توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فاجعه ای به اسم آسیاتک
behrouz_p1985
September 22nd, 2013, 11:57
سلام
من از اینترنت آسیاتک استفاده میکنم لازم دونستم مشکلی که با این سرویس دهنده دارم رو اینجا مطرح کنم تا کس دیگه ای مثل من تو دام این کلاه بردار ها نیوفته
متاسفانه آسیاتک(اصفهان) به اسم اینترنت ۴ مگ به کاربر ها اینترنت ۲ مگ یا حتی بد تر میده
به طور مثال سرعت اینترنت من که ۴ مگ طرح کولاک =)) هست از ساعت ۹ صبح تا ۴ شب به سختی از ۲۰۰ کیلو بایت فراتر میره این در حالی هست که از ساعت ۴-۵ صبح سرعت دانلود من به بالای ۵۰۰ کیلو بایت میرسه و تا ساعت ۸-۹ صبح این سرعت برقراره
من قبلا شاتل ۲ مگ داشتم و امکان نداشت سرعت دانلود من از ۲۵۰ کیلوبایت پایین تر بیاد ولی آسیاتک علاوه بر قطعی های طولانی مدت سرعت افتضاحی داره
و تازه بد تر از همه ی اینها آسیاتک خودش علاوه بر فیلت رینگی که هست خودش هم به صورت خودجوش سایت هایی که خوششون نمیاد رو ***** میکن
با پشتیبانی هم که تماس میگیرم فقط جواب سر بالا میدن میگن خط ارتباطیتون رو چک کنید احتمالا وجود نویز موجب کاهش سرعت شده میگم آخه بی سواد این همون خطی هست که من باش از شاتل اینترنت با سرعت درست حسابی میگرفتم و همون خطی هست که من از ساعت ۵ صبح تا ۹ صبح با سرعت ۶۰۰-۷۰۰ کیلو بایت دارم باش دانلود میکن
من واقعا اصلا آدم گیری نیستم که الکی به چیزی گیر بدم ولی به حدی اینترنت آسیاتک اشغال هست که واقعا لازم دونستم بیام اینجا پست بزنم تا دیگران رو آگاه کنم
behrouz_p1985
September 22nd, 2013, 12:11
در ضمن کسی که اینجا به من آسیاتک رو معرفی کرده بود فهمیدم خودش تو آسیاتک کار میکرد و اگر دیدین کسی داره از اینترنت آسیاتک تعریف میکنه شک نکنید کارمند آسیاتکه
من خودم و ۴ تا دیگه از دوستام که اصفهان از اسیا تک اینترنت میگیریم هر ۵ نفرمون مشکل داریم و سرعت افتضاحی داریم در مقابل پولی که میدیم
قبلا بله خوب بود ولی جدیدا انقدر موفتی به همه اینترنت با پهنای باند نا محدود میده که منی که پول اینترنت ۴ مگ دادم با اونی که پول ۵۱۲ داده سرعتمون یکی شده
باور میکنید؟ دوست من اینترنت ۵۱۲ اسیاتک داره با من که ۴ مگ هستم سرعت دانلود یکسان داره بعد اون داره ۱/۳ من پول میده
mobin96
September 22nd, 2013, 13:06
با سلام
بنده حدود 3 سال از شرکت آسیاتک اینترنت داشتم.2 سال اول واقعا کیفیت بالایی داشت و همچنین بنده اینتزنت تمامی شرکت هایی رو که تو شهر ما ارائه می دادند رو بطور کامل تست کردم و خیلی از آن ها سر تر بود.1 سال آخر روند کاملا نزولی رو طی کرده بودند،پشتیبانی روز به روز ضعیف تر می شد و همچنین کیفیت اینترنت به شدت کاهش پیدا کرده بود(تایم اوت های فراوان و در اواخر سرعتی نصف آن چیزی که پولش رو می دادم).
تمامی این موارد رو حدود 1 سال تحمل کردم،به امید روزی که مثل قبل کیفیت بالایی پیدا کند،ولی این اواخر دیدم که به غیر از بستر اینترنت بلکه اینترانت هم تایم اوت های فراوانی پیدا کرده و دیگر قابل تحمل نیست.مهمتر از آن این است که خودشان قبول نمی کردند که مشکل از آن هاست و هر روز بهانه ای می آوردند؛یک روز بستر مخابراتی کل کشور مشکل پیدا کرده و تا روز های آینده برطرف می شود،یک روز شرکت زیرساخت قرار است فی***ینگ جدیدی را اعمال کند و تا روز های آینده مشکل برطرف می شود و از اینجور بهانه ها که به سادگی هر شخصی با اندکی سواد کامپیوتری قادر به فهمیدن این موضوع است که دروغ می گویند یا راست.
بالاخره اوایل تابستان گفتم برویم از شرکت دیگری بگیرم تا ببینم آن ها چطور هستند.به آسیاتک درخواست نگهداری پورت به مدت یک ماه را دادم و رفتم روی خط تلفن دیگری که داشتیم،از های وب اینترنت گرفتم.خدا رو شکر پشتیبانی خوبی دارند و همچنین کیفیتی به مراتب بالاتر از آسیاتک.
