توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کار با سرور مجازی
Gh-Moradi
September 16th, 2013, 18:02
سلام
اگر من یک سرور مجازی ماهیانه بگیرم آیا بابت استفاده از کنترل پنل باید هزینه پرداخت کنم؟
آیا اصلا هزینه دیگری بجز پرداخت ماهیانه که در فاکتور قید شده است باید بپردازم؟
تازه کارم و تاحالا سرور نداشتم!!!
redbull
September 16th, 2013, 18:07
سلام
اگر من یک سرور مجازی ماهیانه بگیرم آیا بابت استفاده از کنترل پنل باید هزینه پرداخت کنم؟
آیا اصلا هزینه دیگری بجز پرداخت ماهیانه که در فاکتور قید شده است باید بپردازم؟
تازه کارم و تاحالا سرور نداشتم!!!
ببینید بستگی به نیازتون داره
شما برای چه کاری نیاز دارید بگید تا توضیح بدم
ا
Gh-Moradi
September 16th, 2013, 18:10
یک انجمن ساده my bb میخواهم راه اندازی کنم که دوست دارم از سرعت خوبی برخوردار باشد
همین!!!
redbull
September 16th, 2013, 18:22
یک انجمن ساده my bb میخواهم راه اندازی کنم که دوست دارم از سرعت خوبی برخوردار باشد
همین!!!
شما با تهیه سرور مجازی ویندوز میتونید با نصب کنترپنل های مختلف رایگان سایتتون رو بالا بیارید.
شما با تهیه سرور مجازی لینوکس میتونید با نصب کنترل پنل های پولی مانند CPanel, دایرکت ادمین و... سایتتون رو بالا بیارید
Gh-Moradi
September 16th, 2013, 18:34
تفاوت پولی و مجانی در چیست؟
برای انجمن My BB ویندوز بهتر است یا لینوکس یا متروتیک؟
CPanel, دایرکت ادمین , کدام را برای انجمن انتخاب کنم؟
redbull
September 16th, 2013, 18:58
شما اگر هدفتون فقط بالا آوردن انجمن هست یک هاست سی پنل تهیه کنید و به راحتی بالا بیارید با تمامی امکانات و هیچ مشکلی.سرورمجازی برای شما هزینه بر هست چون شما علاوه بر مبلغ سرور باید هزینه کانفیگ و هزینه لایسنس کنترل پنل بدید
بهترین کار خرید یک هاست cpanel هست.200mb هم کافی هست
Gh-Moradi
September 16th, 2013, 19:11
آخه من هاست خوب با سرعت بالا پیدا نکردم یا اگر هم پیدا کردم قیمتها از سرور مجازی هم بیشتر بوده , به خاطر همین خواستم برم سراغ سرور مجازی!!!:-s
چنتا هاست خوب با قیمت مناسب(البته فقط در ظاهر و روی پلان)پیدا کردم ولی وقتی تست کردم دیدم همان استاندارد رو به جای حرفه ای یا پر بازدید به مشتری میدن
الان یک حالت دوگانگی دارم
mizbancity
September 16th, 2013, 19:49
دوست عزیز اگه مایل بودید ما میتونیم برا شروع میزبانیتون رو قبول کنیم.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
نمونه انجمن مای بی بی که ما میزبانی می کنیم :
انجمن تخصصی پروگرام دی ال (http://www.programdl.ir/)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
لیست قیمت ها :
میزبان سیتی، سرویس های میزبانی وب لینوکس (http://www.mizbancity.ir/host-linux.html)
از نظر آپتایم هم تا کنون 100 درصد بوده ولی ما 99.9 درصد را تضمین می کنیم.
