PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پارک دامین و مشکل تغییر آدرس

mhs.2000
September 18th, 2013, 12:19
سلام دوستان
من یه مشکلی خوردم من یه دامنه را روی سرورم پارک کردم ولی نمیخوام وقتی که روی لینکهای کلیک می کنید آدرس سرور که دامین من روش پارک شده نشون داده بشه .

root directory دامین پارک شده یه فولدر توی root directory یک سایت دیگه هست و من می خوام وقتی روی لینکها کلیک میشه آدرس اصلی حفظ بشه !! یعنی آدرس پارک دامین و به آدرس سایتی که Home دامین پار شده هست تغییر پیدا نکنه .

مثلا آدرس vvvv.ir رو روی سروری با نام cccc.ir پار کردم و root directory دامین پارک شده در cccc.ir/new هست

دامین پارک شده درست ریدایرکت میشه ولی وقتی روی لینکهای کلیک می کنم مثلا به جای اینکه vvvv.ir/?cat=4 نمایش داده بشه آدرس به cccc.ir/new/?cat=4 تغییر داده میشه !!

آیا به htaccess خاصی نیازه برای حفظ دامنه اصلی یا کار دیگه ای باید کرد ؟؟؟؟

ممنون میشم کمک کنید

RayDomain.com
September 22nd, 2013, 12:01
نبايد به اين صورت باشد، دو مورد رو چك كنيد، 1- حتما پارك كردهاين و addon‌نيست و م2- شايد ساب دامين ها را اينطور نشان ميدهد

به عنوان مثال raydomain.ir بر raydomain.com پارك هست و تمام زير مجموعه را با نام آی آر نشان ميدهد ولی‌ساب دامين های دات كام را به حالت قبلی نمايش ميدهد

d3m0n3y3z
September 22nd, 2013, 12:25
قاعدتاً باید خود هاسستتون تنظیمات وب سرورش رو طوری انجام میداد که redirect نشه.