گول نخورید
نتیجه اعتماد به یک پیمانکار طراح وب غیر حرفه ای
پس از روزها و ماه ها تحقیق و بررسی در مورد طراحی وبسایت ، تصمیم گرفتم سایتی بر اساس وردپرس درست کنم .
اولین قدم طرح مناقصه در یکی از سایتهایی بود که کارفرما خاسته اش را مطرح میکند و پیمانکاران پیشنهادات خودرا مطرح مینمایند .
پیشنهادات مختلفی شد . از 250 تا 1.500.000 هزار تومان
یکی از پیمانکاران که خود را تیم دیزاینا معرفی کرد بسیار خوب پاسخ داد و مشاوره خوبی نیز ارائه کرد .
سوالات را دقیق و مشخص پاسخ داد و نتیجه اینکه پیشنهاد اورا با قیمت 700 پذیرفتیم . اما پیشنهاد دیگری ارائه کرد مبنی بر اینکه قرارداد را از سایت واسطه خارج کنیم
تا کمیسیون کسر شود و او نیز مبلغ را 600 کاهش دهد .
آدرس سایت دیزاینا به مدیریت آقای سعدونی :
http://designa.ir/ (http://www.designa.ir)
پیشنهادش را پذیرفتم
تیم دیزاینا با مدیریت آقای سعدونی (ساکن شاهین شهر) آغاز کار خود را منوط به پرداخت کل مبلغ کرد . بعد از بررسی ، از یکی از مشتریان ایشان در تهران که اطلاعاتش را از سایت دیزاینا به آدرس designa.ir بدست آورده بودیم ، مجاب شدیم که کل مبلغ را اول پرداخت نماییم . ایشان نیز متعهد شد که کار را اول اتود بزند و ما ببینیم .
افزایش سئو
قرار مدت زمان انجام کار 17 روز بود . تمام اطلاعات هاست و دامین و خاسته های ما در اختیار دیزاینا و آقای سعدونی قرار گرفت .
و اما پس از پرداخت :
روز اول : هیچ خبری نشد
روز دوم : هیچ خبری نیست ...
روز سوم و چهارم تااا ...... دهم نیز خبری نشد
تااااا روز یازدهم که ایمیل زدیم : آقا کو این اتود سایت ؟ کجاست رونمایی مرحله ابتدایی سایت .... ؟
پاسخ تیم دیزاینا : ما در مرحله آزمایش قالب اولیه هستیم که با استفاده از بهترین کدها آماده نموده ایم !
6 روز دیگر نیز گذشت ، روز هفدهم (پایان زمان تحویل کار دیزاینا) :
هیچ سایتی ، هیچ چیزی رونمایی نشده .
افزایش سئو
تماس با آقای سعدونی ، مدیریت دیزاینا گرفتیم : شما قرار بود امروز تحویل بدین . کو سایت ما ؟
پاسخ دیزاینا : اوه ؟ امروز چندمه ؟
ما : امروز روز هفدهم است و زمان شما تموم شده
دیزاینا : جدا ؟ آقا من شرمنده ام و عذر خواهی میکنم . همین الان برای شما رونمایی میکنیم .
آنروز هم تمام شد
ولی فکر میکنید فردای آنروز چه دیدیم ؟
روی هاست چنین قالب آماده ای قرار داده شده بود :
http://dl.persianscript.ir/img/98mag.png
دقیقا همین .
بدون هیچ سلیقه ای ، بدون هیچ نامی از کسب کار ما !!! مشخصا معلوم بود همان شب سریع این قالب گزاشته شده
ایمیل زدیم : این چه شباهتی با خاسته آبی سفید ما دارد ؟ کجاست اسم و رسم ما ؟
پاسخ سعدونی ، مدیر دیزاینا : ما از با کیفیت ترین کدها استفاده کردیم ! اگر نا سپاسی کنید کارهای اضافه مانند سئو و غیره را انجام نمیدهیم و همینجا کار رو تموم میکنیم
بلافاصله رمز هاست رو عوض کردم و از کل محتوای هاست بکاپ گرفتم . با چند پیمانکار صحبت کردم و همگی گفتند که ایشان از لینک بالا قالب رایگان رو دانلود کرده و هیچ کاری نیز انجام نداده
افزایش سئو
موضوع رو به سعدونی از طریق میل گفتم که شما از قالب آماده رایگان استفاده کردی و من نیز با بکاپی که از سایت گرفتم پیش مراجع قانونی خواهم رفت . مراح قانونی را طی میکردیم که بعد چند روز خود سعدونی مدیر دیزاینا میل زد:
بیایید درستش کنیم
به ما اعتماد کنید . قول میدهیم قالبی آماده کنیم با در نظر گرفتن خاسته های شما . عینا همانی که میخواهید .
خلاصه پس از کلی مکاتبه و درخواست اعتماد دوباره ، گفتیم این خاسته ها را داریم
اینبار قالبی شبیه آنچه میخاستیم تهیه نمودند . با فونتی نامناسب ، بدون اسم و رسم ما . میدونستم دیگر پول را دادیم و دیگر نمیشود با هیچ بهانه ای جز درخواست و خواهش کارم پیش برود .
هر هفته تماس به ایشان که چرا فونت را درست نمیکنید ، چرا منوی بالا ایراد دارد ، چرا اسلایدر حاوی عکسهای ما نیست و ....
تمامی محتوایت و مقالات و عکسهایی که دیزاینا لازم داشت را لیست وار میل کرده بودم . تمامی پیجهای سایت را عکس گرفته بودم و شماره گزاری کرده بودم . با ذکر شماره و فایل متن و درخواست را کتبی کرده بودم و به ایمیل سعدونی ارسال شده بود .
سپس ایمیل زدم که آقا بررسی کن اگر مشکلی داره بگو . اگر هم نمیتونی بیان کن ما هم تکلیف خودمون رو بدونیم .
افزایش سئو
پاسخ ایشان مثل همیشه این بود : بررسی کردیم . ما تیمی قوی هستیم ! و با قدرت تمامی خاسته ها را به انجام خواهیم رساند .
نتیجه پس از دو هفته : تماس گرفتم که آقا چرا فونت مشکل داره ؟ چرا خاسته هاو اصلاحات را انجام نمیدهید .
و باز پس از دو روز دیگر، پاسخ سعدونی(دیزاینا) :
فرمها در مرحله رندرینگ هستند ! عکسهای منویی را هم بفرستید .
میدونستم اینها هم بهانه است ولی چاره ای نداشتم . بلافاصله هر دو مورد رو ارسال کردم
پس از دو روز دیگر باز هم نه فرمی در سایت قرار گرفته بود و نه منوی موضوعی
باز تماس با ایشان : چرا کارت رو انجام نمیدهید ؟
پاسخ دیزاینا یا همان سعدونی :
خودتان انجام دهید ، جزو وظایف ما نیست ، برای ما زمان بر است !!!
و نتیجه :
اتمام کار با دیزاینا
خلاصه کلام :
دوستان ، حرفه و دانش برنامه نویسی یکی از پر درآمدترین شغل های دنیاست .
شغلی که هم ارزش حرفه ای و هم کار تخصصی جالبی میباشد . ولی متاسفانه بعضی از افراد با سودجویی و سو استفاده ، اعتماد کارفرمایان را از بین میبرند .
هرچند من خودم نیز مقصر بودم که تمام مبلغ را پیش پرداخت کردم . چون در این حالت پیمانکاری که کار سایت مرا دوماه به تعویق انداخته بود و با دروغگویی بیان کرد که کار در روز دهم در آزمایشگاه شرکت رونمایی شده بوده ! عملا هیچ کاری انجام نداده بود و بعد از دوماه نیز به زور تهدید شکایت قالبی ناقص تحویل ما داد . اگر پرداخت را در چند مرحله انجام میدادم ، مجبور میشد تا مرحله نهایی کار رو تحویل بده
اما ناگفته نماند هستند بسیار برنامه نویسان و طراحان وب که تعهد اخلاقی مشغول به فعالیتند و چه بگوییم از بخت بد یا از عدم آگاهی من ، افتخار همکاری با چنین افرادی را هنوز نداشتم
هم اکنون نیز با در دست داشتن تمامی مدارک و مکالمات بالا به صورت فایل متنی و صوتی و بکاپ سایت ، از طریق دوستان و آشنایانی که در پلیس فتا و دادگستری دارم ، در حال پیگیری موضوع شکایتم هستم .
