توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم در یافت ایمیل از یاهو سرور ایران
ms8705
September 18th, 2013, 19:38
سلام
خسته نباشید
من نمی توانم ایمیل یاهو دریافت کنم سرور من ایران می باشد
و هرچه تست کردم از یاهو نمی توانم ایمیلب دریافت کنم
حتی رفتم ip بلاک شده ها در dirctadmin را حذف کردم و باز تست کردم از یاهو ایمیل کردم به ایمیل خود در سرور ایمیل دریافت نکردم
از صبح تا شب چک کردم به هیچ وجه دریافت نمی کنم
RoobinaServer
September 18th, 2013, 19:54
سلام
خسته نباشید
من نمی توانم ایمیل یاهو دریافت کنم سرور من ایران می باشد
و هرچه تست کردم از یاهو نمی توانم ایمیلب دریافت کنم
حتی رفتم ip بلاک شده ها در dirctadmin را حذف کردم و باز تست کردم از یاهو ایمیل کردم به ایمیل خود در سرور ایمیل دریافت نکردم
از صبح تا شب چک کردم به هیچ وجه دریافت نمی کنم
با سلام
به میزبان خودتون گفتید با هزینه یا بی هزینه کلا چک کنند سرورتون را ؟
سیستم عاملتون و تنظیمات میل سرورتون را چک کردید ؟
یا حق
ms8705
September 18th, 2013, 19:56
فقط از یاهو این مشکل را دارم
meysam kheyri
September 18th, 2013, 20:13
یاهو جدید دانلود کنید
3245
September 18th, 2013, 20:36
یاهو جدید دانلود کنند؟ این دیگه چه جُکی بود؟ (خدایا سرانجام کار میخوایم تو خشنود باشی و ما رستگار هاااا، این جوری میشه واقعا؟!@-)
عزیز جان، دستور زیر را در ssh اجرا کنید و خروجی را بدید اینجا
telnet mta6.am0.yahoodns.net 25
meysam kheyri
September 18th, 2013, 20:41
من مال تو رو نمیدونم ولی من خودم این مشکل رو داشتم رفتم یاهو جدید دانلود کردم درست شد.
3245
September 18th, 2013, 21:20
من مال تو رو نمیدونم ولی من خودم این مشکل رو داشتم رفتم یاهو جدید دانلود کردم درست شد.
کجا یاهو جدید دانلود کردید؟
چه مشکلی داشتید که یاهو جدید دانلود کردید درست شد؟
چه سیستم عاملی داشتید که یاهو دانلود کردید و نصب کردید؟
meysam kheyri
September 18th, 2013, 23:01
ببین برات کامل توضیح بدم: من یاهو داشتم ورژنش کم بود من یک ماه هر روز می خواستم برم تو یاهو ایمیل هامو چک کنم ولی نمیرفت تا اینکه یه روز تو خونه ی یکی از دوستام که یاهو جدید دانلود کرده بود ای دیم رو زدم باز کرد.برام دو هزارودویست وبنجاهو جهار تا ایمیل اومده بود. رفتم خونه یاهو جدید دانلود کردم تو یاهو جدید دانلود کن اگه دیدی درست شد که هیچ اگه نه. برو ایمیل جدید برا خودت باز کن اگه ایمیل جدید باز کنی حتما مشکلت حل میشه. از سایت خود یاهو میتونی دانلود کنی اگه نتونستی تو گوگل بنویس آخرین ورژن یاهو.سیستم عاملم هم ویندوز 7 تو گوگل برای همه سیستم عامل ها هست برای اندروید هم هست امید وارم مشکلت حل بشه.
3245
September 18th, 2013, 23:08
ببین برات کامل توضیح بدم: من یاهو داشتم ورژنش کم بود من یک ماه هر روز می خواستم برم تو یاهو ایمیل هامو چک کنم ولی نمیرفت تا اینکه یه روز تو خونه ی یکی از دوستام که یاهو جدید دانلود کرده بود ای دیم رو زدم باز کرد.برام دو هزارودویست وبنجاهو جهار تا ایمیل اومده بود. رفتم خونه یاهو جدید دانلود کردم تو یاهو جدید دانلود کن اگه دیدی درست شد که هیچ اگه نه. برو ایمیل جدید برا خودت باز کن اگه ایمیل جدید باز کنی حتما مشکلت حل میشه. از سایت خود یاهو میتونی دانلود کنی اگه نتونستی تو گوگل بنویس آخرین ورژن یاهو.سیستم عاملم هم ویندوز 7 تو گوگل برای همه سیستم عامل ها هست برای اندروید هم هست امید وارم مشکلت حل بشه.
آقا شما چطوری با این انجمن آشنا شدید؟
این انجمن تخصصی هاستینگ می باشد. انجمن ترفندستان خیابان قبلی بود.
مدیران چرا این موارد رو رسیدگی نمیکنند؟
camelian77
September 18th, 2013, 23:11
دوست عزیز. مشکل استارتر تاپیک «عدم دریافت ایمیل در سرور» هست. یعنی میل سرور نمی تونه ریسیو داشته باشه :-) این چیزایی که شما گفتین برای کلاینت و کاربر دستکتاپ هست که از ایمیل شخصی استفاده می کنه!
SniTomb
September 19th, 2013, 00:19
تاپیک های انجمن واقعا خیلی جالب شده چند روزی هست ما سوژه خنده جدید داریم!
ms8705
September 19th, 2013, 03:08
عزیز مشکل برطرف نشد
چکار کنم راهنمایی کنید
درضمن بعضی از یاهو می آید ولی بعضی ایمیل ها نیم آید
ms8705
September 19th, 2013, 03:14
عزیز انجمن اشتباهی آمدید @-)@-):-&
ms8705
September 20th, 2013, 13:16
وقتی ایمیل ارسال می شود
این پیغام از یاهو می رسد
Sorry, we were unable to deliver your message to the following address.
<html><body><div style=3D"color:#000; background-color:#fff; font-family:ti=
mes new roman, new york, times, serif;font-size:12pt"><div>=D8=B3=D8=A7=D8=
=B9=D8=AA </div><div>3:15</div><div>=D9=85=DB=8C=D8=A8=D8=A7=D8=B4=D8=
=AF</div></div></body></html>
--2119117045-217861992-1379544403=:44752--
ms8705
September 20th, 2013, 14:22
مشکل حل شد فکر کنم از سرور پارس آنلاین بود
عزیز
یکی سئوال وقت دیر ان ایمیل می رسد
ms8705
September 20th, 2013, 15:49
یاهو جدید دانلود کنند؟ این دیگه چه جُکی بود؟ (خدایا سرانجام کار میخوایم تو خشنود باشی و ما رستگار هاااا، این جوری میشه واقعا؟!@-)
عزیز جان، دستور زیر را در ssh اجرا کنید و خروجی را بدید اینجا
telnet mta6.am0.yahoodns.net 25
ایمیلها شاید چند دقیقه تا ساعتها طول می کشد برسد
Trying 63.250.192.46...
Connected to mta6.am0.yahoodns.net.
Escape character is '^]'.
220 mta1681.mail.gq1.yahoo.com ESMTP YSmtp***** service ready
Connection closed by foreign host.