توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش قالب حرفه های وردپرس
studio
September 22nd, 2013, 00:01
با سلام
قالب وردپرسی سایت
adart.ir
به فروش می رسد .
این قالب اختصاصی بوده و دارای دسته بندی های فروشگاهی نیز می باشد . بدون نیاز به توضیح می توانید از خود سایت دیدن و امکانت لازم را مشاهده کنید .
این قالب با هزینه سئو و طراحی 600 تومان در زمان ارزش پولمون برای ما تموم شده و چون می خواهیم مطالب سایت را بصورت اشتراکی روی جوملا پیاده کنیم به این قالب نیازی نداریم . قالب فقط برای یک نفر فروخته می شود .
یادتون باشه باشه فقط قالب سایت فروخته می شود و مطالب روی سیستم دیگر منتقل شده است .
برای نتیجه سریع با شماره 09149521472 تماس بگیرید .
chera
September 22nd, 2013, 01:00
60 یا 600؟
خیلی گرون نمی گید:39:
rambow
September 22nd, 2013, 01:11
به نظر من هم گرونه
hazem
September 22nd, 2013, 01:19
بنظر من قالب ارزش این قیمت رو داره ولی شما نباید انتظار داشته باشید کل پولتو پس بگیرید !
و راجع به اون دوستمون که گفت 60هزارتومان ! در صورتی این قالبو 60هزار توان میفروشن که بخوان به همه بفروشن ولی ایشون میخواد قالبو به یه نفر واگذار کنه یعنی واسه اون سایت میشه قالب اختصاصی !
یه نکته اینجاس که شما ماشینتونو استارت بزنید 1میل قیمتش میاد پایین ! در حالی که هیچ اشکالی نداره !
در مجموع بنظر شخص حقیر قیمت 200 تا 300هزار تومان برای شخصی که می خواد خریداری کنه قیمت معقولانه ای باشه !
پیروز و سربلند باشید !
studio
September 22nd, 2013, 10:38
قیمت این قالب برای فروش 300 پایه است
درسته این قالب اختصاصی برای ما 600 تموم شده ولی من قصد فروش به قیمت 600 ندارم این قالبو به دوستان فقط 300 تومان می فروشیم نه کمتر فروش هم توسط شرکت واسط وطن دیتا روی دامنه مورد نظر پیاده سازی خواهد شد .
قالب برای یک نفر است و ما دیگه از این استفاده نمی کنیم . در قسمت آمار اندیکس بالای ورودی گوگل مشخص می کند این قالب تا چه حد سئوی خوب شده است .
دوستانی که 60 می گن یه کم دقت کنند که فقط طراحی پی اس دی قالب بالای 60 هزینه داره چه برسه کد نویسی و پیاده سازی الان قالب های وردپرس خوب پایه 300 کد نویسی می کنند بسته و هزینه امکانات دیگر بسته به نوع امکانات گرفته می شود . تازه منهای طراحی پی اس دی و گرافیکی سئوی سایت هم از 150 تا 800 متغیره که ما 200 بابت سئو دادیم . باز تاکیدی نداریم 300 قیمت فروش ماست هر کسی مایل بود اطلاع بده
دوستان دیگر اگر خریدار هستند نظر بدن و اسپم های ندین
مزایای قالب اختصاصی و کد نویسی شده از صفر اینه که امنیت بالایی دارد . وگر نه ما می خواستیم از قالب های آماده استفاده کنیم فک و فراوان ریخته چون اون قالبها در صدها سایت استفاده می شود و یه چیز یکنواخته
قالب به مدت یک ماه توسط خود ما تضمین می شود و اگر ایراد و مشکلی در کارکرد قالب بود که نیست ما براتون حل می کنیم . راهنما و آموزش های لازم را در مورد استفاده از ابزار های سفارشی هم می داهیم تا در کار با قالب مشکلی نداشته باشید .
novin
September 22nd, 2013, 10:58
قیمت ها خیلی بالاس
bmi
September 22nd, 2013, 11:04
قیمت زیادی زدید
faraaz system
September 22nd, 2013, 11:27
نمیخوام تبلیغ کنم
برید ببینید سایت معروف طراحی قالب قیمت طراحی قالب هاشو چه برای نیوک و چه برای ورد برس یا جوملا چقدر گذاشته!
