توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش فوق العاده سرور مجازی تیک دیتا
MR-Vazin
September 21st, 2013, 00:39
با سلام
نماد اعتماد الکترونیکی سایت تیک دیتا چند ماه است که صادر شده و می توانید آن را در وبسایت tikdata.ir و enamad.ir مشاهده نمایید.
با استقبال مشتریان از سرورهای انگلیس و همچنین درخواست مشتریان برای احیای بخش فروش سرورهای هتزنر، سرورهای جدیدی به سرورهای قبلی اضافه شده و قیمت ها با کاهش فوق العاده ای مواجه شدند....
در زیر سرورهای فرانسه و آلمان معرفی می شوند...
به دلیل مشکلات ابیوز از دیتاسنتر ردیستیشن موقتاً فروش جدید نداریم و در حال حاظر صرفاً به مشتریان قدیمی سرویس می دهیم.
سرورهای ایرانی دیتاسنتر آسیاتک نیز به زودی در سبد خرید اضافه خواهند گشت...
سرور مجازی VPS آلمان (http://www.tikdata.ir/portal/cart.php?gid=6)
رم 512 گیگ هارد 50 گیگ هتزنر
CPU : Intel® Core™ i7-2600 Quad-Core
Guarantee Ram : 512 MB DDR3 RAM
Hard Disk : 50 GB SATA 6 Gb/s HDD 7200 rpm Software-RAID 1
Bandwidth : Unlimited
IP : 1
Port : 1 Gbit/s with 100 Mbit/s guaranteed
Country : Germany
Datacenter : Hetzner
Vmware ESXi V5
99.9% Uptime Guarantee
10,000 تومان ماهانه
115,000 تومان سالانه
رم 1 گیگ هارد 100 گیگ هتزنر
Guarantee Ram : 1 GB DDR3 RAM
Hard Disk : 100 GB SATA 6 Gb/s HDD 7200 rpm Software-RAID 1
Vmware ESXi V5
99.9% Uptime Guarantee
16,520 تومان ماهانه
198,247 تومان سالانه
رم 2 گیگ هارد 200 گیگ هتزنر
Guarantee Ram : 2 GB DDR3 RAM
Hard Disk : 200 GB SATA 6 Gb/s HDD 7200 rpm Software-RAID 1
Vmware ESXi V5
99.9% Uptime Guarantee
27,534 تومان ماهانه
330,412 تومان سالانه
رم 4 گیگ هارد 2 ترا هتزنر
Guarantee Ram : 4 GB DDR3 RAM
Hard Disk : 2 TB SATA 6 Gb/s HDD 7200 rpm Software-RAID 1
Vmware ESXi V5
99.9% Uptime Guarantee
90,000 تومان ماهانه
950,000 تومان سالانه
رم 8 گیگ هارد 4 ترا هتزنر
EX 4 - Dedicated Server
Ram : 8 GB DDR3 RAM
Hard Disk : 4 TB SATA 6 Gb/s HDD 7200 rpm Software-RAID 1
Bandwidth : U | IP : 1 | Port : 1 Gbit/s with 100 Mbit/s guaranteed
Country : Germany | Datacenter : Hetzner | OS : Custom
170,000 تومان ماهانه
1,750,000 تومان سالانه
فروش ویژه سرور مجازی فرانسه OVH (http://www.tikdata.ir/portal/cart.php?gid=11)
رم 1 گیگ OVH فرانسه
رم 1 گیگ
هارد 100 گیگ ساتا
موقعیت : فرانسه
پهنای باند: نامحدود
آپتایم بالا
OVH
رم 16 گیگ OVH فرانسه
رم 16 گیگ
هارد 1600 گیگ ساتا
موقعیت : فرانسه
پهنای باند: نامحدود
آپتایم بالا
OVH
142,000 تومان ماهانه
دارای نماد اعتماد الکترونیکی
درگاه های پرداخت ملت و پاسارگارد
قابلیت پرداخت از درگاه واسط زرین پال برای همکاران عزیزی که از این درگاه استفاده می نمایند.
ارائه پنل .....
15750
پشتیبانی 24 ساعته و در 7 روز هفته توسط کارمندان ما
تیک دیتا | Tik Data (http://www.tikdata.ir)
rezasat
September 21st, 2013, 14:33
من 2 سرویس سفارش دادم که هر دو را بخاطر اینکه 24 ساعت از سر کار گذاشتنم میگذشت لغو کردم امیدوارم اینجور با آبروی مردم بازی نکنند
از دوستان میخوام که هر ارزونی را به انسان خوب بودن تلقی ندن و من که پشیمونم هم آبروم رفت و هم پولم
multiuser
September 21st, 2013, 15:38
cpu ها چقدر رزرو هستند و روی چه مقداری لیمیت میشن؟
scorp
September 21st, 2013, 16:58
یک سرور سفارش داده شد. منتظر اطلاعات هستم.
MR-Vazin
September 22nd, 2013, 12:13
ممنون از پاسخگویی
من 2 سرویس سفارش دادم اتفاقا برخورد بسیار مناسبی داشتند
خیلی سپاسگذارم...
cpu ها چقدر رزرو هستند و روی چه مقداری لیمیت میشن؟
روی سرورهای با حجم رم کم و سرورهای با رم بالا تفاوت دارد.
یک سرور سفارش داده شد. منتظر اطلاعات هستم.
در خدمتتون هستیم از طریق تیکت پیگیر باشید.
سفارشات در حال تحویل هستند....
vessal
September 22nd, 2013, 12:18
چه کانفینگ هایی رو رایگان انجام میدهید؟
و ایا سرور ها قابل استفاده برای میزبانی پر بازدید و اکانتینگ هستند؟
MR-Vazin
September 22nd, 2013, 12:55
چه کانفینگ هایی رو رایگان انجام میدهید؟
و ایا سرور ها قابل استفاده برای میزبانی پر بازدید و اکانتینگ هستند؟
1 - کانفینگ هایی که لازم دارید رو اعلام کنید تا عرض شود.....
2- بلی....
MR-Vazin
September 22nd, 2013, 16:22
توجه کنید سرویس های رم بالاتر در شرایط عادی قابل تقسیم به دو سرور و یا بیشتر نیست و باید با بخش فنی هماهنگ کنید
زیرا سرور اصلی محدودیت آیپی دارد.
rezasat
September 22nd, 2013, 19:43
من 2 سرویس سفارش دادم که هر دو را بخاطر اینکه 24 ساعت از سر کار گذاشتنم میگذشت لغو کردم امیدوارم اینجور با آبروی مردم بازی نکنند
از دوستان میخوام که هر ارزونی را به انسان خوب بودن تلقی ندن و من که پشیمونم هم آبروم رفت و هم پولم
rezasat
September 22nd, 2013, 21:57
به خدا شانس ما را نگاه کنید قبل این پیش یکی سرور 4تا خریدیم 6ماهه که اونم الان فراریه و کل هاستام پریدن اینم از دومیش
واقعا برای اینجور افراد متاسفم که با نون ... زندگی میکنند
MR-Vazin
September 23rd, 2013, 00:04
نام کاربریتون رو درسایت بذارید
این حرفهای شما درصورتی که صحیح باشد مورد پیگیریست اما توهین شما در هر صورت نابخشودنیست
scorp
September 23rd, 2013, 07:32
بیش از 36 ساعت است که برای یک سرور unmanaged ویندوز منتظر هستم. این سرور و وجه آن آنچنان اهمیتی نداره چون میخواستم بدم آپلودرهای سایتم برای آپلود و دانلود ! اما باعث میشه اعتماد و اعتبار شما زیر سوال بره.
ilight
September 23rd, 2013, 10:45
حرف دوستانمون تایید میشه ، من چندماه پیش سرور گرفتم ، ۵۴ ساعت طول کشید تا تحویل دادن ، هر وقت هم که میگفتم چرا اماده نمیشه ، میگفتن تعداد یوزرها بالاست و داریم انجام میدیدم ، کیفیت سرور هم که.....
rezasat
September 23rd, 2013, 10:51
عزیزم من توهینی نکردم فقط متاسفم برای مشتریان !!!
چون اینطور که مشهود هستش همه کاربران ایشان را میشناسند به ....
rezasat
September 23rd, 2013, 10:55
در ضمن نام کاربری من در سایت شما : reza_1481@yahoo.co.uk
هستش
rezasat
September 23rd, 2013, 10:57
هستش
هستش .
MR-Vazin
September 23rd, 2013, 11:17
بیش از 36 ساعت است که برای یک سرور unmanaged ویندوز منتظر هستم. این سرور و وجه آن آنچنان اهمیتی نداره چون میخواستم بدم آپلودرهای سایتم برای آپلود و دانلود ! اما باعث میشه اعتماد و اعتبار شما زیر سوال بره.
حرف دوستانمون تایید میشه ، من چندماه پیش سرور گرفتم ، ۵۴ ساعت طول کشید تا تحویل دادن ، هر وقت هم که میگفتم چرا اماده نمیشه ، میگفتن تعداد یوزرها بالاست و داریم انجام میدیدم ، کیفیت سرور هم که.....
1 - مشکلتون رو واضح و شفاف عرض کنید
2 - کیفیت سرور چه مشکلی داشت عرض کنید.
