ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در تغییر دامین

amir_coolboy
September 22nd, 2013, 03:35
با سلام به همه عزیزان . ببخشید من یه اسکریپت بازی آنلاین دارم و به تازگی یک سایتی رو با یکی از دوستان زدیم ... اسکریپت یا همون سایت قبلا بر روی ساب دامنه بود یعنی دامین اصلی برای خودم نبود برای یکی از دوستان بود که بخاطر یه سری مسائل نتونستیم باهم کار کنیم . و جدا شدیم حالا من اومدم روی یک دامنه اختصاصی تمامی کارهاشو انجام دادم ... دی ان اس ست شده از سایت اصلی که اسکریپت رو خریدم از اونجا هم روی دامنه جدید ست شده .. اما تمامی فایل های من در هاست به اسم اون ساب دامین هست و از اون داره استفاده میکنه !‌‌ یعنی قالب سایت کلا به هم ریخته !‌‌ میزبان سایتم پارس پک هست !‌ بهشون تیکیت زدم گفتم که چیکار کنم جوابشون این بود : سلام
لطفا از ابزار permissions در بخش میزبانی ابری برای رفع این مشکل استفاده کنید
من خیلی نمیدونم این ابزار چی هستش ... !‌‌ به نظر شما چیکار کنم ؟‌ که کل فایل های هاستم درست بشه ؟‌
البته هاست هم دایرکت ادمین هست و من خودم هم خیلی با دایرکت کار نکردم بیشتر سایت هام روی سی پنل بوده !‌ ممنون میشم از دوستان که منو در این زمینه راهنمایی کنه ./

royalhost
September 25th, 2013, 12:52
شما اسکریپتو تازه نصب کردید یا انتقال دادید به ادرس جدید

amir_coolboy
September 25th, 2013, 14:16
شما اسکریپتو تازه نصب کردید یا انتقال دادید به ادرس جدید
انتقال دادم عزیز !
پ.ن مشکل حل شد .