PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساب رسیلری دامین

sshiran
March 20th, 2010, 16:22
با سلام به همه دوستان .

کل این فرم به این بزرگی رو زیرو رو کردم یک مطلب در مورد ساب رسیلری و مشکلات و ساختش پیدا نکردم .

از دوستان هم توی پیغام خصوصی پرسیدم به جای نرسیدم یکی لطف کنه یک آموزش کامل در مورد ساخت و شارژ ساب رسیلری در دارکت ای رو بزاره تا ملت استفاده کنن :)

شاید هم کسی پیدا بشه مشکل ما رو حل کنه :

یک ساب رسیلری ساختم و برای Selling Currency و Accounting Currency گزینه US Dollar انتخاب کردم ولی بعد ساخت توی اکانت ساب رسیلری زده Rial حالا چاره چیه ؟

اگه این جوری موندنش ایرادی نداره ، شارژ که میکنیم به همون قیمت دلار شارژ کنم ؟ یعنی قیمت هر دومین به دلار؟
خودم هم ساب رسیلر نیستم.

ممنون میشم یاری کنید ما رو

mehdi24
March 20th, 2010, 16:37
به دلار شارژ کنید
هر دلارو 1000 تومن حساب می کنه

sshiran
March 20th, 2010, 16:41
راه ی وجود نداره که بشه usd باشه یعنی برای هر دامنه که مثلا 9 دلار کم میکنه 9000 تومن شارژ کنم پنل رو ؟!

از setting >finance&billing> general setting رو هم انتخاب کردم و باز هم دلار رو انتخاب کردم ولی باز تغییر نکرد :(

1eng.ir
March 20th, 2010, 17:28
این عدد رو میشه تغییر داد، چیز مهمی نیست!
اصل اون چیزیه که از حسابت کم میشه! بسته به Slabeـت!

sshiran
March 20th, 2010, 17:34
خب من اصلا میخوام ایجوری بزارم بمونه حالا که میخوام شارژ کنم قیمت و مقداری که باید بزنم به چه صورت هست :(

1eng.ir
March 20th, 2010, 17:47
Add Founds

sshiran
March 20th, 2010, 17:57
فکر کنم یکم کم حوصله هستین خب یک بار کامل توضیح بدید که پست های اضافی داده نشه میدونم این رو .

منظور من این هست که قیمتی که میخوام برای شارژ وارد کنم باید چقدر باشه به دلار باید باشه یا ریال .

امید وارم توضیح مختصر و مفید ندید این بار :)

amiri113
March 20th, 2010, 18:17
يک پيشنهاد براتون دارم که خودتون رو از درد سرهای اين کار کاملا راحت کنيد:
شما بريد از اول قيمت هر دامين رو يک چيز رند، مثلا 10 دلار وارد کنيد.
بعد اگر از مشتريتون پول يک دامين رو گرفتيد، براش 10 دلار شارژ کنيد. اگر 2 تا گرفتيد 20 دلار شارژ کنيد.
به نظر من خودتون رو درگير اين کارای مالی دايرکت آی نکنيد راحتتر هستيد.
در اين صورت فقط زمان حراج ها ممکنه حساب هاتون بهم بريزه که اونم همينطوری مديريت کنيد و اگر به نظر من خودتون رو درگير کارای مالی دايرکت ای نکنيد خيلی راحتتر هستيد.
پس الان بريد برای ساب ريسيلر هاتون قيمت رو 10 دلار کنيد و وقتی ازش 9000 تومان ميگيريد (مثلا برای يک دامين) 10 دلار شارژش کنيد.

اين پيشنهاد من بود!
برای ما که کارای حسابداری رو جای ديگه انجام ميديم، مفيد بوده اين قضيه!

mdz72
March 20th, 2010, 19:37
با سلام خدمت شما دوست عزیز.
اینجا برخی آموزش ها و توضیحات به صورت فارسی در مورد DirectI هست : http://www.backyou.com/forum/index.php/board,30.0.html
در مورد ساب رسیلری که ساختین باید بگم که شما فقط واحد پول نمایندتون رو تغییر دادین یعنی اگر نمایندتون وارد پنلش بشه تمام واحد های پولی اون به US هست (چیزی که شما تعین کردید) اما در پنل خودتون تمام واحد ها به همون چیزیه که قبلا توسط خودتون یا حالا DirectI یا شرکتی که ازش نمایندگی دارین تعیین شده ، یعنی حتی اگه بخواین تغییری تو موجودی ساب رسیلرتون بدین (از پنل خودتون) تمام واحد ها به ریال هستش.

