ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد دیتاسنتر RedStation

allsite
September 22nd, 2013, 11:18
سلام و خسته نباشید

بدلیل پاسخ ندادن سایتی که ازش سرور گرفته شده مجبور شدم اینجا تاپیک بدم ، شرمنده

دوستان ! سرور من از RedStation هست و این سرور قبل انتقال فایل ها تایمش تموم شده و بستن ( در حالی که سرو ر2 من از RedStation آماده هست الان و باید انتقال می دادم که سرور1 بسته شد )

الان دوستان می دونن من چی کار باید بکنم ؟ آیا تو سیاست کاری RedStation هست که 1 - 2 روزی تایم بدن برای انتقال ؟

paradiseserver
September 22nd, 2013, 11:20
سلام و خسته نباشید

دوستان ! سرور من از RedStation هست و این سرور قبل انتقال فایل ها تایمش تموم شده و بستن ( در حالی که سرو ر2 من از RedStation آماده هست الان و باید انتقال می دادم که سرور1 بسته شد )

الان دوستان می دونن من چی کار باید بکنم ؟ آیا تو سیاست کاری RedStation هست که 1 - 2 روزی تایم بدن برای انتقال ؟

سلام
قبلا در تیکت به رداستیشن اعلام کرده بودید که میخواهید منتقل کنید ؟ ودرخواست وقت کرده بودید ؟

allsite
September 22nd, 2013, 11:21
نه
سرور دست شخص دیگری بود و از وقتش خبری نداشتم ! یهو بسته شد الان هم مثل ... تو گل موندیم

paradiseserver
September 22nd, 2013, 11:23
نه
سرور دست شخص دیگری بود و از وقتش خبری نداشتم ! یهو بسته شد الان هم مثل ... تو گل موندیم

با ایشون هماهنگ کنید ببینید نظر دیتاسنتر چیست

allsite
September 22nd, 2013, 11:26
تا بحال کسی به همچین مشکلی برنخورده ؟

felfel
September 22nd, 2013, 14:27
دوستان این دیتا سنتر دیگه مشکل دارد اگر به عنوان پ*روک*سی سرور استفاده بشه ؟

SniTomb
September 22nd, 2013, 15:24
دوستان این دیتا سنتر دیگه مشکل دارد اگر به عنوان پ*روک*سی سرور استفاده بشه ؟

پـــروکــســـی درون سرور های رد استیشن مجاز هست چون اسکریپت نیست ه نال باشه و یا کپی باشه که ایراد بگیرن این سرویس یک چیز عادی هست اما برای مراجع قانونی ایران مشکل داره

mohammad73
September 22nd, 2013, 15:26
بسیار دیتاسنتر بیخودی هست

behrouz_p1985
September 22nd, 2013, 15:55
سلام و خسته نباشید

نه از این کارا نمیکنن اصلا واسه ایرانی ها هم ارزش قائل نیستن توصیه میکنم قبل از اینکه بلایی که سر ما آوردن سرتون بیاد هرچی سرور از این دیتاسنتر دارین به جای دیگه منتقل کنید البته خیلی از مشکلات این دیتاسنتر با ایرانی ها به خاطر کلاه بر دار ی های آلما هاست بوده

rashed.rafiee
September 22nd, 2013, 16:17
باید زودتر و قبل از این که تایمتون تموم میشد اقدام میکردین
الان بعید میدونم بتونین کاری کنین

SniTomb
September 22nd, 2013, 16:27
بسیار دیتاسنتر بیخودی هست

امثال شما دارن انجمنو روبه خرابی میکشن

اگه قصدتون فقط پست گذاشتنه سخت در اشتباهید

رداستیشن یکی از بهترین ها هستن

موفق باشید

ULTRAWEB
September 22nd, 2013, 16:33
اگر خواستین باهزینه و تماس بادیتاسنتر وقت گرفته میشه ازشون برای انتقال اطلاعاتتتون

sarwhost
September 22nd, 2013, 16:51
نه از این کارا نمیکنن اصلا واسه ایرانی ها هم ارزش قائل نیستن توصیه میکنم قبل از اینکه بلایی که سر ما آوردن سرتون بیاد هرچی سرور از این دیتاسنتر دارین به جای دیگه منتقل کنید البته خیلی از مشکلات این دیتاسنتر با ایرانی ها به خاطر کلاه بر دار ی های آلما هاست بوده
با عرض شرمندگی ازاستالرتر
دوست عزیز الما هاست نمایندشونه تنها نماینده رسمی چرا این حرف میزنید و دارید با ابروشون بازی میکنید

AlmaHost
September 22nd, 2013, 18:03

باسلام
لطفا میکنید با مدارک ثابت کنید ما کلاه برداری کرده ایم؟!
در غیر این صورت در اولین فرصت ممکن(خانم نسیم مسعودی) که احتمالا این اسم هم fake میباشد، از طریق مراجع قانونی پیگیر این موضوع خواهیم شد. سرویسهای شما هم مسدود شدند و اگر تا 12ساعت آینده اثبات نکنید این موضوع را سرورها ترمینیت خواهند شد.