تا الآن که از های وب راضی هستم و واقعا سرویس خوبی را ارائه میکنند.ان شا الله که به همین صورت باقی بماند و بلکه بهتر شود و همچنین آسیاتک و سایر شرکت های ارائه دهنده ی اینترنت هم روند رو به رشدی را پیدا کنند و یا اگر دارند ادامه دهند.
در پناه حق
hack2hacker
September 22nd, 2013, 13:09
تاپیک های زیادی در مورد کیفیت افتضاحه اسیاتک زده شده
بنده خودم داشتم
همون روز اول در خواست جمع اوری دادم
nightman
September 22nd, 2013, 13:18
سلام
من از اینترنت آسیاتک استفاده میکنم لازم دونستم مشکلی که با این سرویس دهنده دارم رو اینجا مطرح کنم تا کس دیگه ای مثل من تو دام این کلاه بردار ها نیوفته
متاسفانه آسیاتک(اصفهان) به اسم اینترنت ۴ مگ به کاربر ها اینترنت ۲ مگ یا حتی بد تر میده
به طور مثال سرعت اینترنت من که ۴ مگ طرح کولاک =)) هست از ساعت ۹ صبح تا ۴ شب به سختی از ۲۰۰ کیلو بایت در ساعت فراتر میره این در حالی هست که از ساعت ۴-۵ صبح سرعت دانلود من به بالای ۵۰۰ کیلو بایت در ساعت میرسه و تا ساعت ۸-۹ صبح این سرعت برقراره
من قبلا شاتل ۲ مگ داشتم و امکان نداشت سرعت دانلود من از ۲۵۰ کیلوبایت پایین تر بیاد ولی آسیاتک علاوه بر قطعی های طولانی مدت سرعت افتضاحی داره
و تازه بد تر از همه ی اینها آسیاتک خودش علاوه بر فیلت رینگی که هست خودش هم به صورت خودجوش سایت هایی که خوششون نمیاد رو ***** میکن
با پشتیبانی هم که تماس میگیرم فقط جواب سر بالا میدن میگن خط ارتباطیتون رو چک کنید احتمالا وجود نویز موجب کاهش سرعت شده میگم آخه بی سواد این همون خطی هست که من باش از شاتل اینترنت با سرعت درست حسابی میگرفتم و همون خطی هست که من از ساعت ۵ صبح تا ۹ صبح با صورت ۶۰۰-۷۰۰ کیلو بایت دارم باش دانلود میکن
من واقعا اصلا آدم گیری نیستم که الکی به چیزی گیر بدم ولی به حدی اینترنت آسیاتک اشغال هست که واقعا لازم دونستم بیام اینجا پست بزنم تا دیگران رو آگاه کنم
کاملا حرفتاتون تائید میشه خود من هم آسیاتک دارم و در اولین فرصت درخواست جمع آوری رو میدم و از جای دیگه اینترنت میگیرم
به حدی پشتیبانی آسیاتک دروغ گو هست که بعضی وقتا مادر من که از اینترنت چیزی سر در نمیارن میگن که داره دروغ میگه به فلان دلیل و فلان دلیل
به نظر من باید این مدل پست ها موضوع مهم و داغ تو سایت ها باشه و تا زمانی که هیچ مرجعی به این مدل د ز دی ها رسیدگی نمیکنه ما خودمون همچین شرکت هایی رو به زمین بزنیم
mirhendi
September 22nd, 2013, 13:24
شاید خنده دار باشه ولی جای مودم خیلی تاثیر داره من مودم را بغل کامپیوتر یا تلویزیون که میزارم سرعتم به 200 نمیرسه ((نویز میندازه))ولی دور از اینها که میزارم سرعت میشه 400!!
behrouz_p1985
September 22nd, 2013, 13:25
به نظر من اسیاتک برای سود بیشتر یک خط رو بین تعداد بیشتری شیر میکنه و به همین خاطر ما این مشکل رو پیدا کردیم چون اوایل تا یک سال پیش اصلا مشکلی نبود ولی همین که تعداد مشتری هاشون بالا رفت افت شدید کردن
behrouz_p1985
September 22nd, 2013, 13:27
شاید خنده دار باشه ولی جای مودم خیلی تاثیر داره من مودم را بغل کامپیوتر یا تلویزیون که میزارم سرعتم به 200 نمیرسه ((نویز میندازه))ولی دور از اینها که میزارم سرعت میشه 400!!
بله احتمالا تاثیر داره ولی ربطی به مورد من نداره چون من با همون مودم و همون اینترنت آسیاتک دارم صبح ساعت ۵-۹ صبح سرعتی بیشتر از ۶۰۰ کیلو بایت میگیرم ولی تا به ظهر و شب نزدیک میشه این سرعت میاد رو ۱۰۰ کیلوبایت تا ۲۰۰ کیلوبایت
SniTomb
September 22nd, 2013, 15:37
درود
شاید در اون ساعاتی که سرعتون خوبه نویزتون از بین میره یا مثلا تلقن و دستگاه های دیگر که ممکنه نیوز بندازن قطغه برای مثال بنده 128 پارسآنلاین دارم زمانی که تلفت وصل میشه snr خط من میشه 7 و سرعت دانلود 50 ولی زمانی که تلفن رو قطع میکنم snr میشه 20 و سرعت دانلود هم 150
شما snr خططون هم از طریف مدیریت مودم چک کنید زیر 20 خوب نیست بالای 30 عالیه
RoobinaServer
September 22nd, 2013, 15:44
به نظر من اسیاتک برای سود بیشتر یک خط رو بین تعداد بیشتری شیر میکنه و به همین خاطر ما این مشکل رو پیدا کردیم چون اوایل تا یک سال پیش اصلا مشکلی نبود ولی همین که تعداد مشتری هاشون بالا رفت افت شدید کردن
دقیقا!
