ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کلاهبرداری سایت ارائه درگاه شتاب بیز shetab.biz

KIACOMPANY
September 18th, 2013, 11:30
با سلام خدمت دوستان و همکاران محترم

ببینید الان بیش از دو ماه هستش که جناب احسان ملت یا همون shetab.biz پول بنده رو که از سقف 4 میلیون گذشته رو واریز نمیکنند و شماره تلفن بنده را گذاشته تو بلک لیستش. گه گاه اگر حال کنه اس ام اس ما رو شاید جواب بده و هرروز قول فردا رو میده.

میگه مبلغ سقف پایین حواله بده سریع بریزم که سریعش 10 روزه. آخه نمیدونم ملتو چی فرض کردی : سقف تراکنش کارتهای شتاب از خودپردازها روزانه 3 میلیون و اینترنت بانک 5 میلیونه که میشه 8 میلیون در روز بدون نیاز به حضور فیزیکی در بانک که 2 روزه میشه واسه منو تصفیه کنی و کار به 48 روز نکشه

میدونم قبلا هم راجع به این موضوع داخل انجمن تاپیک زده شده... و بعضی فرمودند واریز میکنه و کلاه بردار نیست!

ولی این آقا اصلا نمی خواد پول منو بده... دو ماهه داره می پیچونه منو. امروز.... فردا .... امروز .... فردا ....

پول ما رو میزاره تو از این بانک های خصوصی که سود روز شمار میدند و به همین راحتی داره سو استفاده میکنه و همه چشماشون رو بستند !!!!

داخل عکس ضمیمه درخواست تسویه هام و تاریخشون و موجودی حسابم مشخص هست.

من میخوام از این آقا شکایت کنم... شما دوستانی هم که مثل من, این آقا داره ازشون سو استفاده میکنه، لطفا نظرتون رو داخل همین تاپیک بنویسید تا به یک نتیجه نهایی برسیم!

من واسه اولین بار تا هر جا که بشه تا ته این موضوع رو میگیرم حتی با شکایت و دادگاه تا لااقل سایتش بسته بشه و از اشخاص دیگر نتونه کلاهبرداری کنه...

عکس ضمیمه شد و لینک هم گذاشتم.

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f42/15679-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D9%87%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D 8%B1%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%A6%D9%87-%D8%AF%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B4%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A8%DB%8C%D8%B2-shetab-biz-shetab-png

لینک عکس رو میزارم که فردا نگه تهمت میزنم :

http://axupload.tk/shetab.jpg

axupload.tk/shetab.jpg (http://axupload.tk/shetab.jpg)

saeedonline
September 18th, 2013, 15:21
ایشون *** هستند
بنده همیشه سر 200 تومان درخواست تسویه میدادم که یکیشو خورد بعد از مدت ها منم دیگه استفاده نکردم ازشون
شما اشتباه کردین به چنین جایی اعتماد کردین گزاشتین تا این رقم برسه
بنده یه جای مطمئن الان استفاده میکنم که سگش شرف داره به ایشون
مایل بودین پیام بدین معرفی کنم

SniTomb
September 18th, 2013, 15:24
دوستان استفاده کردن ولی مشکل واریز در مبلغ کم نداشتند

fanous_m
September 18th, 2013, 15:55
کاش کمی متعهد باشیم نصبت به مشتریان

mizbancity
September 18th, 2013, 16:17
ایشون *** هستند
بنده همیشه سر 200 تومان درخواست تسویه میدادم که یکیشو خورد بعد از مدت ها منم دیگه استفاده نکردم ازشون
شما اشتباه کردین به چنین جایی اعتماد کردین گزاشتین تا این رقم برسه
بنده یه جای مطمئن الان استفاده میکنم که سگش شرف داره به ایشون
مایل بودین پیام بدین معرفی کنم
دوست عزیز اگه امکان داره آدرس رو همینجا بفرمایید تا بقیه دوستان هم استفاده کنند.

u30f
September 18th, 2013, 16:27
چرا موجودی حسابتون رو 800 تومان زده در حالی که بیش از 3 میلیون تومان در انتظاره .
چه طوری اعتماد کردی تا به این مبلغ برسه بعد در خواست دادی ؟ من قبلا از شتاب استفاده میکردم هم دیر میریزه هم از اون چیزی که تو سایتش نوشته بیشتر کم میکنه الانم از میهن پال استفاده میکنم راضیم

KIACOMPANY
September 18th, 2013, 16:58
چرا موجودی حسابتون رو 800 تومان زده در حالی که بیش از 3 میلیون تومان در انتظاره .
چه طوری اعتماد کردی تا به این مبلغ برسه بعد در خواست دادی ؟ من قبلا از شتاب استفاده میکردم هم دیر میریزه هم از اون چیزی که تو سایتش نوشته بیشتر کم میکنه الانم از میهن پال استفاده میکنم راضیم

اون موجودی 870 تومان واسه اینه که هنوز اجازه درخواست واریز نداره که اگر درخواست اون هم زده بشه موجودی صفر میشه و سه واریز در حال بررسی دو ماهه.
قرعه کشی لاتاری انقدر بررسی نمیکنه.....

طی تماسی که با پرداخت الکترونیک پارسیان داشتم فعلا درگااه پارسیان این کلاهبردارو معلق کردن تا ببینیم چی میشه.

ادمین سایت
September 18th, 2013, 17:13
شتاب کلااهبردار هست. شما میتونید شکایت کنید و حقتون رو بگیرید

Parti_Baz
September 18th, 2013, 18:08
من شکایت تو wht زیادم دیدم از این دوستمون ولی نمیدونم چرا با من مشکلی نداشته دیر واریز میکنه ولی اخرش واریز میکنه ! واریز بالای 1 میلیون هم داشتم و هنوز هم بالای چند صد تومن ازشون واریزی داشتم !

p30speed
September 18th, 2013, 18:40
دوستان شما که درآمد دارید. چرا دنبال این نیستید مستقیم از خود بانکها درگاه بگیرید. که به این مشکلات نخورید.

Saeed-MC
September 18th, 2013, 18:55
منم قبلا مشکل داشتم ....البته 400 تومان بود...کی بعد پیگیری های بسیار توسط ایمیل + تلفن ریخت برام...

الآن هم کاسپین سرور پول رو پرداخت کردیم سرور نداده بهمون حدود چند هفته میشه....عادت کردن دیگه به پول خوری....

امیدوارم مشکل شما برطرف بشه دوست عزیز.....اگر فروش ***** شکن و .... نیستید خیلی راحت میتونید شکایت کنید.:113:

fanous_m
September 18th, 2013, 19:01
وافعا دوستان ناراحت نشوند
ولی تقصیر از تنبلی دوستان هست
یا دلیل خاصی داره که دوست ندارند درگاه بانکی بگیرند
پس دوستان عواقبش رو هم مدنظر داشته باشند
:پی

KIACOMPANY
September 19th, 2013, 08:14
من شکایت تو wht زیادم دیدم از این دوستمون ولی نمیدونم چرا با من مشکلی نداشته دیر واریز میکنه ولی اخرش واریز میکنه ! واریز بالای 1 میلیون هم داشتم و هنوز هم بالای چند صد تومن ازشون واریزی داشتم !

اولین باره از کسی میشنوم با شتاب مشکل نداره

Parsi-shop
September 19th, 2013, 12:11
با سلام خدمت دوستان و همکاران محترم

ببینید الان بیش از دو ماه هستش که جناب احسان ملت یا همون shetab.biz پول بنده رو که از سقف 4 میلیون گذشته رو واریز نمیکنند و شماره تلفن بنده را گذاشته تو بلک لیستش. گه گاه اگر حال کنه اس ام اس ما رو شاید جواب بده و هرروز قول فردا رو میده.

میگه مبلغ سقف پایین حواله بده سریع بریزم که سریعش 10 روزه. آخه نمیدونم ملتو چی فرض کردی : سقف تراکنش کارتهای شتاب از خودپردازها روزانه 3 میلیون و اینترنت بانک 5 میلیونه که میشه 8 میلیون در روز بدون نیاز به حضور فیزیکی در بانک که 2 روزه میشه واسه منو تصفیه کنی و کار به 48 روز نکشه

میدونم قبلا هم راجع به این موضوع داخل انجمن تاپیک زده شده... و بعضی فرمودند واریز میکنه و کلاه بردار نیست!

ولی این آقا اصلا نمی خواد پول منو بده... دو ماهه داره می پیچونه منو. امروز.... فردا .... امروز .... فردا ....

پول ما رو میزاره تو از این بانک های خصوصی که سود روز شمار میدند و به همین راحتی داره سو استفاده میکنه و همه چشماشون رو بستند !!!!

داخل عکس ضمیمه درخواست تسویه هام و تاریخشون و موجودی حسابم مشخص هست.

من میخوام از این آقا شکایت کنم... شما دوستانی هم که مثل من, این آقا داره ازشون سو استفاده میکنه، لطفا نظرتون رو داخل همین تاپیک بنویسید تا به یک نتیجه نهایی برسیم!

من واسه اولین بار تا هر جا که بشه تا ته این موضوع رو میگیرم حتی با شکایت و دادگاه تا لااقل سایتش بسته بشه و از اشخاص دیگر نتونه کلاهبرداری کنه...

عکس ضمیمه شد و لینک هم گذاشتم.