در مورد سرور شما هم خیر به دلیل اینکه 4 ابیوز برای شما ارسال کردیم و بعد از گذشت 4 روز جوابی ندادید مسدود شد.

در مورد مشکل استارتر هم متاسفانه امکان ندارد. باید هزینه یک ماه را پرداخت کنید. اگر سرور از خود دیتاسنتر تهیه کرده اید زمانی که فایلها را منتقل کرده اید درخواست کنید Credit سرور قبل به سرور جدید منتقل شود.(البته در شرایط معمولی اینکار را نمیکنند)

موفق باشید

SniTomb
September 23rd, 2013, 00:03
باسلام
لطفا میکنید با مدارک ثابت کنید ما کلاه برداری کرده ایم؟!
در غیر این صورت در اولین فرصت ممکن(خانم نسیم مسعودی) که احتمالا این اسم هم fake میباشد، از طریق مراجع قانونی پیگیر این موضوع خواهیم شد. سرویسهای شما هم مسدود شدند و اگر تا 12ساعت آینده اثبات نکنید این موضوع را سرورها ترمینیت خواهند شد.

در مورد سرور شما هم خیر به دلیل اینکه 4 ابیوز برای شما ارسال کردیم و بعد از گذشت 4 روز جوابی ندادید مسدود شد.

در مورد مشکل استارتر هم متاسفانه امکان ندارد. باید هزینه یک ماه را پرداخت کنید. اگر سرور از خود دیتاسنتر تهیه کرده اید زمانی که فایلها را منتقل کرده اید درخواست کنید Credit سرور قبل به سرور جدید منتقل شود.(البته در شرایط معمولی اینکار را نمیکنند)

موفق باشید

درود

اتهام بدون مدرک ...

درک میکنم اما شما هم خیلی سخت نگیرید بزارید خودشون معذرت خواهی کنند

omidppm
September 23rd, 2013, 01:25
سلام و خسته نباشید

ما خیلی وقته با این دیتاسنتر کار میکنیم تقریبا سیایت کاریشون دستمون اومده وبنظرم تا هزینه 1ماه رو کامل پرداخت نکنید باز نمیکنند چون 7روز بهتون مهلت تمدید دادند و شما تمدید نکردید
موفق باشید

hassan5099
September 23rd, 2013, 02:59
سلام و خسته نباشید

سلام
اگه ایبوزی نداشتین به هیچ وجه سرور شما را نمی بندن

besthosti.com
September 23rd, 2013, 03:04
شما در صورتی که سرور را به صورت غیر مستقیم گرفته اید باید از کسی که سرور را گرفته اید درخواست می کردید که قبل از این که وقت و مهلت سرور شما تموم بشه به شما خبر میدادند تا بتونید به راحتی منتقل کنید
ولی برای انتقال از سرور قبلی به سرور جدید چون مهلت سرور مبدا تمام شده است نمیشه کاری کرد مگر هزینه سرور را کامل بپردازید یا یه مقدار روی اعصاب پشتیبانی دیتاسنتر کار کنید ;;)

AlmaHost
September 23rd, 2013, 11:55
سلام
همانطور که قبلا توضیح داده شد استارتر دیر اقدام کرده و خوب مسئولیت با خود ایشان است
اما اگر واقعا این دیتا برای صاحبان سرور ها انقدر مهم است و به این شکل به دنبال رفع مشکل هستند خوب آیا کمی هزینه کردن ارزش ندارد؟
اگر مهم است هزینه کنند تا مشکل مرتفع گردد البته نظر شخصی بنده است.
..........................
بابت آن دسته از دوستانی که با اکانتهای بی هویت اقدام به پست اراجیف کرده اند و کاملا هویت آنها برای ما شناخته شده است باید اعلام کنیم :
طبق قوانین فضای مجازی :
1: انتشار اکاذیب در هر پایگاه وب و مجازی بر علیه شخص یا گروه یا شرکت حقیقی یا حقوقی جرم محسوب شده و قابل پیگیری و دارای مجازات مشخص میباشد
2: خرید محصول از سایت های اینترنی بدون اعلام هویت واقعی با معرفی خلاف واقع جرم محسوب میشود در صورتی که به لحاظ رسیدگی در امور قضایی نیاز به ان باشد ( البته اینم بگم ای کی یو وقتی با اسم و فامیل و مشخصات فیک خرید میکنی شماره کارت شما و حساب شما در سیستم قابل پیگری میباشد )
خلاصه مطلب اینکه نه در شان خود و نه در زمان خود میبینیم که بخواهیم با چنین موجوداتی سر گفتمان را باز کنیم لذا توصیه میکنیم به کاری که به آن وارد هستید مشغول شوید نه اینکه همچون آوارگان در پی سر پناه
خداوند به شما توفیق روز افزون انایت کنند