هر خط در شاتل بین 4 نفر تقسیم میشه برای همین سرعتتون پائین تر از 250 نمیومد اما در مبین نت یا آسیاتک و مخابرات تا جایی که اطلاع دارم هر خط بین 8 - 10 نفر تقسیم میشه.
یا حق
behrouz_p1985
September 22nd, 2013, 15:45
درود
شاید در اون ساعاتی که سرعتون خوبه نویزتون از بین میره یا مثلا تلقن و دستگاه های دیگر که ممکنه نیوز بندازن قطغه برای مثال بنده 128 پارسآنلاین دارم زمانی که تلفت وصل میشه snr خط من میشه 7 و سرعت دانلود 50 ولی زمانی که تلفن رو قطع میکنم snr میشه 20 و سرعت دانلود هم 150
شما snr خططون هم از طریف مدیریت مودم چک کنید زیر 20 خوب نیست بالای 30 عالیه
نه از این چیزا نیست اینترنت آسیاتک واقعا مشکل داره و این فقط من نیستم با اینا مشکل دارن همه مشکل دارن تقریبا کسی رو ندیدم از آسیاتک رضایت داشته باشه
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
27.0
31.8
db
Line Attenuation
:
38.0
24.6
db
Data Rate
:
6144
382
kbps
netmelli
September 22nd, 2013, 16:03
سلام
به طور مثال سرعت اینترنت من که ۴ مگ طرح کولاک =)) هست از ساعت ۹ صبح تا ۴ شب به سختی از ۲۰۰ کیلو بایت فراتر میره این در حالی هست که از ساعت ۴-۵ صبح سرعت دانلود من به بالای ۵۰۰ کیلو بایت میرسه و تا ساعت ۸-۹ صبح این سرعت برقراره
با پشتیبانی هم که تماس میگیرم فقط جواب سر بالا میدن میگن خط ارتباطیتون رو چک کنید احتمالا وجود نویز موجب کاهش سرعت شده میگم آخه بی سواد این همون خطی هست که من باش از شاتل اینترنت با سرعت درست حسابی میگرفتم و همون خطی هست که من از ساعت ۵ صبح تا ۹ صبح با سرعت ۶۰۰-۷۰۰ کیلو بایت دارم باش دانلود میکن
دوست عزیز
کلاهبرداران یغنی چی ؟؟؟
من نه کارمند آسیا تک هستم نه چیزی
ولی طرز حرف زدنتون اصلا جالب نبود
خب آسیاتک فکر میکنید بده برید سرویس دیگه
چرا میگید کلاه بردارن
آسیا تک یکی از بهترین ها هست تو این کشور
شاتل و آسیاتک بهترین هستند
ولی هرچقدر هم که بد باشه یک چیز نباید بگید کلاه بردارن
چون کلاه برداری موضوع با اینکه سرویس خوب نتونستن ارائه بدن فرق میکنه
شاید هم مشکل اینترنت از سمت خودتون هست
آسیاتک هیچ کجا رو تحریم یا فیبتر نکرده
موفق باشید
behrouz_p1985
September 22nd, 2013, 16:07
دوست عزیز
کلاهبرداران یغنی چی ؟؟؟
چرا میگید کلاه بردارن
موفق باشید
شما احتمالا از بخش پشتیبانی آسیاتک هستین :)) چون مدل انکار کردنتون و حرف های بی پایه و اساستون شباهت بسیاری به پشتیبانی آسیاتک داره
SniTomb
September 22nd, 2013, 16:25
شما احتمالا از بخش پشتیبانی آسیاتک هستین :)) چون مدل انکار کردنتون و حرف های بی پایه و اساستون شباهت بسیاری به پشتیبانی آسیاتک داره
نه جناب
ایشون یکی از کاربران خوب انجمن هستن
شما قضاوت نکنید لطفا
محترم باقی بمونید
موفق باشید
MR-Vazin
September 22nd, 2013, 16:26
سلام
بزرگوار اختلال در سیستم چیلترینگ کشور هست و فقط آسیاتک نیست.