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f42/15679-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D9%87%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D 8%B1%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%A6%D9%87-%D8%AF%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B4%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A8%DB%8C%D8%B2-shetab-biz-shetab-png

لینک عکس رو میزارم که فردا نگه تهمت میزنم :

http://axupload.tk/shetab.jpg

axupload.tk/shetab.jpg (http://axupload.tk/shetab.jpg)

حرف ایشون تاید میشه 2 ماه و نیم هست بالا 10 میلیون به من بدهکار هروقت تماس میگیرم میگه چشم انجام میشه ولیم یره تا دو هفته که انجام بده تا باز دوباره تماس بگیرم هی بگه چشم و...

paradiseserver
September 19th, 2013, 12:18
دز انجمن به جایی نخواهید رسید
از طریق مراجع قانونی پیگیر باشید

yazd-host
September 19th, 2013, 12:24
تا به حال با این سایت کار نکردم
اما به نظرم بهتر بود
مبلغ به 500 هزار تومان که میرسید درخواست واریز بدید
و اگر در واریز کوتاهی میکردند درگاه های دیگر رو انتخاب کنید
به هر حال امیدوارم مشکلتون حل بشه

KIACOMPANY
September 19th, 2013, 13:05
حرف ایشون تاید میشه 2 ماه و نیم هست بالا 10 میلیون به من بدهکار هروقت تماس میگیرم میگه چشم انجام میشه ولیم یره تا دو هفته که انجام بده تا باز دوباره تماس بگیرم هی بگه چشم و...

دوست عزیز اگر دوست داری بیا با هم اقدام کنیم. من امروز از طریق پلیس فتا و پرداخت الکترونیک پارسیان شکایت تنظیم کردم و طرح دعوی رو طوری ارائه دادم که ایشون کلاهبردار اینترنتی هست تا لااقل اگر به پولم نرسیدم که میرسم هم سایت ایشون جمع بشه هم بره پیش بچه ها.... ;)

SniTomb
September 19th, 2013, 13:29
مثل اینکه این آقای شتاب با سایت هی فروش قند شکن مشکلی نداشته وگرنه کسی که 1 میلیون درآمد داره واسش مشکلی نداره که از بانک مستقیم درگاه بگیره

KIACOMPANY
September 19th, 2013, 13:32
دز انجمن به جایی نخواهید رسید
از طریق مراجع قانونی پیگیر باشید

صحیح میفرمایید
شکایت تنظیم و از طریق مراجع اقدام شد

ققنوس
September 19th, 2013, 13:37
فتا جانم / وقت تلف نكن

mizbancity
September 19th, 2013, 13:40
بهترین راه ممکن تنظیم شکایت و اقدام از طرف پلیس فتا هست

hrv
September 19th, 2013, 13:42
چجوری بهش اینقدر اطمینان کردید؟ سایتش یه جوریه اصلا!
فقط شکایت کنید چشم و... قصه هست فقط

Parsi-shop
September 19th, 2013, 19:24
دوست عزیز اگر دوست داری بیا با هم اقدام کنیم. من امروز از طریق پلیس فتا و پرداخت الکترونیک پارسیان شکایت تنظیم کردم و طرح دعوی رو طوری ارائه دادم که ایشون کلاهبردار اینترنتی هست تا لااقل اگر به پولم نرسیدم که میرسم هم سایت ایشون جمع بشه هم بره پیش بچه ها.... ;)

پیام خصوصی بدید

دوستان جالبه بدونید که توی پنلم تو سایتش زده تسویه انجام شده درحالیکه هیچ پولی به حساب من نریخته!

saeedonline
September 19th, 2013, 19:28
دقیقا" بلایی که سر من آورد
گفت من ریختم بین 2 تا بانک گم شده !!!!!
مگه میشه پول رو ریخته باشه بانک گم کنه ؟
مردم رو گآآو فرض کرده

delta
September 19th, 2013, 19:57
این همه سایت معروف درگاه.. اینو از کجا آوردید؟ احتمالا موجبات کاسبی غیر مجاز میشه که رفتید از این سرویس گرفتید!:66:

redpayam
September 19th, 2013, 19:59
امیدوارم به پولتون برسید .و برید مستقیم درگاه بگیرید(البته با این قوانین بی خود بانک ها)

KIACOMPANY
September 19th, 2013, 22:15
بهترین راه ممکن تنظیم شکایت و اقدام از طرف پلیس فتا هست

بله اقدام نمودم

KIACOMPANY
September 19th, 2013, 22:19
دقیقا" بلایی که سر من آورد
گفت من ریختم بین 2 تا بانک گم شده !!!!!
مگه میشه پول رو ریخته باشه بانک گم کنه ؟
مردم رو گآآو فرض کرده

ایشون یه آدم کاملا بی شخصیت هستند که با پول مردم گذران زندگی میکنه. جالبه امار دارم چند سری با پول امسال من ایشون در تایلند عیش و نوشی میکرده :)))))
ولی ایشاا... این بار من تا تهش میرم تا این احسان ملت *** بدونه زرنگ بازی همیشه جواب نمیده ;)

ded_usa
September 19th, 2013, 22:21
با سلام من فقط جهان پی رو قبول دارم دوست عزیز

MR-Vazin
September 19th, 2013, 22:36
در اگر قندشکن فروش هم باشید افراد معتبر زیادی هستند براتون کارها رو انجام بدن...

چرا شتاب بیز....؟

KIACOMPANY
September 20th, 2013, 00:48
در اگر قندشکن فروش هم باشید افراد معتبر زیادی هستند براتون کارها رو انجام بدن...

چرا شتاب بیز....؟

چون تفکرم این بود کسی که بخواد کاسبی کنه ***ی نمیکنه ولی بر عکس شد ....

besthosti.com
September 20th, 2013, 00:59
به نظر من بهترين درگاه واسط ، درگاه زرين پال است
شما هم بايد از جايي درگاه ميگرفتيد كه حداقل ثبت شده و شركتي و همچنين معتبر باشند

Saeed-MC
September 20th, 2013, 01:02
بنده در ابتدا از ایشون درگاه داشتم...بعد از قضیه ای که پیش اومد و یه مدت پول نریختن دیگه زدم سیم آخر ...شماره تماس داد آخرش ریخت...ولی بعد از اون رفتم پی لاین....بنظر من پی لاین بینظیره...:55:

m.razizadeh71
September 20th, 2013, 12:53
من هم 1392/06/21 مبلغ 150 هزار تومان تسویه زدم...

قبلنا تلفنش رو جواب میداد حداقل میگفت امروز... فردا... الان اونم جوابم نمیده! :-s

KIACOMPANY
September 20th, 2013, 21:01
من هم 1392/06/21 مبلغ 150 هزار تومان تسویه زدم...

قبلنا تلفنش رو جواب میداد حداقل میگفت امروز... فردا... الان اونم جوابم نمیده! :-s

جالب شد داستان. ایشون خودشون تماس گرفتند و فعلا فقط و فقط اولین واریز منو که 1.4 میلیون بود رو واریز کردن. اما هنوز 3 میلیون باقی مونده که ایشون گفتند میریزن که ایشاا.. راست بگه.
من تا زمانی که کل پولم بر نگرده از شکایتی که اقدام کردم منصرف نمیشم ;)

SniTomb
September 20th, 2013, 21:11
پول رو وارید میکنند اما طی 4-5 روز حداقل!

redpayam
September 20th, 2013, 21:35
بنده در ابتدا از ایشون درگاه داشتم...بعد از قضیه ای که پیش اومد و یه مدت پول نریختن دیگه زدم سیم آخر ...شماره تماس داد آخرش ریخت...ولی بعد از اون رفتم پی لاین....بنظر من پی لاین بینظیره...:55:

پی لاین کارمزدش بالاست...

KIACOMPANY
September 20th, 2013, 22:47
پول رو وارید میکنند اما طی 4-5 روز حداقل!

مثل اینکه در جریان تاپیک نیستید. امروز بعد از 50 روز از تاریخ درخواست واریز - واریز اول را انجام دادن. 4 - 5 روز کجا بود!!!

Mihan-VPS
September 20th, 2013, 22:58
این درگاه تایک های انتقادی دیگری هم داشته و میتونستید قبل استفاده تحقیقی هم در موردش داشته باشید
به هر حال ان شاالله واریز می کنند مثل دفعات قبل

takspeed.org
September 21st, 2013, 08:43
به به احسان ملت با این کاراش معروف شد!!
این بشر کی میخواد آدم بشه! خیلی وقته این سایت مزخرف رو میشناسم و هیچوقت به احسان ملت اعتماد نکردم و درگاه نگرفتم.

سایتش باگ داشت و جی پال چندین بار هکش کرد و به مشتریاش ایمیل فرستاد که پولتون داره درو میشه.

دوست عزیز واسه درگاه بانکی چرا شتاب بیز ؟؟
حتی اگه فروشنده چیز پیز باشین درگاه های معتبری هستند که سرویس میدن!
---
sharjiran.net
بسیار قبولش دارم و شرکت ثبت شده هستش.البته با فروش چیزپیز مشکل داره
اطلاعات بیشتری خواستی پ.خ یده :-*

=============
خواستی شکایت کنی بیخیال نشو. پول خیلی ها رو خورده

SniTomb
September 21st, 2013, 15:42
به به احسان ملت با این کاراش معروف شد!!
این بشر کی میخواد آدم بشه! خیلی وقته این سایت مزخرف رو میشناسم و هیچوقت به احسان ملت اعتماد نکردم و درگاه نگرفتم.

سایتش باگ داشت و جی پال چندین بار هکش کرد و به مشتریاش ایمیل فرستاد که پولتون داره درو میشه.

