توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Your reverse (PTR) record:
niknak
September 22nd, 2013, 16:11
دوستان حرفه اي سلام
من نمايندگي ميدم با whm البته دسترسي روت ندارم
يك آي پي ناشناخته reverse ميشه به نام سرور من ،كه نماينده ها شاكي هستند كه اين چيه تو هووييز ما مياد!
Reverse MX A records (PTR)
Your reverse (PTR) record:
172.58.76.184.in-addr.arpa -> server.mydomain.com
You have reverse (PTR) records for all your IPs, that is a good thing.
nekooee
September 22nd, 2013, 16:48
سلام
دوست عزیز این IP و PTR مربوط به ایمیل هست که در دیتا سنتر تنظیم شده و شما اگر هر vps دیگه هم از اونجا بگیرید همین موضوع در موردش هست
niknak
September 22nd, 2013, 17:11
نكويي عزيز ميخوام فقط نام دامنه ي من بره همين
nekooee
September 23rd, 2013, 09:25
یعنی فقط نامه دامنه شما رو نشون بده یا نشون نده؟ اون ip رو نمیتونید حذف کنید چون مربوط به دیتا سنتر هست و چیز مهمی هم نیست برای ایمیل هست
d3m0n3y3z
September 23rd, 2013, 10:53
به صاحب اون رنج آی پی ایمیل بزنید و ازش بخواید که اسم شما رو از رکورد revressش پاک کنه. اگه کرد که فبح المراد اگه نکرد می تونید به صاحب رنج بزگترش ایمیل بزنید تا باهاش برخورد کنن.
nekooee
September 23rd, 2013, 11:05
ایشون که نگفتند اسمشون رو تو reverse نمیخوان نشون بده. گفتند اون IP رو نشون میده که مربوط به دیتاسنتر هست!
d3m0n3y3z
September 23rd, 2013, 11:07
ایشون که نگفتند اسمشون رو تو reverse نمیخوان نشون بده. گفتند اون IP رو نشون میده که مربوط به دیتاسنتر هست!
از کی تا حالا تو reverse آی پی نشون میده؟
nekooee
September 23rd, 2013, 11:08
پست اول ایشون رو نگاه کنید متوجه میشید از کی تا حالا نشون میده
d3m0n3y3z
September 23rd, 2013, 11:14
ایشون whois می کنن.
جایی که براشون عمل whois رو انجام میده IP سرورشون رو پیدا می کنه و بعد برای اون IP یه reverse می گیره و اون اسمی که می خوان نمایش داده نشه، نمایش داده میشه.
برای این که جلو نمایشش رو بگیرن باید رکورد reverse ویرایش بشه.
حداقل من از پستشون اینو میفهمم.
nekooee
September 23rd, 2013, 11:22
اینجا دو حالت داره. یا این ip مع*** ایشون هست که خودشون خبر ندارند این ipشون هست. یا از دیتاسنتر تنظیم شده. در هر حالت قابل تغییر هست ولی اگر خودشون دسترسی نداشته باشند نمیتونن و باید از جایی که نمایندگی گرفتند درخواست کنند تغییر بدن. ولی من حدس میزنم ip خود ایشون 184.76.58.172 هست که ریورسش میشه همون ip بالا و خودشون خبر ندارند....
par30shop
September 23rd, 2013, 11:23
این مورد از reverse MX رکورد ها به وجود میاد و برای اینکار باید به rDNS دسترسی داشته باشید که بتونید ویرایش کنید - از SOA و Reverse MX در این سایت intodns.com میتونید تمامی اطلاعات رو به دست بیارید
niknak
September 23rd, 2013, 13:33
با تشكر از پاسخگويي شما.
من فقط ميخوام نام دامنه ي من از اون ركورد پي تي آر بره .
تا جايي كه از توضيحات شما متوجه شدم اين تنظيمات از سمت ديتاسنتر است.
يعني من نميتوانم نام دامنه ي خودم رو از روي اون ركورد پي تي آر حذف كنم؟
من كلا به آي پي كاري ندارم برام مهم نيست.
چون نماينده هاي من دارن نام دامنه هاي منو ميبينند ميخوام اون نام دامنه بره تا مشتري هاي اونها نشاني از من نبينند همين.
par30shop
September 23rd, 2013, 13:36
آدرس رو پ.خ کنید تا راهنماییتون کنم
niknak
September 24th, 2013, 17:25
دوستان خوب
متشكرم
مشكل برطرف شد.
d3m0n3y3z
September 24th, 2013, 18:13
خوشحالیم که میشنویم.
روش حل رو هم اگه بنویسید به دوستانی که در آینده به این مشکل برمیخورن میتونی خیلی کمک کنه.
ertebat7
September 26th, 2013, 00:22
سلام در دیتاسنترهایی مثل yesup با ارسال تیکت به دیتاسنتر میشه به راحتی این مساله را حل کرد