درمورد سرعت هم امکان داره به خاطر اختلال باشه
دو سه هفته ای میشه شروع شده
multiuser
September 22nd, 2013, 17:11
موفق باشید
=))
شاتل رو قبول دارم ولی آسیاتک رو نهههههههههههههههههههههههه ههههههههه
netmelli
September 22nd, 2013, 17:27
شما هرجور دوست دارید فکر کنید
اصلا بنده رئیس آسیا تک
ولی مهندس جان بنده چندین سال پیش با اکثر این شرکت توسط آی اس پی کار کردم
شاتل و آسیا تک بهترین بودن از نظر امکانات و سیستم هاشون
الان آی اس پی ما مستقل شده
ولی اون موقع دکل هامون با شاتل و بعد با آسیا تک مشترک بود
اصلا مشکل نداشتیم
از نظر سیستم هم خیلی خوب بود آسیا تک
الان هم در منطقه ما بد نیست
این رو هم بگم شرکت ها معمولا منطقه ای قوی هستند
مثلا صبا نت در آبیک قزوین که ما دفتر داشتیم کارش حرف نداشت
ولی در بعضی شهر ها اصلا خوب نمیتونه سرویس بده
شاید آسیا تک هم در منطقه شما نمیتونه خوب سرویس بده
نه جناب
ایشون یکی از کاربران خوب انجمن هستن
شما قضاوت نکنید لطفا
محترم باقی بمونید
موفق باشید
ممنونم ازتون
لطف دارید شما مهندس جان
netmelli
September 22nd, 2013, 17:30
درسته
=))
شاتل رو قبول دارم ولی آسیاتک رو نهههههههههههههههههههههههه ههههههههه
در خیلی موارد هست که آسیا تک از شاتل بهتره
ولی در مجموع گفتم شاتل حرف اول رو میزنه
شکی هم نیست
ولی آسیا تک هم اونطور نیست که عزیزان میگن
آسیا تک هم سرویس خوبی میده
ما نباید توقع بیجا داشته باشیم
اینجا ایرانه و آسیا تک هم یک شرکت ایرانی
پس در حد توقع خوب سرویس میده
Mohammad_reza
September 22nd, 2013, 17:43
منم از آسیاتک سرویس دارم. سرعتش بد نیست! اما خیلی بالا پایین داره ... سرعتش کمتر از حدی هست که باید باشه (حدود 180 هست در حالی که باید 256 باشه)
قطعی طولانی مدت نداشته. اما مشکلاتی که داره :
1- پشتیبانی در مقایسه با شاتل صفر هست. شاتل واقعاً از نظر پشتیبانی حرف اول رو میزنه.
2- تا جایی که بتونه تیغ میزنه (مثلاً یه سرویس میگیری 20 تومن ، موقع تمدیدش میگه اون سرویس رو دیگه نمیدیم یه 30 تومنی داریم اگه بخواهید باید اونو استفاده کنید. موقع تمدید بعدی سرویس 40 تومنی بهتون پیشنهاد میدن و ... ، من خودم سر همین قضیه این ماه دیگه تمدید نمی کنم)
3- دروغ میگن ، اما به اینصورت : نگفتن کامل حقیقت.
مثلاً نوشته 512 نامحدود برنزی ، نقره ای و طلایی و اینا همش یه داستانی داره ، مثلاً برنزی 10 گیگ رو با 512 دانلود می کنی ، بعد 10 گیگ سرعتت میشه 128 (چیزیه که از دهن پشتیبانی شنیدم) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در جمع بندی نهایی با اطمینان می تونم بگم آسیاتک ، شرکتیه که فقط به منافع خودش فکر می کنه و به فکر گسترش دادن خدمات و رفاه مشتریاش نیست. فقط دنبال اینه که چطور درآمد شرکت رو ببره بالا ... و اصلاً به کاربران حرفه ای و وبمسترها توصیه نمیشه.
http://www.webhostingtalk.ir/f203/91754/
nightman
September 22nd, 2013, 18:36
دوست عزیز
کلاهبرداران یغنی چی ؟؟؟
چرا میگید کلاه بردارن
موفق باشید
عزیز حرف خنده دار نزن کسی بت توهین نکنه
شما با محمود نسبتی داری؟
چیزی که من خودم از مدل برخورد پشتیبانی آسیاتک دیدم فقط تلاش برای وارونه جلوه دادن حقیقت و مقصر جلوه دادن مشتری هست
من زنگ زدم بشون میگم سرعتم خیلی پایین آمده میگه لینکی که ازش دانلود میکنید مشکل داره میگم این لینک همون لینکی هست که دارم از سرور دانلود خودم ازش تا ۱۰-۲۰ مگابایت دانلود میکنم میگه اگر از لپتاپ استفاده میکنید لپتاپ ها سرعت پردازش پایینی دارن نمیتونن از کل ظرفیت استفاده کنن اینو که گفت تا یک هفته تو کما بودم:59:
behrouz_p1985
September 22nd, 2013, 18:44
من الان هم از شاتل اینترنت دارم هم از مبین نت هم آسیاتک چطور این مشکل چیلترینگ کشور رو شاتل و مبین نت نیست ؟
اینترنت ۱ مگ مبین نت من تا ۲۰۰ کیلو بایت سرعت میده و اصلا هیچ مشکلی باش نداشتم جز قیمت بالاش
vp_server
September 22nd, 2013, 18:48
مثلاً نوشته 512 نامحدود برنزی ، نقره ای و طلایی و اینا همش یه داستانی داره ، مثلاً برنزی 10 گیگ رو با 512 دانلود می کنی ، بعد 10 گیگ سرعتت میشه 128 (چیزیه که از دهن پشتیبانی شنیدم) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پارس آنلاین هم به همین صورت است.
