ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : محل آپلود cms در سرور مجازی دایرکت آدمین

Tarfandaneh
September 22nd, 2013, 18:15
سلام دوستان
من اول فایل های CMS وردپرسم را در پوشه var/www/html که در فایل httpd.conf به عنوان DocumentRoot مشخص شده آپلود کردم اما بعد از چند روز دیدم که کل 1 گیگ رم پر میشه که طبق راهنمایی های سایت nginxpanel.ir اقدام به خرید لایسنس و نصب nginx کردم اما حالا دیگه وردپرسم باز نمیشه و به جاش می نویسه Welcome to Nginx که حتی با اینکه طبق آموزش های سایت nginxpanel.ir پیش رفتم اما همچنان این نوشته در صفحه اصلی سایت هست با کمی جستجو در فایل های سرورم فهمیدم که روت سرورم به پوشه usr/local/nginx/html تغییر کرده و حتی فایل index.html که حاوی متن Welcome to nginx است نیز در این پوشه است اما با جستجو در گوگل و همین سایت شما فهمیدم که دایرکت آدمین خودش محلی را برای آپلود CMS سایت اصلی در پوشه home/admin/domains/default تعیین میکنه اما هر فایل html که در این پوشه میذارم کار نمیکنه.

می خواستم بپرسم که بین این سه پوشه زیر الان کدوم پوشه روت اصلی سایت من یا همون public_html حساب میشه :

var/www/html
usr/local/nginx/html
home/admin/domains/default

من خودم می خوام طبق استاندارد دایرکت آدمین فایل ها را در پوشه سومی آپلود کنم اما وقتی آپاچی فعال باشه فقط پوشه اولی روت میشه و وقتی nginx فعال باشه پوشه دومی یعنی در هیچ صورت پوشه سومی که استاندارد خود دایرکت آدمین است اصلاً با نوشتن آدرس آیپی سرور در مرورگر بارگذاری نمیشه.
لطفاً بگید که چطوری می تونم پوشه سومی را فعال کنم.

با تشکر

Tarfandaneh
October 10th, 2013, 23:36
درست شد.
من اشتباه میکردم فایل های CMS را در پوشه های پیش فرض سرور کپی میکردم در صورتی که باید در دایرکت ادمین در قسمت user-level دامنه را اضافه کنم تا براحتی CMS را آپلود کنم.این جا گفتم شاید یکی دیگه مثل من این مشکل را داشته باشه.