دوست عزیز واسه درگاه بانکی چرا شتاب بیز ؟؟
حتی اگه فروشنده چیز پیز باشین درگاه های معتبری هستند که سرویس میدن!
---
sharjiran.net
بسیار قبولش دارم و شرکت ثبت شده هستش.البته با فروش چیزپیز مشکل داره
اطلاعات بیشتری خواستی پ.خ یده :-*

=============
خواستی شکایت کنی بیخیال نشو. پول خیلی ها رو خورده

با سلام

منبع و مدرکی برای حرفاتون دارید؟

mirhendi
September 21st, 2013, 20:38
والا نمیدونم ولی بنده بشخصه وقتی میبینم یه درگاه پرداختی مثل پی لاین روزی 10 بار تسویه میکنه و بلافاصله تیکت جواب میده باکارمزد کم پنل حرفه ای + جایزه دیگه اصلا فکر اعتماد به جاهای دیگه رو نمیکنم!
من تاحالا بیشتر از 20 میلیون تراکنش داشتم با موفقیت و سر موفق پرداخت شده!

vessal
September 21st, 2013, 21:52
واقعا من نمیفهمم چجوری میتونن به این راحتی پول مردم رو بخورن.
من با پی لاین و جهان پی کار کردم.
الان هم از شتاب دارم رو سایتم استفاده میکنم.ولی با این تاپیک امروز برش میدارم.
واقعا فکر میکنن پول خودشونه که نمیدند.شاید یکی تو دو روز به این پول نیاز داشته باشه.
واقعا جای تاسف داره.باز این سایتهای کلیکی رو بگی یه حرفی ولی این پول که مستقیمن به حساب واریز شده حتی اگر هم سودشو بگیرن روز شمار میتونن انتقال بدن.
حتی نباید یک روز هم تاخیر داشته باشه.چه برسه به 2 ماه

RPaiNA
September 22nd, 2013, 00:36
تعدادی از خدا بی خبر کلاه بدار شدن تو نت !!! :(

redpayam
September 22nd, 2013, 00:59
واقعا من نمیفهمم چجوری میتونن به این راحتی پول مردم رو بخورن.
من با پی لاین و جهان پی کار کردم.
الان هم از شتاب دارم رو سایتم استفاده میکنم.ولی با این تاپیک امروز برش میدارم.
واقعا فکر میکنن پول خودشونه که نمیدند.شاید یکی تو دو روز به این پول نیاز داشته باشه.
واقعا جای تاسف داره.باز این سایتهای کلیکی رو بگی یه حرفی ولی این پول که مستقیمن به حساب واریز شده حتی اگر هم سودشو بگیرن روز شمار میتونن انتقال بدن.
حتی نباید یک روز هم تاخیر داشته باشه.چه برسه به 2 ماه

بسیار راحت میخورن یه لیوان آب هم روش...
کلا اگه بانک ها یه کم راحت تر درگاه میدادن عالی میشد .
ما خودمون درگاه ملت میخواستیم بگیریم که 2 تا چک برگشتی داشتیم اون هم برای سال 86 بود به خاطر اون ندادن ... رفتیم رفع اثر کردیم باید 20 روز صبر کنیم...کلا اسیر میکنن آدم رو:66:

Golden-star
September 22nd, 2013, 03:19
با سلام دوستان
جالب شده!
فقط میخواستم بگم بنده پی لاین دارم و واقعا راضیم کم تر از 1 ساعت تصویه میکنه
سیستم خرید شارژ داره
جایزه هم داره
پشتیابنیش هم من یک بار ساعت 1 شب تیکت زدم جواب دادن!

خودتون قضاوت کنید!
برای دوستانی که پولشون رو هنوز نگرفتن دعا میکنم بگیرن!:77:

novin
September 22nd, 2013, 10:59
به نظر من جهان پی از همشون بهتره درگاه مستقیم میده

hmmt
September 22nd, 2013, 11:44
بیش از ی هفتست پول من تسویه نشده! راهی واسه پیگیری هست؟

Parsi-shop
September 22nd, 2013, 12:05
واقعا جای تاسف داره براشون که حتی نمیاد اینجا جواب کاربرا رو بده

KIACOMPANY
September 26th, 2013, 21:17
با سلام

منبع و مدرکی برای حرفاتون دارید؟

اگر منبع دوست داری عکس صفحه اول رو که ضمیمه کردم یه چک کنید متوجه میشید

KIACOMPANY
September 26th, 2013, 21:19
واقعا جای تاسف داره براشون که حتی نمیاد اینجا جواب کاربرا رو بده

به نظر ***ی توضیح هم داره ؟
برگشته میگه من خط اول شیراز رو دارم 6 میلیون پولشه. 6 میلیون بخوره تو سرت بیا پول ملتو بده. من که تا تهش میرم. اخه همدیگرو میبینیم احسان جون ;)

paradiseserver
September 26th, 2013, 21:26
شتاب، ثبت شده در سایت ساماندهی (http://www.samandehi.ir) و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. فهرست مصادیق محتوای مجرمانه (http://peyvandha.ir/0-2.htm)
جای تاسف دارد

KIACOMPANY
September 26th, 2013, 21:27
اینم یه عکس جدید. ایشون با سریش شدن من واریز مربوط به 10 مرداد رو بعد از دو ماه واریز کرده.
حالا خدا میدونه داره چی کار میکنه.
لینک عکس :

http://axupload.tk/shetabb.jpg

axupload.tk/shetabb.jpg

KIACOMPANY
September 26th, 2013, 21:30
جای تاسف دارد

تازه سایت شتاب بیز یه زیر مجموعه از شرکت بزرگ کلاهبرداره دانش پژوهان فارس است.
فعلا در حال مکاتبه با مسئول پرداخت پارسیان اقای عقیلی هستیم.
شکایت از مراجع قانونی هم شنبه دوباره پیگیر میشیم بلکه نسل این کلاه بردار رو بشه برانداخت

warpro
September 26th, 2013, 21:56
با سلام

تمامی دوستان درست می گویند , بنده 20روز باهاشون کار کردم 800 هزار تومان واریزی داشتم که به حاضر بدبختی به کلی تاخیر انجام دادند .

در صورتی که من واقعا روی اون پول جساب کرده بودم .

از درگاه های معتبری مثله : پارس پال استفاده نمایید که حط های وایژه آن ها فقط 10 میلیون تومان است و هیچ وقت نمیان پول شما رو بخورند .

با تشکر . . .

aferin
September 29th, 2013, 00:59
دوستان من هم میخوام از ایشون شکایت کنم، لطفا دوستان در پیغام خصوصی بنده رو راهنمایی کنید،

همچنین این آقا رفته از بانک شهر جدیدا درگاه گرفته که پولهای بیشتری رو بخوره

باید سریعا به بانک شهر اطلاع بدیم که کلاهبرداره که گیتش رو ببندن

اگر آدرسی در شیراز ازش دارید برای من بفرستید، 2 تا از دوستان میخوان برن پولش کنن x-(

Microb
September 29th, 2013, 13:43
من با ایشون 6 ماه دیگه کار نمی کنم و الان دارم با پرداخت نت کار می کنم و همه جور راضی هستم و شدید تایید می کنمشون

پرداخت نت (http://www.pardakhtnet.com/index.php)

این جنبا اقای ملت یک سری واریزی منو تایید کردن و بعد رفتم دیدم پول نیومده به حساب
بهشون امدم تیکت بزنم دیدم سیستم تیکتشون داغونه!!! و بعد به زور شمارشون گیر اوردم زنگ زدم می گم بریز می گه حالا برسی می کنم و بهد 1 ماه پول واریز کردن
هر باز واریزی میزدم کلی الاف می شدم و هی زنگ میزده تا واریز کنن!!
هر بار واریز نمی کرد بعد ایمیل میزد می گفت یا دبی هستم یا فلان کشور!!
اخر سر اقای کریم بادی پرداخت نت بهم معرفی کرد منم رفتم رو سیستم شتاب بیز
بعد جوری بود خودش زنگم میزد می گفت پولتو ریختم بیا حالا کار کن هواتو دارام!!
منم گفتم باشه:d تو لم گفتم مگه خرم بیام پیش تو با 4% کاز کنم!
الان دارم با 3% کار می کنم پوامم سریع می گیرم حالا شتاب بیز!!!

AbtinServer
October 3rd, 2013, 16:03
به نظر من شما شکایتت رو دنبال کن تا این آقای ملت دست از این کارهاشون بردارن.
بزودی چند سایت ارائه درگاه که متعلق به ایشان هست رو در این تاپیک میزنم تا دوستان دیگر به دام این شیاد اینترنتی گرفتار نشوند

berbidvps
October 3rd, 2013, 16:25
منم میخواستم ازینجا درگاه بگیرم خداراشکر استفاده نکردم

company_hosting
October 3rd, 2013, 16:43
من به مدت 2 ماه استفاده کردم و هیچ تصفیه حسابی هم نتونستم بگیرم ازشون و پول مارم خورد البته بعد اینکه درگاه مستقیم گرفتم درخواست تصفیه کردم که هیچگونه جوابی از ایشون دریافت نشد تیکت میزدم قول فردارو میداد به قول معروف
ولی چون پول زیاد نبود پیگرش نشدم چون مراجع قانونی الافیش بیشتر از پولیه که تو سایت حاجی ملت جمع شده بود

movie131
October 4th, 2013, 14:56
ما هم نتونستیم پولمون رو بگیریم
امیدوارم این حرا-مزاده تاوان بده

hmmt
October 5th, 2013, 13:19
بعد 20 روز پرداخت کردن :) باید پیگیر باشین و هر روز میل بزنید از سایت.

AbtinServer
October 6th, 2013, 18:57
انسان که نه یک موجود کاملا بی شخصییت.
هویت : کلاهبردار اینترنتی

mhiizadi
October 6th, 2013, 22:12
این همه درگاه بانکی.....
بعدشم خودتون یه درگاه بانکی مستقیم بگیرید ؛ بانک ملت به من کمتر از سه روز داد به شما هم میده.

Parsi-shop
October 7th, 2013, 16:40
عجب ادمیه میگه" پولا رو خرج کرده الان نداره بده باید تا اخر سال صبرکنی"

دقیقا این متنی که به من میل زده. عجب رویی دارهx-(

mil4ni
October 7th, 2013, 16:46
با این وضعی که راه افتاده چند وقت بعد باید شاهد برچیده شدن درگاه های واسطه باشیم

shazo
October 7th, 2013, 17:09
سلام..

خبر برام کمی عجیب بود..!!