اختصاصی هم باشه اینقدر قیمتهاش نیست.
موفق....
studio
September 22nd, 2013, 11:36
قیمت همینه کسی خواست در خدمتیم . 300 پولی نیست موندم چی این اینقدر گرونه -
فقط تا تاریخ 5 خرداد اینو برای مزایده فروش گذاشتیم کسی خواست می خره نخواست همون دامنه می مونه وبه سایت جدید اطلاع رسانی میشه به همین راحتی به همین خوشمزگی
در ضمن دوستان عزیز سر معامله نزنید خریدار هستید اعلام کنید .
m-mehdipoor
September 22nd, 2013, 11:42
نمیخوام تبلیغ کنم
برید ببینید سایت معروف طراحی قالب قیمت طراحی قالب هاشو چه برای نیوک و چه برای ورد برس یا جوملا چقدر گذاشته!
اختصاصی هم باشه اینقدر قیمتهاش نیست.
موفق....
استارتر عزیز مشتری بنده هستن البته بنده یا تیم من این قالب رو براشون طراحی نکردن ، ولی ممنون می شم بفرمایید چه سایت معروفی قیمت ارزان تر از این داره !؟
وردپرس98 !؟
وی دیزاین !؟
زاکروت !؟
من سایت معروفی رو حقیقتش نمیشناسم از 300 کمتر بگیره طرح بزنه !
طرح واسه وردپرس تا 2.5 میلیون دیدم ( البته با پلاگین اختصاصی ) !
studio
September 22nd, 2013, 11:55
استارتر عزیز مشتری بنده هستن البته بنده یا تیم من این قالب رو براشون طراحی نکردن ، ولی ممنون می شم بفرمایید چه سایت معروفی قیمت ارزان تر از این داره !؟
وردپرس98 !؟
وی دیزاین !؟
زاکروت !؟
من سایت معروفی رو حقیقتش نمیشناسم از 300 کمتر بگیره طرح بزنه !
طرح واسه وردپرس تا 2.5 میلیون دیدم ( البته با پلاگین اختصاصی ) !
سلام رفیق عزیز چه عجب شما کجا اینجا کجا ;;)
آقا مجتبی واقیعتش داریم سایتو روی سیستم جوملا می برم این قالبو گذاشتم برای فروش خودت هم سئوی این انجام دادی و بهتر از من می دونی این قالب چه قدر کار برده هر چند من به همون 300 اینجا خواهم داد و ناز کسی هم نمی کشیم
سایت های فروش قالب های وردپرس دیدم اما این قالب ها در 100 جا استفاده می شود و با نیازات ما نمی خوره کسی که خریدار قالب باشه اول ملاک نیاز خودشو در نظر می گیریه و اگر مناسب بود می خره هر قالبی که خرید نداره
خودت طراح و کد نویس هستی و می دونی قیمت طراحی چنین قالب هایی با پیاده سازی چه قدره بد می گم بگین تازه هزینه طراحی گرافیک هم بیاید روش
یادت باشه برات گفتم 350 برام زده شده چون اونموقعه شما درگیر کارهای دیگه بودید و وقت طراحی نداشتید مجبورا دادم تیم دیگر تازه بدون سئو و باگ گیری اولیه خوب حالا این انجمنو انتخاب کردیم می زاریم بمونه کسی خواست می فروشیم و زحمت راه اندازی روی هاست خریدار هم به عهده شماست
هر چند من ضرر می کنم ولی خوب اینی هست که تاپیک گذاشتم
ممنون از نظر خوبت فدات
studio
September 30th, 2013, 19:21
دیگه وقت تمومه فرو خته نشد و دیگه فروخته نمی شود .:64: