ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم کش شدن یک صحفه (کمممممممممک فورررررری)

billgivz
September 21st, 2013, 11:12
سلام

من یک سایت دارم روی سرور لینوکس سنت اوس با مدیریت دایرکت ادمین .

یکی از صفحات من تراکنش سنگینی داره .

مشکل من این هست وقتی صحفه رو اجرا میکنم وسط کار صحفه رو میبندم باز صحفه در حال تراکنش هست !!

بطوری که وقتی صحفه رو از روی سرور حذف میکنم باز داره اجرا میشه !!!!

دوستان راه حلی بدین وقتی که من صحفه رو از مروگر بستم تراکنش قطع بشه .

این موضوع خیلی واسم دردسر ساز شده لطفا راهنماییی کنید .

lord.anathema
September 21st, 2013, 11:33
دوست عزیز شما اطلاعاتی که داری میدی کافی نیست!
از چه سرویس هایی داری استفاده میکنی روی سرور!
بعد اینکه این صفحه دقیقا چه صفحه ایه و چه درخواستی هایی انجام میده ( کار این صفحه که میگین چیه ) ؟

lord.anathema
September 21st, 2013, 11:45
این تنظیمات مثل ، مدت زمان کانکشن به سرور با هر آی پی و نمایش صفحه و ... از طریق وب سرورتون انجام میشه که باید اونو تنظیم کنید
ولی اگر از سرویس هایی مثل Memcache یا APC و ... دارین استفاده میکنید باید اونو تنظیم کنید یا حداقل بیایید اون صفحه را تنظیم دستی کنید که تو کش سرور بمونه به صورت بلند مدت ( البته میگم این راهکارها بستگی به درنظر گرفتن همه چیز است که گفتم مثل کار این صفحه و ... )
اگر دوست داری میتونم کمکت کنم
من خوشم نمیاد که بگم پیغام خصوصی کن تا کمکت کنم و ...
اگر اینجا و هرجای دیگه ای فروم آموزشیه باید مطالب برای استفاده همگان به نمایش گذاشته بشه و بحث ، انتقال اطلاعات صورت بگیره
بخاطر همین اگر دوست داشته باشی من کمکت میکنم که باهم پیش بریم ولی به صورتی که اگر کس دیگه ای هم به این مشکل برخورد بتونه از این تاپیک استفاده کنه نه اینکه بعد 4 تا پست میرسه به پیغام خصوصی بده تا کمکت کنم و ...

billgivz
September 21st, 2013, 13:22
دوست عزیز

من سایتم php هست . داخل صحفه از وب سرویس nsoap برای ارسال پیامک استفاده میکنم.

و در ضمن من میخوام کش نشه . یعنی وقتی مرورگر رو بستم ترکنش هم قطع بشه .

lord.anathema
September 21st, 2013, 16:03
دوست من
شما از توابع SOAP یا Nusoap در برنامه این صفحه php استفاده کردی
وب سرویس شما الان چیه ؟ Apache , Ngnix , Litespeed , ....
که فکر میکنم apache استفاده میکنید
مقدار Keep alive در سرور شما روشن است یا خیر و مقدار عددی که مشخص شده بهتر است روی 10 بگذارید

و میشه بگی سرویس های کش مثل Xchache , Memcache , APC , ... چیزی نصب کردی یا نه ؟
اگر اینگونه سرویس های کش نصب نکرده باشی پس دراصل صفحه شما کش نمیشه بلکه ایراد کار برمیگرده به جای دیگه
شما الان با این گفته که میگید صفحه بعد از بسته شدن پروسسه بسته نمیشه باعث ایجاد لود در سرور میشه یا مشکل دیگه ای به وجود میاره ؟ دقیقا با باز موندن پروسسه چه مشکلی ایجاد میکنه ؟