توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمایندگی هاستینگ سرور ایران
Azad Web
September 20th, 2013, 17:11
با سلام
لطفاً توضیحات بنده رو بخونید بعد پیشنهاد بدید
ممنون میشم
هاستی که مدنظر بنده ست باید کیفیت لازم رو دارا باشه حتی اگر اشتراکی باشه باید در حد قابل قبولی باشه
نمیگم قطعی نداشته باشه اصلا ولی معقول باشه، نه اینکه 3-4 روز طول بکشه و کسی هم جوابگو نباشه
تازه کارها رو نمیپذیرم
دلیل اینکه بنده دارم نمایندگی میگیرم این نیست که تازه کار یا ناشی یه هرچیز دیگه باشم..... صرفاً دلیلش کمبود وقت و مسائل مالیه
فروش زیادی ندارم شاید به ندرت سالی یه 200 مگ هاست بخوام بدم
ولی کیفیت خوب باشه...
بارها اینو گفتم باز هم میگم یه جوری باشه که وقتی سالی یبار هم مشتری اومد نرم ببینم هاست داون شده و آبروم بره
خواهشاً خواهشاً خواهشاً دوستانی که از ادامه کار خودشون مطمئن نیستن و یا میدونین که سرورتون مشکل داره، محض رضای خدا بخاطر دو زار پول بی ارزش دندون واسه مشتری تیز نکنین
حدود 3 تا 5 گیگ فضا فعلا برام کافیه
سی پنل یا دایرکت ادمین مورد قبوله
بازدید تا میزان معمول جوابگو باشه (حد اقل تا 100 تا انلاین رو ساپورت کنه اگر امکانش هست)
با وردپرس سازگاری کامل داشته باشه
امنیتش خوب باشه که وقتی جلوی کسی شعار امنیت میدم ضایع نشم...
عزیزان ، دوستان باور کنید خیلی سر همین هاستینگ اذیت شدم از دست افراد ناوارد....
افرادی که در باغ سبز نشون میدادن و بعدش تو زرد از آب در میومدن...
خواهش برادرانه دارم ازتون با صداقت باشید.
هزینه هم ماهانه تا 15.000 تومن میتونم بدم...(فراموش نکنید عرض کردم مشتری زیادی ندارم)
و هزینه یکسال بصورت یکجا پرداخت میشه.
پیشاپیش ممنونم از همکاریتون
ضمناً اگر دوستان دنبال نیروی کار برای پشتیبانی و این مسائل هستن همینجا همکاری خودم رو اعلام میکنم
kourosh92
September 20th, 2013, 17:36
باسلام
از اینجا می تونید تهیه کنید
21 روز ضمانت بازگشت وجه دارد.
ایده های نو میزبانی،طراحی وب خلق ایده طراحی وب سایت (http://discoverwebidea.com)
در خدمتیم
سبد خرید - فراز دیتا (http://www.faraz-data.ir/cart.php?gid=11)
amertad
September 20th, 2013, 21:22
دوست عزیز میتونم پیشنهاد کنم از پردیس - میهن سرور - سرور پارس نگیر.
در صورت امکان فقط افرانت بگیر.
مستقیم از خودشون بگیری که خیالت راحته!
در مورد درخواست همکاری هم که اگر تهران هستی - نیاز به نفر دارم. حتما اطلاعات تماس خودوتون را برام بصورت خصوصی ارسال کنید
irnahost.ir
September 20th, 2013, 22:52
عزیز جان این 100 نفر آنلاین که فرمودید برای کل اکانتهایتان هست یا برای یک اکانت و بعد اگر برای یک اکانت انوقت ماهیانه 15000 تومان خیلی هزینه نمی کنید؟مطمئن باشید غیر از هاستینگهای فصلی و نمایندگان عزیز که تصور درستی از 100 نفر آنلاین برای هر اکانت ندارند به شما پیشنهاد نخواهند داد و باز هیمن آش و همین کاسه و قسم و......
باید درخواست منطقی داشته باشید ودر قبال پولی که پرداخت می فرمایید توقع سرویس داشته باشید.مبلغ پرداختی پیشنهادی شما حتی برای یک اکانت پرمصرف هم تازه جوابگو نخواهد بود.شرمنده
Azad Web
September 20th, 2013, 23:06
عزیز جان این 100 نفر آنلاین که فرمودید برای کل اکانتهایتان هست یا برای یک اکانت و بعد اگر برای یک اکانت انوقت ماهیانه 15000 تومان خیلی هزینه نمی کنید؟مطمئن باشید غیر از هاستینگهای فصلی و نمایندگان عزیز که تصور درستی از 100 نفر آنلاین برای هر اکانت ندارند به شما پیشنهاد نخواهند داد و باز هیمن آش و همین کاسه و قسم و......