3 - شما احیاناً یک نفر نیستید؟
4 - اگر دیر تحویل داده شده زمان اد نشده؟ یا هزینه؟
5 - واقعاً ....
rezasat
September 23rd, 2013, 11:59
شما قضاوت کنید و اگر حق با این آقا هستش من یک عذرخواهی جانانه از ایشان انجام میدم ولی اگر حق با من باشه نباید پستهای من در این پست نباید پاک کنند تا چهره واقعی نمایان شود
اینهم دلیل من که در عکس مشخص هستش از 29 شهریور یعنی 4 روز پیش که من سفارش دادم تا الان سفارشات من معلق هستش و یکی دیگه هم که هاست نمایندگی بهم داده که به هیچ وجه ممکن با یوزر و پسورد وارد نمیشه یعنی سرکاری
خودتون قضاوت فرمایید که حق با کی هستش این وسط فقط حیف پولهای ما که رفت انشالاه پول دوا و دکتر بشه
scorp
September 23rd, 2013, 12:02
1 - مشکلتون رو واضح و شفاف عرض کنید
2 - کیفیت سرور چه مشکلی داشت عرض کنید.
3 - شما احیاناً یک نفر نیستید؟
4 - اگر دیر تحویل داده شده زمان اد نشده؟ یا هزینه؟
5 - واقعاً ....
آقای محترم
مشکل رو واضح بیان کنم ؟
طرح مشکل به صورت واضح : نزدیک به 48 ساعت هست که وجه پرداخت شده و سرویس رو تحویل ندادید. از این واضح تر دیگه نمیدونم چجوری بیان کنم!!
من با سابقه 3 سال در انجمن برای 14 هزار تومن حتی وقت هم نمیذارم که بیام پست بدم و اعتراضی کنم (در تیکت هم به شما عرض کردم که همچنان منتظرم و اعتراضی نکردم) اینجا هم پست دادم برای اینکه دوستان دیگه ضرر نکن
من وقت ساخت مولتی یوزر ندارم و تهمت بیجا نزنید ! یوزر این دوستمون رو هم که میگید مولتی یوزر من هست برای 2011 هست ! با توجه به حرف شما احتمالا من از سال 2010 و 2011 پیش بینی میکردم که شما به من سرویس رو در تاریخ 23 سپتامبر 2013 تحویل نمیدید و رفتم این مولتی یوزر رو ساختم !!
این که سرویس رو تحویل نمیدید اهمیت چندانی نداره و 14 هزار تومن اصلا مبلغی نیست که من بخوام وقتم رو براش هزینه کنم.
اگر تحویل دادید که دادید ندادین هم عیب نداره حتما مشکلی داشتید و اینکه خب من باید بیشتر در انتخابم دقت میکردم.
فقط به عنوان آخرین پیشنهاد: در صورت عدم توانایی در آماده سازی سفارش و ... لطفا تاپیک فروش نزنید وقت کاربران ارزشمند هست.
موفق باشید
در ضمن واژه عرض کردن رو آدم برای خودش به کار میبره نه مخاطبش :)
MR-Vazin
September 23rd, 2013, 12:03
سواد تیکت دادن دارید
scorp
September 23rd, 2013, 12:12
سواد تیکت دادن دارید
من سواد تیکت زدن دارم شما سواد جوابش رو دارید ؟ اگر دارید لطفا تیکت رو که بیش از 12 ساعت هست بی جواب مانده جواب بدین !!
واقعاً این مشکلات برای تمام همکاران پیش اومده و متاسفانه
احتمال دارد تخریب باشد
در غیر این صورت میتونید از سایت پیگیری کنید.
rezasat
September 23rd, 2013, 12:16
شما قضاوت کنید و اگر حق با این آقا هستش من یک عذرخواهی جانانه از ایشان انجام میدم ولی اگر حق با من باشه نباید پستهای من در این پست نباید پاک کنند تا چهره واقعی نمایان شود
اینهم دلیل من که در عکس مشخص هستش از 29 شهریور یعنی 4 روز پیش که من سفارش دادم تا الان سفارشات من معلق هستش و یکی دیگه هم که هاست نمایندگی بهم داده که به هیچ وجه ممکن با یوزر و پسورد وارد نمیشه یعنی سرکاری
خودتون قضاوت فرمایید که حق با کی هستش این وسط فقط حیف پولهای ما که رفت انشالاه پول دوا و دکتر بشه
آقای محترم
مشکل رو واضح بیان کنم ؟
طرح مشکل به صورت واضح : نزدیک به 48 ساعت هست که وجه پرداخت شده و سرویس رو تحویل ندادید. از این واضح تر دیگه نمیدونم چجوری بیان کنم!!
من با سابقه 3 سال در انجمن برای 14 هزار تومن حتی وقت هم نمیذارم که بیام پست بدم و اعتراضی کنم (در تیکت هم به شما عرض کردم که همچنان منتظرم و اعتراضی نکردم) اینجا هم پست دادم برای اینکه دوستان دیگه ضرر نکن
من وقت ساخت مولتی یوزر ندارم و تهمت بیجا نزنید ! یوزر این دوستمون رو هم که میگید مولتی یوزر من هست برای 2011 هست ! با توجه به حرف شما احتمالا من از سال 2010 و 2011 پیش بینی میکردم که شما به من سرویس رو در تاریخ 23 سپتامبر 2013 تحویل نمیدید و رفتم این مولتی یوزر رو ساختم !!
این که سرویس رو تحویل نمیدید اهمیت چندانی نداره و 14 هزار تومن اصلا مبلغی نیست که من بخوام وقتم رو براش هزینه کنم.
اگر تحویل دادید که دادید ندادین هم عیب نداره حتما مشکلی داشتید و اینکه خب من باید بیشتر در انتخابم دقت میکردم.
فقط به عنوان آخرین پیشنهاد: در صورت عدم توانایی در آماده سازی سفارش و ... لطفا تاپیک فروش نزنید وقت کاربران ارزشمند هست.
موفق باشید
واقعا من موندم چی بگم واقعا من مولتی یوزرم خودم خبر ندارم؟
rezasat
September 23rd, 2013, 12:20
من که الان ارجاع به پلیس سایبری دارم میدم و هم به مدیریت وب هاستینگ تاک گذارش دادم
mehrdad1991h
September 23rd, 2013, 13:31
واقعاً این مشکلات برای تمام همکاران پیش اومده و متاسفانه
احتمال دارد تخریب باشد
در غیر این صورت میتونید از سایت پیگیری کنید.
احتمالا همینگونه است که شما میفرمایید.
فقط بنده یک سوال برام پیش اومده :
میبخشید شما در سایتتون چقدر سرتون شلوغه ؟ چه زمانی نوبت پاسخ گویی به تیکت بنده میشود ؟
متاسفانه بنده هیچگونه پاسخی دریافت نکرده ام برای تیکت های ارسالی خود !
فکر میکنم اینقدر سرتون شلوغ هست که نمیتونید تیکت ها را چک کنید و یا اینکه فراموش کردید و یا به خاطر بروز نکردن تیکت از من را چک نکرده اید
شماره تیکت ها ی بنده بدین شرح است :
614676 (http://www.tikdata.ir/portal/viewticket.php?tid=614676&c=ttsxptxo)
677565 (http://www.tikdata.ir/portal/viewticket.php?tid=677565&c=6MaSnRCd)
چنانچه لطف بفرمایید و پاسخ دهید متشکر خواهم شد
با تشکر
MR-Vazin
September 23rd, 2013, 14:06
من که الان ارجاع به پلیس سایبری دارم میدم و هم به مدیریت وب هاستینگ تاک گذارش دادم
همین کار رو بکنید
سرور مجازی شما تحویل داده شده چک کنید
درمورد رسیلرتون آیا ما باید به تک تک مشتریان زنگ بزنیم؟ و عرض کنیم که همه چی خوبه؟
شما حتی تیکت ندادید
فقط بهانه این هست که یوزر باز نمی شود؟
مدرکی ارائه کنید... که پیگیری نشده مشکل شما
mehrdad1991h
September 23rd, 2013, 15:18
و همچنین بنده
multiuser
September 23rd, 2013, 15:46
آقای محترم
مشکل رو واضح بیان کنم ؟
موفق باشید
احتمالا همینگونه است که شما میفرمایید.
فقط بنده یک سوال برام پیش اومده :
میبخشید شما در سایتتون چقدر سرتون شلوغه ؟ چه زمانی نوبت پاسخ گویی به تیکت بنده میشود ؟
متاسفانه بنده هیچگونه پاسخی دریافت نکرده ام برای تیکت های ارسالی خود !
فکر میکنم اینقدر سرتون شلوغ هست که نمیتونید تیکت ها را چک کنید و یا اینکه فراموش کردید و یا به خاطر بروز نکردن تیکت از من را چک نکرده اید
شماره تیکت ها ی بنده بدین شرح است :
614676 (http://www.tikdata.ir/portal/viewticket.php?tid=614676&c=ttsxptxo)
677565 (http://www.tikdata.ir/portal/viewticket.php?tid=677565&c=6MaSnRCd)
چنانچه لطف بفرمایید و پاسخ دهید متشکر خواهم شد
با تشکر
و همچنین بنده
به ما هم گفتن یک ساعته تحویل میدن بعد از 30-40 ساعت و ده تا تیکت و تماس تلفنی و قسم و آیه آخر سر یه چیز اشتباهی نصب کردن دادن که به هیچ دردی نمیخوره! البته قبل از تحویل دادن من لغو کرده بودم!! که الان پولم رو پس نمیدن
TikData
September 23rd, 2013, 16:16
این یوزرها اگر کسانی باشند که به من تیکت دادند طبق قوانین باید اشتباهات خود را پذیرفته و اطلاع دهند.