توصیه من به شما که هنوز کار طراحی سایت خود را انجام نداده اید :
مراقب افراد این چنینی باشید . و اگر پیمانکار حرفه ای و خوش قولی میشناسید حتما برایش تبلیغ کنید . برایش پاداش نقدی در نظر بگیرید و اورا تشویق کنید
موفق باشید
افزایش سئو
shivahost
September 15th, 2013, 21:07
ممنون از اطلاع رسانی شما،
اما سایتی مثل پونیشا برای همین ساخته شده که پیمانکار پول را به شرط تکمیل و رضایت کارفرما دریافت می کند و اشتباه شما خروج از آن چرخه بوده است.
mobomas
September 15th, 2013, 21:10
ممنون از اطلاع رسانی شما،
اما سایتی مثل پونیشا برای همین ساخته شده که پیمانکار پول را به شرط تکمیل و رضایت کارفرما دریافت می کند و اشتباه شما خروج از آن چرخه بوده است.
بله این اولین اشتباه ما بود . ولی اشتباه دوم ما : پرداخت کل پول در اول کار به دیزاینا .
وگرنه صدها نفر خارج از سایتهایی مثل پونیشا با طراحان وب کار میکنند و مشکلی پیش نمیاد . به چند دلیل که یکیش عدم اعتماد کامل به پیمانکاره . مرحله به مرحله که کار انجام میشه ، پرداخت هم انجام میشه و کم کم اعتماد شکل میگیره
افزایش سئو
besthosti.com
September 15th, 2013, 21:35
شما می بایست با طراح وب به صورت حضوری ملاقات کنید و یا از طراحان وب برجسته در سطح اینترنت استفاده نمایید ,این هم دومین اشتباه شما بود .:">
mobomas
September 15th, 2013, 21:39
شما می بایست با طراح وب به صورت حضوری ملاقات کنید و یا از طراحان وب برجسته در سطح اینترنت استفاده نمایید ,این هم دومین اشتباه شما بود .:">
بله . ممنون از شما . ما نیز یکبار گرفتار کلاهبرداری ادیزاینا شدیم
امیدورام کسی دیگر با دیزاینا و شخص سعدونی درگیر نشه که ایشون بسیار در امر کلاهبرداری و دروغگویی مهارت دارند
شما طراح مطرح و حرفه ای در نت میشناسید معرفی کنید ؟
سپاس
افزایش سئو
samansystems
September 15th, 2013, 22:29
تقصير خودتون هست. 100 تومان کارمزد ميداديد به واسطه در عوض خريدتون تضمين ميشد!
mobomas
September 15th, 2013, 22:30
تقصير خودتون هست. 100 تومان کارمزد ميداديد به واسطه در عوض خريدتون تضمين ميشد!
بیشتر توضیح میفرمایید ؟ چطور ؟ واسطه ؟
besthosti.com
September 15th, 2013, 22:36
بله . ممنون از شما . ما نیز یکبار گرفتار کلاهبرداری این شخص شدیم
امیدورام کسی دیگر با دیزاینا و شخص سعدونی درگیر نشه که ایشون بسیار در امر کلاهبرداری و دروغگویی مهارت دارند
شما طراح مطرح و حرفه ای در نت میشناسید معرفی کنید ؟
سپاس
من میشناسم ولی اغلب به صورتی شرکتی و با هزینه های بالا هستند ولی 100 البته که به مانند این آقا شما را گرفتار نخواهند کرد .
mobomas
September 15th, 2013, 22:40
من میشناسم ولی اغلب به صورتی شرکتی و با هزینه های بالا هستند ولی 100 البته که به مانند این آقا شما را گرفتار نخواهند کرد .
معرفی کنید لطفا
حالا یا دراینجا یا پیام خصوصی
سپاس
افزایش سئو
shivahost
September 15th, 2013, 22:55
سایتی که می خواهید طراحی کنید چیست؟
afshinaz
September 15th, 2013, 23:03
با سلام
دقیقا همین مشکل برای بنده پیش آمد ولی مبلغ طی دو بار واریز شد
طراحی آسمان .:. طراحی سایت (http://www.skydesignteam.com)
این سایت بود
UserWht
September 15th, 2013, 23:19
کار بسیار خوبی کردید که شکایت کردید و از طریق مراجع قانونی پیگیری کردید .
حتماً تا آخرش برید و پرونده را به نتیجه برسونید ، این اشخاص باعث عدم اعتماد در بازار طراحی وب می شوند .
hoka
September 15th, 2013, 23:28
بعد از کلی گرفتاری برای طراحی قالب های مختلف برای سایت ها و فروم هام به این نتیجه رسیدم که یک قالب پولی عمومی که بعد از خرید ویرایش و سئو بشه به اون چیز هایی که نیاز داریم خیلی بهتر از طراحی اختصاصی هست . هم هزینه ی کمتری داره اگر خودتون ویرایشش کنید یا بدید کسی ویرایش کنه هم چیزی میشه که دقیق خودتون نیاز دارید
همین هفته ی پیش به خاطر تغییر سیستم محتوا دنبال یه قالب بودم که تونستم طبق خواسته ها و نیاز های خودم یک قالب نزدیک پیدا کنم از سایت آنلاینر و بعد از خرید ویرایشش کردم به چیزی که خودم میخواستم
ToooPDL
September 15th, 2013, 23:33
احتمالا این بابا جزو بچه هایی هست که فقط تا هفته آینده سایتشون برپاست ! ( اول مهر.. )
از شما خواهش دارم که شکایتتون رو پیگیری کنید تا باعث بی اعتمادی نسبت به طراحان متعهد و بااخلاق نشه !
reza115
September 15th, 2013, 23:33
دوست عزیزم خودتون تو 17 روز می تونستین یه cms در حد وردپرس بنویسین چه برسه به طراحی قالب اختصاصی !
بگذریم ....
حالا این کلمه پیمانکار رو چطوری روی این حرفه گذاشتن ؟ !
mobomas
September 15th, 2013, 23:51
دوست عزیزم خودتون تو 17 روز می تونستین یه cms در حد وردپرس بنویسین چه برسه به طراحی قالب اختصاصی !
بگذریم ....
حالا این کلمه پیمانکار رو چطوری روی این حرفه گذاشتن ؟ !
افزایش سئو
همون سایت پونیشا چنین عبارتی رو انتخاب کردی
فریلنسر هم میگن
کسی میدونه چطور میتونم همین شکایتم رو تو یک پیج رو هستم بزارم سئوش کنم ؟ میخام هرکی اسمش رو تو گوگل سرچ کرد ، این موضوع کلاهبرداری دیزاینا و سعدونی رو ببینه .
هر کی میتونه انجام بده هم هزینش رو پرداخت میکنم
اگر هم که آسونه راهنماییم کنید
سپاس از همگی
shivahost
September 16th, 2013, 00:09
همینجا ازش نام بردید تا ابد لکه ننگی برایش می ماند! چون این انجمن خیلی زود ایندکس گوگل می شود. اما بهتر است جهت جلوگیری از حذف تاپیک مدارکی مثل رسید پرداخت یا تصاویر آرشیو چت و ایمیل و ... که دارید هم ازشون بگذارید.
afshinaz
September 16th, 2013, 00:10
فریلنسر هم میگن
کسی میدونه چطور میتونم همین شکایتم رو تو یک پیج رو هستم بزارم سئوش کنم ؟ میخام هرکی اسمش رو تو گوگل سرچ کرد ، این موضوع کلاهبرداری دیزاینا و سعدونی رو ببینه .
سپاس از همگی
تو انجمن ها قرار دهید براش چنتا وبلاگ بسازید
ra3ou1
September 16th, 2013, 02:59
فریلنسر هم میگن
سپاس از همگی
با سلام
در صورتی که تمایل داشته باشین می توانیم برای شما کارتون رو انجام بدیم
نمونه کارها هم ارسال میشه که مشاهده کنید
در مورد این فرد هم باید بگم که واقعا متاسف هستم که کنترلی روی این موارد نیست
و هرکسی هرکاری می خواهد در نت انجام میدهد.
یک شبه طراح ماهر می شود یا کدر حرفه ای !!!!
