ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب esxi 5.1

m.sho8
September 18th, 2013, 14:57
سلام
موقع نصب esxi 5.1 این ارور رو میده لطفا راهنمایی کنید فوریه
no network addapters were detected.either no network addapters are physically connect to the system, or a suitable driver coul not be located a third party driver may be required
ممنون میشم راهنمایی کنید.

سخت افزار سیستم
cpu:inte core i7 3770
motherboard:asus p8z77-v pro
ram:8 GB corssair
hdd:2 TB
odd:asus

majidisaloo1
September 18th, 2013, 15:32
میگه کارت شبکه ای پیدا نشد

m.sho8
September 18th, 2013, 15:48
سخت افزار سیستم
cpu:inte core i7 3770
motherboard:asus p8z77-v pro
ram:8 GB corssair
hdd:2 TB
odd:asus

m.sho8
September 18th, 2013, 15:50
میگه کارت شبکه ای پیدا نشد
عزیزم اینو میدونم راه حلش رو میخواستم
چون سیستم نو هستش و تازه اسمبل کردم.

RoobinaServer
September 18th, 2013, 16:08
عزیزم اینو میدونم راه حلش رو میخواستم
چون سیستم نو هستش و تازه اسمبل کردم.

سخت افزارتون Asus هست درسته ؟ جالبه بدونيد كه تا جايي كه بنده ميدونم اين مدلي كه شما داريد نسخه سرور مادربورد نيست و مجازي سازي يا ويندوز سرور روي آن نصب نميشود به احتمال زياد به خاطر همين هست كارت شبكه را نميشناسه دقيقا مدلي هم كه گفتيد مشخصاتش جلومه (مشخصات اكثر مين هاي ايسوز را داريم و حدود 6 ماه پيش تحقيق كرديم) كلا پردازنده هاي مخصوص سرور مثل xeon هم پشتيباني نداره.

يا حق

taghi.karimi
September 18th, 2013, 21:20
جدای مساله ساپورت مین برای مجازی سازی ببینید.اگر فقط مشکل از دیتکت کردن کارت شبکه هست یک کارت شبکه اینتل پرو 1000 نصب کنید ببینید اون قسمت رو رد میکند یا خیر.
بایوس مادربرد رو هم بروزرسانی کنید.

d3m0n3y3z
September 22nd, 2013, 11:49
دقیقاً. یکی از کارت شبکه های پشتیبانی شده vmware رو بذارید و روند نصب رو جلو ببرید.

fanous_m
September 22nd, 2013, 12:32
esx یک سری main های خاص رو ساپورت میکنه
رد هم بشین این مرجله رو بازم به مشکل میخورید

m.sho8
September 23rd, 2013, 17:25
میشه لیسته اون سخت افزارهایی رو که ساپورت میکنه رو بگین یا لینک بدین؟

alireza.076
September 23rd, 2013, 18:13
تمام مادربورد های سروری که قابلیت پشتیبانی مجازی سازی را داشته باشند.

شما مادربورد دسکتاپ (یا بهتر بگم متوجه بشید ، کامپیوتر خانگی) خریداری کرده اید.

یا حق

نشنیده بودم تا حالا به مادربرد ربط داشته باشه مگه مادربرد های قدیمی ویندوز 7 و 8 رو پشتیبانی میکنند که اجرا میکنند؟
من با مادربرد p8h61 البته روی مجازی ساز نصب کردم مشکلی نداشت اونجوریش رو اطلاعی ندارم اما ممنون میشم منبعی بدید که بتونم در این مورد اطلاعاتی کسب کنم

m.sho8
September 23rd, 2013, 18:26
آیا esxi 5.1 یا esxi 5.0 کارت شبکه اینتل پرو 1000 رو ساپورت میکنه؟

RoobinaServer
September 23rd, 2013, 18:28
نشنیده بودم تا حالا به مادربرد ربط داشته باشه مگه مادربرد های قدیمی ویندوز 7 و 8 رو پشتیبانی میکنند که اجرا میکنند؟
من با مادربرد p8h61 البته روی مجازی ساز نصب کردم مشکلی نداشت اونجوریش رو اطلاعی ندارم اما ممنون میشم منبعی بدید که بتونم در این مورد اطلاعاتی کسب کنم

یک سری مسائل هست که تجربیه و مثلا در نت جستجو نکردیم و یاد نگرفتیم بلکه مستقیم کار کردیم اگر لازم هست که حتما لینک و منبع قرار بدیم نه تجربه بفرمائید تا پاک کنم پست قبلی را چون فقط در مورد این مین ها یک سری مطالب توی گوگل در وی ام ور دیدم که لوکیشن ایران دسترسی نداشت باید وی پی ان میزدیم و ... که نشد به هر حال .

در مورد سوالتون برای ویندوز 7 و 8 اگر تاحالا نشنیدید بهتره در این مورد برای کسب اطلاعات خیلی تکمیل تر از سواد حتی بنده با یک مهندس سخت افزار مشورت کنید طبق سواد و تجربه بنده معمولا نصب میشه اما همراه با مشکلاتی یا از کار افتادن خیلی امکانات.

مثلا همین وی ام ور یک سری دوستان پیشنهاد کارت شبکه را دادند اما همانطور که دوستمون ذکر کردند :

esx یک سری main های خاص رو ساپورت میکنه
رد هم بشین این مرجله رو بازم به مشکل میخورید

دلیل نمیشه چون نصب شده یا ... در هنگام کار کاربر به مشکل نخورد مخصوصا وی ام ور.