امروز از شرکت باهاشون تماس گرفته شده
هیچکدام برای حل مشکل و یا حتی اعلام مشکل پاسخگو نبوده و فقط از فلسفه خود با مدیریت صحبت کرده و دستور این هست که بررسی بشه موضوع و سپس بنده شخصاً پاسخگو خواهم بود.
براساس آیپی کاربر عرض میکنم! به هم ارتباط نداشته باشند قطعاً شخص ثالثی وجود دارد که باید یافت!
اینچنین حمله کردن به تایپیک ها کار یک همکار نیست
کار چندین نفر است
اصلاً لازم نیست تمام پرسنل رو به انجمن بیاریم
فکر نمیکنم پاسخگویی 16 ساعته تلفنی دفتر شرکت کم باشه
mehrdad1991h
September 23rd, 2013, 16:27
این یوزرها اگر کسانی باشند که به من تیکت دادند طبق قوانین باید اشتباهات خود را پذیرفته و اطلاع دهند.
هیچکدام برای حل مشکل و یا حتی اعلام مشکل پاسخگو نبوده و فقط از فلسفه خود با مدیریت صحبت کرده و دستور این هست که بررسی بشه موضوع و سپس بنده شخصاً پاسخگو خواهم بود.
براساس آیپی کاربر عرض میکنم! به هم ارتباط نداشته باشند قطعاً شخص ثالثی وجود دارد که باید یافت!
کار چندین نفر است
با عرض ادب واحترام
بله بله....
شما که درست میگید
اولا مدیریت شما با بنده تماس نگرفته و همش من با ایشون تماس گرفته ام
دوما دیشب من حدود 3 هزار تومان هزینه شارژ تلفن همراه دادم که فقط سرور را بهم تحویل بدین که ندادین
سوما طبق قانون موظف به بازگشت وجه در صورت انصراف مشتری طی 7 روز اول هستید که این کار را انجام نمیدهید
چهارما شما اصلا دلیل و منطق وصحبت مثل این که براتون هیچ سودی نداره فکر میکنید میترسم شکایت کنم ؟ در دادگاه خدمت میرسیم ببینم کی 12 سالشه و چه توهینی به شما شده ضمن این که تمام صحبت ها مشخص است و با احترام کامل با کادر شما برخورد شده و به علاوه عذر خواهی هم بابت توهین نکرده صورت گرفته است علاوه بر این مادام توهین هم کرده اید ، مطمئن باشید علاوه بر هزینه سرور خسارت وارد شده از شما دریافت خواهد شد .
پنجما ای کاش من زودتر این تاپیک و نارضایتی سایرین را مشاهده میکردم بلکه اکنون مشغول تلف کردن وقت خود نمی شدم
موفق و پیروز باشید
TikData
September 23rd, 2013, 16:33
با عرض ادب واحترام
بله بله....
شما که درست میگید
اولا مدیریت شما با بنده تماس نگرفته و همش من با ایشون تماس گرفته ام
دوما دیشب من حدود 3 هزار تومان هزینه شارژ تلفن همراه دادم که فقط سرور را بهم تحویل بدین که ندادین
سوما طبق قانون موظف به بازگشت وجه در صورت انصراف مشتری طی 7 روز اول هستید که این کار را انجام نمیدهید
چهارما شما اصلا دلیل و منطق وصحبت مثل این که براتون هیچ سودی نداره فکر میکنید میترسم شکایت کنم ؟ در دادگاه خدمت میرسیم ببینم کی 12 سالشه و چه توهینی به شما شده ضمن این که تمام صحبت ها مشخص است و با احترام کامل با کادر شما برخورد شده و به علاوه عذر خواهی هم بابت توهین نکرده صورت گرفته است علاوه بر این مادام توهین هم کرده اید ، مطمئن باشید علاوه بر هزینه سرور خسارت وارد شده از شما دریافت خواهد شد .
پنجما ای کاش من زودتر این تاپیک و نارضایتی سایرین را مشاهده میکردم بلکه اکنون مشغول تلف کردن وقت خود نمی شدم
موفق و پیروز باشید
بنده یوزر شما رو نمیدونم اما
تمام کاربرانی که مشکل دارند یقیناً برخودری در پی رفتاری که داشتند بوده.
erza
September 23rd, 2013, 16:47
بنده یوزر شما رو نمیدونم اما
تمام کاربرانی که مشکل دارند یقیناً برخودری در پی رفتاری که داشتند بوده.
این حرف شما اصلا درست نیست و خودتون بهتر از من میدونید چرا
PersianSkyTeam
September 23rd, 2013, 17:06
دوستان در یک جمله بهم بگید که ایا تیک دیتا تائید میشه یا نه؟
سفارش بدم؟
scorp
September 23rd, 2013, 21:45
کار چندین نفر است
دوست عزیز کدوم تماس ؟
شما حتی تیکت روز 31 شهریور رو هنوز پاسخ ندادید بعد میفرمایید با همه تماس گرفته شده ؟!!
شما میفرمایید برای حل مشکل پاسخگو نبودیم. من فرض رو بر این میگیرم که شما فردا با من تماس بگیرید حالا من باید چیکار کنم ؟ من وجه رو پرداخت کردم و منتظر تحویل سرور هستم تنها راهی که برای حل مشکل به ذهنم میرسه این هست که شما دسترسی vmware رو بدین من خودم مجازی سازی کنم !!!
دوست عزیز شخص ثالث دیگه چیه ؟ شما سرور ها رو 3 روز هست تحویل ندادی اونوقت میگی شخص ثالثی وجود داره ؟ شما سرویس رو تحویل بدید کسی اعتراضی نداره لطفا بحث رو به حاشیه نبرید. این همه سرویس دهنده در wht در حال فعالیت هستند چرا کسی از loginvps و novinvps و mihanserver و .... شاکی نیست و اونها چرا شخص ثالثی ندارند در تاپیکشون ؟!
آینه چون نقش تو بنمود راست / خود شکن آئینه شکستن خطاست
دوستان در یک جمله بهم بگید که ایا تیک دیتا تائید میشه یا نه؟
سفارش بدم؟
صبر کنید تکلیف این چند تا سفارش روو مشخص کنن ایشون بعد تصمیم بگیرید.
rezasat
September 23rd, 2013, 22:48
آفایون من امروز شکایت کردم و مطمئن باشید به مانند پرونده نوین یوزر پیروز بیرون میاییم آقایون این شماره پرونده من امروز در پلیس سایبری هستش 140/40013689 لطفا منو همراهی کنید
scorp
و
(http://www.webhostingtalk.ir/member/14678/)mehrdad1991h
لطفا شماره هاتون را بهم اعلام کنید باهاتون تماس بگیرم و شما هم شاکی باشید
PersianSkyTeam
September 23rd, 2013, 23:08
دوستان من ساعت 3 ظهر یک سرور مجازی ماهیانه 10 تومان خریدم هنوز جلوش نوشته معلق.
به تیکت زدم گفتن صبر کنید.بعد دوباره یه تیکت زدم الان 4 ساعته که جواب ندادن.
به نظرتون دستی دستی 10 هزار تومان ریختم دور؟یا درست میشه؟
فوقش اگه دیدم سرورم درست نشد به این قبله قسم فقط تو یک ساعت کاری میکنم که حتی پلیس فتا ازش بر نمیاد.
حالا امشب تا ساعت 12 صبر میکنم.
rezasat
September 23rd, 2013, 23:17
همین کار رو بکنید
سرور مجازی شما تحویل داده شده چک کنید
درمورد رسیلرتون آیا ما باید به تک تک مشتریان زنگ بزنیم؟ و عرض کنیم که همه چی خوبه؟
شما حتی تیکت ندادید
فقط بهانه این هست که یوزر باز نمی شود؟
مدرکی ارائه کنید... که پیگیری نشده مشکل شما
من یوزر و پسوردی پیدا نکردم و در ضمن سرور هم نه پینگ میده و نه روشن هم نیستش
همش سرکاری هستش شما را بخدا یکی به داد مردم برسه همه داره سرشون کلاه میره
rezasat
September 23rd, 2013, 23:24
فوقش اگه دیدم سرورم درست نشد به این قبله قسم فقط تو یک ساعت کاری میکنم که حتی پلیس فتا ازش بر نمیاد.
به به یکی دیگه از عزیزان هم اضافه شدند 25 هزارتومن سر من هم کلاه رفته داداش فرداشب ساعت 12 شب هم جوابت نمیاد دلت را خوش نکن[-(
PersianSkyTeam
September 23rd, 2013, 23:43
من فقط تا 12 امشب صبر میکنم.در غیر اینصورت فقط صبر کنید تا ببینید سر اداره کننده این سایت چی میشه.
