توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بالا نیومدن روت سرور و هاست
roozbeh837
September 17th, 2013, 11:54
با سلام خدمت دوستان مشکلی که هست اینه که تمام سایت های سرورم بالا میان لود میشن ولی مشکل اساسی اینه که روت سرور و هاست ها بالا نمیان و باز نمیشن کسی میدونه مشکل از چیه و چطور باید حلش کنم خیلی مهمه ممنون میشم کمکم کنید
m-mehdipoor
September 17th, 2013, 13:11
با سلام خدمت دوستان مشکلی که هست اینه که تمام سایت های سرورم بالا میان لود میشن ولی مشکل اساسی اینه که روت سرور و هاست ها بالا نمیان و باز نمیشن کسی میدونه مشکل از چیه و چطور باید حلش کنم خیلی مهمه ممنون میشم کمکم کنید
منظورتون اس اس اچ است؟
پورت را درست وارد می کنید؟
تنظیماتی در سرور جهت اتصال آی پی خاص به روت اعمال نشده؟
roozbeh837
September 17th, 2013, 13:35
نه از طریق پوتی وصل میشه منظورم خودwhmو سی پنل سرور هست هیچکدوم باز نمیشن و لود نمیشه
softlayer
September 17th, 2013, 13:42
درود
اگه بقیه بالا بیان مشکلی نباید داشته باشه
هر دو پورت 2086 و 2083 امتحان کردید؟
درصورت امکان بدید یکی تست کنه ممکنه از فایروال سیستم شما باشه
موفق باشید
roozbeh837
September 17th, 2013, 13:46
بله تست شده برای هیچکسی باز نمیشه سایت های مورد نظر باز میشن ولی پورت های 2086 و 2082 باز نمیشن مشکل اینه برای هیچکسی باز نمیشه