات از ما پول میگیرند.
دات کام رو ما میخریم ۱۱ دلار، ولی من تا ۶ دلار هم آنلاین دیده ام.
خب بلاخره همه جور قیمت و همه جور سطح خدمات در بازار وجود داره و خب حق مصرف کننده هست که انتخاب کنه :)
nimafire
September 23rd, 2013, 08:39
بله به شرکت هایی که رجیستر میکنند ارتباط دارد تفاوتی نیمکند. فعلا ما با قیمت پایه در حال ثبت این دامنه هستیم در سیستم ریسلر کلاب
از سال 2007 نیز نمایندگی ثبت دامنه در سیستم ریسلر ملاب را داریم و دامنه های کاربران را در این سیستم با امکانات نامحدود ثبت میکنیم
در ثبت دامنه شما باید به ثبت کننده اعتماد کنید. سابقه فعالیت و ... را بررسی کنید سپس دامنه خود را که درواقع نام شماست را ثبت کنید
nimafire
September 23rd, 2013, 08:44
اصل تفاوت قیمت برمیگرده به رجیسترر هایی که هر شرکتی برای ثبت دامنه استفاده میکنه. همه جور ثبت کننده ای روی نت پیدا میشه، با همه جور کیفیت و ساپورتی. برای دات آر یو، رجیسترری که ما استفاده میکنیم ۲۰ دلار + مالیات از ما پول میگیرند.
دات کام رو ما میخریم ۱۱ دلار، ولی من تا ۶ دلار هم آنلاین دیده ام.
خب بلاخره همه جور قیمت و همه جور سطح خدمات در بازار وجود داره و خب حق مصرف کننده هست که انتخاب کنه :)
سلام
دوست عزیز نه شما و نه ما سرویس دهنده ثبت دامنه نیستیم و درواقع تنها ثبت کننده هستیم. در این زمینه نیز به هیچ عنوان فاکتور کیفیت و ... مطرح نیست.
همچنین در بین تمام ثبت کننده های دامنه حتی godady , شرکت ریسلر کلاب بهترین ثبت کننده دامنه است چه از نظر فنی و امکانات و چه از نظر پشتیبانی
موفق باشید
Aivivid
September 23rd, 2013, 23:47
سلام
دوست عزیز نه شما و نه ما سرویس دهنده ثبت دامنه نیستیم و درواقع تنها ثبت کننده هستیم. در این زمینه نیز به هیچ عنوان فاکتور کیفیت و ... مطرح نیست.
همچنین در بین تمام ثبت کننده های دامنه حتی godady , شرکت ریسلر کلاب بهترین ثبت کننده دامنه است چه از نظر فنی و امکانات و چه از نظر پشتیبانی
موفق باشید
دوست عزیز مطلب رو درست مطالعه نفرمودید.
بنده هم منظورم از ثبت کننده شرکت های ثبت کننده مثل OpenSRS و GoDaddy و اینها بودند نه شرکت ما و شما :) و قیمت های اونها رو وقایسه کردم.
ریسلر کلاب در بین ایرانی ها طرفدار داره ولی در بین همکاران اروپایی من کسی رو ندیدم ار ریسلر کلاب استفاده کنه. ما خودمون هم از TuCows استفاده میکنیم،