سپاس
hanis
September 23rd, 2013, 23:58
سلام دوستان با اینکه من هم 3 روزه درگیر تحویل یک وی پی اس از سایت تیک دیتا هستم ولی به هر دلیلی دوست ندارم کار رو پیچیده تر کنم من تایید نمیکنم کارهای این گروه رو اما خب این روش پلیس فتا یا تصمیماتی از این قبیل رو درست نمیدونم میدونم که شما هم زیاد به پول این مسئله فکر نمیکنید یا شایدم اصلا فکر نمیکنید و و از رفتار این سیستم و پاسخ گویی این سایت ناراضی هستید و همینطور از اینکه ممکنه از اعتماد شما سو استفاده شده باشه اما بزارید یه فرجه بدیم تا ببینیم به هر صورت شاید این مسئله حل شد وقت برای کارهای دیگه فراوان هست فکر میکنم کمی صبور باشیم بهتره
rezasat
September 24th, 2013, 00:03
سلام دوستان با اینکه من هم 3 روزه درگیر تحویل یک وی پی اس از سایت تیک دیتا هستم ولی به هر دلیلی دوست ندارم کار رو پیچیده تر کنم من تایید نمیکنم کارهای این گروه رو اما خب این روش پلیس فتا یا تصمیماتی از این قبیل رو درست نمیدونم میدونم که شما هم زیاد به پول این مسئله فکر نمیکنید یا شایدم اصلا فکر نمیکنید و و از رفتار این سیستم و پاسخ گویی این سایت ناراضی هستید و همینطور از اینکه ممکنه از اعتماد شما سو استفاده شده باشه اما بزارید یه فرجه بدیم تا ببینیم به هر صورت شاید این مسئله حل شد وقت برای کارهای دیگه فراوان هست فکر میکنم کمی صبور باشیم بهتره
این هم یکی دیگه
rezasat
September 24th, 2013, 00:04
به ما هم گفتن یک ساعته تحویل میدن بعد از 30-40 ساعت و ده تا تیکت و تماس تلفنی و قسم و آیه آخر سر یه چیز اشتباهی نصب کردن دادن که به هیچ دردی نمیخوره! البته قبل از تحویل دادن من لغو کرده بودم!! که الان پولم رو پس نمیدن
این هم یکی دیگه
کسی نیست به داد ما مردم برسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
erza
September 24th, 2013, 00:05
موافقم برا همه مشکل پیش میاد
hanis
September 24th, 2013, 00:13
من فکر میکنم مدیریت این سایت بهتر بود به جای زدن تاپیک فروش اعلام پیش فروش سرور ها میکردن این حالت شباهت زیادی به این داره سرور های خریداری شده این سایت هنوز تحویل داده نشده البته اگر سرور ها از دیتانستر ovh باشه این امر زیاد غیر معمول نیست چون به تازگی تحویل سرور اختصاصی فرانسه به گفته افراد فروشنده سرور اختصاصی حتی 15 الی 25 روز هم طول میکشه ولی بهتر بود در تیکت ها وقتی سوالی از طرف یوزر مطرح میشه با صداقت جواب داده بشه تا مشکلاتی از این قبیل پیش نیاد
scorp
September 24th, 2013, 00:40
به من هم یک آی پی با یوزر و پسورد دادن که به خدا قسم قبل از ریموت کردن پینگ گرفتم دیدم دان هست :d
اگر هنوز سرور نگرفتن باید عرض کنم که ovh فعلا در همه لوکیشن ها sold out هست !!
PersianSkyTeam
September 24th, 2013, 00:59
به من تیکت دادن که منتظر پاسخ از دیتاسنتر هستیم.
----
hanis
September 24th, 2013, 01:02
----
پاسخ چی از دیتاسنتر مگر ایشون بدون اینکه سرور آماده داشته باشن آفر فروش گذاشتن؟
erza
September 24th, 2013, 01:23
نه دوست عزیز تا اونجا که من با آقای وزین صحبت کردم امر فرمودند که رنج آی پیشون نمیدونم بسته شده یا گفت تموم شده درست متوجه نشدم گفت رنج آی پی جدید خریداری کردیم و گفتن از دیروز تا حالا 99% سفارشات تحویل داده شده
PersianSkyTeam
September 24th, 2013, 01:35
من یه چند ماه پیش از یه شرکت به نام wareztm یه vps یک ماهه با قیمت 13 تومان خریدم درست 5 دقیقه بعدش فعال شد و خداییش همه چیش عالی بود.تو پاسخگویی به تیکت هام به قدری پشتیبانی قوی داشتن که 1 دقیقه بعد از ایجاد تیکت جواب میدادن و کلی هم پرسنل خوب و ماهری داشتن.خدا از جوونی کمشون نکنه خیلی انسان بودن.اونا حتی کلی اقدامات مثله کانفیگ و... برام رایگان انجام دادن.
الان چند وقتی هست که سایتشون باز نمیشه و در به در دنبالشونم.کسی ازشون خبری نداره؟Wareztm
hanis
September 24th, 2013, 01:38
نه دوست عزیز تا اونجا که من با آقای وزین صحبت کردم امر فرمودند که رنج آی پیشون نمیدونم بسته شده یا گفت تموم شده درست متوجه نشدم گفت رنج آی پی جدید خریداری کردیم و گفتن از دیروز تا حالا 99% سفارشات تحویل داده شده
معذرت میخوام اما چنین چیزی صحت نداره ! مدرک هم براتون پ خ شد
erza
September 24th, 2013, 01:52
ممنون بله میدونم البته الان متوجه شدم تو نامه چی برام فرستادین بازم ممنون
mehrdad1991h
September 24th, 2013, 09:32
به من هم یک آی پی با یوزر و پسورد دادن که به خدا قسم قبل از ریموت کردن پینگ گرفتم دیدم دان هست :d
ببخشید قرار بر این بوده سرور ما از المان و هتزنر باشه
چجوریه الان بحث رفت سر فرانسه !!!
-----------
بعدش شخصی که در این انجمن تاپیک میزنه حتما و یقینن مسئولیت پاسخگویی به کاربران در انجمن را پذیرفته است در غیر این صورت تاپیک کاملا بی جا خواهد بود !
در این حالت شما اکنون پاسخی اینجا مشاهده میکنید ؟
مدیریت محترم سایت به تلفن های بنده پاسخ نمیدهند !
در تیکت هم اعلام میکنند توهین کرده ام و با مدیریت تماس بگیرم و دیگه تیکت پاسخ نمیدهند !
به نظرتون این درسته ؟
دیگه راهی میمونه که من بخوام بهشون فرصت بدم ؟
rezasat
September 24th, 2013, 10:15
:111:
rezasat
September 24th, 2013, 10:18
چنین چیزی صحت نداره
PersianSkyTeam
September 24th, 2013, 18:53
دوستان فکر کنم زود قضاوت کردم.
سرویس من امروز اماده شد و بدون مشکل داره کار میکنه.
hanis
September 24th, 2013, 19:06
بحث زود قضاوت کردن نیست اگر ایشون سرور آماده نداشتن اگر آی پی آماده ای نداشتن اطلاع میدادن بهتر بود صادقت نشون میدادن ! و با ...فرض کردن طرف مقابل به شعور افراد توهین نمیکردن و این رفتار رو نشون نمیدادن این پشتیبانی 24 ساعته هم واقعا حرف نداره !! در ضمن پاسخ گویی تیکت ها هم واویلا
15871
rezasat
September 24th, 2013, 19:20
اینشالاه مبارکت باشه خوش به حالت باشه . داداش معلومه که راه اومدی ولی حق ما پایمال شد:79:
hanis
September 24th, 2013, 19:37
انگار در حال تحویل سرور ها هستن سرور من هم تحویل داده شد !
البته سرویس تازه فعال شده احتمالا تو همین یه ساعت احیر ستاپ شده پسورد رو احتمالا قراره بفرستن
rezasat
September 24th, 2013, 19:40
خوش بحال شما هم ولی ببین کی انتقام بگیره
TikData
September 25th, 2013, 00:17
تمام سفارشات تحویل داده شده اند
کاربران توجه کنند که ما موظف به کانیفنگ های دوستان قند شکن فروش نیستیم.
درصد بالایی از مشکلات به این دوستان بر میگردد.
تا صحبتی کنیم میفرمایید بنده شاخ شکن فلان غولـم!
واقعاً برای کاربرانی که در اینجا اینگونه نظر داده اند متاسفم
البته بی شک ارائه مدارک علیه کاربر میتواند زمینه رسوایی وی را به بار آورد لذا تمامی مدارک کاربران اعم از اخراج شده، معلق، فعال وجود داشته و قابل ارائه هستند.
برخی از کاربران گزارشهایی به سایت فتا و نماد ارسال کرده که تمامی درخواست ها با ارائه مدارک منتفی شدند.
هیچ سرویسی وعده تحویل چند دقیقه ای ندارد.
TikData
September 25th, 2013, 00:45
این حرف شما اصلا درست نیست و خودتون بهتر از من میدونید چرا
چرا؟
دوست عزیز کدوم تماس ؟
شما حتی تیکت روز 31 شهریور رو هنوز پاسخ ندادید بعد میفرمایید با همه تماس گرفته شده ؟!!
شما میفرمایید برای حل مشکل پاسخگو نبودیم. من فرض رو بر این میگیرم که شما فردا با من تماس بگیرید حالا من باید چیکار کنم ؟ من وجه رو پرداخت کردم و منتظر تحویل سرور هستم تنها راهی که برای حل مشکل به ذهنم میرسه این هست که شما دسترسی vmware رو بدین من خودم مجازی سازی کنم !!!