وقتی نظارت نباشه همین میشه و اینکه کاری
و شاید تقصیر خود ما هم باشه که برای کم کردن هزینه به افراد نامعتبر کار سپرده می شود
شکایتتون رو حتما پیگیری کنید سعی کنید افراد دیگه ای رو هم که از ایشان شکایت دارند روی پرونده بیارید
korosh-eghbali
September 16th, 2013, 10:42
ایشون از یک قالب رایگان استفاده کردن :|
متاسفانه آمار و جرایم در اینترنت خیلی زیاد هستش چون قانون جامع و کاملی وجود نداره همین چند وقت پیش بودش که یک سمینار دعوت شدیم که وزارت معدن صنعت تهیه کرده بود کسی که از پلیس فتا اومده بود قدر یک سر سوزن از اینترنت نمیدونست و فقط میگفت که اگر این چیزهایی که میگم توی فروشگاه ها نباشن مسدود میکنیم همین ... خلاصه مشکل ریشه ای باید حل بشه البته کلی گفتم ...
mobomas
September 18th, 2013, 10:53
دوستان اگر کسی میدونه چطور میشه بیشتر این موضوع رو در وب فارسی منتشر کرد ،راهنماییم کنه لطفا
حتی حاضرم یک هزینه معقول هم بپردازم و یه پیجی چیزی رو هاست خودم بزارم و سئو کنمش تا بدونه طرف که نمیتونه همینطوری کلاهبرداری و کنه و بچرخه تو نت
افزایش سئو
irnahost.ir
September 18th, 2013, 11:31
خوب شد اسم این سایتهای واسطه امد ما هم درد دل کنیم
من هم در سایت پونیشا یک پروژه تعربف کردم تخت عنوان ارسال ایمیل و تعداد پیمانکار اعلام آمادگی کردند و من هم بعد از صحبت و توافق نوشتاری در خود پونیشا پیمانکار را انتخاب نمودم و حسابم را شارژ نمودم و مبلغ توافق شده را به عنوان بیعانه مسدود کردم ولیکن این فرد شیاد هیچ ایمیلی که ارسال نکرد و ما رو ... فرض کرده بود و به دروغ ادعا میکرد 200000 ایمیل ارسال شده و شما بیعانه را آزادکنید و الباقی را بدهید تا اینکه کاربالا گرفت و به جای باریک کشید حالا حدود یک و نیم ماه گذشته چند بار هم درخواست دادیم به مدیریت پونیشا که آقا هم کمیسیونی که بابت معرفی یک شیاد از من کم کردید و هم بیعانه رو پس بدید تازه می گویند 15000 تومن پرداخت کنید برید بخش داوری یه چند مدت هم اینظوری صبر کنید بعد ازگه طرف نیومد و مدرک ارائه نداد اوقت کل مبلغ رو به شما عودت می دهیم .به نظر من که این داستان از بیس بو داره و اونهم بوی خوشی نداره .
در جواب آقای شیواهاست عزیز که میفرمایید پونیشا برای این ساخته شده اول باید ببینیم اصلا میشه به این سایت اعتماد کرد چه برسه به پیمانکارهاش.
shivahost
September 18th, 2013, 13:23
در جواب آقای شیواهاست عزیز که میفرمایید پونیشا برای این ساخته شده اول باید ببینیم اصلا میشه به این سایت اعتماد کرد چه برسه به پیمانکارهاش.
این هم حرفیه! من اصلا تجربه کاری باهاش ندارم و فقط در اون سایت برای تست عضو شدم.
saneei
September 18th, 2013, 13:33
یک تجربه 600 هزار تومانی
saneei
September 18th, 2013, 13:35
ponisha سایت واسطه ایرانی هست؟
psfa
September 18th, 2013, 13:41
اولین اشتباه شما این بود که باید از طریق همون سایت اقدام میکردین که فکر کنم parscoders هست
در اون صورت دیگه پولتون حروم نمیشد و سایت پول رو به شما بر میگردوند
دومین اشتباهتونم این بود که همون موقع شکایت نکردین و دوباره اعتماد کردین
همین الانشم دیر نشده
mobomas
September 18th, 2013, 23:32
من هم در سایت پونیشا یک پروژه تعربف کردم تخت عنوان ارسال ایمیل و تعداد پیمانکار اعلام آمادگی کردند و من هم بعد از صحبت و توافق نوشتاری در خود پونیشا پیمانکار را انتخاب نمودم و حسابم را شارژ نمودم و مبلغ توافق شده را به عنوان بیعانه مسدود کردم ولیکن این فرد شیاد هیچ ایمیلی که ارسال نکرد و ما رو ... فرض کرده بود و به دروغ ادعا میکرد 200000 ایمیل ارسال شده و شما بیعانه را آزادکنید و الباقی را بدهید تا اینکه کاربالا گرفت و به جای باریک کشید حالا حدود یک و نیم ماه گذشته چند بار هم درخواست دادیم به مدیریت پونیشا که آقا هم کمیسیونی که بابت معرفی یک شیاد از من کم کردید و هم بیعانه رو پس بدید تازه می گویند 15000 تومن پرداخت کنید برید بخش داوری یه چند مدت هم اینظوری صبر کنید بعد ازگه طرف نیومد و مدرک ارائه نداد اوقت کل مبلغ رو به شما عودت می دهیم .به نظر من که این داستان از بیس بو داره و اونهم بوی خوشی نداره .
افزایش سئو
اتفاقا منم دقیقا به همچین مشکلی در پونیشا خوردم
و 15 تومن هم واریز کردم رفته داوری
نتیجش رو همینجا اطلاع میدن
دوستان :
هرکس میدونه چطور این موضوع با سرچ کردن عبارت دیزاینا در گوگل نشون داده بشه ، راهنمایی کنه و اعلام آمادگی . هزینش رو پرداخت میکنم
هاست و دامین هم موجوده برای اینکار
reza115
September 18th, 2013, 23:40
اتفاقا منم دقیقا به همچین مشکلی در پونیشا خوردم
و 15 تومن هم واریز کردم رفته داوری
نتیجش رو همینجا اطلاع میدن
دوستان :
هرکس میدونه چطور این موضوع با سرچ کردن عبارت دیزاینا در گوگل نشون داده بشه ، راهنمایی کنه و اعلام آمادگی . هزینش رو پرداخت میکنم
هاست و دامین هم موجوده برای اینکار
کدوم موضوع ؟
شما همه چیز رو به بازی گرفتین عزیزم
اگه واقعا این موضوع صحت داره باید شکایت کنید وگرنه اونا از شما بخاطر تهمت زنی و ... شکایت خواهند کرد و جریمه هم باید بدین
mobomas
September 18th, 2013, 23:43
کدوم موضوع ؟
شما همه چیز رو به بازی گرفتین عزیزم
اگه واقعا این موضوع صحت داره باید شکایت کنید وگرنه اونا از شما بخاطر تهمت زنی و ... شکایت خواهند کرد و جریمه هم باید بدین
شما اگر پست اول رو میخوندی ، میدیدی که نوشتم : با تمام مدارک داریم مراحل قانونیش رو طی میکنیم .
اسم اون کاری هم که نوشتی ، تهمت زنی و ... نیست ;)
بهش میگن اعاده حیثیت
افزایش سئو
Higgs.ir
September 21st, 2013, 19:57
دوست گرامی و عزیز.
نکته اول اینکه قالب نصب شده برای شما، قالب جریده هست.این قالب رایگان نیست (بعضی ها میگن رایگانه که اشتباه میگن).قالب تجاری و در تم فارست به فروش میرسه.
نکته ی دوم اینکه من از همون اولی که سایت دیزاینا راه اندازی شد فهمیدم الکی هست.چون اون موقع یک پوسته ریپ شده انگلیسی بر روی سایتش قرار داده بود که حتی حاظر نشده بود اونو ویرایش و فارسی سازی کنه.
نکته ی سوم در اعتماد به شرکت ها و طراح ها.اول از همیشه سایتشون رو وارسی کنید و ببینید واقعا اینا که میگن طراح هستن، به سایت خودشون اهمین میدن و طراحی قالب سایتشون توسط خودشون بوده یا نه و ...
مثلا این آقا که گفته من طراح هستم، الان که وارد سایتش بشی، راحت می تونی بفهمی که قالب سایتش نسخه ی ریپ شده هست که توسط mafia منتشر شده.حتی با این وجود این حاظر نشده یه قالب مختصرا اختصاصی برای خودش دست و پا کنه یا حتی آرم رو برداره.
