توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با سیستم عامل لینوکس cent os
rezarostami
September 21st, 2013, 15:51
سلام دوستان . چند روزی هست برای یکی از کاربران سیستم عامل لینوکس به مشکل خورده و اخطار مشکل فایل گرفته میشود . هر کاری که تا الان تونستیم کردیم اما نتیجه نگرفتیم شما دوستان اطلاعی از نحوه رفع مشکل دارید ؟
تصویر زیر مربوط به ارور میباشد.
15759
arDEmbOt
September 21st, 2013, 18:06
بسته glibc را مجدداً نصب کنید
rezarostami
September 21st, 2013, 18:32
عزیز هیچ دسترسی نداریم که بتونیم پکیچ بزنیم . از راه دیگری میشه انجام داد ؟
arDEmbOt
September 21st, 2013, 18:35
عزیز هیچ دسترسی نداریم که بتونیم پکیچ بزنیم . از راه دیگری میشه انجام داد ؟
از rescue mode استفاده کنید
ULTRAWEB
September 21st, 2013, 19:38
نظر یوزر گرامی اردم بوت تایید میشه
اگر نیاز بود درتماس باشید برای رفع مشکل
rezarostami
September 22nd, 2013, 10:46
سلام . الان در قسمت rescue mode هستم . باید نصب لینوکس را انتخاب کنم یا آپگرید ؟ (البته یکبار اپگرید زدم مشکل رفع نشد شاید نیاز به تنظیمات است)
rezarostami
September 22nd, 2013, 11:27
Up
rezarostami
September 22nd, 2013, 23:19
up
takpar7
September 23rd, 2013, 03:02
شما که یه کار با ریسکو مد رو نمیدونی چجوری میای میزبان میشی و سرور مجازی میدی موندم من!:39:
-----------
پ ن : اطلاعات مردم = پشم؟!
abolfazl201358
September 23rd, 2013, 05:59
شما که یه کار با ریسکو مد رو نمیدونی چجوری میای میزبان میشی و سرور مجازی میدی موندم من!:39:
-----------
موافقم
همچین سربسته (فیکس)
rezarostami
September 23rd, 2013, 07:24
-----------
اولا میزبانی سرور انجام نمیدیم . دوما اطلاعاتی در زمینه لینوکس ندارم . سوما شما از روز اول تولدت لینوکس کار بودی ؟ نمی تونی کمکی کنی بی خودی پست خودشیرینی نزن.
camelian77
September 23rd, 2013, 07:26
به نظرم اطلاعات کاربر رو استخراج کنید از طریق rescue mode with networking و یک سرور جدید بهشون بدید
rezarostami
September 23rd, 2013, 07:53
به نظرم اطلاعات کاربر رو استخراج کنید از طریق rescue mode with networking و یک سرور جدید بهشون بدید
سلام . این کار انجام شد ولی چون سی پنل نصب هست ظاهرا استخراج اطلاعات کامل انجام نمیشه و سی پنل در سرور دیگر مشکل دار است.
rezarostami
September 23rd, 2013, 08:26
از دوستان عزیز اگر کسی می تونه نحوه نصب glibc رو توضیح بده ممنون میشم یا اگر کسی مشکل رو کامل رفع کنه و حق الزحمت دریافت کنه لطفا از پیام خصوصی اعلام کنه.
takpar7
September 23rd, 2013, 21:38
اولا میزبانی سرور انجام نمیدیم . دوما اطلاعاتی در زمینه لینوکس ندارم . سوما شما از روز اول تولدت لینوکس کار بودی ؟ نمی تونی کمکی کنی بی خودی پست خودشیرینی نزن.
لینوکس کار نبودم الآنم ادعای فهمیدن لینوکسو ندارم
منظور من این بود شما که اطاعات کامل تو این زمینه رو نداشتید نباید وارد این کار میشدید
اونقدر بی مسئولیتی دیدم که همش به خاطر کمبود اطلاعات فنی ارائه کنندگان سرویس بوده چه مجازی چه غیره که این حرفو میزنم
10 ها سایت میشناسم که با الکسای زیر 100هزار جهان همه اطلاعاتشون به فنا رفته
و همشم بخاطر بی مسئولیتی برخی از..... بوده
rezarostami
September 23rd, 2013, 23:24
منظور من این بود شما که اطاعات کامل تو این زمینه رو نداشتید نباید وارد این کار میشدید
اونقدر بی مسئولیتی دیدم که همش به خاطر کمبود اطلاعات فنی ارائه کنندگان سرویس بوده چه مجازی چه غیره که این حرفو میزنم
خوبه بدونید همیشه هاستینگ مقصر نیست . الان این یوزر ما اگر از یوزرهای سی پنل بک آپ میگرفت رمز قوی برای روت انتخاب میکرد . بیش از حد فایل و فشار به سرور وارد نمی کرد این نمی شد . حالا بده داریم تلاش میکنیم برای رفع مشکل کاربر ؟
ULTRAWEB
September 24th, 2013, 04:06
هممه نباید همه چیز رو بلد باشن که مهم اینه در مواقع بحرانی بدوننن باید به کی مراجعه کننن برای رفع مشکل فردا صبحم این مشکل این دوستمون حل میشه
ما که اچار فرانسه نیستیم ادمیم یکی باید مدیر باشه یکی کار فنی کنه و یکی .................