دوست عزیز شخص ثالث دیگه چیه ؟ شما سرور ها رو 3 روز هست تحویل ندادی اونوقت میگی شخص ثالثی وجود داره ؟ شما سرویس رو تحویل بدید کسی اعتراضی نداره لطفا بحث رو به حاشیه نبرید. این همه سرویس دهنده در wht در حال فعالیت هستند چرا کسی از loginvps و novinvps و mihanserver و .... شاکی نیست و اونها چرا شخص ثالثی ندارند در تاپیکشون ؟!
آینه چون نقش تو بنمود راست / خود شکن آئینه شکستن خطاست
صبر کنید تکلیف این چند تا سفارش روو مشخص کنن ایشون بعد تصمیم بگیرید.
تیکت شما 31 شهریور هست و یک روز بعد پاسخ دادن دلیل تماس نگرفتن نیست
شماره صحیح در سایت درج کنید.
قیمت مناسب ما باعث می شود حسادت هایی ایجاد شود که فکر میکنم اگر این لینک رو مشاهده کنید متوجه میشوید همکاران مراجعه نمودند. http://www.webhostingtalk.ir/misc.php?do=wrtviewall&t=92661
و رد پایی هم در سایت وجود دارد!
آفایون من امروز شکایت کردم و مطمئن باشید به مانند پرونده نوین یوزر پیروز بیرون میاییم آقایون این شماره پرونده من امروز در پلیس سایبری هستش 140/40013689 لطفا منو همراهی کنید
scorp
و
mehrdad1991h
شما یوزرتون چیه؟ مشکلتون چی بوده؟
مربوط به این ایملی باشد که درج شده باید سرویس داشته باشید.
درصورتی که شکایتی دارید اعلام کنید زیرا بی دلیل شکایت کنید وقتتون رو ضایع میکنید.
لطفاً وضعیت سرویس رو اعلام کنید.
من یوزر و پسوردی پیدا نکردم و در ضمن سرور هم نه پینگ میده و نه روشن هم نیستش
همش سرکاری هستش شما را بخدا یکی به داد مردم برسه همه داره سرشون کلاه میره
در تیکت شما اعلام می شود پسورد چیست.
در قسمت سرویسهای من پنل مدیریت دارید.
اگر احیاناً اد نشده اطلاع دهید.
به به یکی دیگه از عزیزان هم اضافه شدند 25 هزارتومن سر من هم کلاه رفته داداش فرداشب ساعت 12 شب هم جوابت نمیاد دلت را خوش نکن
وضعیت سرویس خودتون رو اعلام کنید
باتوجه به این پست باید اعلام وضعیت کنید.
من فقط تا 12 امشب صبر میکنم.در غیر اینصورت فقط صبر کنید تا ببینید سر اداره کننده این سایت چی میشه.
سپاس
کارهای ما کاملاً قانونیست و در مورد سرویسها موعد تحویل مشخص نشده و این دیرکرد ها به خاطر هجوم برخی به ظاهر خریدار هست که در میان کاربران ما آمدند و نظم سایت رو به هم ریختند.
تمام اطلاعات محفوظ بوده و با بررسی و همچنین مدارک بیشتر به مراجع قانونی اقدام خواهیم کرد.
elmizina
September 25th, 2013, 00:54
من که 5 ماهه هاست دارم سرویس هاشون خیلی عالیه جواب تیکت ها رو زود میدن مشکل هم داشته باشم سریع برطرف میکنن
rezasat
September 25th, 2013, 00:56
من رسوات میکنم به مولا نه بخاطر 25 هزار تومن فقط بخاطر اینکه مارا گیر آوردی
elmizina
September 25th, 2013, 00:56
شما به کدوم قسمت تیکت میدین؟
TikData
September 25th, 2013, 00:58
من فکر میکنم مدیریت این سایت بهتر بود به جای زدن تاپیک فروش اعلام پیش فروش سرور ها میکردن این حالت شباهت زیادی به این داره سرور های خریداری شده این سایت هنوز تحویل داده نشده البته اگر سرور ها از دیتانستر ovh باشه این امر زیاد غیر معمول نیست چون به تازگی تحویل سرور اختصاصی فرانسه به گفته افراد فروشنده سرور اختصاصی حتی 15 الی 25 روز هم طول میکشه ولی بهتر بود در تیکت ها وقتی سوالی از طرف یوزر مطرح میشه با صداقت جواب داده بشه تا مشکلاتی از این قبیل پیش نیاد
لطفاً در موردی که نمیدانید اظهار نظر نکنید.
سرورهای حداقل سه روز قبل از اینکه منابع تمام شود خریداری می شود.
درموردی مانند او وی اچ از واسطه خرید میکنیم و با قیمت بالاتر 3 ساعته تحویل میگیریم که چنین مشکلاتی پیش نیاید!
در ضمن مشکلی تحویل این دیتاسنتر خیلی قدیمی شده و همه اطلاع دارند.
به من هم یک آی پی با یوزر و پسورد دادن که به خدا قسم قبل از ریموت کردن پینگ گرفتم دیدم دان هست
سرورها تحویل است و هنوز منابع داریم!
----
توضیح داده شده که برای چه موردی منتظر هستیم.
در این صورت اعلام میکردیم پیش فروش!
دقیقاً همین مشکل نهایی ما بود که روی یکی از سرورها داشتیم که البته از همکار و واسطه بوده و سفارش های قبلی که مربوط به این سرور نمی شدند.
من یه چند ماه پیش از یه شرکت به نام wareztm یه vps یک ماهه با قیمت 13 تومان خریدم درست 5 دقیقه بعدش فعال شد و خداییش همه چیش عالی بود.تو پاسخگویی به تیکت هام به قدری پشتیبانی قوی داشتن که 1 دقیقه بعد از ایجاد تیکت جواب میدادن و کلی هم پرسنل خوب و ماهری داشتن.خدا از جوونی کمشون نکنه خیلی انسان بودن.اونا حتی کلی اقدامات مثله کانفیگ و... برام رایگان انجام دادن.
الان چند وقتی هست که سایتشون باز نمیشه و در به در دنبالشونم.کسی ازشون خبری نداره؟Wareztm
اینجا تایپیک فروش شرکت دیگریست.
مدارک رو برای بنده نیز پیغام خصوصی کنید.
elmizina
September 25th, 2013, 01:01
تو خودت را نخود هر آش نکن ! به جون همه کسم فردا صبح من یک بلایی سرش بیارم که خودش در خواب هم ندیده باشه
عزیز من واقعیت رو گفتم شما با این طور صحبت کردنتون واقعا که ...
elmizina
September 25th, 2013, 01:04
تو اگر جای من بودی و الان 6 روز هستش که گیرت آورده باشن و خلاصه یک آی پی هم بهت داده باشند که نه پینگ داره و ناشناخته باشه چی میکنی آقای مفتی؟ عکسهای سرور در صفحات قبل همین تاپیک موجود هستش
تیکت بدین براتون مشکل رو حل کنند
rezasat
September 25th, 2013, 01:05
چرا؟
کارهای ما کاملاً قانونیست و در مورد سرویسها موعد تحویل مشخص نشده و این دیرکرد ها به خاطر هجوم برخی به ظاهر خریدار هست که در میان کاربران ما آمدند و نظم سایت رو به هم ریختند.
تمام اطلاعات محفوظ بوده و با بررسی و همچنین مدارک بیشتر به مراجع قانونی اقدام خواهیم کرد.
من خریدار به ظاهر نیستم . من پول دادم و مدرک دارم پول به حسابت ریختم آقای د ز د . رسوات میکنم و میفهمونمت به مولا
rezasat
September 25th, 2013, 01:07
تیکت بدین براتون مشکل رو حل کنند
تو پول گرفتی؟ تو نوچه هستی؟ و یا مولتی یوزری؟ چقدر تیکت بدییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییم؟
من گوشهام درازه؟ تو چیزی از چهره ام متوجه شدی؟
elmizina
September 25th, 2013, 01:14
تو پول گرفتی؟ تو نوچه هستی؟ و یا مولتی یوزری؟ چقدر تیکت بدییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییم؟
نه عزیزم
TikData
September 25th, 2013, 01:16
-----------
بعدش شخصی که در این انجمن تاپیک میزنه حتما و یقینن مسئولیت پاسخگویی به کاربران در انجمن را پذیرفته است در غیر این صورت تاپیک کاملا بی جا خواهد بود !
در تیکت هم اعلام میکنند توهین کرده ام و با مدیریت تماس بگیرم و دیگه تیکت پاسخ نمیدهند !
به نظرتون این درسته ؟
شما به آفرها توجه کنید متوجه میشوید که رفنسه و آلمان بوده.
در ضمن شما سرویستون لغو شده و مبلغ شارژ شده
باید درخواست برداشت از حساب کنید.
درمورد تلفن ها از شما ترسی ندارند پاسخ ندهند.
اگر قرار بر این بود که تک تک پاسخ دهیم الان تایپیک 50 صفحه ای داشتیم و کلی سرویسهای معلق!
عمداً پاسخ داده نشد تا سرویسها تحویل داده شوند
شاید دستهایی بخواهند ما رو با این تایپیک سرگرم کنند تا کارها ناقص و معلق بمانند.