باید درخواست منطقی داشته باشید ودر قبال پولی که پرداخت می فرمایید توقع سرویس داشته باشید.مبلغ پرداختی پیشنهادی شما حتی برای یک اکانت پرمصرف هم تازه جوابگو نخواهد بود.شرمنده
ممنونم از توضیحات شما دوست من
واقعیتش رو بخواید خود بنده هم نمیدونم واقعاً اگر توی سایتی 100 نفر آنلاین باشن چقدر منابع سرور رو مصرف میکنه... چون کانفیگها متفاوت و سلیقه ای هست برای هر سرور
لذا بنده اینو در نظر گرفتم که فرض مثل دو فردای دیگه شخصی از بنده هاست خرید و خواست انجمن راه بندازه طوری باشه طرف همون چند روز اول ضعفی از سمت سرور نبینه
این مسئله ای بود که واسه خود منم پیش اومد.... چند سال پیش که هنوز زیاد حالیم نبود یه هاست خریدم و انجمن زدم هنوز 5 نفر بازدید هم نداشت که صرفا بخاطر اسکریپت ویبولتین کم آورد سرور و مجبور شدم از جای دیگه تهیه کنم
در حال حاضر هم سایت پر بازدیدی ندارم.... یه سایت دولتیه که بازدید چندانی نداره... یه سایت معرفی شرکته.... یه سایت که مربوط به فروش هاست هستش و یه سایت شخصی خودم که فعلا در دست اجراست...
صرفاً مشتری هاستم کسانی خواهند بود که سفارش طراحی سایت به بنده داده باشن که روی هاست خودم براشون پیاده کنم
irnahost.ir
September 20th, 2013, 23:11
اگر از سرور آلمان میخواستید می تونستیم با قیمت مناسب در خدمت شما هستیم
RoobinaServer
September 20th, 2013, 23:30
هر کسی ادعای امنیت بکنه هک میشه آشیانه هاستش با اون همه ادعای امنیت چند بار هک شد ؟ امارش دستتونه ؟ هیچ وقت نمیشه چیزی را هک نکرد هکر ها یک قدم جلوتر هستند بهتره ادعا نکنید جلوی کسی و وارد جنگ با هکر نشید تا هم برای خودتون هم مدیر سرورتون دردسر درست نکنید ما هم همیشه به مشتریانمون اعلام میکنیم امنیت مطلوب داریم نه 100% .
سری که درد نمیکنه دستمال نبندید.
اگر شرکت هستید یا جواز از وزارت فرهنگ و ارشاد یا وزارت صنعت و معدن دارید میتوانیم به شما سرویس ارائه کنیم البته با توجه به مورد زیر :
این مورد تایید میشه.
سایت اصلی : http://www.Roobinaserver.ir
یا حق
Azad Web
September 21st, 2013, 00:28
در مورد امنیت با شما موافقم... منتهی در حد قابل قبول باشه همونقدر که روبینا سرور برای بنده قابل قبوله...
MR-Vazin
September 21st, 2013, 00:54
از آسیاتک در خدمتتون هستیم....
البته با توجه به بندهای همکاران درمورد امنیت و بازدید...
هرمیس هاست
September 21st, 2013, 12:29
درخدمتیم
paradiseserver
September 21st, 2013, 12:38
امنیت مطلق نیست
VPS
September 22nd, 2013, 00:44
هر جا سخن از امنیت است همیشه نام securehost (http://SecureHost.ir) می درخشد.
حال کردین شعارو ;)
در خدمت شما هستیم.
SecureHost - سبد خرید (http://buy.securehost.ir/cart.php?gid=3)
دیگه فکر کنم مورد تایید همه هست دیگه . همکاران دیگر نظیر roobinaserver و .... هم این تیم را تایید می کنند.
ap0010
September 22nd, 2013, 20:43
تمام شرایط شمارا ما می توانیم بر طرف کنیم
سفیرا هاستینگ (http://safira-hosting.org)
safira_hosting@yahoo.com
آلفا مشتر ریسلر
مستر ریسلر
نمایندگی لینوکس سی پنل
هاست لینوکس پربازدید چت روم
هاست پر بازدید
هاست لینوکس
و ...