Rhodes
October 7th, 2013, 17:26
خوب چرا از طریق پلیس فتا پیگیری نمیکنید ؟!

mhiizadi
October 7th, 2013, 18:04
با این وضعی که راه افتاده چند وقت بعد باید شاهد برچیده شدن درگاه های واسطه باشیم

یا باید برچیده بشه؛ یا سخت گیری ها چند برابر بشه
مثلا باید درخواست ارسال مداریک فیزیکی بگیرن مث بانک ملت ...

CityKala.net
October 7th, 2013, 18:44
خوب چرا از طریق پلیس فتا پیگیری نمیکنید ؟!
فتا؟! یکی پول مارو خورد از طریق دیگه ای تو تیر ماه
از فتا پیگیری کردیم پول که هیچی تازه بعد از 3 ماه پرونده به کرمان ارجاع شده!
تو بانکم رفتیم حضوری برای درگاه کارت ملی و مدارک خواستن کارت ملی رو دادیم جلو چشمون گم شد :دی الان هویتم نداریم :دی (گفتن حضوری بیاید)

Mihan-Server
October 7th, 2013, 19:54
میگه" پولا رو خرج کرده الان نداره بده باید تا اخر سال صبرکنی"
(

:-s
درجه اول در گاه اختصاصی ، در جه دوم ، پی لاین به دوستان محترم پیشنهاد میشود .

با احترام ؛

mhiizadi
October 7th, 2013, 21:04
دوستان عزیز به سایت پلیس فتای استان خودتون برید یا همین سایبر پلیس ای ار
ادرس پلیس فتای شهرتون یا نزدیک تزینش رو پیدا کنید
شکایت کنید
100 درصد به نتیجه میرسید
ما که قالبمون رو ریپ کردن خیلی راحت و زود درست شد کارمون و شخص تاوانشو داد
حالا بعضی ها گفتن میلیونی از ایشون طلب دارن....

ramin02
October 8th, 2013, 16:27
آقا پول منم رفت
شما دیگه گیر اون حروم زاده نیوفتین

downloaddl
October 8th, 2013, 16:32
یادم میاد چند سال پیش یا چند ماه پیش آقا رفته بودن دبی و پرداخت ها رو انجام نداده بودن
و صدا کاربر در امده بود
بهتر نبود از یجا سرویس تهیه می کردین که معتبر باشه ؟!

AbtinServer
October 8th, 2013, 17:06
احسان ملت ***ه. آقا چند بار باید بگیم ؟
ایشون با پول مردم یا در حال تعویض مدل گوشیشه یا مسافرت به تایلند و عشق و حال خودشه.
باور کنید شخصیت یه حیوان هم از این موجود بیشتره :))
اگر حرف یکی از این بچه ها که پست زدن دروغ بود میمود اینجا از خودش دفاع میکرد. نه اینکه .....

mahdiazarnia
October 8th, 2013, 17:12
فقط پیلاین
تا کنون رقم بالا 30 ملیون تراکنش داشتیم بدون هبچ مشکلی
تیکت زیر 15 دقیقه جواب میدن
واریز خوشون زدن 3 ساعت زیر 15 دقیقه میریزن ولی

sepadl71
October 8th, 2013, 18:57
سلام،
تغریبا" یک سال پیش، در دو مرحله، بنده شخصا" سایت شتاب.بیز را هک کردم و مشکلات امنیتی آنرا به کاربرانش اطلاع رسانی کردم...
اتفاقات فراوانی پیش آمد و بنده هم پای تمام کارهایی که انجام دادم، بودم و هستم...
گذشته از این، دیباگر و مشاور آقای ملت بنده بودم!!!
این امر، از استفاده این سایت از Kloxo گرفته تا همکاری با شرکت پارس پک (دیتا سنتر تبیان)، که هم اکنون هم این همکاری ادامه دارد...
همان زمان، اکثر کاربران فکر کردند بنده برای سو استفاده این کارها را انجام دادم...
اما در نظر داشته باشید، دیباگ و مشاوره سایت شتاب دات بیز، وظیفه مدیر سیستم درگاه پرداخت اینترنتی جی پل نیست!!!
پس از آن، با هک کردن سایت شارژایران، تنها اس ام اس تبلیغاتی برای کاربران ارسال شد (هزینه ارسال پیامک ها، شخصا" پرداخت شد)
در کل... بنده هیچ ادعایی ندارم... چرا؟؟؟ چون کاربران در سطح اینترنت، هک و نفوذ بنده به سیستم های پرداخت(درگاه های پرداخت اینترنتی) را اشتباه و نادرست... و... مشکلات امنیتی و کوتاهی برخی شرکت ها در این زمینه را اتفاقی میدانند..
در هر صورت، موفق باشید

n_u
October 8th, 2013, 21:34
پی لاین ما هم کار کردیم قابل اعتماده واقعا

datasups
October 8th, 2013, 22:18
ی زمانی دیر پرداخت میکرد اما .... نبود

hoka
October 9th, 2013, 11:03
سلام،
تغریبا" یک سال پیش، در دو مرحله، بنده شخصا" سایت شتاب.بیز را هک کردم و مشکلات امنیتی آنرا به کاربرانش اطلاع رسانی کردم...
اتفاقات فراوانی پیش آمد و بنده هم پای تمام کارهایی که انجام دادم، بودم و هستم...
گذشته از این، دیباگر و مشاور آقای ملت بنده بودم!!!
این امر، از استفاده این سایت از Kloxo گرفته تا همکاری با شرکت پارس پک (دیتا سنتر تبیان)، که هم اکنون هم این همکاری ادامه دارد...
همان زمان، اکثر کاربران فکر کردند بنده برای سو استفاده این کارها را انجام دادم...
اما در نظر داشته باشید، دیباگ و مشاوره سایت شتاب دات بیز، وظیفه مدیر سیستم درگاه پرداخت اینترنتی جی پل نیست!!!
پس از آن، با هک کردن سایت شارژایران، تنها اس ام اس تبلیغاتی برای کاربران ارسال شد (هزینه ارسال پیامک ها، شخصا" پرداخت شد)
در کل... بنده هیچ ادعایی ندارم... چرا؟؟؟ چون کاربران در سطح اینترنت، هک و نفوذ بنده به سیستم های پرداخت(درگاه های پرداخت اینترنتی) را اشتباه و نادرست... و... مشکلات امنیتی و کوتاهی برخی شرکت ها در این زمینه را اتفاقی میدانند..
در هر صورت، موفق باشید

اون زمان هم بنده یادم میاد که به شما گفتند کاربران که ایشون سطح امنیتیش پایینه و خیلی مشکلات دیگه داره سایت و خودش درسته . ولی کسی که خودش درگاه داره که نباید بیاد یه درگاه دیگرو هک کنه و درگاه خودش رو توی ایمیل هاش و توی ایندکس معرفی کنه

هر انسان عاقلی وقتی میومد توی سایت شتاب و میدید که یک صفحه ی اتک رو سایت هست نباید دیگه از این سایت استفاده میکرد ولی وقتی میدید 40 خط توضیح داده شده آخرش هم نوشته مدیر جی پال فکر میکرد از روی دشمنی سایت همکارتون رو هک کردید

ادمین سایت
October 9th, 2013, 14:00
سلام
بنده هم چندین بار سایت شتاب رو هک کردم و بهشون هم اطلاع دادم. قسمتی از بانک اطلاعاتی سایت رو اینجا میزارم تا صحت حرفهای بنده براتون اثبات بشه. من از کل دیتابیس و فایلهای ایشون بک اپ گرفتم و دانلود کردم. حتی ایشون به خودشون زحمت ندادن تا به کاربرا اطلاع بدن

قسمتی از اطلاعات کاربران شتاب:

INSERT INTO `resellers` (`id`, `site`, `callback`, `site_name`, `support`, `name`, `family`, `MelliCode`, `tel`, `mob`, `address`, `city`, `country`, `zip`, `father`, `balance`, `status`, `username`, `password`, `register`, `porsantstatus`, `percent`, `mail_notify`, `account_verify`, `gateway`) VALUES
(1002, 'http://marshalsharj.org/', 'http://marshalsharj3.in/callback.php?gateway=shetab_direct_Parsian', 'مــارشــال شــارژ', 'MarshalSharj@Gmail.Com', '', '', '', '', '', '', '', '', '', '', 350625, 1, 'marshal', '!M4$xu54IbNsharj!', '', 'c', 2, 'y', 'y', 0),
(1011, 'http://www.sharji.in', 'http://sharji.in/callback.php?gateway=shetab_direct_Parsian', 'Sharji', 'در سایت اصلی ذکر شده', 'امیر', '', '', '', '', '', '', '', '', '', 105000, 1, 'netiha', '142536xxx', '', 'u', 2, 'y', 'y', 0),
(1012, 'http://www.joojeh7.in/sale/', 'http://www.shetab.biz/pardakht/paydone.php', 'Joojeh', 'joojeh.group@gmail.com', 'Joojeh', 'Group', '', '', '', '', '', '', '', '', 0, 1, 'joojeh', 'joojeh', '', 'u', 2, 'n', 'y', 0),
(1016, 'www.*****city.org', 'http://*****city.org/callback.php?gateway=shetab', 'شهر پروکسی', 'h.jassimi@yahoo.com', 'فروشگاه آنلاین', 'شهر پروکسی', '', '', '', '', '', '', '', '', 7000, 1, 'parseh0098', '3550098', '2012-06-03 17:15:20', 'u', 2, 'n', 'y', 0),
(1017, 'irboy.in', 'http://irboy.in/callback.php?gateway=shetab', 'فروشگاه آی آر بوی', 'hboypersian@gmail.com', 'حسین', 'حیاتی', '', '', '', '', '', '', '', '', 0, 1, 'persian', 'qazz102030', '2012-06-03 18:02:24', 'u', 2, 'n', 'y', 0),
(1019, '98Tiha.Org', 'http://98tiha.in/callback.php?gateway=shetab', '98 ØªÙ€Ù€ÛŒÙ€Ù€Ù€Ù‡Ù€Ù€Ø §', 'info.98tiha@gmail.com', 'علی', 'گیاهی', '', '', '', '', '', '', '', '', 0, 1, '98tiha', '!m1ar4s8h9a7l!', '2012-06-04 10:00:53', 'u', 2, 'n', 'y', 0),
(1020, 'http://www.hesam.in/', 'http://www.hesam.in/shetabverify.php?kind=user', 'http://www.hesam.in/', 'ehsan.vm@gmail.com', 'Hesam', 'IN', '', '', '', '', '', '', '', '', 177000, 1, 'hesam', 'tak', '2012-06-05 22:46:21', 'u', 2, 'n', 'y', 0),
(1021, 'http://www.takip.in/', 'http://www.takip.in/shetabverify.php?kind=user', 'http://www.takip.in/', 'info@takip.in', 'TAK', 'IP', '', '', '', '', '', '', '', '', 300000, 1, 'takip', 'tak', '2012-06-05 22:47:52', 'u', 2, 'n', 'y', 0),
(1022, 'www.98sharj.tk', 'http://98sharj.tk/callback.php?gateway=shetab', 'فروشگاه اکانت اینترنتی', 'irsharj.in@gmail.com', 'میلاد', 'کرمی', '', '', '', '', '', '', '', '', 25000, 1, 'irsharj', 'irsharj', '2012-06-06 13:40:33', 'u', 2, 'n', 'y', 0),
(1023, 'shop.parsweb.in', 'http://www.shetab.biz', 'ParsWEB', 'support@parsweb.in', 'Amir', 'Gholami', '', '', '', '', '', '', '', '', 0, 1, 'gpforce', 'fggateway', '2012-06-07 05:22:54', 'u', 2, 'n', 'y', 0),
(1025, 'www.iranweb.in', 'http://www.shetab.biz', 'iran web', 'shayan_az0611@yahoo.com', 'shayan', 'nazari', '', '', '', '', '', '', '', '', 0, 1, 'dssdds', '2365', '2012-06-09 04:32:20', 'c', 2, 'y', 'y', 0),
(1027, 'www.rapidworld.ir', 'http://rapidcharg.in/callback.php?gateway=shetab', 'فروش اکانت راپیدشر', 'rapidcharg@gmail.com', 'hassan', 'ahmadi', '', '', '', '', '', '', '', '', 1000, 1, 'hassan', 'hassanshetab', '2012-06-09 06:19:45', 'u', 2, 'n', 'y', 0),
(1028, 'paysharj.tk', 'http://myvp.tk/callback.php?gateway=shetab', 'فروشگاه شارج اکانت راپیدشر', 'arzan4persian@gmail.com', 'ali', 'rezaee', '', '', '', '', '', '', '', '', 0, 1, 'adminibs', '741741', '2012-06-10 09:05:56', 'u', 2, 'n', 'y', 0),
(1029, 'takta***.org', 'http://chargeaccount.tk/callback.php?gateway=shetab', 'فروشگاه آنلاین', 'dark_boys2010@yahoo.com', 'فروشگاه آنلاین', 'تکتا وی پی ان', '', '', '', '', '', '', '', '', 7018, 1, 'takta', '3550098', '2012-06-10 15:04:26', 'u', 2, 'n', 'y', 0),
(1030, 'www.iranweb.in', 'http://iranweb.in/portal/modules/gateways/callback/shetab.php?amount=85000', 'iran web', 'shayan_az0611@yahoo.com', 'shayan', 'nazari', '', '', '', '', '', '', '', '', 0, 1, 'iranweb', '1030', '2012-06-10 21:45:35', 'u', 2, 'n', 'y', 0),
(1031, 'www.irancil.in', 'http://sharj.fine***.tk/callback.php?gateway=shetab', 'irancell', 'binazir***@yahoo.com', '', '', '', '', '', '', '', '', '', '', 0, 1, 'irancili', '1031', '2012-06-10 22:08:18', 'u', 2, 'n', 'y', 0),
(1032, 'gold***5.heliohost.org/', 'http://sharj.fine***.tk/callback.php?gateway=shetab', 'Gold***', 'arzan4persian@gmail.com', 'vali', 'dolatizade', '', '', '', '', '', '', '', '', 0, 1, ' validolataizadeh', '321321', '2012-06-12 02:14:10', 'u', 2, 'n', 'y', 0),
(1033, 'farar.org', 'http://gold***5.heliohost.org/callback.php?gateway=shetab_direct_Parsian', 'فروشگاه خرید آنلاین', 'vali9504@gmail.com', 'vali', 'dolatalizadeh', '0074734148', '', '09358841905', '', '', '', '', '', 150000, 1, 'validolatizade', 'vali2latalizadeh', '2012-06-14 15:55:47', 'u', 2, 'y', 'y', 0),
(1034, 'www.irnasharj.in', 'http://www.irnasharj.in/callback.php?gateway=shetab', 'IrnaData', 'irnadata@yahoo.com', 'Pedram', 'IrnaData', '', '', '', '', '', '', '', '', 0, 1, 'irnadata', '9199104046', '2012-06-15 23:14:22', 'u', 2, 'n', 'y', 0),
(1035, '', 'http://www.shetab.biz', 'فروش آنلاین', '', 'ali', 'moradi', '', '', '', '', '', '', '', '', 4000, 1, '***24saate', '1932719327', '2012-06-16 01:44:50', 'u', 2, 'n', 'y', 0),
(1036, 'www.AriyaCenter.Net', 'http://filtering1.org/callback.php?gateway=shetab', 'گروه توسعه اطلاعات و فناوری ارتباطات آریاسنتر', 'AriyaCenter1@yahoo.com', 'حسین', 'جسیمی', '', '', '', '', '', '', '', '', 59001, 1, 'ariyacenter', 'parseh!@#', '2012-06-16 23:33:46', 'u', 2, 'n', 'y', 0),
(1037, 'www.pardis-co.in', 'http://pardis-co.in/callback.php?gateway=shetab', 'فروشگاه کارت اینترنت آنلاین پردیس', 'mhedayati27@yahoo.com', 'مجید', 'هدایتی', '', '', '', '', '', '', '', '', 0, 1, 'pardisco', '#pardisco.inc#', '2012-06-16 23:56:56', 'u', 2, 'n', 'y', 0),
(1038, 'nikbox.in/online', 'http://sharj.fine***.tk/callback.php?gateway=shetab', 'نــیـک گــرافــیــ ک', 'yek3da_music@yahoo.com', 'عطا', 'گرافیک', '', '', '', '', '', '', '', '', 2000, 1, 'nikmusic', '525252', '2012-06-18 00:57:43', 'u', 2, 'n', 'y', 0),
(1039, 'http://hostvin.in/cart', 'http://www.google.com', 'HostVIN', 'lovealicia07@gmail.com', 'Host', 'Vin2', '', '', '', '', '', '', '', '', 0, 1, 'alicia', 'alicia', '2012-06-14 01:44:20', 'u', 2, 'n', 'y', 0),
(1046, 'www.farazcash.com', 'http://sharj.fine***.tk/callback.php?gateway=shetab', 'فراز کش', 'farazcash@yahoo.com', 'رضا', 'محمدی', '', '', '', '', '', '', '', '', 0, 1, 'xgame', '123456789', '2012-06-19 18:59:26', 'u', 2, 'n', 'y', 0),
(1062, 'http://www.farsitext.net', 'http://www.shetab.biz', 'mehrdad amini', 'pcmehrdad@gmail.com', 'mehrdad', 'amini', '', '', '', '', '', '', '', '', 0, 1, 'pcmehrdad', 'lnkfile', '2012-06-20 19:28:09', 'u', 2, 'n', 'y', 0),
(1147, 'AriyaCenter.net', 'http://ariyacenter.net/client/modules/gateways/callback/shetab.php?amount=270000', 'گروه توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات اریاسنتر', 'GozarNet@Yahoo.com', 'حسین', 'جسیمی', '', '', '09363550098', '', '', '', '', '', 0, 1, 'sms98', '3550098', '2012-06-24 09:46:38', 'u', 2, 'y', 'y', 0),
(1161, 'http://hip***.tk/test', 'http://onesharj.ir/callback.php?gateway=shetab', 'فروش ویژه وی پی ان', 'ali_online@att.net', 'ashkan', 'abbasi', '', '', '', '', '', '', '', '', 0, 1, 'hipgozar', '8571922', '2012-06-26 22:33:50', 'u', 2, 'n', 'y', 0),
(1186, 'taktaz-market.ir', 'http://onesharj.ir/callback.php?gateway=shetab', 'taktaz', 'lvlr.naser@gmail.com', 'naser', '*******', '', '', '', '', '', '', '', '', 0, 1, 'naser051', '5458870', '2012-06-30 10:16:35', 'u', 2, 'n', 'y', 0),
(1247, 'baxcomputer.ir', 'http://onesharj.ir/callback.php?gateway=shetab', 'بکس کامپیوتر', 'badnoroozi1389@gmail.com', 'علی', 'بادنوروز', '', '', '', '', '', '', '', '', 0, 1, 'baxcomputer', '123456789', '2012-07-09 15:54:09', 'u', 2, 'n', 'y', 0);

اطلاعات مدیریتی شتاب

SET NAMES utf8;
SET foreign_key_checks = 0;
SET time_zone = 'SYSTEM';

DROP TABLE IF EXISTS `admin`;
CREATE TABLE `admin` (
`username` text NOT NULL,
`password` text NOT NULL
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;

INSERT INTO `admin` (`username`, `password`) VALUES
('emellat', 'QWERTYUIOP:LKJHGFDSAQAZWSXEDC4rfv5trgBHJUI3123123 12312312312312REWRWERWERWERW:D:ehsanmmmmmmmeeellll laaatttttttttttttttttttttttttttttttttttttallahkoma kamkoneeykhodakasinatuneinrohackkoneallahhafezzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzz');

vp_server
October 9th, 2013, 14:10
سلام
بنده هم چندین بار سایت شتاب رو هک کردم و بهشون هم اطلاع دادم. قسمتی از بانک اطلاعاتی سایت رو اینجا میزارم تا صحت حرفهای بنده براتون اثبات بشه. من از کل دیتابیس و فایلهای ایشون بک اپ گرفتم و دانلود کردم. حتی ایشون به خودشون زحمت ندادن تا به کاربرا اطلاع بدن

شما بهتره به جای کارهای خیرخواهانه شخصیت مجهول خودتون رو مشخص کنید!