در ضمن اطلاعات تیکت های شما موجود و محفوظ هستند.!
بحث زود قضاوت کردن نیست اگر ایشون سرور آماده نداشتن اگر آی پی آماده ای نداشتن اطلاع میدادن بهتر بود صادقت نشون میدادن ! و با ...فرض کردن طرف مقابل به شعور افراد توهین نمیکردن و این رفتار رو نشون نمیدادن این پشتیبانی 24 ساعته هم واقعا حرف نداره !! در ضمن پاسخ گویی تیکت ها هم واویلا
این عکسی که گذاشتید نشون میده آیپی موجود هست و آیا در زمانی که اکتیو شد به شما آیپی دیگری داده شده؟
اینشالاه مبارکت باشه خوش به حالت باشه . داداش معلومه که راه اومدی ولی حق ما پایمال شد
شما دارید حق خودتون رو پایمال میکنید
تنها چیزی که از اون صحبت نمیکنید مشکلتون هست!
البته سرویس تازه فعال شده احتمالا تو همین یه ساعت احیر ستاپ شده پسورد رو احتمالا قراره بفرستن
پسوردها پیشفرض هستند میتونید تیکت کنید.
خوش بحال شما هم ولی ببین کی انتقام بگیره
منظورتون رو در مورد انتقام متوجه نمیشم؟
هی خوش به حال شما هم پولمون رفت و هم آبرومون امیدوارم پول دوا و دکتر بشه براشون و خانواده اشون
انشالله خانواده شما بهتون افتخار کنند.!
TikData
September 25th, 2013, 01:27
تو یک د ز د هستی پس چرت نگو سفارش من از 29 هستش 25 هزار تومن هم گرفتی چرا منو سر کار گزاشتی چرا جواب تیکتهام و تلفنهام را نمیدی آقای عوضی؟
پس مظلوم نمایی نکن - تو از زن هم هم زن تر هستی
مدرکی ارائه کنید که تماس گرفتید.!
توهین های شما ضبط می شود.
من شکایت کردم تو دستت الان بسته هستش تو دیدی که داره سرت به باد میره بجای سرور المان بهشون فرانسه دادی و اونم معلوم نیستش مال کدوم مادر مرده ای را کف رفتی آقای د ز د
شما مختارید
این حرفها ضمیمه خواهند شد.
درمورد سرویس ها از خودشون بپرس که سرویس های آلمان تحویل نیستند؟
تو خودت را نخود هر آش نکن ! به جون همه کسم فردا صبح من یک بلایی سرش بیارم که خودش در خواب هم ندیده باشه
لطف کنید اقدام کنید زیرا کارهاتون کاملاً بی مورد است! و در واقع مشکلی ندارید!
تو اگر جای من بودی و الان 6 روز هستش که گیرت آورده باشن و خلاصه یک آی پی هم بهت داده باشند که نه پینگ داره و ناشناخته باشه چی میکنی آقای مفتی؟ عکسهای سرور در صفحات قبل همین تاپیک موجود هستش
آیپیتون رو چرا توی این مدت نذاشتید تست کنند؟
عکس ها رو ارائه بدید
مثل اینکه مشکل دارید.!
من فردا صبح اگر خرجش 100هزار تومان هم باشه به دادسرا هم شکایت میکنم به خدا یک اذیتی بکنم که در خواب هم ندیده باشه
شما نمیتوانید اذیت کنید.
خودتون مشکل دارید به سایت ما ربط ندهید ما صرفاً در قبال سرویس مسئول هستیم.
همین!
MR-Vazin
September 25th, 2013, 01:56
توضیحات:
1- درمورد عدم تحویل محصول در موعد مقرر باید عرض شود که در سایت و سبد خرید این مورد درج نشده و و بابد در صورت نارضایتی درخواست لغو ارسال میکردند که نحوه ارسال درخواست اعلام خواهد شد.
2- درخواست لغو سرویس براساس ماده 37 قانون تجارت الکترونیکی تا 7 روز امکان پذیر است اما باید به صورت رسمی باشد، در قسمت سرویسهای من وارد بخش مشخصات سرویس شده و درخواست لغو را اعلام کنند و تیکت پشتیبانی ارسال نمایند. پاسخ به درخواست در طی 30 دقیقه الی 6 ساعت بوده و مبلغ به حساب کاربر افزوده، سپس در بخش مالی وجه خود را با ارائه شماره حساب دریافت نمایند.
3- بازگشت وجه طبق ماده 37 کاملاً پذیرفته شده است اما باید به طور صحیح ارسال شود، توهین های کاربر با مدیریت و همکاران نمیتواند به معنی انصراف باشد.
4- درموارد قوانین باید عرض شود که تماماً در سایت اجرا شده و کاربر نیز موظف است به طور رسمی در ارتباط باشد.
پی نوشت:
ما به عنوان ارائه دهنده سرویس وظیفه تحویل سرویس و پشتیبانی را داشته و در صورت تخلف کاربر با او طبق قوانین برخورد میکنیم اما کاربر هم میتواند موارد تخلف را گزارش دهد.
بنا بر وظیفه مدیریت چند مرتبه با کاربر تماس داشته و پاسخ کاربر کاملاً بی شرمانه و توهین آمیز بوده است.
در پایان کاربر حق انصراف دارد و پاسخ به توهین های مشتری مسدود سازی کاربری وی بعد از لغو سرویس و باز پس فرستادن وجه است.
این پاسخ به تمام کسانی که در سایت معلق هستند ارسال شده و پاسخیست که به مراجع اعلام می شود.
MR-Vazin
September 25th, 2013, 02:25
تو یک د ز د هستی پس چرت نگو سفارش من از 29 هستش 25 هزار تومن هم گرفتی چرا منو سر کار گزاشتی چرا جواب تیکتهام و تلفنهام را نمیدی آقای عوضی؟
پس مظلوم نمایی نکن - تو از زن هم هم زن تر هستی
چرا دروغ میگی مرد مومن
خجالت بکش
مدارک ارائه شد
من امروز خودم دو مرتبه دیدم خاموشه روشن کردم..........
درمورد ریسلر فقط ثبت کردید و تنها بهانه این هست که وارد نمیشود!
تماس داشتم و توهین ها .......
ارزش هم چیز خوبیه....
ارزش خودتوون نگه نداشتید.....
سرویسها رو کنسل کنید ........ خواهش میکنم کنسل کنید طبق شرایطی که اعلام کردم
تا 48 ساعت مهلت دارید.....
قطعاً همکار هستید یا.............
elmizina
September 25th, 2013, 02:48
به قول نقی تو پایتخت آدم خوبه شخصیت داشته باشه شعور داشته باشه فرهنگ داشته باشه اینا رو گذاشتن تا مردم یاد بگیرن
MR-Vazin
September 25th, 2013, 02:54
به قول نقی تو پایتخت آدم خوبه شخصیت داشته باشه شعور داشته باشه فرهنگ داشته باشه اینا رو گذاشتن تا مردم یاد بگیرن
شما یوزر ما هستید؟
elmizina
September 25th, 2013, 03:47
شما یوزر ما هستید؟
یوزر هاست شما ;;)
MR-Vazin
September 25th, 2013, 09:52
متاسفتم براتون با این دروغهاتون
چیزی که دروغ باشه اصلاً برای من مهم نیست
شمایی که راست میگید مدرک بذارید
بفرمایید...
15888
MR-Vazin
September 25th, 2013, 10:03
-----------
به نظرتون این درسته ؟
شاید همون رضا باشید شما
هزینه شما برگشت خورده طبق قوانین......
شما موظفید قوانین ما رو رعایت کنید.
اگر هزینه برگشت نخورده تا مدارک ارائه بشه....
توهین هاتون هم به زودی گردآوری میشه (فایلهای صورتی موجود هست)
MR-Vazin
September 25th, 2013, 10:06
مدارک رو ارائه بدید اینجا یا در پ.خ فر قی نداره....
ارسال کنید.......
MR-Vazin
September 25th, 2013, 10:08
scorp
و
(http://www.webhostingtalk.ir/member/14678/)mehrdad1991h
این شماره پرونده رو بررسی کردم اصلاً وجود خارجی ندارد..............
MR-Vazin
September 25th, 2013, 10:13
شما با یک وی پی اس فروش کار میکردید و براتون سخته شرایط رسمی رو بپذیرید
لطفاً طبق قوانین سرویستون رو لغو کنید.
و با همون دوستان سابق کار کنید.
تماس ها و تیکت ها موجود هست (توهین هاتون)
ما فکر نکردیم استادان بیل گیتس هستیم شما خیلی اعتماد به نفس دارید...ماشالله....
MR-Vazin
September 25th, 2013, 13:14
rezasat (http://www.webhostingtalk.ir/member/15526/) با توجه به مدارک یوزر بن شده است...
خیلی از مدیران سپاسگذارم....
واقعاً با آبروی کسی بازی کردن حدی دارد.......
elmizina
September 25th, 2013, 14:11
سرویس هاشون خیلی عالیه تایید
رضا اصغری
September 25th, 2013, 14:45
من خلافی نکردم که اخراجم میکنید!
