ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تعغیر خود به خود پسورد سرور ویندوز 2003 برای ریموت

hamed-pc
September 16th, 2013, 01:52
با سلام
نمیدونم این سئوال جاش اینجا هستش یا نه . اگر مناسب نیست لطفا مدیر بخش انتقال بدن به بخش مربوطه
من یه وی پی اس ویندوز 2003 گرفتم و مدتی بود باهاش کار میکردم اما امروز دیگه نتونستم بهش ریموت بشم و همش ایراد یوزر و پسورد میگرفت . از رمز مطمئن بودم چون چند ساعت قبل از این اتفاق ریموت شده بودم .هر کاری کردم و هر رمزی را که به فکرم رسید زدم اما نتونستم ریموت بشم . به بخش پشتیبانی هم اعلام کردم اما اونها هم گفتند که تا پسورد درست را ندونیم ما هم نمیتونیم به سرور وصل بشیم .
حالا خواستم اینجا از دوستان سئوال کنم که :
1: چرا باید خود به خود این مساله پیش بیاد ؟ ممکنه مشگل هک و یا ویروسی شدن باشه ؟
2: برای جلوگیری از این مشگل چه راه کارهایی وجود داره ؟
3: هنگامی که به این مساله دوباره برخورد کنم چطوری باید مشگل حل بشه ؟

فعلا برای حل مشگل پشتیبانی قرار شد که دوباره ویندوز نصب کنه
لطفا راهنمایی بفرمایید
باتشکر

MagicVps.Com
September 17th, 2013, 09:13
1- خود بهخود که نبوده احتمالا پسورد سرور شما را هک کرده باشن زیاد هست
2-از رمزهای ترکیپبی قوی استفاده کنید که براحتی با برنامهاییی که مخصوص این کار هست امکان پیدا کردن نباشه
3-ادمین سرور بارحتی با برنامهای مخصوص این کار میتونست برای شما پسوردتون را ریست کنه و پسورد جدید ست کنه بدون هیچ مشکلی و نیاز به حذف کردن سرور نبود

korosh-eghbali
September 17th, 2013, 09:18
با سلام
نمیدونم این سئوال جاش اینجا هستش یا نه . اگر مناسب نیست لطفا مدیر بخش انتقال بدن به بخش مربوطه
من یه وی پی اس ویندوز 2003 گرفتم و مدتی بود باهاش کار میکردم اما امروز دیگه نتونستم بهش ریموت بشم و همش ایراد یوزر و پسورد میگرفت . از رمز مطمئن بودم چون چند ساعت قبل از این اتفاق ریموت شده بودم .هر کاری کردم و هر رمزی را که به فکرم رسید زدم اما نتونستم ریموت بشم . به بخش پشتیبانی هم اعلام کردم اما اونها هم گفتند که تا پسورد درست را ندونیم ما هم نمیتونیم به سرور وصل بشیم .
حالا خواستم اینجا از دوستان سئوال کنم که :
1: چرا باید خود به خود این مساله پیش بیاد ؟ ممکنه مشگل هک و یا ویروسی شدن باشه ؟
2: برای جلوگیری از این مشگل چه راه کارهایی وجود داره ؟
3: هنگامی که به این مساله دوباره برخورد کنم چطوری باید مشگل حل بشه ؟

فعلا برای حل مشگل پشتیبانی قرار شد که دوباره ویندوز نصب کنه
لطفا راهنمایی بفرمایید
باتشکر

درود
نه امکان تغییر خود به خود وجود نداره
پسورد های با کارکتر های غیر معمول مثل !@# و یا غیره استفاده کنید پسورد بزرگ استفاده کنید مطمئن بشین کی لاگر روی سیستم اتون اجرا نشه
همچنین مدیر سرور به راحتی میتونه رمز سرور رو ب نیم ساعت کار ریست کنه و رمز جدید روش ست کنه گاهی اوقات که مشتریان بنده به این مشکل برخورد میکنند بعد از ریست پسورد متوجه میشیم که هکر یک یوزر پسورد برای خودش ایجاد کرده با دسترسی کامل باید این موراد رو پشتیبان سرورتون آگاه باشه که مشکل ساز نشه برای کاربراش

hamed-pc
September 17th, 2013, 09:31
ممنونم از راهنماییتان
پس در واقع همون مشگل هک شده بوده . من هم به ادمین گفتم . ایشون یک بار اعلام کرد که ریست کرد . اما من هر چی تست کردم باز نتونستم ریموت بشم . برای همین هم ادمین اعلام کرد که باید یا پسورد درست را بدونیم و یا اگه نیاز به اطلاعات سرور داشته باشید 10 هزار توامن هزینه دارد . که من نیاز به اطلاعات داخل سرور نداشتم . برای همین یک ویندوز دوباره نصب کردند .
با این وجود پس بهتره که از پسورد قویتری استفاده کنم
ممنون

≡ ALEX ≡
September 17th, 2013, 09:34
باری دیگر فردوسی در گور لرزید!! :d

تعغیر ؟!!!!! :d نه تعغیر آخه؟!!! :d

مجید جان دلبندم، اون تغییره، تغییر...