برای دفعه های بعدی برای خودتون و بقیه دوستان، به این نکات توجه کنید.
http://designa.ir/wp-content/themes/designA/screenshot.png
http://designa.ir/wp-content/themes/designA/style.css
_AF_
September 21st, 2013, 20:43
حتما از طریق قانون پیگر باشید
بهتره براشون یه تاپیک دیگه یا در همین تاپیک عکس از پرداخت و ایمیلها کلا هرچی مدارک هست قرار دهید
ظاهرا ایشون از این تاپیک دیدن کردن ولی جوابی ندادن!!!!
http://www.webhostingtalk.ir/member/90553/
mobomas
September 21st, 2013, 20:51
حتما از طریق قانون پیگر باشید
بهتره براشون یه تاپیک دیگه یا در همین تاپیک عکس از پرداخت و ایمیلها کلا هرچی مدارک هست قرار دهید
ظاهرا ایشون از این تاپیک دیدن کردن ولی جوابی ندادن!!!!
designA (http://www.webhostingtalk.ir/misc.php?do=wrtviewuser&u=90553)
حتما دنبالشم
وکیلی داریم که ایشون به شدت پیگیر قضیه هستن
تازه ادعا کرده اعاده حیثیت خواهد کرد
ولی از تمام مدارک و مراحل و حتی همون قالب مسخرش هم بکاپ گرفتم . ایمیل داره که تمام مواردتون رو درست میکنم . یه ماه گزشته که دیده پولشو گرفته ، میل زده زمان بر است و فلان وفلان رو انجام نمیدم
با کمال پر رویی میگه من وظیفم بوده براتون قالب درست کنم که کردم !!!!! یکی نیست بهش بگه توی کلاهبردار قرار بوده که قالب درست کنی یا قرار بوده سایت به ما تحویل بدی ؟
اینقدر آدم نادرست و نامرد ندیده بودم به عمرم
در آخر هم گفته حتی فرم "تماس با ما " هم وظیفه من نیست
من مشهدم ولی چنان با حکم قاضی و پلیس فتا از اصفهان بکشونمش مشهد که ده برابر پولی که خورده رو پس بده .
دوست گرامی و عزیز.
نکته اول اینکه قالب نصب شده برای شما، قالب جریده هست.این قالب رایگان نیست (بعضی ها میگن رایگانه که اشتباه میگن).قالب تجاری و در تم فارست به فروش میرسه.
نکته ی دوم اینکه من از همون اولی که سایت دیزاینا راه اندازی شد فهمیدم الکی هست.چون اون موقع یک پوسته ریپ شده انگلیسی بر روی سایتش قرار داده بود که حتی حاظر نشده بود اونو ویرایش و فارسی سازی کنه.
نکته ی سوم در اعتماد به شرکت ها و طراح ها.اول از همیشه سایتشون رو وارسی کنید و ببینید واقعا اینا که میگن طراح هستن، به سایت خودشون اهمین میدن و طراحی قالب سایتشون توسط خودشون بوده یا نه و ...
مثلا این آقا که گفته من طراح هستم، الان که وارد سایتش بشی، راحت می تونی بفهمی که قالب سایتش نسخه ی ریپ شده هست که توسط mafia منتشر شده.حتی با این وجود این حاظر نشده یه قالب مختصرا اختصاصی برای خودش دست و پا کنه یا حتی آرم رو برداره.
از شما هم بابت روشنگریتون ممنونم . متاسفانه اینجور افراد فقط بلدن با چرب زبونی ؛ فضای اعتماد به طراحان وب رو خراب کنن .
افزایش سئو
studio
September 22nd, 2013, 00:11
من هم در سایت پونیشا یک پروژه تعربف کردم تخت عنوان ارسال ایمیل و تعداد پیمانکار اعلام آمادگی کردند و من هم بعد از صحبت و توافق نوشتاری در خود پونیشا پیمانکار را انتخاب نمودم و حسابم را شارژ نمودم و مبلغ توافق شده را به عنوان بیعانه مسدود کردم ولیکن این فرد شیاد هیچ ایمیلی که ارسال نکرد و ما رو ... فرض کرده بود و به دروغ ادعا میکرد 200000 ایمیل ارسال شده و شما بیعانه را آزادکنید و الباقی را بدهید تا اینکه کاربالا گرفت و به جای باریک کشید حالا حدود یک و نیم ماه گذشته چند بار هم د....
به پونیشا که کلاهبرداری به روش جدید است اعتماد نکنید این سایت نه شماره تماس دارد و نه اینکه معلوم است مدیر این سایت کی هست . هیچ تبادل اطلاعاتی هم انجام نمی شود و هزینه پرداحتی هم بر نمی گرد من سر این پونیشا 250 تومان ضرر کردم و نه تنها پیمانکارها معلوم نیست چه تخصصی دارند بلکه قابل اطمینان هم نیست .
توصیه می کنیم از این سایت برای هیچ کاری کمک نگیرید می تونید اسم های عجیب و غریب پیمانکارن را در پرو.فایل ببینید .
irnahost.ir
September 22nd, 2013, 01:22
یک مسئله جالب در موردچنین سایتهایی این هست که مثلا کاربر در چند زمینه اعلام آمادگی می نمایدو روزانه 20-30 تا ایمیل پروژه جدید دریافت میشود که (دیگه من به ....کردن افتادم) .حالا فکر من بنده است که برای چند رشته چزئی اعلام آمادگی کردیم روزی اینقدر ایمیل پروژه جدید می اید حساب کنید اگر در تمام زمینه های تخصصی اعلام آمادگی میکردم که دیگه ایمیل باکس پر میشد و این عادی به نظر می رسد.یعنی ملت ایران اینقدر با چنین سایتهایی آشنا شدند که روزی 2-1 هزار پروژه جدید سفارش می دهند.
من احساس خوشایندی ندارم از این داستان.
اینهم مشخصات صاحب امتیاز سایت پونیشا:
nic-hdl: nn65-irnic
person: Nima Nourmohammady
e-mail: nima.nourmohammady@gmail.com
address: satarkhan, khosravie jonoobi st., shahid golaab Blvd., no. 19, 4 floor,, Tehran, Tehran, IR
phone: 44714266
studio
September 22nd, 2013, 10:30
یک مسئله جالب در موردچنین سایتهایی این هست که مثلا کاربر در چند زمینه اعلام آمادگی می نمایدو روزانه 20-30 تا ایمیل پروژه جدید دریافت میشود که (دیگه من به ....کردن افتادم) .حالا فکر من بنده ا...phone: 44714266
از اطلاعات د امنه نمی توان پی برد که این سایت را واقعا این اقا اداره می کند یا خیر برای همین خودتون هم می دانید وقتی کسی وارد سایت شما شود پشما بایستی در سایت خود شمراه تلفن و نیز آدرس ذکر کنید تا هویت آن سایت معلوم باشد این فرد توی سایتش چنین کاری انجام نداده و در کل سایت ایشون خیلی بچگانه است .
احتمال اینکه خیلی از پروژه ها را خودش ارسال مکنه دور از ذهن نیست چون من هم چنین سایتی داشتم قرار داد می بستم و به دیگران می دادم در نگا کلی سایت خوبی نیست حتی به پلیس فتا هم گزارش دادم ولی کو گوش شنوا حتما باید سر یکی بلای بزرگی بیاید تا پلیس خدمتگذار فتای ما چکش بخاره از شنیدن اسم پونیشا حالم به هم می خوره
hazem
September 22nd, 2013, 19:56
با عرض سلام و احترام خدمت دو طرف
کاملا حرف های آقای سعدونی تایید میشه !
اگه صفحاتم گذاشتن به شما لطف کردن
ولی جناب سعدونی من با تمام کارفرما هام یک قرارداد سفت و سخت می بندم که اینجور مشکلات پش نیاد
اگه متن قراردادو می خواید پیام خصوصی بدید تا براتون بفرستم !
پیروز و سربلند باشید
_AF_
September 22nd, 2013, 21:06
کاملا مشخصه که ایشون بیشتر از اون چیزی که وظیفشون بوده به شما کمک کردن
حالا نمیدونم چرا انقدر ناراحت هستید اگه قالب مورد پسند نیست می گفتید کلا قالب از اول طراحی بشه شما بارها از ایشون بابت طراحی قالب تشکر کردین
حالا نمیدونم این قالب رایگان هست و تو نت پخش شده یا از پایه دیزاین شده
در کل دوست عزیزم اگه از طریق قانونم پیگیری کنید دستتون به جایی بند نیست
سعی کنید مشکلتون حل کنید یا قالب از اول طراحی بشه یا مشکلاتی که ایشون میگن برطرف بشه
متن بالارو کامل نخوندم چون خیلی زیاد بود و خارج از حوصله بنده!