ادمین سایت
October 9th, 2013, 14:17
هویت یک هکر همیشه مجهول هست.
سایت دپای سامانه پرداخت اینترنتی depay (http://www.depay.ir) روز اول راه اندازی هک شد. اسکریپت و دیتابیس کامل سایت بفروش میرسد.
بنده قاتل سایتهای پرداخت اینترنتی هستم. اسکریپت سایت مهرپای نیز بفروش میرسد.

vp_server
October 9th, 2013, 14:18
هویت یک هکر همیشه مجهول هست.
سایت دپای سامانه پرداخت اینترنتی depay (http://www.depay.ir) روز اول راه اندازی هک شد. اسکریپت و دیتابیس کامل سایت بفروش میرسد.
بنده قاتل سایتهای پرداخت اینترنتی هستم. اسکریپت سایت مهرپای نیز بفروش میرسد.
هویت یک کلاهبردار مجهول است

AbtinServer
October 9th, 2013, 16:57
اون زمان هم بنده یادم میاد که به شما گفتند کاربران که ایشون سطح امنیتیش پایینه و خیلی مشکلات دیگه داره سایت و خودش درسته . ولی کسی که خودش درگاه داره که نباید بیاد یه درگاه دیگرو هک کنه و درگاه خودش رو توی ایمیل هاش و توی ایندکس معرفی کنه

هر انسان عاقلی وقتی میومد توی سایت شتاب و میدید که یک صفحه ی اتک رو سایت هست نباید دیگه از این سایت استفاده میکرد ولی وقتی میدید 40 خط توضیح داده شده آخرش هم نوشته مدیر جی پال فکر میکرد از روی دشمنی سایت همکارتون رو هک کردید

با بند آخر حرفتون موافقم. کار ایشون از این نظر که امنیت پایین اون سایتو نشون داده عالی بوده اما معرفی خود در ادامه به عنوان مدیر یه سایت رغیب باعث برداشت نادرست کاربر شده.

datasups
October 10th, 2013, 00:06
شما بهتره به جای کارهای خیرخواهانه شخصیت مجهول خودتون رو مشخص کنید!

شخصیت تخمیش ابوترابیه کی میتونه باشه

ادمین سایت
October 10th, 2013, 00:11
دوست عزیز بهتر هست مودبانه حرف بزنید.
براتون متاسفم

paradiseserver
October 10th, 2013, 10:24

سلام
باید برای شما متاسف بود که سایت های کشور را مورد حمله قرار میدهید واطلاعات ملت را به سرقت می برید
با این کار میخواهید چه چیزی را ثابت کنید ؟

در ضمن : 6- از ایجاد مباحث مربوط به وارز - نال (null) - کرک (crack) - هک - اتک (حمله) مربوطه خودداری کنید .

sepadl71
October 10th, 2013, 15:14

سلام،
حرف شما کاملا" صحیح است،
اما یک برنامه نویس و توسعه دهنده که تخصصی فعالیت می کند، راه ها ی نفوذی و مشکلات برنامه نویسی زبان های مختلف را هم می داند.
درست است، بنده نباید درباره خودم و جی پل چیزی اعلام میکردم
به امید روزی که سازنده باشیم... نه تخریب کننده...
همانطور که عرض شد، بنده برای جناب ملت، سازنده بودم... ایشون خودش خودش رو تخریب کرد...
موفق باشید

sepadl71
October 10th, 2013, 15:16
با بند آخر حرفتون موافقم. کار ایشون از این نظر که امنیت پایین اون سایتو نشون داده عالی بوده اما معرفی خود در ادامه به عنوان مدیر یه سایت رغیب باعث برداشت نادرست کاربر شده.

با تشکر از نظر شما،
حرف شما صحیح است.
موفق باشید

bax998
October 10th, 2013, 15:29
کاملاً تایید میشه
من هفته اولی بود که اولین سایتمو راه اندازی کردم و از این درگاه استفاده کردم
اون موقع فردی به نام عطا مدیر این سایت بود که با پرروگی تمام وقتی بعد 1 هفته گوشیشونو جواب دادن فرمودن "الان موجودی نداریم" یعنی پول امانت رو خرج کرده و میگه موجودی نداریم!!!
و با زنگ زدن مدام من گفتن درصورتیکه دوباره زنگ بزنی میری توی بلک لیست و درگاهت مسدود میشه !
حالا جالب اینه که به خاطر سرویس دهی به سایت های وی پی ان ( و شاید شاکی خصوصی ) درگاه هاشون بسته شد و مدیریتش عوض شد ! که دقیقاً به همون روال ادامه دادن
واقعاً جای تاسف داره که کسی به خودش اجازه بده پول امانت را خرج کنه و با پرروگی تمام نیاز های شخصی را در اولویت واریز پول کاربران بدونه !!

mhiizadi
October 10th, 2013, 18:00
اقا جای اینکه خودتونو اذیت کنید
بیایید درگاه مستقیم بگیرید یا جای خوب واسطه باشه
پی لاین و جهان پی تا الان کار کردم تایید میشن
بقیه رو نمیدونم
این شتاب دات بیز هم اولین باره دیدم

samansystems
October 10th, 2013, 18:39
اقا جای اینکه خودتونو اذیت کنید
بیایید درگاه مستقیم بگیرید یا جای خوب واسطه باشه
پی لاین و جهان پی تا الان کار کردم تایید میشن
بقیه رو نمیدونم
این شتاب دات بیز هم اولین باره دیدم

زرين پال رو کار کرده بودی سراغ جای ديگه نميرفتی ;)
اولين و تنها شرکت متقاضی اتصال به سوئيچ شاپرک هست که تو اين زمينه فعاليت ميکنه.

viasky
October 10th, 2013, 18:50
شاید بخندید به من
ولی من سود های خودم و داخل پارس پال جمع میکنم
با خیال راحت 2 میلیون الان خوابنده اونجا و اصلا نگران نیستم
پی لاین هم برای کار ها خوبه
ولی من پارس پال و به عنوان یک بانک مجازی نگاه میکنم
از همه نظر عالیه حتی پس انداز.....

hoka
October 10th, 2013, 19:34
زرين پال رو کار کرده بودی سراغ جای ديگه نميرفتی ;)
اولين و تنها شرکت متقاضی اتصال به سوئيچ شاپرک هست که تو اين زمينه فعاليت ميکنه.
عزیز اینجا تاپیک تبلیغ هست ؟
شما به نظرم اگر از نظر امنیت ، تجربه ، سابقه و قابل اعتماد بودن خیلی خوب باشید ولی از نظر سرعت در تسویه حساب و کارمزد از همه ی درگاه ها بدتر هستید

این رو چون خودتون اسم از خودتون آوردید و بنده هم یکی از کاربر هاتون بودم گفتم به عنوان انتقاد

samansystems
October 10th, 2013, 19:54
عزیز اینجا تاپیک تبلیغ هست ؟
شما به نظرم اگر از نظر امنیت ، تجربه ، سابقه و قابل اعتماد بودن خیلی خوب باشید ولی از نظر سرعت در تسویه حساب و کارمزد از همه ی درگاه ها بدتر هستید

این رو چون خودتون اسم از خودتون آوردید و بنده هم یکی از کاربر هاتون بودم گفتم به عنوان انتقاد

البته اينجا جای پاسخ دادن نيست و پيشنهاد ميکنم اگر سوء تفاهمی در مورد زرين پال داريد تاپيک مجزا باز کنيد تا راهنمائی بشيد ولی لازم هست ابتدا از لطف شما بابت موارد بالا تشکر کنم.
زمان تسويه حساب برای کاربران طلائی زرين پال 8 تا 36 ساعت کاری بعد از درخواست هست و اکثر کاربران فعال در اينترنت از سطح تاييد طلائی زرين پال استفاده ميکنن. خوشحال ميشم از شما دعوت کنم با حضور در محل شرکت ضمن شناخت بيشتر از مجموعه نسبت به افزايش سطح تاييد طلائی اقدام کنيد تا در زمان تسويه حساب ها هم مشکلی نداشته باشيد.
زرين پال اولين و تنها شرکت متقاضی اتصال به سوئيچ شاپرک هست که تو اين زمينه فعاليت ميکنه و بهتره بدونيد نتيجه استفاده از درگاه های ناشناخته و بدون هويت موارد مشابه همين تاپيک هست. 8 ساعت پول رو ديرتر گرفتن بهتر از اين هست که پول شما سوخت و نابود بشه.

درگاهی که نه آدرسی داره و نه شماره ثابت درست باعث ميشه اين مشکلات رو بوجود بياره و عقل سليم ايجاب ميکنه در مورد هر کاری که ميخواين شروع کنيد کمی تحقيق رو چاشنی کار خودتون قرار بديد.:67:

vp_server
October 10th, 2013, 20:00
درگاهی که نه آدرسی داره و نه شماره ثابت درست باعث ميشه اين مشکلات رو بوجود بياره و عقل سليم ايجاب ميکنه در مورد هر کاری که ميخواين شروع کنيد کمی تحقيق رو چاشنی کار خودتون قرار بديد.:67:
کاملا مورد تایید هست
البته بعضی از دوستان برای فروش موارد خواص باید به همچین سایت هایی رو بیارند...

