توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : افزايش time out در سرور مجازي
عباس88
September 18th, 2013, 20:08
سلام
دوستان من از طريق نرم افزار winscp به سرور مجازي متصل مي شوم ولي وقتي مي خواهم يك فايل حجيم را جابه جا كنم يا حذف كنم بعد از 15 ثانيه با اخطار time out مواجه مي شوم حالا چطور بايد اين time out را افزايش داد؟
SixthElement
September 19th, 2013, 00:19
سلام.
فایل حجیم رو آیا از طریق شبکه جابجا می کنید؟ اگر بله فکر می کنم عرض باند شما باید محدود شده باشه تا جایی برای ارسال بسته های icmp- echo نمی مونه. لطفاً مقداری بیشتر اطلاعات بدید.
ممنونم.
عباس88
September 19th, 2013, 09:39
سلام.
فایل حجیم رو آیا از طریق شبکه جابجا می کنید؟ اگر بله فکر می کنم عرض باند شما باید محدود شده باشه تا جایی برای ارسال بسته های icmp- echo نمی مونه. لطفاً مقداری بیشتر اطلاعات بدید.
ممنونم.
من منظور شما را نفهميدم - لطفا واضح تر بگوييد
teraserver
September 19th, 2013, 10:27
ایترنت ایران در بعضی isp ها بخصوص مخابرات دراپ داره پیشنهاد می کتم اگر سرور ویندوز دارید فایل زیلا نصب کنید و با کلاینت فایل زیلا اپلود کنید روی سرور ویندوز سپس کاری که قصد انجامش رو داشتین از داخل ویندوز سرور انجام بدید
SixthElement
September 22nd, 2013, 03:18
من منظور شما را نفهميدم - لطفا واضح تر بگوييد
در صورتی که برای جابجایی فایل از طریق اینترنت اقدام می کنید، این جابجایی باعث میشه تمام عرض باند شما اشغال بشه و در نتیجه بسته های ping به سرور نرسه یا دیر برسه که باعث تایم اوت میشه. مخصوصاً وقتی سرویس دهنده عرض باند شما رو محدود کرده باشه .