ولی یه سوال دارم منظورتون از درود گرامی چی بوده! درود گرامی معنی نمیده
موفق باشید
mobomas
September 23rd, 2013, 01:59
ولی جناب سعدونی من با تمام کارفرما هام یک قرارداد سفت و سخت می بندم که اینجور مشکلات پش نیاد
پیروز و سربلند باشید
کاملا مشخصه که ایشون بیشتر از اون چیزی که وظیفشون بوده به شما کمک کردن
حالا نمیدونم چرا انقدر ناراحت هستید اگه قالب مورد پسند نیست می گفتید کلا قالب از اول طراحی بشه شما بارها از ایشون بابت طراحی قالب تشکر کردین
حالا نمیدونم این قالب رایگان هست و تو نت پخش شده یا از پایه دیزاین شده
در کل دوست عزیزم اگه از طریق قانونم پیگیری کنید دستتون به جایی بند نیست
سعی کنید مشکلتون حل کنید یا قالب از اول طراحی بشه یا مشکلاتی که ایشون میگن برطرف بشه
متن بالارو کامل نخوندم چون خیلی زیاد بود و خارج از حوصله بنده!
ولی یه سوال دارم منظورتون از درود گرامی چی بوده! درود گرامی معنی نمیده
موفق باشید
در پاسخ به شما عزیزان و آقای سعدونی :
چرا من نگفتم قالب مشکل داره و بابت قالب تشکر کردم ؟
بهتره یکبار خلاصه وار موضوع را بخوانید و ببینید ایشان به چه مواردی هیـــــچ اشاره ای نکرد :
1- در مرحله اول چه اتفاقی افتاد :
ایشان به ما قول داد سایت را اول اتود بزند وپس از تایید ما رونمایی کند . مهلت : 17 روز . اما چطور شد ؟ توجه کنید :
در مکالمه تلفنی پاسخ ایشان : ببخشید امروز روز چندمه ؟
من : امروز روز هفدهم است و مهلت شما به اتمام رسیده
سعدونی-دیزاینا : جدا ؟ آقا من شرمنده ام . همین الان ، همین امشب رونمایی میکنم . شما ببین سایت رو .
افزایش سئو
آنشب گذشت و هیچ چیز رونمایی نشد . روز بعد چه دیدیم ؟ این :
دقیقا همین . بدون هیچ تفاوتی . این قالبیه که حداقل بیست نفر از همکاران شما تایید کردن یک قالب آماده و بیخوده .
چرا ؟ چون 600 تومن پول منو گرفته بودی و دنبال انجام کار نبودی آقای سعدونی . چون وجدان نداشتی که از اعتماد ما سو استفاده نکنی
اما بعد چه اتفاقی افتاد ؟
من با وکیل همکارم صحبت کردم و منو راهنمایی کرد که شکایت کنم . کمک ما کرد تا بتوانیم از دوست و کارشناس پلیس فتا استفاده کنیم . آدرس ایشان را پیدا کنیم . فکر کنم از طریق دامین ایشان
موضوع را به ایشان گفتیم که حتما ازت شکایت میکنیم . پاسخ دیزاینا : ما از قطع رابطه استقبال میکنیم .
دوستانی که تخصصی در این زمینه دارند . انصافا خود بفرمایید این قالب هزینه ای 600 تومنی دارد ؟ دقیقا به همین شکل . هر کس خواست بکاپی که ازش گرفتم را براش میفرستم دقیق بررسی کنه :
چند روز گذشت ،
افزایش سئو
چه اتفاقی افتاد :
دیزاینا دوباره میل زد :
ما شما را پشتیبانی میکنیم . نگران نباشید . اینبار طرح شمارا دقیقا به شکلی که مد نظر دارید پیاده سازی مینماییم :
سوال : چرا کسی که خود گفته بود از قطع رابطه استقبال میکنم ؛ دوباره خودش اظهار تمایل میکند که سایت را اجرا خواهد کرد ؟
دلیل : خودش میدونه چه قالب و چه شیادی در قبال پولی که دریافت کرده انجام داده . بنابراین سعی در جبران داده .
افزایش سئو
دوست عزیز _AF_ که فرمده بودین چرا از ایشان تشکر کردیم . دلیل همین است که وقتی دو راه پیش رو داریم :
پیمودن راه پر پیچ و خم دادسرا و دادگاه و پلیس فتا
و دیگری سازش با همین شخص ، مسلما راه دوم را انتخاب کردیم . مجبور بودیم با زبان لطفا و خواهشا که سایت رو درست کنید بسازیم . دیگه هزینه را به دست فرد غیر متعهدی داده بودیم
دیگر مجبور بودیم بسازیم . با اینحال پس از درخواست ایشان برای طراحی مجدد سایت نیز به ایشان اعتراض کردم :
اما دیگر منطقی بود راه ساده تر یعنی سازش را انتخاب کنیم
وقتی کل هزینه پرداخته شده بود ( که بزرگترین اشتباه ما اعتماد به دیزاینا بود) و یکبار این شخص مارا تهدید به این کرده بود که اگر ناسپاسی کنیم ....
پس قبول کردیم :
http://upload7.ir/images/74160937588526115048.jpg (http://upload7.ir/)
افزایش سئو
بنابراین میبایست اینبار با لحنی ملایمتر با ایشان حرف میزدیم .
قالبی که شباهتی داشت به خاسته هامون رو به ایشان معرفی کردم . در پاسخ :
15807
و بعد از مدتی قالبی که چندان شباهتی هم نداشت طراحی شد . اما خیلی کاستی ها داشت . طبق معمول ایشان تا ما زنگ نمیزدیم ؛ نه ایمیل میزد که چی میخاین و نه زنگ .
ولی خوب چاره چه بود ؟ حق هم داشت . کل پول رو گرفته بود و ....
تماس گرفتم و ...
قرار شد لیستی از خاسته هامون رو بدیم که ایشون رو قالبی ! که جدیدا برای ما اجرا کرده بودن اعمال بشه .
سه روز طول کشید تا از صفخات سایت عکس بگیرم ، شماره گذاری کنم ، با همکارانم مشورت کنم و تمامی خاسته ها که شامل فرم ها و فونت ها بود اعمال بشه .
دقت کنید دوستان شامل فرمها و فونتها .
سپس به صورت کامل و دقیق 40 مورد در فایل ورد با عکس و شکل آماده گردید به آدرس ایشان ایمیل شد و ازش خواستم بررسی کنه . خوب ببینه چی میخایم . اگر ایرادی داره و ابهامی هست بگه و پاسخ دیزاینا :
همگی موارد بررسی شدند و با قدرت ! برای شما اجرا میگردند
به معنای واقعی کلمه از ایشان خواهش میکردیم که آقا لطفا کارتو انجام بده
حاضرم قسم بخورم
:
یکبار .... حتی یکبار !
ایشان حتی یک زنگ یا یک ایمیل به من نزد که آقا رنگ فلانجارو چطور دوست داری باشه . فونت فلان قسمت چی باشه .
بعد از آن اعتماد دوباره هر دو سه روز یکبار از مشهد به شاهین شهر و موبایلش تماس میگرفتم چرا کارت رو انجام نمیدی آقا ؟ چرا یک زمان تحویل نمیگی ؟ چرا فونت فلان جارو درست نمیکنی ؟
اما دوستانی که میخان سفارش کار به این تیم بدن توجه کنن که ایشون به هیچ وجه زمان تحوی به مشتری نمیده . چرا ؟
چون واقعا در توانش نیست که طبق زمانبندی اجرا کنه . بعد از تاخیر چند روزه . ما هیچگاه در این مدت کمتر از جناب و لطفا و آقا به ایشون نگفتیم
حتی یکبار به ما زنگ نزد که بگه چی میخاین . حتی ایمیل نزد که چه دلخواه شماست . چه فونتی چه رنگی چه استایلی .... هیچی. ولی پر از ادعا ، همانند همیشه :
کد فرمها نوشته شده و در مرحله کامپایل و رندرینگ !!! میباشد .
دوستان توجه نمایید که :
فرمهایی که آسون بود و به ما محول شده بود ، اینجا کد نویسی شده و در مرحله کامپــــایل و رندرینگ است !!!
اگر باز یکی از دوستان میتونه اینو ترجمه کنه ممنون میشم . یعنی چی فرمها کامپایل و رندرینگ بشن در ورد پرس ؟ تاگفته نماند که بعد از اتمام رابطه با ایشان ، شخص متعهد و درست کاری ،
در عرض نیم ساعت تمام فرمها را برای ما درست کرد . وقتی پرسیدم شما کامپایل و رندرینگ کردی بهم خندید و پرسید یعنی چی ؟!
میدانستم . چاره ای ندارم . متاسفانه این هم بهانه بود . فیلد فرم را کاهش دادم . توضیحات اضافه کردم و مجددا فرستادم. پاسخ ما که در ضمیمش فرم کوتاهتر بود :
بله دوستان . کد فرمهایی که قبلا کامپایل و رندرینگ !! شده بودند ، در این مرحله زمانبر شدند و نا ممکن .