من فقط با این آقای سرور فروش به قول خودشون صحبت دارم اینکه آیا شما که 7روز گارانتی برگشت پول دارید سرویسهای منو که بهم ندادید پول منو چرا بگشت نمیدی؟
دوم اینکه سرور به کسی میدی چرا یوزر و پسورد نمیدی و چرا خاموش میکنی سرور را ؟
تاریخ های تیکت و سفارش من را خودت نگاه کن و تاریخ امروز را نگاه کن ببین خجالت آور نیستش که تو مردم را گیر آوردی؟
من تمام عکسها را برای هم شما و هم الان باز هم فلیس فتا فرستادم ودوست دارم که مدیران این سایت به حق رای دهند اگر من مقصر هستم و مال کسی را بالا کشیدم به مانند ان یوزر خودم تنبیه بشم و اگر این به قول خودش آقا مقصره ایشان را فردی کلاهبردار معرفی کنند
من مشکلی هم ندارم من فقط پولم را میخوام
در ضمن امروز صبح بهم زنگ زده و میگه که برو تاپیکهای خودت را ویرایش کن و بگو غلط کردی و از شرکت ما تعریف کن و من هم گفتم اگر به گدایی بیفتم همچین کاری نمیکنم
دوستان خواهش دارم با توجه به تاپیکهای قدیم و گذشته خودتون قضاوت نمایید.
15889
15890
15891
15892
MR-Vazin
September 25th, 2013, 15:31
اگر تخلف نکردید مدیران بن نمیکردند
الان چیزهایی که گذاشتید یعنی چه؟
مگر غیر از این گفتیم؟
سرویس رو خاموش میکنید و فقط یک تیکت دادید
مشکل روانی دارید یا عقده ای هست که روی دلتان مانده.
رضا اصغری
September 25th, 2013, 19:59
مگر غیر از این گفتیم؟
تو خودت مشکل روانی داری عزیزم اخه اینجا یک مدیر با لیاقت نیستش که این توهینها را ببینه؟
در ضمن من مشکلی ندارم تو پولم را بده حرام خور
رضا اصغری
September 25th, 2013, 20:13
مگر غیر از این گفتیم؟
تو خودت مشکل روانی داری عزیزم اخه اینجا یک مدیر با لیاقت نیستش که این توهینها را ببینه؟
در ضمن من مشکلی ندارم تو پولم را بده حرام خور
hanis
September 25th, 2013, 21:41
من در رابطه با مشکل خودم این مسئله رو عنوان میکنم
0 سرور دیروز بعد از ظهر تحویل داده شده اون عکس برای دیروز هست ! اگر نیاز هست عکس ها هم منتشر میشه از تمامی تیکت ها و عکس های رد و بدل شده بین دوستان
1- شما اصول خرید و فروش را رعایت نکردید چون بعد از دریافت سفارش تحویل ها بیش از 3 روز طول کشیده
2- شما در رد مطالب بنده مغلطه میکنید و به سادگی این موضوع قابل اثبات است
3- سیستم پشتیبانی شما با ادعای همراهی در شبانه روز 7 روز در هفته در عمل برعکس این مورد رو اثبات میکنه
4- در مورد اینکه گفتم پیش فروش میزدین روی حرفم هستم و شما روی چه اصولی میفرمایید سفارش میتونه حتی 3 یا 4 روز بعد تحویل داده بشه
5- بی صداقتی بی مسئولیتی در جواب دادن تیکت و شب را روز کردن به بهانه متفاوت کاملا در سیستم شما مشهود بوده
6- من در ارتباط با مسائل دیگر افراد نیستم و به خوبی صبر کردم و شما در تیکت به جای جواب دقیق و مشخص کردن ساعت تحویل سرور به کاربر رو به فردا ارجاع میدادید البته بعد از چندین بار تکرار!
7- ایجاد بخش های مختلف در پشتیبانی چیز بدی نیست اما ارجاع دادن به بخش دیگه و بی جواب موندن ممکنه خیلی خوب نباشه
8 - لطفا به شعور افراد توهین نکنید ممکنه این حرف به نظر شما زشت بیاد واقعیت اینه شما طوری رفتار میکنید که انگار واقعا هیچ اتفاقی نیفتاده
9 - پشتیبانی شما فقط در طول ساعاتی از روز یا شب به مدت بسیار کوتاه جواب گو هست پس نیاز ادعای 7*24 نیست!
10- من فکر نمیکنم در شان یک مدیر سایت یا کارمندان اون باشه تا در صورتی که حتی کاربری توهین کرده باشه اون هم به مانند اون فرد رفتار کنه و این کار کلاس کاری یک سایت رو خیلی پایین
میاره گرچه من گرفتار این مشکل نبودم!
اما چند پیشنهاد
یک : پذیرفتن اشتباهات
دو : صداقت بیشتر در کار
من از جمله افرادی بودم که به دوستان گفتم شکایت نکنید این کار خوب نیست وبزاریم این مشکل جل بشه و سفارش ها تحویل داده بشه حالا که شما از ابزار دیگه ای برای دفاع از خودتون استفاده کردین روش درستی هم نبوده گر چه فرقی نمیکنه اما چرا من زیاد ناراحت نبودم مثل دوستان چون این واقعیت هست که نباید از یک خرید 10 تومنی این قدر انتظار داشت در عین حال این مسئله باعث نمیشه حق رو به شما که هر طور دوست داشتین رفتار کنید ولی به خودی خود 2روز و نیم هم صبر کردم اما این گونه پاسخ شما در تاپیک و قبول نکردن مسائل و مغلطه واقعا خنده داره بهتر بود با صداقت همون روز اول سفارش یا در خود تاپیک میفرمودین سفارش ها طی 4 روز تحویل داده خواهد شد به هر دلیل به علت شلوغی به علت زیاد بودن کار و سفارش ها و یا به هزار دلیل دیگر و فکر میکنم اگر این گونه برخورد میکردین با این مسائل رو برو نمیشدید
من معتقدم و دلیل اصلی من بر پافشاری نوع جواب دادن تیکت و زمان بندی نامشخص و همین طور نامشخص نمودن زمان تحویل و روراست نبودن با مشتری باعث شد که دوستان اینگونه رفتار کنند
هیچ کس دوست نداره دوست عزیز به شما اهانت کنه یا مشکلی درست کنه هر ادمی درک میکنه شما هم برای امرار معاش این کارهارو انجام میدین و من هم درک میکنم این قیمت شما بسیار پایین و سود بسیار کمی هم دراین معامله نصیب شما میشه ولی هستند سایت هایی که اطلاع میدن یا تاپیک هایی که اطلاع میدن مثلا سفارش ها فلان روز تحویل داده میشه و شما هم میتونید کمی صداقت به خرج داده وروراست باشید یا حداقل بعد از بروز مشکل شفاف سازی میکردین درست زمانی که تیکت ها به سوی شما روانه میشدند
اما یک سخن با کاربران دوستان من سفارش از ایشون تحویل گرفتم سرور خوبی هست فعلا خوب هست با این قیمت و کیفیت در جال حاظر جواب گوی من هست و مشکلی پیش نیومده تا به حال
امید وارم که ایشون به کارشون ادامه بدن وکیفیت سرویس هاشون هر روز بهتر بشه و همینطور این رو پسندیده نمیدونم که با بروز یک مشکل کل شخصیت کاری یک فرد رو زیر سوال برد و این ها همه از روی دلسوزی هست نه بدجنسی اتفاقا سفارش دیگه ای هم فردا از ایشون خواهم داشت
رضا اصغری
September 25th, 2013, 21:50
من در رابطه با مشکل خودم این مسئله رو عنوان میکنم
1- شما اصول خرید و فروش را رعایت نکردید چون بعد از دریافت سفارش تحویل ها بیش از 3 روز طول کشیده
2- شما در رد مطالب بنده مغلطه میکنید و به سادگی این موضوع قابل اثبات است
3- سیستم پشتیبانی شما با ادعای همراهی در شبانه روز 7 روز در هفته در عمل برعکس این مورد رو اثبات میکنه
4- در مورد اینکه گفتم پیش فروش میزدین روی حرفم هستم و شما روی چه اصولی میفرمایید سفارش میتونه حتی 3 یا 4 روز بعد تحویل داده بشه
5- بی صداقتی بی مسئولیتی در جواب دادن تیکت و شب را روز کردن به بهانه متفاوت کاملا در سیستم شما مشهود بوده
6- من در ارتباط با مسائل دیگر افراد نیستم و به خوبی صبر کردم و شما در تیکت به جای جواب دقیق و مشخص کردن ساعت تحویل سرور به کاربر رو به فردا ارجاع میدادید البته بعد از چندین بار تکرار!
7- ایجاد بخش های مختلف در پشتیبانی چیز بدی نیست اما ارجاع دادن به بخش دیگه و بی جواب موندن ممکنه خیلی خوب نباشه
8 - لطفا به شعور افراد توهین نکنید ممکنه این حرف به نظر شما زشت بیاد واقعیت اینه شما طوری رفتار میکنید که انگار واقعا هیچ اتفاقی نیفتاده
9 - پشتیبانی شما فقط در طول ساعاتی از روز یا شب به مدت بسیار کوتاه جواب گو هست پس نیاز ادعای 7*24 نیست!
10- من فکر نمیکنم در شان یک مدیر سایت یا کارمندان اون باشه تا در صورتی که حتی کاربری توهین کرده باشه اون هم به مانند اون فرد رفتار کنه و این کار کلاس کاری یک سایت رو خیلی پایین میاره گرچه من گرفتار این مشکل نبودم!