شما هرجور دوست دارید فکر کنید
این رو هم بگم شرکت ها معمولا منطقه ای قوی هستند
مثلا صبا نت در آبیک قزوین که ما دفتر داشتیم کارش حرف نداشت
ولی در بعضی شهر ها اصلا خوب نمیتونه سرویس بده
شاید آسیا تک هم در منطقه شما نمیتونه خوب سرویس بده
تایید میشه
شما با محمود نسبتی داری؟
شما با آسیاتک مشکل دارید یا کاربران انجمن؟
ادبتون رو در انجمن عمومی حفظ کنید
diges
September 22nd, 2013, 18:49
عزیز یک طرفه داری می ری شاتل fup داره دانلود زیاد محدود می شی
فرقی نمی کنه سرعت 100000 کیلوبایت هم باشه شما می ری بالای 30 گیگ شدید محدود می شی .
majidisaloo1
September 22nd, 2013, 19:37
نمونه سایتی که خود جوش آمدند و چیلتر کردند را میشه بدهید؟
Mohammad_reza
September 22nd, 2013, 19:49
عزیز یک طرفه داری می ری شاتل fup داره دانلود زیاد محدود می شی
فرقی نمی کنه سرعت 100000 کیلوبایت هم باشه شما می ری بالای 30 گیگ شدید محدود می شی .
دوست عزیز شاتل که معیار و مرجع نیست! اگه شاتل هم اینطوریه ، شاتل هم دروغگو هست. چون اسم این دیگه نمیشه نامحدود. باید کاملاً واضع طوری که کاربر به راحتی بتونه قضیه رو درک کنه توضیح بدهند. نه اینکه با استفاده از اصلطلاحات من در آوردی برنزی و طلایی و ... سعی در پنهان کردن حقیقت و مناسب جلوه دادن سرویسشون داشته باشن.
مورد دیگه ای هم که من نسبت به عملکرد آسیاتک باید به کاربراش متذکر بشم ، اینه که هر مشکلی به وجود بیاد ، حتی الامکان سعی در فرا فکنی و پاس دادن به عوامل خارجی دارند.
مثلاً سرعت کم بشه ، میگن خط نویز داره!
یه سرویس رو دلشون نخواد به کاربرشون بدن ، میگن مخابرات منطقه پشتیبانی نمی کنه!
مورد دیگه ، من با پشتیبانی تماس گرفتم ، به من گفت یه دقیقه گوشی ، نزدیک 5 دقیقه اونور خط با کس دیگه ای صحبت می کرد بدون توجه به بنده و هزینه ای که دارم بابت این تماس پرداخت می کنم. در حالی که شاتل در چنین مواردی ، ضمن عذرخواهی به کاربر میگه شما قطع کنید ، من 10 دقیقه دیگه خودم باهاتون تماس میگیرم (با هزینه شاتل).
متأستفانه شاتل از نظر تعداد پورت یکم ضعیفه و پورت خالی در منطقه ما نداره ، وگرنه یک دقیقه هم آسیاتک رو تحمل نمی کردم.
PardakhtNet
September 22nd, 2013, 20:59
http://www.webhostingtalk.ir/f203/91754/
سرویسهای نامحدود خصوصی به این صورت می باشد که یک حجم منصفانه دارد
مثلا شما 128 نامحدود می گیری با پروفایل 1024 براتون تا 15 گیگ باز می گذارند و بعد 15 گیگ پروفایل شما می شود 128 چیزی که در صبانت که خودم نماینده ایش هستم و چه در پارس انلاین و یا ... صدق می کند
بهتر همیشه 128 بگیرید از شرکت خصوصی چون با 256 و 512 و 1024 یکی هستند و پروفایل 1024 بسته شده است
رو شکرت پارس انلاین و صبانت و... به این صورت است
Mohammad_reza
September 22nd, 2013, 22:30
سرویسهای نامحدود خصوصی به این صورت می باشد که یک حجم منصفانه دارد
مثلا شما 128 نامحدود می گیری با پروفایل 1024 براتون تا 15 گیگ باز می گذارند و بعد 15 گیگ پروفایل شما می شود 128 چیزی که در صبانت که خودم نماینده ایش هستم و چه در پارس انلاین و یا ... صدق می کند
بهتر همیشه 128 بگیرید از شرکت خصوصی چون با 256 و 512 و 1024 یکی هستند و پروفایل 1024 بسته شده است
رو شکرت پارس انلاین و صبانت و... به این صورت است
ظاهراً کامل نخوندید نوشته بنده رو. عرض کردم نامحدود 512 ، 10 گیگ در ابتدا با سرعت 512 دانلود میشه (512 کیلوبیت) بعد از 10 گیگ سرعت 128 یا 64 کیلوبیت میشه ... یعنی کمتر از سرعتی که باید باشه. اینی که شما میگید که ایرادی نداره خوبم هست ...
PardakhtNet
September 22nd, 2013, 23:26
ظاهراً کامل نخوندید نوشته بنده رو. عرض کردم نامحدود 512 ، 10 گیگ در ابتدا با سرعت 512 دانلود میشه (512 کیلوبیت) بعد از 10 گیگ سرعت 128 یا 64 کیلوبیت میشه ... یعنی کمتر از سرعتی که باید باشه. اینی که شما میگید که ایرادی نداره خوبم هست ...
