root@server [~]# killall -9 mysqld mysqld_safe ; /etc/init.d/mysql start
mysqld: no process killed
mysqld_safe: no process killed
Starting MySQL. ERROR! The server quit without updating PID file (/usr/local/mys ql/data/server.hostbaz.org.pid).
root@server [~]# service mysql start
Starting MySQL. ERROR! The server quit without updating PID file (/usr/local/mys ql/data/server.hostbaz.org.pid).
مشکل دیتا بیس
خطا در برقراری ارتباط با پایگاهداده
whm باز میشه
cpanel سایتها هم باز میشه ولی دیتابیس رو نمیشناسه
لطفا کمک کنید
لینوکس بر روی سرور مجازی که سرور اختصاصی دست خودم هست نصب شده
8 گیگ رو
5 cpu
HDD هم 450 گیگ دادم
خواهشا یکی راهنمایی کنه
spark3r
September 20th, 2013, 12:37
سلام
دسترسی بدید چک کنم.
bepad
September 20th, 2013, 12:42
سلام
یکبار کل سرور مجازی را ریستارت کنید.
و چند دقیقه بعد از اپ شدن بزارید mysql خودش بالا بیاد چون حجم دیسک بالاست و طی تجربه این اتفاق در صورت ضعیف بودن هارد یا خرابی برخی دیتابس ها میفته باید اجازه بدید اپ کنه خودشو همچنین در بخش پروسس های سرور در سی پنل ببینید یوزر mysql در لیست هست یا خیر میتونید ببینید وضعیت بارگزاری سرویس در چه حالی است
موفق باشید
هاست باز
September 20th, 2013, 12:47
سلام
یکبار کل سرور مجازی را ریستارت کنید.
و چند دقیقه بعد از اپ شدن بزارید mysql خودش بالا بیاد چون حجم دیسک بالاست و طی تجربه این اتفاق در صورت ضعیف بودن هارد یا خرابی برخی دیتابس ها میفته باید اجازه بدید اپ کنه خودشو همچنین در بخش پروسس های سرور در سی پنل ببینید یوزر mysql در لیست هست یا خیر میتونید ببینید وضعیت بارگزاری سرویس در چه حالی است
موفق باشید
متاسفانه یا خوشبختانه همه این کار ها رو کردم
الان دوباره از اول نصب کردم بدون اینکه سایتی رو رستور کنم
باز هم دیتا بیس رو نمیشناسه
bepad
September 20th, 2013, 12:48
اگر منظورتون اینه مجدد سی پنل نصب کردید و این مشکل دارید شاید سیستم عامل مشکل دارد اگر این مشکل رو دارید بهتر است به یک منیجر سرور بسپارید موضوع رو که دقیق با جزییات براتون بررسی کنند.
هاست باز
September 20th, 2013, 12:50
اگر منظورتون اینه مجدد سی پنل نصب کردید و این مشکل دارید شاید سیستم عامل مشکل دارد اگر این مشکل رو دارید بهتر است به یک منیجر سرور بسپارید موضوع رو که دقیق با جزییات براتون بررسی کنند.
من سیستم عامل رو از ایمیج خود سرور نصب نکردم .میتونه از این باشه ؟!!!!!
bepad
September 20th, 2013, 12:52
مجازی سازیتون چی هست؟
نسخه نصب شده سیستم عامل؟
ضمنا اگر چند بار روی هم سی پنل نصب کنید در یک سیستم عامل به مشکل میخورید چون عموما در نصب های پشت سر هم پسورد های ریشه دیتابس عوض نمیشه و برای همین کلا دیتابس شناسایی نخواهد شد
هاست باز
September 20th, 2013, 12:57
مجازی سازیتون چی هست؟
نسخه نصب شده سیستم عامل؟
ضمنا اگر چند بار روی هم سی پنل نصب کنید در یک سیستم عامل به مشکل میخورید چون عموما در نصب های پشت سر هم پسورد های ریشه دیتابس عوض نمیشه و برای همین کلا دیتابس شناسایی نخواهد شد
vmware
centos 6.4
سی پنل هم موقعی که نصب میکنم قبلی رو پاک میکنم
bepad
September 20th, 2013, 12:58
مجدد سیستم عامل را نصب کنید و سی پنل هم همچنین اکثرا وقتی روی هم نصب شود اینطور است کامل حذف نمیشه
هاست باز
September 20th, 2013, 13:00
مجدد سیستم عامل را نصب کنید و سی پنل هم همچنین اکثرا وقتی روی هم نصب شود اینطور است کامل حذف نمیشه
دو بار این کار رو کردم ! ولی نشد که نشد !!! :-
ULTRAWEB
September 20th, 2013, 16:45
پسورد دیتابیس ها با پسورد فایل های کانفیگ سیستم های مدیریت محتوی هم همخوانی ممکن است همخوانی نداشته باشد این مورد رو هم بهتره چک کنید
پسورد دیتابیس رو عوض کنید و در فایل کانفیگ سیستم مدیریت محتوی ویرایش کنید ببینید درست می شود؟!
اگر حل نشد نیازمند بررسی توسط کارشناس هست تا بهتره بتونه چک کنه
nginxweb
September 20th, 2013, 16:49
درود
مشکل فوق نیازمند بررسی سرور و لاگ های سرویس مربوطه دارد که انشالله حل گردد
mehrshad.ho
September 20th, 2013, 16:59
دیتابیس رو از whm ریپیر کردید ؟
هاست باز
September 20th, 2013, 18:42
دیتابیس رو از whm ریپیر کردید ؟
بله انجام دادم
جالب اینه که وقتی اینطوری میشه .چند باز که ریست میکنم دیگه کلا سیستم بالا نمیاد
secure_host
September 20th, 2013, 19:38
ورژن MYSQL چند است ؟
مقادیر داخل /etc/my.cnf چیه ؟
این خطا در چند حالت اتفاق می افتد و بطور قطع نمی توان گفت موضوع از چه جیزی ناشی می گردد.همانطوری که همکاران فرمودند نیازمند بررسی بیشتر سرور می باشد.
با تشکر