با سلام
سرو با مشخصات زیر میخام :
هارد 2 عدد جمعا حداقل 3 حداکثر 4 ترابایت
رم حداقل 16 گیگ
دارای 3 الی 4 عدد آی پی ( ترجیحا توی دو تا رنج متفاوت البته اگه چنین امکانی وجود داشته باشه)
پهنای باند نهایتا 5 ترابایت ماهانه
برای لینوکس و هاستینگ نمیخام و بیشتر جهت بکاپ فایل ها و یک سری کارهای شخصی خودم و یکی از دوستان استفاده میشه پس به احتمال بالا روی همه ای پی هاش ویندوز نصب بشه.
اولویت با قیمت مناسب هست حداکثر 200 تومان ( احتمالا بعد از ماه اول سالانه تمدید کنم )
هتزنر هم بود خوبه چون هم قیمتهاش مناسبه هم قبلا باهاش کار کردم و امتحانش رو پس داده
تبلیغ برتر
September 19th, 2013, 15:33
با سلام
سرور بدون ستاپ از هتزنر موجود است.
سرور ex4 را با هارد 6 و رم 16 تقدیم می کنم 223000 تومان
شماره تماس من 09375443163
GateFa
September 19th, 2013, 15:35
سلام
از XLHost
سی پی یو X3430 با 16 گیگ رم و 3250 گیگ هارد
5 آی پی و 20 ترابایت ترافیک
ماهانه 396.000 تومان
برای تمدید سالانه 1 ماه تخفیف میگیرید :)
ارسال تیکت - گیت فا (http://members.gatefa.com/submitticket.php)
serkis
September 19th, 2013, 15:38
عزیزان خواهشا آفر میدین عنوان تاپیک و توضیحات پست اول رو بخونید
قیمت حدود 200 تومن مد نظرم هست
majidisaloo1
September 19th, 2013, 15:39
در خدمتیم
این سرور با 3 آی پی اضافه میشه :
SP1 Dedicated server - OVH (http://www.ovh.com/us/dedicated-servers/sp1.xml)
270600 تومان
همین اطلاعات از فرانسه موجود است با یک آی پی :
188000 تومان
P30w.com
September 19th, 2013, 15:43
با سلام و عرض ادب خدمت شما،
از سه دیتاسنتر DataShack / HETZNER / Leaseweb
در خدمت شما خواهیم بود.
http://www.webhostingtalk.ir/f160/91736/#post872460
سوالی داشتید دریغ نکنید و بپرسید
ارادتمند شما :53:
GateFa
September 19th, 2013, 15:46
سرور رو برای چه کاری نیاز دارید؟
سرور با کیفیت و پشتیبانی خوب میخواین یه براتون مهم نیست این موارد؟
rezahesami
September 19th, 2013, 15:51
CPU: Intel Core i7-3770 (8M Cache 3.4 GHz - 8 Core With HT)
Ram: 16 GB DDR3
HDD: 2 x 3 TB SATA
Port: 1 GBit
BW: 20 TB
IP : 1 + 1 Additional
Price : 50 Euro
موعد تمدید سرور فوق 2013.09.22 می باشد.بنابراین هرچه زودتر بخرید تعداد روزهای بیشتری هدیتون میشه.
به دلیل تغییر دیتاسنتر به هتزنر، قصد تمدید سرور فوق را نداریم. حیف است که به دیتاسنتر برگرده چون هم پورت عالی داره و هم اینکه این تعداد ایپی به سختی گرفته شده و به این اسونی ایپی نمیدن دیگه.این سرور قابلیت ارتقاء هم داره.
برای مجازی سازی خیلی مناسب است
قیمت پایه: 280 هزار تومان-تحویل آنی (اماده تحویل است)-فایل های ایزوی اکثر سیستم عامل ها داخلش موجوده
این سرور اماده تحویل می باشد. و ضمنا ایپی ها در دو رنج مختلفند
اطلاعات ارتباط در امضاء موجود است.
فعلا بهترین پیشنهاد همین بوده ، تا شنبه اگه مورد بهتری پیدا نشه انشاالله همین سرور تهیه خواهد شد.
MOHAMMAD MOHSEN
September 19th, 2013, 20:12
با سلام
رم حداقل 16 گیگ
دارای 3 الی 4 عدد آی پی ( ترجیحا توی دو تا رنج متفاوت البته اگه چنین امکانی وجود داشته باشه)
برای لینوکس و هاستینگ نمیخام و بیشتر جهت بکاپ فایل ها و یک سری کارهای شخصی خودم و یکی از دوستان استفاده میشه پس به احتمال بالا روی همه ای پی هاش ویندوز نصب بشه.