Mihan-Server
October 10th, 2013, 20:31
شاید بخندید به من
ولی من سود های خودم و داخل پارس پال جمع میکنم
با خیال راحت 2 میلیون الان خوابنده اونجا و اصلا نگران نیستم
پی لاین هم برای کار ها خوبه
ولی من پارس پال و به عنوان یک بانک مجازی نگاه میکنم
از همه نظر عالیه حتی پس انداز.....
وام هم میدن ؟

viasky
October 10th, 2013, 20:33
وام هم میدن ؟
نه والا اگر میدادن خوب بود :71:
ولی درکل خیلی خوبه از همه نظر

AbtinServer
October 10th, 2013, 21:26
دوستان تاپیکی که اصل مطلبش در مورد کلاهبرداری احسان ملت و درگاه دانش پژوهان فارس بود رو دارید به کدام سو میبرید؟
قصد این دوست زیان دیده این بوده که اعلام کنه شرکت دانش پژوهان فارس و شتاب بیز هر دو یکی است و صاحبان دله *** خوبی داره که جیب یه مشت بچه رو خالی میکنند بدون فکر به این موضوع که شاید اون باب یتیم هست و داره با این راه خرج خونواده رو میده که کم نیستند و بنده میشناسم همچین دوستانی رو
به جای اینکه انقدر از این درگاه و اون درگاه تعریف کنید بیاید راه چاره نشون بدید. هر درگاه تو این سایت یه تاپیک داره برید اونجا تا دلتون میخواد پست بزنید.
بنده که میگم از طریق پلیس فتا اقدام کن. شک نکن به پولت میرسی.
انقدر سایت این احسان زیقی است و خیالت راحت نمیتونه ثابت کنه چی میفروختی. چون سایت درهپیت شتاب مثل پی لاین و..... با ای پی کار نمیکنه و هیچ لاگی موجود نیست. بر فرض هم که باشه پای خودش هم گیر میوفته.
دوست عزیز حتما پیگیری کن تا این مردک با پول امسال شما نره عشق و حال. جای این موجود فقط تو طویله است :))

datasups
October 11th, 2013, 07:33
این
ادمین سایت
اخر بن شد:77: ;)

viasky
October 11th, 2013, 08:28
والا دوستانی که با این درگاه واسط مشکل دارن
من پیشنهاد می کنم از همین امروز با زرین پال فعلا کار کنید
حالا بعدا که به وضعیت عادی برگشتید هر تصمیمی که خواستید بگیرید

sepadl71
October 11th, 2013, 13:05

پیشنهادتون اصلا" جنبه تبلیغاتی نداشت!!!!!

AbtinServer
October 11th, 2013, 13:10

دوست عزیز جدا متوجه نیستی این تاپیک تبلیغاتی نیست ؟
اینجا جای معرفی درگاه نیستتتتتتتتتتتت
درک کن لطفا. صفح قبلی یک صفحه نوشتم برای اشما ها :|

datasups
October 12th, 2013, 02:32

حالم ازش بهم میخوره

networkgostar
October 12th, 2013, 03:39
دوستان ساكي مشكل از خودتونه بريد مستقيم دركاه بكيريد خلاص من راحت از تموم بانك ها دارم سريع هم بهم دادن

teraserver
October 13th, 2013, 00:05
یکی از درگاه ها که اسمش رو نمی برم جدیدا هر مبلغی رو با یک صفر کمتر تسویه می کنه اگر حواستون نباشه...

sepadl71
October 13th, 2013, 02:04
یکی از درگاه ها که اسمش رو نمی برم جدیدا هر مبلغی رو با یک صفر کمتر تسویه می کنه اگر حواستون نباشه...

لطفا" نام درگاه را اعلام کنید تا کاربران و فرشندگان حواسشان باشد...

aminrt4
October 13th, 2013, 13:32
این احسان ملت پست فطرت همینجوری داره پول ملتو بالا میکشه - 150 تومن پول منو هم در حال حاضر بالا کشیده - من یه شماره موبایل همراه اول هم ازش دارم اما جواب نمیده

الان کسی راهی سراغ نداره که کلا سایتشو تعطیل کنیم ؟

پول به درک - ما حاضرم یه 150 تومن بدم که کلا سایتش تعطیل شه

flexhost.ir
October 13th, 2013, 14:52
سلام
خوب دوست عزیز شما کی میدونین این قدر در آمد دارین چرا یه درگاه مستقیم نمیگیرین؟که دیگه این مشکلات رو نداشته باشین

aminrt4
October 13th, 2013, 15:18
اگر مي شد يك همتي كرد و سايتش رو داون كرد لا اقل كه بيشتر از اينا نتونه كلاه برداري كنه واقعا عالي ميشد ....

vp_server
October 13th, 2013, 15:21
با عدم اقدام فقط راه برای کلاهبرداری های دیگر باز خواهد شد....

aminrt4
October 13th, 2013, 15:24
عزيز جان من درگاه مستقيم از بانك ملت دارم و با اين سيستم شتاب هم ٧ ماه هست كه دارم كار ميكنم - از كجا ميدونستم كه اخر كاري ١٥٠ تومنه منو ميكشه بالا - اشكال نداره اين ١٥٠ كه خرج دوا درمونش ميشه ولي در كل اين كار نشون داد كه چقدر احمقه

vp_server
October 13th, 2013, 15:26
عزيز جان من درگاه مستقيم از بانك ملت دارم و با اين سيستم شتاب هم ٧ ماه هست كه دارم كار ميكنم - از كجا ميدونستم كه اخر كاري ١٥٠ تومنه منو ميكشه بالا - اشكال نداره اين ١٥٠ كه خرج دوا درمونش ميشه ولي در كل اين كار نشون داد كه چقدر احمقه
بنده نمیگم مقصر شما هستید
ولی این جمله

اشكال نداره اين ١٥٠ كه خرج دوا درمونش ميشه
نادرست هست
راه رو نباید برای سوء استفاده های بعدی هموار کرد

aminrt4
October 14th, 2013, 00:25
بنده نمیگم مقصر شما هستید
ولی این جمله

نادرست هست
راه رو نباید برای سوء استفاده های بعدی هموار کرد

شما درست میفرمایید اما در هر صورت من که نمیتونم خودشو گیر بیارم ولی اگر شده یه 150 دیگه بپردازم ولی سایتش رو جوری داون میکنم که دیگه راه نیوفته

mohsen1771
October 14th, 2013, 00:42
دوستان این سایت کلاه بردارن پوله دوسته مارو هم خوردن .

MizbanVps
October 14th, 2013, 03:10
سلا دوستان

برای احسان ملت از این اتفاق ها زیاد افتاده

دوستان زیادی هستند که از ایشون طلب دارند

یک سری هاشون از ما هاست گرفتند نمیدونم والله

اقای ملت تا الان پول کسیو نخورده شاید دیر واریز کرده باشه مثلا یک ماه یا دو ماه طول بکشه اما پول کسیو نخورده

به هر حال ایشون از اینجا وی پی اس گرفته و سایتشو بالا اورده میتونید با اون شرکت تماس بگیرید

person: Parva System
address: unit 1, no 42, kohestan street, ketab sq, sadat abad
phone: +982122118705

laser1
October 16th, 2013, 16:42
دوستان شما جرا نمیرید درگاه با واسطه از سایت های معتبری مثل پارس پال یا پِی لاین بگیرید
کاملا کاشون معتبر و خوبه
من که با پِی لاین کار میکنم درخواست تسویه بدی ، با شتاب باشه 1 ساعت دیگه میاد به حسابت
همواره هم دور حساب ارزی و ویزا و امثال این ها رو خیط بکشید -

azarnet
October 16th, 2013, 16:45
الان مورد اعتماد ترین درگاه واسطه ای کدومه ؟
مدارم هم نخواد

AbtinServer
October 16th, 2013, 17:17
سلا دوستان

برای احسان ملت از این اتفاق ها زیاد افتاده

دوستان زیادی هستند که از ایشون طلب دارند

یک سری هاشون از ما هاست گرفتند نمیدونم والله

اقای ملت تا الان پول کسیو نخورده شاید دیر واریز کرده باشه مثلا یک ماه یا دو ماه طول بکشه اما پول کسیو نخورده

به هر حال ایشون از اینجا وی پی اس گرفته و سایتشو بالا اورده میتونید با اون شرکت تماس بگیرید

person: Parva System
address: unit 1, no 42, kohestan street, ketab sq, sadat abad
phone: +982122118705

ما هم تا قبل از این تاپیک اینجوری فکر میکردیم. ولی با این تاپیک معلوم شد دیر که میداده هیچ جدیدا دیگه رسما 3 میلیون پول این بابا رو خورده

AbtinServer
October 16th, 2013, 17:19
دوستان شما جرا نمیرید درگاه با واسطه از سایت های معتبری مثل پارس پال یا پِی لاین بگیرید
کاملا کاشون معتبر و خوبه
من که با پِی لاین کار میکنم درخواست تسویه بدی ، با شتاب باشه 1 ساعت دیگه میاد به حسابت
همواره هم دور حساب ارزی و ویزا و امثال این ها رو خیط بکشید -

کسی بخواد بدونه کدام درگاه خوبه میره تو تاپیک اون درگاه پستهاشو میخونه. نیاز به تبلیغ تو تاپیک اعتراضی نیست. من تازه عضو شدم ولی این جور که معلومه قوانین رو از شما بهتر بلدم. دوست عزیز انقدر اسپم نزنید تو هر تاپیک

AbtinServer
October 16th, 2013, 18:21
شما درست میفرمایید اما در هر صورت من که نمیتونم خودشو گیر بیارم ولی اگر شده یه 150 دیگه بپردازم ولی سایتش رو جوری داون میکنم که دیگه راه نیوفته