برای ویندوز 7 یا 8 که ذکر کردید ممکن هست شرکت سازنده برای پشتیبانی از سخت افزارهای قدیمی هم یک سری درایور ها را روانه بازا بکند اما وی ام ور ویندوز نیست که بعد از نصب درایور روش نصب بکنیم.

اگر هم باز نفهمیدید بهتر بخوام بگم مثلا یک مثال میزنم (مثال بنده واقعیت نداره ها چون امکان نداره در اصل :ی ) :

مثلا شما ویندوز 7 را نصب میکنید وقتی نصب کردید چون سی دی رام قدیمی روی کامپیوترتون هست عملا اون سی دی رام را نمیشناسه و از امکان سی دیرام محروم میشید. (بالا ذکر کردم مثاله 99% سی دی رام ها مشکل ندارند در ویندوز ها اون 1% هم مارک های متفرقه هست که کلا 1 بار دیدم خود بنده تو عمرم و نشناخته ویندوز 7 :-| )

یا برای هارد یک مثال بزنم شاید دیده باشید :

برعکس در بازار معمولا این موارد دیده میشه لبتاپ سخت افزارش جدیده و ویندوز مثلا seven 7 روش سوار نمیشه و عملا موقع نصب هارد را شناسایی نمیکنه و میگه هارد IDE پیدا نشد در صورتی که هارد SATA هست که برخی شرکت های نرم افزاری ویندوز با قابلیت پشتیبانی از SATA برای نصب رو لبتاپ روانه بازار میکنند.

در کل اگر تجربه با علم و واقعیت در تضاد هست بفرمائید.

یا حق

m.sho8
September 23rd, 2013, 18:31
تمام مادربورد های سروری که قابلیت پشتیبانی مجازی سازی را داشته باشند.

شما مادربورد دسکتاپ (یا بهتر بگم متوجه بشید ، کامپیوتر خانگی) خریداری کرده اید.

یا حق

آقا من مادربوردم p6x58d-e
cpu: core i7 950
ram:6GB الان روی vmware workstation یک esxi5.1 نصب کردم،مشکلی هم نداشتم بعد دوستم هم روی یک سیستم قدیمی هم نصب کرده ولی نمیدونم این چرا مشکل داره
حالا گفتم یک کارت شبکه اینتل پرو1000 بخرند شاید درست بشه
دوستان اگر واقعا اطلاعات درستی دارند راهنمایی کنند موضوع مهمه ممنون از همتون

RoobinaServer
September 23rd, 2013, 18:36
آقا من مادربوردم p6x58d-e
cpu: core i7 950
ram:6GB الان روی vmware workstation یک esxi5.1 نصب کردم،مشکلی هم نداشتم بعد دوستم هم روی یک سیستم قدیمی هم نصب کرده ولی نمیدونم این چرا مشکل داره
حالا گفتم یک کارت شبکه اینتل پرو1000 بخرند شاید درست بشه
دوستان اگر واقعا اطلاعات درستی دارند راهنمایی کنند موضوع مهمه ممنون از همتون

بنده تجربه را ذکر کردم خدمتتون پست 13 گفتم در کل پس خوبه که مشکل ندارید انشالله هم نداشته باشید .

پست پاک شد.

موفق باشید
یا حق

m.sho8
September 24th, 2013, 09:38
حالا باید با کارت شبکه اینتل پرو 1000 تست کنم نتیجه رو هم حتما در همین تاپیک اطلاع میدم تا در صورت عدم موفقیت دوستان تجربه دوباره نداشته باشند

z70
September 25th, 2013, 13:45
سلام
کارت شبکه باید trunk رو ساپورت کنه.

d3m0n3y3z
September 25th, 2013, 14:19
فکر نمی کنم. عمل Tagging رو سوئیچ مجازی ESXi اجام میده.

spooky021
September 25th, 2013, 19:01
با سلام

بعضی از مدل های اینتل نمی شناسه
برای ما بیش از 5 مرتبه تجربه شده

با وی امویر هم تیکت دادیم گفتند در اپدیت ها برسی میشه

z70
September 26th, 2013, 13:53
فکر نمی کنم. عمل Tagging رو سوئیچ مجازی ESXi اجام میده.

اگه پورت اکسس باشه و trunk رو ساپورت نکنه چه جوری tag های VLAN رو عبور بده و به سوئیچ مجازی برسونه!
یه کارت شبکه که trunk رو ساپورت کنه و esxi هم اون رو پشتیبانی کنه امتحان کنید.

d3m0n3y3z
September 26th, 2013, 17:01
اگه پورت اکسس باشه و trunk رو ساپورت نکنه چه جوری tag های VLAN رو عبور بده و به سوئیچ مجازی برسونه!
یه کارت شبکه که trunk رو ساپورت کنه و esxi هم اون رو پشتیبانی کنه امتحان کنید.

پورت رو روی switch تعریف می کنن که توی مد access باشه یا trunk. چه ارتباطی به کارت شبکه داره؟!

m.sho8
September 28th, 2013, 12:01
جدای مساله ساپورت مین برای مجازی سازی ببینید.اگر فقط مشکل از دیتکت کردن کارت شبکه هست یک کارت شبکه اینتل پرو 1000 نصب کنید ببینید اون قسمت رو رد میکند یا خیر.
بایوس مادربرد رو هم بروزرسانی کنید.

با سلام
طبق تجربه دوست عزیزمون بنده با یک کارت شبکه اینتل پرو 1000 مشکل بر طرف شد الان با همون کارت شبکه 2 تا ویندوز آپ هستش و کار میکنه
با تشکر فراوان از کمک همه دوستان
msh