من معمولا دامنه هام رو از بچه های این فروم میگیرم هیچ مشگلی هم نیست و تقریبا همشون رو امتحان کردم دیروز به این فکر کردم که بروم ببینم خود nic.ir دامنه رو چند میفروشد بعد وارد حساب کاربریم شدم و درخواست خرید دادم که یک دامنه رو برای دوازده ماه به یورو و معادل ریالیش فاکتور کرد که مبلغ 16000 ت برای 12 ماه یک دامنه ای ار !!! شد دلیلش چیه این موضوع حالا کاربرای همین فروم دارند 3.5 تا 4.5 میفروشند بی دردسر این موضوع برای دات کام هم صادقه و نمایندگی ها ارزانتر میدهند تا عامل اصلی؟ چــرا
hrv
September 17th, 2013, 10:30
سلام
ببینید نماینده ها 2-3تا یونیت نمیخرن تعداد بالا میخرند و مناسب میافته در اصل هم خود نیک نمیخاد که طرفش مشتری باشه! میخاد نماینده باشه! فروش بالا به اونها بعد اونها ریسلری کنن!
3.5 نیست دیگه 4 به بالاست!
ProMohammad
September 17th, 2013, 10:48
میدونم تعداد بالا میخرند اما مفهومش رو درک نمیکنم یعنی اسامی مشخصی رو میخرند اگر اینطوره چطور نام انتخابی ما رو شامل میشود؟
vessal
September 17th, 2013, 11:40
نه خیر اونا یونیت رو به تعداد زیاد میخرن.
و یونیت براشون ارزون میوفته.
و گرنه دامنه که انی ثبت میشه.
netmelli
September 17th, 2013, 12:28
دوست عزیز نماینده یونیت رو زیاد میخره
حدود 20 میلیون تومان میخره
بعد اینکه این طرح تو خیلی جاها اجرا میشه که نماینده از خود شرکت ارزون میده
این کار برای اینه که از نماینده حمایت بشه
چه شما از نیک بخری چه نماینده سودش میره تو جیب نیک
خب پس این حرکت باعث میشه که نماینده نیک هم این وسط سود ببره
و این یک طرح اقتصادی هست که داره اجرا میشه
samansystems
September 17th, 2013, 13:24
چرا خود سایت نیک که دامنه ایرانی ارائه میدهد قیمتش بدون واسطه بیشتر از با واسطه هست؟
برای حمايت از نماينده ها!
MR-Vazin
September 17th, 2013, 13:42
برای حمايت از نماينده ها!
دقیقاً....
یه سیاست کاریست...
برای.....
تخفیف های پلکانی و ... برای نمایندگان هم دقیقاً برای همین مسئله ست...
sardarn
September 17th, 2013, 13:50
سلام
هم به دلیل اینکه نماینده ها به تعداد بالا خرید می کنند برای همین براشون ارزون میفته
هم به دلیل اینکه خود سایت نیک نمی خواد کار پشتیبانی انجام بده.اینطوری کارش کمتر می شه و کارهای پشتیبانی توسط نماینده انجام می شه
RayDomain.com
September 22nd, 2013, 14:45
من معمولا دامنه هام رو از بچه های این فروم میگیرم هیچ مشگلی هم نیست و تقریبا همشون رو امتحان کردم دیروز به این فکر کردم که بروم ببینم خود nic.ir دامنه رو چند میفروشد بعد وارد حساب کاربریم شدم و درخواست خرید دادم که یک دامنه رو برای دوازده ماه به یورو و معادل ریالیش فاکتور کرد که مبلغ 16000 ت برای 12 ماه یک دامنه ای ار !!! شد دلیلش چیه این موضوع حالا کاربرای همین فروم دارند 3.5 تا 4.5 میفروشند بی دردسر این موضوع برای دات کام هم صادقه و نمایندگی ها ارزانتر میدهند تا عامل اصلی؟ چــرا
دوستان درست عرض كردن بخاطر حمايت هست درست مثل كمپاني های ماشين