شما اگر جدا دوست داری ایشون ادب بشه یه سایت الکی بیار بالا و برو دادگاه شکایت کن ارجاعت میدن به پلیس فتا. پلیس فتا امسال ایشون رو میگیره چوب ........ که دیگه از این غلطا نکنن.
این دوستمون رو من در ارتباطم باهاش و از بس این احسان ملت سنگ قلابش کرده جدیدا اقدام جدی کرده و من یکی که مطمئنم به نتیجه میرسه .
تو کشور ما هر چیشم که الکی باشه ولی پیگیری کلاهبرداری های اینترنتیش خیلی اوکیه.

ehsan_296
October 16th, 2013, 19:50
چند وقته واریزی نداشته ؟

laser1
October 16th, 2013, 20:28
الان مورد اعتماد ترین درگاه واسطه ای کدومه ؟
مدارم هم نخواد

تمام در گاه های واسطه از طرف وزارت فرهنگ مجوز دارند و باید داشته باشند
مدارک هم حتما همشون اسکن کارت ملی و شناسنامه میگیرند - بدون این مدارک دنبال چیزی نباش

CrisS
October 16th, 2013, 20:48
حتما رفته دبی نگران نباش میاد واریز می کنه

sepadl71
October 16th, 2013, 23:01
تمام در گاه های واسطه از طرف وزارت فرهنگ مجوز دارند و باید داشته باشند
مدارک هم حتما همشون اسکن کارت ملی و شناسنامه میگیرند - بدون این مدارک دنبال چیزی نباش

با سلام،
لازم است مطلبی را عنوان کنم :
جی پل، هیچگونه مدرک فیزیکی از فروشندگان دریافت نمیکند!
زیرا طبق مجوز و قرار داد های لازمه بین شرکت "یگانه دانه پیشرو" و بانکهای مربوطه، بررسی و اعتبار تمامی فروشندگان از طریق شماره کارت و یا شماره شبا حساب بانکی قابل پیگیری می باشد.
شناسایی و دریافت مدارک، در هنگام افتتاه حساب، توسط بانک و شعبه مربوطه انجام شده است،
پس، ما تصمیم گرفتیم، کاغذ بازی را از سیستم هوشمند خود حذف کنیم.
موفق باشید

maders
October 16th, 2013, 23:18
هم ایشون کلابردارن هم مدیریت سایت شاپرک 24
من خرداد تو حساب شتاب 114تومن داشتم تسویه زدم بعد 1 هفته تازه جواب تیکت هارو داده بعد 98 تومن تسویه کرده که طبق قوانینش می بایست زیادتر تسویه میداد از اون موقعه شتاب رو ول کردم رفتم سراغ شاپرک 24 مدیریت ایت سایت از همه بدبخت تره ، 55 تومن طی یه ماه به زور در اوردیم 1 ماهه تسویه زدم پیگیری نشده درگاه سایتشون هم معلق شده ، مدیریت سایت هم میخواد سایت رو بفروشه ، دلیل تسویه نکردن رو این گذاشتن که از طرف بانک مسدود شدیم ...

اقا حالا ما کار نداریم چه ااستارتر تاپیک که میلیونی تسویه کرده ، چه من که 55 تومن بوده "به خدا این پول ها خوردن نداره عزیزم ، اقای احسان ملت که هر هفته با پول مردم میری یه سری دبی میدی برمیگردی _ و یا محمد حسین زاده که نمیدونم اسموشن درسته یا نه (مدیریت شاپرک24) بالاخره این پول ها یه روزی جمع میشه میخوره تو سرتون ، یکی هست که پیگیر بشه حق مردمو ازتون بگیره "
از ما گفتن بود ;)

ولی دوستانی که راهشو دارن و مدرکشو برن واقعا شکایت کنن از پلیس فتا ی شهرشون واقعا پیگیر باشن که دیگه راه برای کلابردار ها بسته شه

baranbax
October 17th, 2013, 19:00
فکر کنم بدبخت تر از ما نباشه ... سایتمون یه سایت تخصصی اهنگ سازی هست چطور بشه دو سه روزی یه نفر یه اکانت ویژه آهنگسازی بخره ، 100 هزارتومان درخواست دادیم یک مهر هنوز واریز نکردند و جوابم نمیدن و همش در حال بررسی زده
55 تومان دیگه هم در حسابه که تا اون صد تومن واریز نشه نمیشه درخواست تسویه این رو داد ...

واسه ما در آوردن این 150 ت مساوی با یک ماه زحمت کشیدن بود که واریز نکرده و نمیکنند ... واقعا نمیدونم باید چیکار کنم ...

98M!zban
October 17th, 2013, 20:27
میهن پال رو پیشنهاد میدم دوستان

Parsi-shop
October 18th, 2013, 13:17
ایشون یک کلاه بردار و شیاد واقعی هستن من هر روز اس ام اس و ایمیل میزنم فقط میگه واریز میکنم " من از خانواده ی معتقدی هستم" این حرفش واقعا جالبه

mizbancity
October 18th, 2013, 13:20
دوستان عزیز من بهتون جهان پی رو پیشنهاد میدم.

Parsi-shop
October 18th, 2013, 13:24
دوستان عزیز من بهتون جهان پی رو پیشنهاد میدم.

ممنون درگاه مستقیم دارم از بانک.. ولی این اقا 100 200 تومن پول منو نخورده بیش از چندین میلیون بدهکاره و گرنه حرف پول کم بود قیدشو میزدم

laser1
October 18th, 2013, 13:59
ایشون یک کلاه بردار و شیاد واقعی هستن من هر روز اس ام اس و ایمیل میزنم فقط میگه واریز میکنم " من از خانواده ی معتقدی هستم" این حرفش واقعا جالبه

دوست عزیز من سوالی دارم شما به جا اینکه از سایت های معروف بری واسطه بگیری برا چی از این ها گرفتی؟؟؟ دلیل این کارت چیه؟؟؟

AbtinServer
October 18th, 2013, 15:26
دوست عزیز من سوالی دارم شما به جا اینکه از سایت های معروف بری واسطه بگیری برا چی از این ها گرفتی؟؟؟ دلیل این کارت چیه؟؟؟

حالا ایشون گرفته. این دلیل به این میشه که ایشون بیاد پول مردم رو بخوره ؟

laser1
October 18th, 2013, 15:43
حالا ایشون گرفته. این دلیل به این میشه که ایشون بیاد پول مردم رو بخوره ؟

میگن مالتو سفت بچسب ، مردم هم دز.د نکن
شما هر چی از این سایت های کلاه بردار سرویس میگیری کلاه بردار زیاد میشه
شما 5000 تومن تو حساب سایت های معتبر داشته باشی در خواست انتقال که بدی 500تومن کارت به کارت کم میکنه 1 ساعت بعد به حسابته

netmelli
October 18th, 2013, 15:48
ببخشیدا ولی بنده تو این اوضاع جزئت نمیکنم پول تو بانک بزارم :78: بعد شما میرید به یک سایت اعتماد میکنید چندین میلیون پول بی زبون رو تو حسابشون نگه میدارید

مهندس جان به مراجع قانونی برید اگر کارتون ***** شکن و اینا نیست
البته بگم اونا هم خیلی حرفه ای کارتون رو جلو نمیندازن
ولی خب از هیچی بهتره

Parsi-shop
November 2nd, 2013, 20:25
قبلا ج اس ام اس و میل اینا میداد حالا اونم ج نمیده

downloaddl
November 2nd, 2013, 20:47
قبلا ج اس ام اس و میل اینا میداد حالا اونم ج نمیده

چرا از طریق قانون پیگیری نمی کنید ؟! البته می دونم نتیجه ای نداره

PardakhtNet
November 3rd, 2013, 01:13
http://www.daneshpajohan.ir/images/am.png Support Mobile : (+98) 935 711 22 33
http://www.daneshpajohan.ir/images/tel.png General Manager : (+98) 919 104 7505
http://www.daneshpajohan.ir/images/mail.png Support Email Address :Support[at]daneshpajohan.ir
http://www.daneshpajohan.ir/images/mail.png General Information : Info (info@daneshpajohan.ir?subject=Send%20me%20some%20 Information%20About%20daneshpajohan.ir)[at] (info@daneshpajohan.ir?subject=Send%20me%20some%20 Information%20About%20daneshpajohan.irt)daneshpajo han.ir

آدرس: شیراز بلوار قدوسی غربی شهید سبحانی مجتمع مبعث بلوک 87 واحد 15

تلفن: 8434747

مدیر مسئول: احسان ملت

Parti_Baz
November 3rd, 2013, 19:19
دوستانی که میخوان دنبال شکایت اینا برن من حاضرم دم در خونشون ابرشو ببرم بعد از پولم بگذرم لطفا کسایی که میخوان پیگیر باشن با من در تماس باشن مثل اینکه با حرف خوش حالیش نمیشه

akbar_syberia
November 4th, 2013, 23:58
به نظر من برای اینکه مشکلی پیش نیاد از درگاه های مطمئن مثل پارس پال استفاده کنید
الان من حدود 2 سال هست استفاده میکنم واقعا مسئولیت پذیر هستند

Enter You User Name
November 8th, 2013, 21:46
اخیرا واسه کسی تسویه کرده ؟ من 280 تومن طلب دارم یه ماهه منتظرم ...

php dady
November 8th, 2013, 22:07
280 تومان منو هم خورده جواب نمیده. خیلی بی پدر و مادره

datasups
November 8th, 2013, 22:11
280 تومان منو هم خورده جواب نمیده. خیلی بی پدر و مادره
مدرک؟

Enter You User Name
November 8th, 2013, 22:58
مدرک؟

با هستید یا ایشون ؟ اگه با منید عکس بزارم از پنل