لینک نمایش آپتایم :
لینک آپ تایم (http://host-tracker.com/website-uptime-statistics/13678290/ff/)
تخفیف 50 درصدی به مناسبت میلاد امام رضا(ع) فقط تا 27/06/1392
کد تخفیف : zamen
persianboy
September 16th, 2013, 20:49
سلام
میتوانید از کنترل پنل های سی پنل٬ دایرکت ادمین یا کولکسو اسفاده کنید
هزینه کنترل پنل سی پنل حدود 50 تا 55 هزار ماهیانه
هزینه کنترل پنا دایرکت ادمین حدود 20 هزار تومان ماهیانه
کنترل پنل کولکسو رایگان
شما با کولکسو هم میتونید نیازتون رو برطرف کنید ولی در کل کار کردن با دایرکت ادمین و سی پنل راحت تر هست. امکانات بهتری هم نسبت به کولکسو دارند
Gh-Moradi
September 16th, 2013, 21:48
سلام
میتوانید از کنترل پنل های سی پنل٬ دایرکت ادمین یا کولکسو اسفاده کنید
هزینه کنترل پنل سی پنل حدود 50 تا 55 هزار ماهیانه
هزینه کنترل پنا دایرکت ادمین حدود 20 هزار تومان ماهیانه
کنترل پنل کولکسو رایگان
شما با کولکسو هم میتونید نیازتون رو برطرف کنید ولی در کل کار کردن با دایرکت ادمین و سی پنل راحت تر هست. امکانات بهتری هم نسبت به کولکسو دارند
یعنی اگر من یک سرور مجازی به قیمت...گرفتم باید ماهیانه بابت کنترل پنل هم این قیمتها رو که گفتید پرداخت کنم؟
redbull
September 16th, 2013, 22:17
یعنی اگر من یک سرور مجازی به قیمت...گرفتم باید ماهیانه بابت کنترل پنل هم این قیمتها رو که گفتید پرداخت کنم؟
بله باید پرداخت کنید.البته میتونید websitepanel نصب کنید که امکانات خوبی داره و رایگان هست.فقط برای نصبش باید دانش فنی کافی داشته باشید
Gh-Moradi
September 16th, 2013, 23:12
جدی؟؟؟
عجب یعنی سرور مجازی کنترل پنل نداره ؟
من تاحالا فکر میکردم فقط هزینه اولیه رو میدم و مثل هاست اشتراکی فایلها رو انتقال میدم و شروع میکنم
با این حساب پس میشه 15 یا 20 تومان سرور و 20 تومان هم دایرکت آدمین چیزی حدود 35 الی 40 تومان آب میخوره!!!
omidrezav
September 17th, 2013, 00:04
جدی؟؟؟
عجب یعنی سرور مجازی کنترل پنل نداره ؟
من تاحالا فکر میکردم فقط هزینه اولیه رو میدم و مثل هاست اشتراکی فایلها رو انتقال میدم و شروع میکنم
با این حساب پس میشه 15 یا 20 تومان سرور و 20 تومان هم دایرکت آدمین چیزی حدود 35 الی 40 تومان آب میخوره!!!
البته لازم نیست برای استفاده از سرور مجازی حتما کنترل پنل داشته باشید. بنده خودم الان بیش از 15 سرور مجازی مختلف رو برای مقاصد کاریم اداره می کنم و هیچ کدوم هم کنترل پنل ندارن. 15 تا سایت هم الان روی این سرورها در حال ارائه ی سرویس هستند.
به علاوه حتی اگر بخواهید از کنترل پنل استفاده کنید لازم نیست حتما از Cpanel یا DA استفاده کنید و بابتش پول بپردازید. شما می تونید از کنترل پنل های رایگان مثل kloxo استفاده کنید. البته تاکید می کنم برای هاستینگ مناسب نیست ولی اگر فقط برای سایت یا سایت های خودتون می خواهید می تونید ازش استفاده کنید.
king_of_shadows
September 19th, 2013, 01:20
ببینید دوست گرامی در صورت نداشتن تجربه کافی اصلا بهتون پیشنهاد نمیکنم از سرور مجازی استفاده کنید چون مشکل ها بصورت ناگهانی پیش میان و حتی بعضی اوقات یه مشکل ساده از اسکریبت باعث افت کیفیت میشه و شما سرور و پشتیبانی رو مسول میدونی همون بهتر هاست تهیه کنی فعلا