اولویت با قیمت مناسب هست حداکثر 200 تومان ( احتمالا بعد از ماه اول سالانه تمدید کنم )
هتزنر هم بود خوبه چون هم قیمتهاش مناسبه هم قبلا باهاش کار کردم و امتحانش رو پس داده
CPU: Intel® Core™ i7-2600/i7-3770 Quadcore incl. Hyper-Threading Technology
RAM: 16 GB DDR3
HDD: 2 x 3 TB SATA 6 Gb/s HDD 7200 rpm
1 IP
NIC: 1 Gbit OnBoard connected at 100 Mbit
Traffic: Unlimited
There are no charges for overage. We will permanently restrict the connection speed to 10 Mbit/s if more than 20,000 GB/month are used (the basis for calculation is for outgoing traffic only. Incoming and internal traffic is not calculated)
Price: 49 € per month
قیمت سرور با تک آیپی (بدون آیپی اضافه) امروز 215569 محاسبه میشه. 3 آیپی اضافه (هتزنر بیشتر از 3 تا آیپی نمیده بدون فلکسی پک. برای آیپی بیشتر باید فلکسی پک گرفت) 3 یورو اضافه میشه که 13014 به سرور اضافه می کنه. از طریق پنل هتزنر می تونید فقط لینوکس نصب کنید. اما می تونیم براتون KVM بگیریم و خودتون سیستم عامل رو نصب کنید. KVM برای دو ساعت رایگان هست و هر دو ساعت بیشتر 10 یورو هزینه داره البته اگه 6 ساعت بخواین 20 یورو محاسبه می کنند.
aligoli
September 19th, 2013, 20:29
با سلام
رم حداقل 16 گیگ
EX 4 - Dedicated Server
Ram : 16 GB DDR3 RAM
CPU : Intel® Core™ i7-3770 Quad-Core
Hard Disk : 2 x 3 TB SATA 6 Gb/s HDD 7200 rpm Software-RAID 1
Bandwidth : 20 TB | IP : 1 | Port : 1 Gbit/s with 100 Mbit/s guaranteed
Country : Germany | Datacenter : Hetzner | OS : Custom
ستاپ اولیه : 0 یورو
ماهانه : 49 یورو
هزارنویس دارای مجوز ها و نشان های ذیل است :
+ دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت،معدن،تجارت
+ دارای مجوز از مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال (وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی)
+ دارای مجوز از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات)
+ دارای پروانه کسب دائم از اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران
....
قیمت سرور با تک آیپی (بدون آیپی اضافه) امروز 215569 محاسبه میشه. 3 آیپی اضافه (هتزنر بیشتر از 3 تا آیپی نمیده بدون فلکسی پک. برای آیپی بیشتر باید فلکسی پک گرفت) 3 یورو اضافه میشه که 13014 به سرور اضافه می کنه. از طریق پنل هتزنر می تونید فقط لینوکس نصب کنید. اما می تونیم براتون KVM بگیریم و خودتون سیستم عامل رو نصب کنید. KVM برای دو ساعت رایگان هست و هر دو ساعت بیشتر 10 یورو هزینه داره البته اگه 6 ساعت بخواین 20 یورو محاسبه می کنند.
از این موضوع اطلاع نداشتم! روی هتزنر آیا امکان مجازی سازی با VMware وجود نداره ؟ آخه من میخاستم از روی وی پی اس هتزنر دیگه ای که دارم مجازی سازی این سرور رو با VMware انجام بدم ، آیا این کار ممکنه ؟ اگخ ممکنه آیا هزینه هم داره ؟
MR-Vazin
September 20th, 2013, 11:06
از این موضوع اطلاع نداشتم! روی هتزنر آیا امکان مجازی سازی با VMware وجود نداره ؟ آخه من میخاستم از روی وی پی اس هتزنر دیگه ای که دارم مجازی سازی این سرور رو با VMware انجام بدم ، آیا این کار ممکنه ؟ اگخ ممکنه آیا هزینه هم داره ؟
وی ام ویر رایگان نصب میشه...
MOHAMMAD MOHSEN
September 20th, 2013, 11:32
هتزنر VMWare رو رایگان نصب نمیکنه ، 25 یورو میگره ISO وی ام ویر رو مونت کنه بعد KVM میده خود مشتری نصب کنه. البته هستن دوستانی که رایگان نصب می کنند. سرورهایی که ما ارائه می دیم 100 درصد self-managed هست و پشتیبانی نرم افزاری ارائه نمیدیم. سرور دست مشتری هست و تمامی مسئولیت ها با مشتری هست. فقط در زمینه مشکلات سخت افزاری و شبکه و مسائلی که به دیتاسنتر مربوط هست وارد میشیم.
برای اطلاعات بیشتر می تونید به آدرس زیر مراجعه کنید.
با سلام
رم حداقل 16 گیگ
هتزنر:
Intel Core i7-3770
2x HDD 3,0 TB SATA
2x RAM 8192 MB DDR3
20 TB Bandwidth
49 یورو ماهیانه
نرخ یورو امروز 4360 تومان
سرور کمتر از یک ساعت تحویل می گردد.
se7en-host
September 20th, 2013, 14:43
EX 4
Bandwidth : 20 TB | Port : 1 Gbit/s with 100 Mbit/s guaranteed
Country : Germany | Datacenter : Hetzner |
با 32 ای پی
ماه اول 470 تومان
تمدید ماه بعد 420 تومان می باشد
وی ام ور نصب و روتر کانفیگ شده تحویل فوری و می تونید باش سرور مجازی بفروشید
serkis
September 20th, 2013, 16:07
EX 4
Bandwidth : 20 TB | Port : 1 Gbit/s with 100 Mbit/s guaranteed
Country : Germany | Datacenter : Hetzner |
با 32 ای پی
ماه اول 470 تومان
تمدید ماه بعد 420 تومان می باشد
وی ام ور نصب و روتر کانفیگ شده تحویل فوری و می تونید باش سرور مجازی بفروشید
ای کاش قبل از این که این آفر جالبتون رو بدید پست اول تاپیک و پست های دوستان رو هم می خوندید
پ.ن خدایا تمام مریضای اسلام رو شفای عاجل و کامل عنایت بفرما !