این مشود همان دروغگویی . بله . هیچ کدی وجود نداشته . هیچ کاری انجام نشده بود .
و پاسخی با چنین وقاحتی که عبارت شیاد و کلاه بردار واقعا برازنده ایشان است . باز هم سوال از دوستان طراح وب . آیا شما برای مشتری خود فقط قالب آماده میکنید ؟
آیا به مشتری خود زنگ میزنید و بپرسید چه خواسته ای داره ؟ یا ممکنه یک ایمیل بزنید و بگین خاستتون چیه ؟
آیا شما به مشتری خود لینک آموزش ساختن فرم و غیره میدین و میگین ساده است و برو خودت یاد بگیر ؟؟؟؟
بزارید در مورد ایشون بگم که پر هستن از این جملات (از بس شنیدم حفظ شدم ! ) :
افزایش سئو
ما تیمی قوی هستیم !
ما با قدرت تمامی موارد را انجام میدیم !
ما تیمی باتجربه هستیم و مارا دوست خود بدانید !
حتما تمامی مواردی که شما خواستید لحاظ میشود !
اما عمل و تعهد کیفی و زمانی ..... هیـــــچ
اما پاسخ وقیحانه ایشان در آخر کار :
15809
دوستان بد نیست که چند تا از ایمیل ها من به ایشان را هم بخانید :
و نقل قول دوستی که بعضی حقایق رو برای من روشن کردن :
پیروز و سربلند باشید
دوست گرامی و عزیز.
آقای سعدونی مدیر دیزاینا :
بنده شمارا فردی میدانم که ثباتی در حرف ندارید .
مشخص نیست میخاهید چه کنید .
هر خاسته ای که ما داشتیم و انجام دادید ، جزو الطاف و محبت های شما نبوده .
بلکه جزو وظایف شما بوده که به طور ناقص تحویل دادی .
من هزینه کردم ، وقت گذاشتم و نفر جدید رو جایگزین کردم
درسته از نظر مالی ضرر کردم . ولی شما نیز اعتبار و آبروت رو از دست دادی . درسته که باز نقل قول میکنی ولی نگران نباش . قبل از اینکه این تاپیک به شماره 7 برسه ، من شمارا در مشهد و پلیس فتا ملاقات میکنم و همونجا هر گلایه ای داری بکن . با کمال میل گوش میدم
افزایش سئو
طراح وب درستکار و با اخلاق بسیاره . مثل خیلی ها که در همین تاپیک نظر دادن یا مطلب رو خوندن
فقط باید تحقیق کرد و پرس و جو . بازم تاکید میکنم به کارفرمایی که میخاد پروژه وبسایت راه اندازی کنه :
اگر فرد متعهد و با اخلاقی در این حرفه پیدا کردین حتما قدرش رو بدونین . براش پاداش و تشویق مالی در نظر بگیرین . وجود افرادی مثل دیزاینا و سعدونی دلیل بر این نیست که همه را به یک چشم دید و قضاوتی سطحی انجام داد .
ضمنا تمامی اسکرین شاتها از ایمیل بنده بود و هر کس نیاز داشت تا صحتش رو مورد تایید قرار بده مشکلی نیست . میتونه هماهنگ کنه و با Team Viewer داخل باکس ایمیل من بشه .
شما اگر جوابی داشتی در مورد همون قالب مسخره و آمادت میگفتی که بعد از پایان مهلتت یکشبه هول هولکی رو هاست گزاشتی
اگر جوابی داشتی در مورد عبارات رندرینگ و کامپایل سایت مینوشتی که ده بار گفتی درست میکنم و با قدرت انجام میدم و بعد زدی زیرش
در مورد پیج گنجینه مقالات ما مینوشتی که 22 روز قرار بود درست کنی و نکردی
اگر جوابی داشتی در مورد فونت مینوشتی که درست نکردی
اگر جوابی داشتی این موضوع رو هم بیان میکردی که گفتی حتی فرم تماس هم وظیفت نیست !
اگر جواب داشتی ، پاسخ اون فردی رو میدادی که قالب سایت خودت رو زیر سوال برد .
افزایش سئو
شاید بتونی مزخرفاتی مانند کامپایل و رندرینگ فرم !!! رو به من تحویل بدی که اطلاعاتم در زمینه وب کمه ( که اگر نبود گرفتار فرد شیادی مثل شما نمیشدم ) ، ولی نمیتونی این اراجیف رو اینجا بگی که حداقل 100 تا فرد خبره و متخصص دارن فعالیت میکنن .
mobomas
September 23rd, 2013, 03:41
خوب اینکه فرم تماس و غیره رو باید من درست میکردم یا کسی که خودشو طراح وب میدونه ............. بزارید دوستان قضاوت کنن
کسی که ذره ای وجدان نداره که سایتی رو درست تحویل بده که هزینشو تماما پیش گرفته و در آخر بگه وظیفم تحویل قالب بوده ! ....
اما اینکه چرا در جایی از کار شما تعریف کردیم ؟
چون چاره دیگری داشتیم ؟ ما با شخص بی ثباتی طرف بودیم که لحظه ای میگوید انجام میدهم با قدرت ! دو روز بعد میگوید : نه . زمان بر است انجام نمیدهم !!! (عکسها در صفحه قبل موجوده)
باید هم به نحوی حتی اگر راضی نبودیم کار پیش میرفت . به قول دوستی در همین تاپیک ، اشتباه دوم ما این بود که دوبار به شما اعتماد کردیم . و هر دوبار لطمه خوردیم
وقتی میبینم طرفم داره به دروغ میگه دارم فرمهارو کامپایل و رندر !!! میکنم . بزودی قرار میدم ! میدونم داره دروغ میگه ولی چاره نیست . هزینه رو دادم و دیگه اهرم فشاری ندارم که دیزاینا رو مجبور کنم کارش رو درست انجام بده . محبورم از کاش تا اینجا به نوعی تعریف کنم (علیرغم میل باطنی) که شاید اینطوری وظایف دیگش از جمله فونت و وووو رو درست کنه
بله گفتی فونت و غیره رو بگین درست میکنم ولی کی گفتی ؟ 20 روز پس از اینکه به شما دقیقا گفتم چه فونتی ، چه فرمی ، چه رنگی میخایم .
بله دوستان :
بیست روز تمام هر روز به این آقا زنگ میزدم : آقای سعدونی ! مشکل کجاست ؟ چرا خاسته ها رو انجام نمیدی ؟ مبهمه ؟ ایراد داره ؟ چرا زنگ نمیزنی یا میل نمیزنی بگی ؟
حتما من باید زنگ بزنم و ازت خواهش کنم که درستش کنی ؟ چرا زمان نمیگی که سایت رو کامل تحویل بدی ؟ چرا طفره میری؟
خلاصه که نه با خواهش و لطفا و جناب آقای سعدونی گفتن کار ما درست شد ، نه با توجیه و دلیل و برهان .
نه آقا شما اینکاره نیستی . وگرنه منم چیز عجیبی ازت نخاستم . ایمیلم هست که یه پیج خاستم برای مقالاتم که موضوع بندی شده باشه . براش عکس ازم خاستی هزار بار فرستادم . دیدی ، تایید کردی گفتی باشه . مشکلی نیست
وقتی هاست و رمز رو عوض کردم ، سایتم نه فونت داشت ، نه رنگ داشت ، نه فرم داشت !!!!
البته فرم تماس رو ایجاد کرده بودی که به قول خود شما جزو وظایفت نبوده و جزو محتوی بوده !!!!! عکس صفحه قبل
بله آقای سعدونی :
من ترجیج میدهم شخصیت پرتنش داشته باشم . تا شخصیتی که ثباتی در حرفش نداره .
یا شخصیتی که بعد از اینکه کل هزینش رو گرفت ، باید کارفرما دنبالش بدوئه و هر روز زنگ و خواهش که ......
یا شخصیتی که هیچ تعهدی و وجدانی نسبت به کارش نداره
در مورد تهدید :
ما تهدید کردیم ؟ اگر وعده دادرسی در یک مرجع قانونی مثل دادگاه را تهدید میدونی ، بله ما تهدید کردیم .
ولی فکر نمیکنم کسی رو به دادگاه بردن و درخواست قضاوت از یک مرجع قانونی اسمش تهدید باشه .