امیدوارم تونسته باشم کمکتون کتم.
اگه سوالی داشتین باز در خدمتم چون اگه بخوام کل Directi رو ینجا توضیح بدم هم حوصله خودم سر میره و هم شما چون ممکنه اغلب چیزایی که بنده بنویسم شما بلد باشین.

takweb.ir
March 20th, 2010, 20:01
Settings
Finance & Billing
General settings
Accounting Currency : Rial
Note: You can change any of the currencies above as long as you have not made any transaction. To change the currencies above click here >>

sshiran
March 20th, 2010, 20:48
Settings
Finance & Billing
General settings
Accounting Currency : Rial
Note: You can change any of the currencies above as long as you have not made any transaction. To change the currencies above click here >>

تغییر نمیکنه بازم rial هست.

پس مهم نیست توی billing ریال باشه یا دلار به اندازه دلار شارژ کنم یعنی برای مثال هر دامنه که برای خودم 9 دلار کم میکنه 9 دلار هم برای پنل ساب رسیلری شارژ کنم درسته ؟!

takweb.ir
March 20th, 2010, 21:19
تغییر نمیکنه بازم rial هست.

پس مهم نیست توی billing ریال باشه یا دلار به اندازه دلار شارژ کنم یعنی برای مثال هر دامنه که برای خودم 9 دلار کم میکنه 9 دلار هم برای پنل ساب رسیلری شارژ کنم درسته ؟!

نه
هر دومین برا شما 8 کم میکنه

ولی برای مشتری و نمایندتون
به میزانی که از
Settings>Set Pricing, Plans And Promos
تنظیم میکنی
کم میکنه

NovinSite.ir
March 21st, 2010, 00:47
با سلام
فکر میکنم برای این کارها آقای بیژن صباغ راحت بتونن کمکتون کنند
با ایمیل زیر میتونید باهاش ارتباط برقرار کنید
و ایشون از کاربران فعال فروم هستند
شاید خودشون بیانند و راهنمایتون بکنند
به هر حال ایمیل ایشون sales@netsazan.com

sshiran
March 21st, 2010, 02:51
افتحار پاسخ ندادن هم پیغام خصوصی کردم و هم پست رو دیدن اما جوابی ندادن. منتظر هستم.

takweb.ir
March 21st, 2010, 10:44
افتحار پاسخ ندادن هم پیغام خصوصی کردم و هم پست رو دیدن اما جوابی ندادن. منتظر هستم.

دیگه مشکلت چیه ؟
بیا تو چت تک وب

sshiran
March 21st, 2010, 11:58
مشکل این هست که بعد پرداخت دامین لاک میکنه یعنی پول کم نمیشه .

نوع موجودی رو ریال زده تو billing و من که میام مثلا 10 تا شارژ میکنم ساب رسیلر رو نمیتونه دامین ثبت کنه :(

takweb.ir
March 21st, 2010, 12:00
مشکل این هست کهبعد پرداخت دامین لاک میکنه یعنی پول کم نمیشه .

نوع موجودی رو ریال زده تو billing و من که میام مثلا 10 تا شارژ میکنم ساب رسیلر رو نمیتونه داین ثبت کنه :(

بیا تو چت تک وب

sshiran
March 21st, 2010, 12:57
چه فرم باحالی هست اگه ریسیلری میخواستیم همه اینجا 100 تا پست میدادن ولی یک مشکل داریم یکی جواب درست حسابی نمیده .

اگه کسی هست که بدون گرفتن پنل بتونه کار مارو راه بندازه ممنون میشم اگه هم نیست که باید برای این فرم یک فکر اساسی بشه :)

تا از حالت تجاری در بیاد یکم آموزشی به خودش بگیره .