شما متوجه منظور بنده نشدید
سرویسهای نامحدود شرکتها قانون استفاده منصفانه دارد
چیزی که شما دارید می گید تایید می کنیم
سرویس نامحدود تا 10 یا ... گیگ با سرعت خوب میدن و بعد ان لیمیا می شود رو سرعت پایین تر
ilight
September 22nd, 2013, 23:46
تایید میشه ، آسیاتک از ۲ماه پیش شروع کرد به داغون شدن و سرعت کم کرد و گرون کرد و بعدم که اون طرح های مسخره رو گذاشت.
نخرید که پشیمون میشین ، من که تخلیه کردم.
Mohammad_reza
September 22nd, 2013, 23:53
شما متوجه منظور بنده نشدید
سرویسهای نامحدود شرکتها قانون استفاده منصفانه دارد
چیزی که شما دارید می گید تایید می کنیم
سرویس نامحدود تا 10 یا ... گیگ با سرعت خوب میدن و بعد ان لیمیا می شود رو سرعت پایین تر
بله ، با Fair Use Policy آشنا هستم. اما باید این قانون رو واضح برای مشتری توضیح بدن. در حالی که من وقتی خرید کردم ، هیچ اسمی هم از این قانون بهم نگفتن چه برسه به توضیحش... من به اسم نامحدود خریدم در حالی که نامحدود نبود. بعد بهم توضیح دادن که نامحدود برنزی یعنی این .... . خوب اینا با پنهان کردن قانون مصرف منصفانه پشت کلمه برنزی سعی در بهتر جلوه دادن سرویس هاشون دارن و حتی تکلیف مشتری رو قبل خرید بهش توضیح نمیدن و این خوب نیست.
در کل آسیاتک شرکت رو راستی نیست! و این در موارد متعددی بهم ثابت شده.
ilight
September 23rd, 2013, 00:59
اصلا این ها FUP رو نداشتن ، یک دفعه شب خوابیدیم صبح بیدار شدیم دیدیم گذاشتن و واسه مشتری های قبلی هم اعمال کردن ،
کلا شرکت ***ی هست.
۵۱۲ میخری بعد کند که میشه میگه اگه زیر ۸ kb بود سرعتت زنگ بزن ، خب دایل آپ بهتره که :D
diges
September 23rd, 2013, 01:40
محمد رضا جان شما خودت بزار جای آسیاتک هر مگ 200 بگیره چطوری به شما یوزر بده 45 ؟ اگه شرکت آسیاتک می تونست خودش پهنای باند وارد کنه و به شما یوزر بده قطعا مطمین باش چیزی به اسم اینترنت بی کیفیت در ایران نداشتیم مخابرات برداشته انحصاری کرده دیگه بهتر از این نمی شه
یک مثال ساده می زنم وقتی فقط همراه اول بود چطوری بود هیچ خدماتی نبود ولی از وقتی ایرانسل اومد می بینی همراه اول داره چیکار می کنه این همه تبلیغ و...
مخابرات داره هر مگ پهنای باندی که نهایت 20 دلار براش تموم می شه با هزینه *****ینگ و ... داره به شرکت ها میده 200 هزار تومان
جدیدا اومده هزینه اجاره پورت ها رو اضافه کرده تخفیف شرکت های pap رو برداشته همه اینها در نظر بگرید مشکل اینترنت ایران انحصاری بودن هست همین .
viasky
September 23rd, 2013, 01:52
بنده 1 مگابیت نامحدود گرفتمماه اول هست که از این شرکت سرویس میگیرم10 روز اول 20 گیگ دانلود کردم سرعت توی این مدت 160 بود حدودابعد از اون به بین 40 تا 70 تغییر پیدا کرده می ثابت نیستالبته به من اطمینان دادن که از این کمتر نمیشه و هر چقدر که بخوام می تونم استفاده کنمالان حدود 30 گیگ استفاده داشتم این مدتمبلغ پرداختی هم ماهیانه حدود 45 هزار تومانبد نیست در مجموعپینگ هم با گوگل حدود 270 - فقط گاهی قطعی کوتاهی داره که فکر کنم اون هم بخاطر مدیریت پهنای باند باشه
PardakhtNet
September 23rd, 2013, 09:06
من نمایندگی اسیا تک به صورت تلفنی گرفتم
نه از ما چیزی گرفتن و نه اموزشی یا .... دادن
فقط قصد فروش دارن
بعد چندین ماه 1 کاربر هم براش نیاوردم!