ولی تهدید به سئو منفی و ... گوگل و بقیه صحبتهایی که فرمودید چطور ؟ تهدید نیست ؟
اوکی
ولی من بجای شما باشم از این فروم و علنی شدن نامردی که درحق ما کردی نگران نمیشم
بیشتر نگران دیدار حضوری در مراجع قانونی میشم .
افزایش سئو
soheilsystem92
September 23rd, 2013, 07:16
سلام
شما اگر توی سایت پونیشا یا پارس کدرز پروژه رو خارج نکرده بودید الان انقدر ضرر نمی کردید و معمولا در اسنارت کار فقط 20 یا 30 درصد مبلغ کل به عنوان بیانه گرفته میشه نه همش
اگر مایل باشید بنده در خدمت شما هستم البته قصد تجارت توی این تاپیک رو ندارم و قصدم فقط کمک کردن هستش دوستان برداشت بد نداشته باشند
موفق سربلند باشید
mobomas
September 23rd, 2013, 08:54
سلام
شما اگر توی سایت پونیشا یا پارس کدرز پروژه رو خارج نکرده بودید الان انقدر ضرر نمی کردید و معمولا در اسنارت کار فقط 20 یا 30 درصد مبلغ کل به عنوان بیانه گرفته میشه نه همش
اگر مایل باشید بنده در خدمت شما هستم البته قصد تجارت توی این تاپیک رو ندارم و قصدم فقط کمک کردن هستش دوستان برداشت بد نداشته باشند
موفق سربلند باشید
فقط 10 درصد حق کمیسیون پونیشا است
اما شما هم اگر جای ما بودید و چرب زبونی آقای سعدونی و دیزاینا رو میشنیدید همین کاری میکردید .
مهارتی فوق العاده ای در قلمبه گویی و مجاب کردن کارفرما دارن . که بعضی از جملاتشون رو در صفحات قبل نوشتم
ولی در کل اشتباه از بنده بوده که :
1- گول دیزاینا رو خوردم و پروژه رو از پونیشا خارج نمودم
2- مجددا به دیزاینا اعتماد کردم و با اصرار ایشون کل مبلغ رو پیش پرداخت کردم !
ممنون از لطف شما . بزارید تکلیف دادگاه ایشون مشخص بشه ، حتما از کمک شما استفاده خواهم کرد
سپاس
افزایش سئو
studio
September 23rd, 2013, 09:54
کل تاپیکو من کامل خوندم و حالا
1 لینک سایت طرح نهایی را ارسال کنید توی دامنه بصورت زنده ببینیم
2 طرح اتودی اولیه را توی سایت قرار ندادید شما طرح اولیه را ارایه دهید تا ما بدانیم منظو شما چه نوع طرحی بود و آقای سعدونی چه طرحی را پیشنهاد دادند . و نتیجه نهایی کار آقای سعدونی چی بوده
در اینصورت ما می تونیم کامل بفهیم که ایا سایت از تمپلت های آماده است یا ایشون طراحی کردند .
کل زمانی که وقت برد تا قالب نهایی پیاده شود مجدد دقیق ذکر کنید .
بهتر بود شما قبل از اقدام به طراحی قالب و پوسته با دوست و اشنایی که در زمینه سایت اطلاعات داشتند مشاوره می کردید شاید نیازی به 600 تومان هزینه نبود و همین تمپلت های آماده که زیباترین هم داره می تونست کار شما را راه اندازی کنه که هزینه ترجمه 60 تومان بیشتر نداره همه امکانات و فرم سازها هم روش فارسی سازی می شود .
برای قالب های اختصاصی شما می بایست اول طرح گرافیکی را به گرافیست می دادید تا پی اس دی آن انجام شود و کلیه متن ها و رنگبندی ها را روی طرح گرافیکی انجام می شد و شما روی طرح نهایی قالب نظر می دادین و بعد از تایید می دادین براتون کد نویسی شود که تا جواب شماره 2 را ندهید نمی تونم پاسخ قانع کننده بدم
در نتیجه تا دو مورد بالا مشخص نشود من به شخصه نمی تونم نظر بدم کدام یکی از شما مقصر هستید .
mobomas
September 23rd, 2013, 11:03
کل تاپیکو من کامل خوندم و حالا
1 لینک سایت طرح نهایی را ارسال کنید توی دامنه بصورت زنده ببینیم
2 طرح اتودی اولیه را توی سایت قرار ندادید شما طرح اولیه را ارایه دهید تا ما بدانیم منظو شما چه نوع طرحی بود و آقای سعدونی چه طرحی را پیشنهاد دادند . و نتیجه نهایی کار آقای سعدونی چی بوده
در اینصورت ما می تونیم کامل بفهیم که ایا سایت از تمپلت های آماده است یا ایشون طراحی کردند .
کل زمانی که وقت برد تا قالب نهایی پیاده شود مجدد دقیق ذکر کنید .
بهتر بود شما قبل از اقدام به طراحی قالب و پوسته با دوست و اشنایی که در زمینه سایت اطلاعات داشتند مشاوره می کردید شاید نیازی به 600 تومان هزینه نبود و همین تمپلت های آماده که زیباترین هم داره می تونست کار شما را راه اندازی کنه که هزینه ترجمه 60 تومان بیشتر نداره همه امکانات و فرم سازها هم روش فارسی سازی می شود .
برای قالب های اختصاصی شما می بایست اول طرح گرافیکی را به گرافیست می دادید تا پی اس دی آن انجام شود و کلیه متن ها و رنگبندی ها را روی طرح گرافیکی انجام می شد و شما روی طرح نهایی قالب نظر می دادین و بعد از تایید می دادین براتون کد نویسی شود که تا جواب شماره 2 را ندهید نمی تونم پاسخ قانع کننده بدم
در نتیجه تا دو مورد بالا مشخص نشود من به شخصه نمی تونم نظر بدم کدام یکی از شما مقصر هستید .
من یک به یک پاسخ مواردی درخاستی شمارا میدهم .
آنچه در ابتدا مد نظر ما بود ، این لینک است که ایشان قول اجرا و تحویل کامل در 17 روز به ما دادند . این لینک :
Nutrition, Fitness, Beauty, Meditation, Inspiration, Wellness, Healthy Living | WorldLifestyle (http://www.worldlifestyle.com/#.UeWnDVeHhVM)
اما همانطور که بارها گفتم روز یازدهم به ایشان ایمیل زدم کو این اتود که قول داده بودی ؟
پاسخ داد اتود زده شده و در آزمایشگاه !!!! خود مشغول تست نهایی هستیم !
هفده روز تمام شد و گفتم آقا زمانت تموم شده . کو سایت ؟
پاسخ : جدا امروز روز هفدهم است ؟ من معذرت میخام . ببخشید سرم شلوغ بود . همین امشب ، آقا همین امشب قول میدم سایت رو نشون بدم !!
آنشب گذشت ، فردای آنرورز هم گذشت ، و دو روز بعد ، سایتی که قرار بود این باشه :
رونمایی نشد . چیزی که نمایش داده شده بود .همین بود : بی نام نشان و خالی !
پوسته مجله خبری و فروشگاهی فارسی 98Mag وردپرس - پرشین اسکریپت-پایگاه تخصصی اسکریپت (http://www.persianscript.ir/1392/04/05/%D9%BE%D9%88%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D9%85%D8%AC%D9%84%D9%87-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%DB%8C-%D9%88-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-98mag-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE/)
سایت نهایی ایشون دیگر آن کار ناقص و با فونت مشکل دار و بی رنگ و لعاب نیست . بلکه من هزینه کردم و شخص جدیدی رو جایگزین کردم که انصافا هم به سرعت و دقت دقیقا طبق خواسته ما موارد رو " اجرا " کرد . در طول مدت کارش هم یکبار نگفت " من قوی هستم " ، " من حرفه ای هستم " ، " من رو دوست خود بدونید! " . دقیقا هر خواسته مارو یکی یکی به سرعت انجام داد . نهایتا بعد از چند روز زحمت ایشون ، نتیجه کار این شد :
pezeshkashna.com
اما به گفته این شخص ، هنوز قالب ایراداتی داره .
منم با ایشون قرار گزاشتم که یکماهه یک قالب سالم و تمیز برای ما آماده کنه و قالب فعلی رو بزاریم کنار .
کل زمان انجام مجدد که در واقع از زمانی که طبق خاسته " دیزاینا یا همان سعدونی شیاد " که بیاین دوباره براتون درست میکنم ، تاااا زمانی که با کم کاری و ناز و ادا اطوار ایشون مواجه شدم و دیگه رمز هاست رو عوض کردم و کار رو به کس دیگه ای سپردم . دقیقا : از 18 آگوست تا 15 سپتامبر (طبق تاریخ ایمیلها ) که جمعا میشود : 28 روز !!!!
