توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : باز کزدن پورت
simon.revenge
September 20th, 2013, 20:01
چطوری میتونم پورت ها رو روی سرور سنتوس باز کنم؟
به ssh یا دایرکت ادمین دسترسی ندارم.
از طریق iptables هم نمیتونم چون نیست و داون شده.
فقط به کنسول دسترسی دارم
ULTRAWEB
September 20th, 2013, 22:03
از کنسول برو توی سیستم عامل
این رو هم بخون و اعمال کن برای تنظیمات
HowTos/Network/IPTables - CentOS Wiki (http://wiki.centos.org/HowTos/Network/IPTables)
اگرهم نمیتونی بخونی
service iptables save
service iptables stop
chkconfig iptables off
خاموش میکنه بعداز ریبوت میتونی به اس اس اچ وصل شی
simon.revenge
September 20th, 2013, 22:36
داداش گفتم که سرویس iptables کلا نیست و نابود شده
ULTRAWEB
September 20th, 2013, 22:51
اقای محترم من این کارها رو گفتم که از طریق کنسول انجام بدی!
اگر نمیتونی دیگه کاری نمیشه کرد
:68:
Mihan-VPS
September 20th, 2013, 23:23
ولی سرویس iptables بطور پیشفرض در centos نصب شده باید باشند!
تنظیمات خاصی را احتمالا دستکاری کردید
arc1o0
September 20th, 2013, 23:29
سلام
شما فایروال دیگر نصب کرده اید؟
simon.revenge
September 20th, 2013, 23:53
یه توضیح کلی میدم که بدونین از اول چی شده و الان در چه حاله :
روز اول سایت ها بالا نیومد ولی دایرکت ادمین و اس اس اچ بالا میومد البته اپاچی یه ارور میداد دادیم کانفیگ کردند گفتند مشکل از اس اس ال پپورت هست که ما زا اس اس ال استفاده نمیکنیم . که روز اول فایروال سی اس اف نصب بود رو سرو ر که پاک کردیم بعدش دادیم یکی کانفیگ کنه گفت از فایروال iptables هست که زد پاک کرد الان وقتی میزنی setup کلا نه اونجا اسمی از فایروال هست نه تو قسمت service اسمی از iptables هست الان که بعد پاک کردن اون نه دایرکت ادمین بالا اومد نه اس اس اچ بالا میاد فقط از طریق کنسول تونستم وارد centos بشم البته به صورت گرافیکی و بازش کردم و فایل های بک اپ رو زیپ کردم تو دسکتاپ گزاشتم که الان چون هیچ یک از پورت ها باز نیست ( حتی 80) نه ورود و نه خروجی به سرور به اینترنت متصل نمیشه از تو مرورگر تا فایل رو اپ کنم وبر دارم پینگ میگیری پینگ میده ولی حتی لینک رو هو از ترمینال که میدی میشناسه پینگ میده ولی دانلود نمیکنه کلا ورودی و خروجیش بسته هست میخواستم بدونم راهی هست که بشه اون فایل هارو خارج کرد؟؟؟؟؟ یا اگه فایروال نباشه پس چی باعث میشه همه پورت های ورود و خروجی بسته باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دوستان کمکم کنید سرور 10 روزه دان هست و کسی سردر نمیاره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ULTRAWEB
September 21st, 2013, 00:06
یه توضیح کلی میدم که بدونین از اول چی شده و الان در چه حاله :
روز اول سایت ها بالا نیومد ولی دایرکت ادمین و اس اس اچ بالا میومد البته اپاچی یه ارور میداد دادیم کانفیگ کردند گفتند مشکل از اس اس ال پپورت هست که ما زا اس اس ال استفاده نمیکنیم . که روز اول فایروال سی اس اف نصب بود رو سرو ر که پاک کردیم بعدش دادیم یکی کانفیگ کنه گفت از فایروال iptables هست که زد پاک کرد الان وقتی میزنی setup کلا نه اونجا اسمی از فایروال هست نه تو قسمت service اسمی از iptables هست الان که بعد پاک کردن اون نه دایرکت ادمین بالا اومد نه اس اس اچ بالا میاد فقط از طریق کنسول تونستم وارد centos بشم البته به صورت گرافیکی و بازش کردم و فایل های بک اپ رو زیپ کردم تو دسکتاپ گزاشتم که الان چون هیچ یک از پورت ها باز نیست ( حتی 80) نه ورود و نه خروجی به سرور به اینترنت متصل نمیشه از تو مرورگر تا فایل رو اپ کنم وبر دارم پینگ میگیری پینگ میده ولی حتی لینک رو هو از ترمینال که میدی میشناسه پینگ میده ولی دانلود نمیکنه کلا ورودی و خروجیش بسته هست میخواستم بدونم راهی هست که بشه اون فایل هارو خارج کرد؟؟؟؟؟ یا اگه فایروال نباشه پس چی باعث میشه همه پورت های ورود و خروجی بسته باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دوستان کمکم کنید سرور 10 روزه دان هست و کسی سردر نمیاره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اطلاعاتتت رو پس خصوصی کن تا درستش کنم
simon.revenge
September 21st, 2013, 00:15
دوستانی که هی میگن بزن :
service iptables stop
service csf stop
جواب : command not found
arDEmbOt
September 21st, 2013, 09:01
وقتی می فرمایید iptables نیست و نابود شده است، پس همه پورت ها باز است
هرمیس هاست
September 21st, 2013, 13:11
لینک زیر را چک کنید
how to stop/start/restart iptables? (http://www.linuxquestions.org/questions/linux-newbie-8/how-to-stop-start-restart-iptables-213551/)