اما چند پیشنهاد
یک : پذیرفتن اشتباهات
دو : صداقت بیشتر در کار
من از جمله افرادی بودم که به دوستان گفتم شکایت نکنید این کار خوب نیست وبزاریم این مشکل جل بشه و سفارش ها تحویل داده بشه حالا که شما از ابزار دیگه ای برای دفاع از خودتون استفاده کردین روش درستی هم نبوده گر چه فرقی نمیکنه اما چرا من زیاد ناراحت نبودم مثل دوستان چون این واقعیت هست که نباید از یک خرید 10 تومنی این قدر انتظار داشت در عین حال این مسئله باعث نمیشه حق رو به شما که هر طور دوست داشتین رفتار کنید ولی به خودی خود 2روز و نیم هم صبر کردم اما این گونه پاسخ شما در تاپیک و قبول نکردن مسائل و مغلطه واقعا خنده بهتر بود با صداقت همون روز اول سفارش یا در خود تاپیک میفرمودین سفارش ها طی 4 روز تحویل داده خواهد شد به هر دلیل به علت شلوغی به علت زیاد بودن کار و سفارش ها و یا به هزار دلیل دیگر و فکر میکنم اگر این گونه برخورد میکردین با این مسائل رو برو نمیشدید
من معتقدم و دلیل اصلی من بر پافشاری نوع جواب دادن تیکت و زمان بندی نامشخص و همین طور نامشخص نمودن زمان تحویل و روراست نبودن با مشتری باعث شد که دوستان اینگونه رفتار کنند
هیچ کس دوست نداره دوست عزیز به شما اهانت کنه یا مشکلی درست کنه هر ادمی درک میکنه شما هم برای امرار معاش این کارهارو انجام میدین و من هم درک میکنم این قیمت شما بسیار پایین و سود بسیار کمی هم دراین معامله نصیب شما میشه ولی هستند سایت هایی که اطلاع میدن یا تاپیک هایی که اطلاع میدن مثلا سفارش ها فلان روز تحویل داده میشه و شما هم میتونید کمی صداقت به خرج داده وروراست باشید یا حداقل بعد از بروز مشکل شفاف سازی میکردین درست زمانی که تیکت ها به سوی شما روانه میشدند
اما یک سخن با کاربران دوستان من سفارش از ایشون تحویل گرفتم سرور خوبی هست فعلا خوب هست با این قیمت و کیفیت در جال حاظر جواب گوی من هست و مشکلی پیش نیومده تا به حال
امید وارم که ایشون به کارشون ادامه بدن وکیفیت سرویس هاشون هر روز بهتر بشه و همینطور این رو پسندیده نمیدونم که با بروز یک مشکل کل شخصیت کاری یک فرد رو زیر سوال برد و این ها همه از روی دلسوزی هست نه بدجنسی اتفاقا سفارش دیگه ای هم فردا از ایشون خواهم داشت
امیدوارم بتونه بفهمه
MR-Vazin
September 25th, 2013, 22:24
به زودی شفاف سازی هایی خواهیم داشت.....
امروز صحبت های خوبی با پلیس فتا داشتیم.
شنبه مجدد مسائه رو ادامه خواهیم داد که خیال کاربران رو به کلی راحت کنیم!
این که ما بخواهیم به هر کسی که بیاید هر جوابی بدهیم درست نیست
کاربر: نمایش مشخصات: hanis - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران (http://www.webhostingtalk.ir/member/90795/)
بنده به شدت از شما عذرخواهی میکنم.
توضیحاتی لازمه بدم که عمومی هست:
در سایت وب هاستینگ تالک صرفاً با ارائه ایمیل (چه به صورت پست چه پ.خ) میتوانیم پیگیری کنیم و هیچ اطلاعاتی را به کاربر اینجا ارسال نمیکنیم اما کاربر میتواند اطلاعات خود را قرار دهد.
این مدت(از زمان استارت تایپیک) اینجا و در سایت مورد هجوم افرادی قرار گرفتیم که گویا به سرویس نیاز نداشتند(ینده منظورم کلی هست و مربوط به افراد خاصیست که هویت آنها...) این یکی از دلایل تاخیر بوده و هست و ..... نخواهد بود.....!
قوانین سایت لازم الاجراست و برای هر درخواست باید به تمام موارد توجه نمود.
کاربرانی داشتیم که به مدیران توهین کرده اند اما پاسخ کارمندان شاید تند بوده اما توهینی نشده....
متاسفانه بررسی دلایل اینکه چگونه این افراد به اینجا رسیده اند و این کارها رو کردند به زمان بیشتری نیاز دارد...
درمورد پاسخگویی واقعاً یا دو کارمند در بخش سرور مجازی سخت است!.... و تا ده روز دیگر به کارمند دوم دسترسی های بیشتری خواهیم داد و همکار سومی در این بخش خواهیم داشت.
درمورد زمان تحویل هیچ مطلبی درج نشده ولی معمولاً بیشتر از 3 ساعت طول نمیکشد مگر در موارد خاصی مثل هجوم کاذب مدت اخیر...
البته در ساعت 3 شب به بعد کمی بیشتر هست.
اتفاقاتی که افتاده همین که بوجود اومدند.....خودش خیلی اعتبار ما رو زیر سوال برد و لازم نیست دروغ بگیم که.... اتفاقیست که افتاده و شاید تجربه ای باشد برای فردایی بهتر.......
از اینجا مجدداً از تمام کاربران عذرخواهی میکنم.
از این پس تمام درخواست ها از طریق پورتال کاربری ارسال می شوند.
این شرایط را از امروز در سایت می بینید:
1 - کاربری که فحش میدهد برای اون پاسخی نخواهم داشت و ساعاتی مسدود سپس در صورت عدم ارائه توضیحات اخراج می شود.
2 - هیچ وقت به کاربر توهین نمیکنیم و اگر چنین بوده به بخش مدیریت ارسال کنید.
کاربری نیز در این سایت وجود دارد که یوزرهای متعددی دارد و متاسفانه امروز ثابت کرد که ارزش هیچ چیز را ندارد.
رضا اصغری
September 26th, 2013, 00:53
کاربر: نمایش مشخصات: hanis - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران (http://www.webhostingtalk.ir/member/90795/)
در سایت وب هاستینگ تالک صرفاً با ارائه ایمیل (چه به صورت پست چه پ.خ) میتوانیم پیگیری کنیم و هیچ اطلاعاتی را به کاربر اینجا ارسال نمیکنیم اما کاربر میتواند اطلاعات خود را قرار دهد.
این مدت(از زمان استارت تایپیک) اینجا و در سایت مورد هجوم افرادی قرار گرفتیم که گویا به سرویس نیاز نداشتند(ینده منظورم کلی هست و مربوط به افراد خاصیست که هویت آنها...) این یکی از دلایل تاخیر بوده و هست و ..... نخواهد بود.....!
کاربرانی داشتیم که به مدیران توهین کرده اند اما پاسخ کارمندان شاید تند بوده اما توهینی نشده....
متاسفانه بررسی دلایل اینکه چگونه این افراد به اینجا رسیده اند و این کارها رو کردند به زمان بیشتری نیاز دارد...
درمورد پاسخگویی واقعاً یا دو کارمند در بخش سرور مجازی سخت است!.... و تا ده روز دیگر به کارمند دوم دسترسی های بیشتری خواهیم داد و همکار سومی در این بخش خواهیم داشت.
درمورد زمان تحویل هیچ مطلبی درج نشده ولی معمولاً بیشتر از 3 ساعت طول نمیکشد مگر در موارد خاصی مثل هجوم کاذب مدت اخیر...
اتفاقاتی که افتاده همین که بوجود اومدند.....خودش خیلی اعتبار ما رو زیر سوال برد و لازم نیست دروغ بگیم که.... اتفاقیست که افتاده و شاید تجربه ای باشد برای فردایی بهتر.......
1 - کاربری که فحش میدهد برای اون پاسخی نخواهم داشت و ساعاتی مسدود سپس در صورت عدم ارائه توضیحات اخراج می شود.
کاربری نیز در این سایت وجود دارد که یوزرهای متعددی دارد و متاسفانه امروز ثابت کرد که ارزش هیچ چیز را ندارد.
به خدا من به هیچ حزب و گروهی وابسطه نیستم و متاسفم که فقط دروغ میگی و هنوز هم نفهمیدی که این دوستمون چی گفته
رضا اصغری
September 26th, 2013, 00:57
:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:dدرمورد زمان تحویل هیچ مطلبی درج نشده ولی معمولاً بیشتر از 3 ساعت طول نمیکشد مگر در موارد خاصی مثل هجوم کاذب مدت اخیر... :71::71::71::71::71::71:
آخه تو چقدر دروغ میگی مگه تو نیستی که سرویسهای ما را تحویل ندادی
رضا اصغری
September 26th, 2013, 01:09
باز هم دروغ پردازی ایشان : به مولا قصم امروز صبح که بهم زنگ زده بود این آقا بهم به صراحت گفت که در پلیس فتا کار میکنه و رئیس پلیس فتای خوزستان هستش:39::39:
s.w.a.t
September 26th, 2013, 02:21
باسلام
یوزر ایشان بن شدند در سایت
کاربران هم از سایت ایشون یا مراجع قضایی پیگیر باشند
موفق باشید