!@$#)_+%^"<*&%^$
September 25th, 2013, 09:14
آسیاتک واقعا د ز د و کلاهبر دار هست الان اینترنت آسیاتک به وقت ایران از ساعت ۱۲ تا ۷ صبح رایگانه نه ۱ تا ۸ یعنی یک ساعت ساعت سرور رو عقب نکشیدن این کارشون دیشب از من ۲ گیگ از ترافیکم رو خورد یعنی آسیاتک از من دیشب ۷۰۰۰ تومان د زدی کرد
د ز د ی که از دیوار بالا رفتن نیست که
hakimalireza
September 25th, 2013, 12:32
دوستان این رو هم در نظر داشته باشید هر isp تو هر استان و هر شهرستانی یه کیفیت متفاوتی داشته باشه
ممکنه یکی با سرویس دهنده مشکا داشته باشه اما یکی دیگه با همون سرویس دهنده تو یه استان دیگه مشکلی نداشته باشه
شاتل بهتره یا پیشگامان؟
soheil.zare2006
September 25th, 2013, 13:59
درود
بنده از وضعیت آسیاتک توی اصفهان اطلاعی ندارم اما خودم مشترک خط 4 مگ آسیاتک توی شیراز هستم
سرعت دانلود توی بدترین حالت روی 500 کیلوبایت برثانیه و توی شرایط نرمان 800 کیلوبایت تا 1 مگ بر ثانیه هست و از سرور میهن دانلود که توی isp آسیاتک میزبانی میشه حدود 1.5 مگ دانلود میکنم
البته 1 ماهی هست که قعطی های کوتاه مدشتون زیاد شده
HKraToS
September 28th, 2013, 12:10
بله جدیداً ...ده :|
downloaddl
September 28th, 2013, 12:30
من یک ماه فقط یک ماه آسیاتک داشتم :))
بغیش با خودتون :دی
رفتم مبین نت گرفتم
netmelli
September 28th, 2013, 13:38
شما با محمود نسبتی داری؟
چیزی که من خودم از مدل برخورد پشتیبانی آسیاتک دیدم فقط تلاش برای وارونه جلوه دادن حقیقت و مقصر جلوه دادن مشتری هست
من زنگ زدم بشون میگم سرعتم خیلی پایین آمده میگه لینکی که ازش دانلود میکنید مشکل داره میگم این لینک همون لینکی هست که دارم از سرور دانلود خودم ازش تا ۱۰-۲۰ مگابایت دانلود میکنم میگه اگر از لپتاپ استفاده میکنید لپتاپ ها سرعت پردازش پایینی دارن نمیتونن از کل ظرفیت استفاده کنن اینو که گفت تا یک هفته تو کما بودم:59:
اول اینکه لطف کنید و با ادب صحبت کنید
وقتی از اینترنت چیزی نمیدونید لطفا .....
بیخیال
بنده عرض کردم هر آی اس پی در یک منطقه خوب میتونه سرویس بده در یک منطقه نه
مثلا الان بنده برای خونه آسیاتک دارم 1 مگ چون آی اس پی خودمون اونجا رو ساپورت نمیکنه
1 مگ بنده الان سرعت دانلودش 250 هست
ولی پارس آنلاین در منطقه خونه ما 1 مگش به زور 80 تا دانلود میده
این دلیل بر بر بودن پارس آنلاین نیست
در بعضی مناطق هم آسیاتک نمیتونه خوب سرویس بده و پارس آنلاین اونجا خوب سرویس میده
منطقه ای هست
در مورد مبین نت هم بگم که
مبین نت هزینه های خیلی سنگین میگیره
بعدش وایمکس 1 مگ نهایتش 160 دانلود میده
آخرش
حالا چه ایرانسل
چه مبین نت
بیشتر من ندیدم بده
viasky
September 28th, 2013, 16:05
اول اینکه لطف کنید و با عدب صحبت کنید
ادب
ولی در مجموع درست میگن - همه این موارد به مرکز مخابرات شما بستگی داره
شاید سیاست کاری سرویس دهنده هم در اولویت دوم بشه
در واقع وضعیت مرکز مخابرات شما عامل اصلی کیفیت و یا عدم کیفیت سرویس شماست
netmelli
September 28th, 2013, 16:56
ادب
ولی در مجموع درست میگن - همه این موارد به مرکز مخابرات شما بستگی داره
شاید سیاست کاری سرویس دهنده هم در اولویت دوم بشه
در واقع وضعیت مرکز مخابرات شما عامل اصلی کیفیت و یا عدم کیفیت سرویس شماست
س
ممنونم
تصحیح شد
بله دقیقا همینه
مرکز مخابراتی هست که این امور بهش مربوط میشه
چون اگه از سیاست کاری هست چرا آسیاتک یک جا عالی سرویس میده یک جا خراب کار میکنهپ
همه شرکت ها اینطور هستند
با توجه به همکاری که در مرکز مخابراتی یک منطقه دارند میتونن سرویس خوبی بدهند
موفق باشید
saeed25
October 1st, 2013, 01:23
با دروود
بنده تقریبا تمامی ارسال های کاربران رو در خورده گیری از این سرویس دهنده خودنم اما به جهت اینکه کوتاهی در حق این شرکت نشده باشد روشنگری هایی مورد نیاز است که در ادامه به آنها خواهم پرداخت.
دست بر قضا،دوستانی که گواهی بر افت کیفیت این سرویس دهنده در ماه های گذشته نسبت به ماه های پیش از آن دارند،من بر خلاف اونها،گمان می کنم که سرویس های این شرکت در چند ماه گذشته کیفیت بالاتر و استاندارد تری رو نسبت به سالها و ماههای پیش از اون ارائه کرده است.
خود من بارها و بارها از پشتیبانی و شیوه رسیدگی به مشکلات فنی به ویژه در بخش پشتیبانی شبانه نماینده شرکت در استان فارس،نا خشنود بودم که بارها و بارها مسئول کل پشتیبانی تهران،مسئول نمایندگان،شخصا با بنده تماس گرفتند(در پاسخ ه رایان نامه ای که من در اعتراض به آنها ارسال کردم)و در خواست پیگیری موضوع رو داشتند که بخشی نتیجه پیگیری هم به روشنی وجود پارازیت در ساعاتی از شبانه روز بر روی خط بنده و در نتیجه افت کیفیت و از دست دادن ارتباطم تا مرکز مخابراتی بود.
نسبت به بسیاری دیگر از سرویس دهندگان که به صورت اتفاقی در دیگر بخش های استان(بیش از 4 شهر در کل استان و بیش از 3 سرویس دهند رو بررسی کردم هرچند نتایج بررسی آنچنان علمی و استاندارد نیستند)اونها رو مورد بررسی و پایش قرار دادم،آسیاتک در زمینه بهای مناسب،پهنای باند بیش از سرویس درخواستی و خریداری شده شما،پشتیبانی 24 ساعته راستین،هم از مرکز شهرستان و هم از تهران،سرعت شبانه ثابت،دارای برتری نسبت به دیگر سرویس دهندگان بوده است.
سرویس دهنده ای که برای تماس با پشتیبانی بایستی پس از سپری شدن نیم ساعت و پشت سر گذاشتن بیش از 20 نفر در صف درخواست تماس،با پاسخی سربالا گوشی رو قطع کرد،و یا سرویس دهنده ای که در ساعت 11 یا 12 شب بایستی مودم رو خاموش کرد و خوابید(به سبب افت شدید پهنای باند در حد بایت!).....
باید در نظر داشت که در ایران سرویس دهنده ای کاملا استاندارد و دارای sla مناسب و کاربر محور نداریم!بلکه همگی به گونه ای دارای ایراد هستند.
پس انتخاب میان بد و بدتر است.
da6276
October 1st, 2013, 04:21
محمد رضا جان شما خودت بزار جای آسیاتک هر مگ 200 بگیره چطوری به شما یوزر بده 45 ؟ اگه شرکت آسیاتک می تونست خودش پهنای باند وارد کنه و به شما یوزر بده قطعا مطمین باش چیزی به اسم اینترنت بی کیفیت در ایران نداشتیم مخابرات برداشته انحصاری کرده دیگه بهتر از این نمی شه
یک مثال ساده می زنم وقتی فقط همراه اول بود چطوری بود هیچ خدماتی نبود ولی از وقتی ایرانسل اومد می بینی همراه اول داره چیکار می کنه این همه تبلیغ و...
مخابرات داره هر مگ پهنای باندی که نهایت 20 دلار براش تموم می شه با هزینه *****ینگ و ... داره به شرکت ها میده 200 هزار تومان
جدیدا اومده هزینه اجاره پورت ها رو اضافه کرده تخفیف شرکت های pap رو برداشته همه اینها در نظر بگرید مشکل اینترنت ایران انحصاری بودن هست همین .
بله مشکل دقیقا از انحصاری بودن هست و سنگهایی که مخابرات جلو پای شرکت های دیگه میندازه !
اگه شرکتها خودشون میتونستن پهنای باند وارد کنن که دیگه همه چی حل بود ، الان مشکل اینه که کل اینترنت کشور باید از درگاه های زیرساخت رد بشه که *****ینگ روش اعمال بشه و این خودش بزرگترین مشکل در وارد کردن پهنای باند هست و عملا با این سیستم *****ینگ همچین چیزی محقق نمیشه
ramin7sayeh
October 22nd, 2013, 22:09
آسیا تک بابط هر یک مگ پهنای باند داره 450 هزارتومن ماهانه به شرکت isbt سازمان تنظیم میده و هر یک مگ برار بره با 128 کیلو بیت سرعت بر سانیه ، پس وقتی سرعتت 400 هستش یعنی 4 مگ پهنای باند رو داری استفاده میکنی .
رو هر isp آسیا تک تو مرکز مخابراتی 10 مگ پهنای باند به کار رفته ، نهایت سرعتش هم 600 کیلو بیت تا 700 کیلو بیته که شما 400 میگیرید .
یکی گفته بود خط ما رو میده به یکی دیگه ، این بهترین جکی بود که شنیدم و خیلی هم خندیدم .
کلیه پهنای بان ها میاد تو isp میکرو تیک از اونجا اکانت میخوره با سرعتش به یوزر تحویل داده میشه . شما بابط سرعت 2048 که میگیم 400 کیلیو بیت سرعت داره یعنی 4 مگ پهنای باند دارید ماهیانه نهایتش 45 هزار تومن میدید ولی برای همون 4 مگ آسیا تک داره ماهی یک میلیون و 800 هزار تومن به سازمان تنظیم میده پس همون 4 مگ رو اینقدر باید به کار برا بده از کار برا پول بگیره که 1800000 بشه تازه پول 4 مگش بشه نه 10 مگ .
اینم در نظر بگیرید که بیشتر کاربرا وب سرچن دانلود ندارن اگه همه همزمان دانلود کنن سرعت دانلود میاد پایین .. اینطوره .