در مورد بخش آخر حرف شما :
کااااملا موافقم .
دقیقا بی اطلاعی و عدم تحقیق و بررسی خودم بود که باعث شد 600 تومن پول رو دو دستی با احترام تقدیم کسی کنم که جواب اعتماد منو اینطور بده .
بله . خودم مقصر بودم و تجربه گرانی بود برام . ولی حداقلش اینه که درپیام خصوصیهایی که اینجا به من ارسال شد و کسایی دیگه ای که مشورت گرفتم ، هم اطلاهاتم زیاد شد تا در دام کلاهبردارانی مانند دیزاینا دیگر گرفتار نشوم و هم با چند نفر طراح و کد نویس حرفه ای و با وجدان آشنا بشم .
اما پاسخی هم به آقای سعدونی :
بله شما درست میفرمایید .
شما تا لحظه آخر متن ایمیلهاتون بدین مضامین بود :
ما قوی و پشتیبان شما هستیم . ما فونت را درست میکنیم .
ما شکل و شمایل رو درست میکنیم
درسته حتی فرم تماس هم وظیفه ما نیست و بقیه فرمهارا خودتان درست کنید و من وظیفم تحویل قالب بوده ! ولی ما را دوست خود بدانید .
قسم میخورم بهانه و درخواستی ایشون نداشتن که ما انجام نداده باشیم . هر چی خواست بلافاصله بهش دادیم : متن ، مقاله ، ریسایز کردن عکسها توسط خودمان ، عکس گنجینه مقالات ، اطلاعات فرمهای همکاری و هدیه ما ، اسکرین شات گرفتن از صفخات سایت و شماره گزاری و .... خلاصه هر چه که خواست . آنقدر مارا معطل کرد ( که پشت تلفن بهش گفتم شما اصلا بلد نیستی زمانبندی کنی کارت رو ) که در جواب ای آخر مستاصل شدم و چنین پاسخ دادم و کار را به کس دیگه ای واگذار کردم .
ببخشیدا آخه تو فضای مجازی که هیچ شناختی از طرف نداری پولو یجا واریز می کنن؟!!!
طبق روال این جور کارها باید ۳۰٪ مبلغ پرداخت بشه پس از نسخه اولیه ۳۰٪ مابقی و پس از ارایه نسخه نهایی ۴۰٪ باقیمونده پرداخت بشه
اینترنت هم یه چیزیش خیلی خوبه اینه که همه چیز رو آرشیو میکنه و نگه می داره! سوابق پیمانکار هم طبق همین اطلاعات آرشیو شده باید بررسی بشه!
در هر صورت شما می تونید از طریق مراجع قانونی پیگیر باشید امیدوارم که بتونید به نتیجه برسید
موفق باشید...
mobomas
September 23rd, 2013, 11:40
ببخشیدا آخه تو فضای مجازی که هیچ شناختی از طرف نداری پولو یجا واریز می کنن؟!!!
طبق روال این جور کارها باید ۳۰٪ مبلغ پرداخت بشه پس از نسخه اولیه ۳۰٪ مابقی و پس از ارایه نسخه نهایی ۴۰٪ باقیمونده پرداخت بشه
اینترنت هم یه چیزیش خیلی خوبه اینه که همه چیز رو آرشیو میکنه و نگه می داره! سوابق پیمانکار هم طبق همین اطلاعات آرشیو شده باید بررسی بشه!
در هر صورت شما می تونید از طریق مراجع قانونی پیگیر باشید امیدوارم که بتونید به نتیجه برسید
موفق باشید...
نگو دوست من . میدونم اشتباه کردم . نتیجه اعتماد به اشخاص غیر حرفه ای و بی اخلاق همین میشه .
بزارید از چرب زبونی ایشون بازم بگم :
تماس تلفنی با سعدونی یا همان دیزاینا :
ما : آقا چرا چهل مورد مارو که برات لیست کرده بودیم ، بعد بیست روز تحویل نمیدی ؟
دیزاینا : ببخشید ، شما امر بفرمایید با قدرت انجام میدیم . الان کدوم در اولویته ؟
ما : فرمها و پیج گنجینه مقالات که باید دسته بندی بشه و گفتی عکسهاش رو بفرستید و منم که برات فرستادم
دیزاینا : اوکی . همین موارد رو به سرعت امروز انجام میدیم .
چند روز بعد در ایمیل ها :
ما : آقا کو فرمها ؟ کو پیج گنجینه مقالات ؟
دیزاینا : فرمها کدنویسی شدن در حال کامپایل د رندرینگ هستند !!!
ما : کو فونتها ؟
دیزاینا : کدام فونت ؟ چه فونتی دوست دارید
ما (با تعجب) : فونت رو بیست روز پیش دادم . همون رو بزار
چند روز بعد دیزاینا : ببخشید ولی فرم طولانیه . لطفا کوتاهترش کنین
ما : چشم . اینم فرم کوتاهتر . حالا بزار
دو روز بعددیزاینا : ببخشید ولی فرم محتواست و خودتون بزارین . آسونه !!! گنجینه مقالات هزینه جدا داره ، ما وظیفمون قالبه ، حتی فرم تماس هم نیست !!!
ما : برو به سلامت تاااا زمانی که با حکم دادگاه بیارمت مشهد .
خلاص
افزایش سئو
mobomas
September 23rd, 2013, 12:04
در مورد تغییر که ما جز بک گراند تغییری نمی بینیم ، وا اینکه اصلا لطف ما بوده که همین زمان نیز برای شما کار کردیم چرا که مدت پروژه ی شما 27 مرداد به پایان رسیده بود و شما از زمان خود ( 3 الی 4 هفته ای که ما برای شما در نظر گرفتیم ) استفاده ای نکردید .
تازه ما برای شما وقت اضافه در نظر گرفتیم و زمان بندی شما تا 27 مرداد به انتها رسیده بود اما شما با قهر و کناره گیری و ... از زمان خود استفاده ای نکردید .
ما که نمی توانیم هر موقع کارفرما اراده کرد کارها را اجرا کنیم . ما زمان بندی خود را داریم در آن 3 هفته ای که برای شما قرار دادیم گفتیم هر طرحی که می خواهید بگویید تا اجرا شود اما شما نیامدید .
بعد از آن آمدید و گفتید مثل این دو وب سایت ( که آدرس را ارسال کردید ) می خواهید . ما هم برای شما عینا و دقیقا مطابق نمونه های ارسالی دیزاین کردیم .
لطفا منصافنه نگاه کنید . در مورد ظاهر ، هرچیزی که شما می گفتید را انجام دادیم اعم از اسلایدر ، رنگ ، فونت ، دیزاین کلی قالب ، دیزاین همه ی جزیات قالب و کلا شما دیگر حرفی برای گفتن نداشتید و 5-6 بار هم که از شما پرسیدیم با زهم با لحنی غیر محترمانه اصرار بر فرم و صفحات محتوایی جداگانه داشتید .
شما قبول کنی یا نکنی ،
باور کنی یا نکنی ،
در حداقل بیست تا پست قبلیم اینقدر از دروغهات و چرب زبونیهات گفتم که خسته شدم
اگر جوابی داری به همون عکسها و مواردی که در یکی دو پست قبل و صفحه 4 نوشتم ، جواب بده .
دیگه حوصله ندارم عکسها و نوشته و قولهات رو دوباره بزارم اینجا .
در هر صورت اگر امکانش هست ، آدرس دقیق پستی خودت رو به ایمیل من ارسال کن .
افزایش سئو
shivahost
September 23rd, 2013, 12:11
در مورد تغییر که ما جز بک گراند تغییری نمی بینیم ، وا اینکه اصلا لطف ما بوده که همین زمان نیز برای شما کار کردیم چرا که مدت پروژه ی شما 27 مرداد به پایان رسیده بود و شما از زمان خود ( 3 الی 4 هفته ای که ما برای شما در نظر گرفتیم ) استفاده ای نکردید .
بعد از آن آمدید و گفتید مثل این دو وب سایت ( که آدرس را ارسال کردید ) می خواهید . ما هم برای شما عینا و دقیقا مطابق نمونه های ارسالی دیزاین کردیم .
ببخشید الان این سایت نهایی کار شماست و فقط برکگراند آن تغییر کرده؟ http://www.pezeshkashna.com (http://www.pezeshkashna.com/)
بر فرض که اینطور باشد کلا این طرح چه ربطی به این نمونه داره؟ Nutrition, Fitness, Beauty, Meditation, Inspiration, Wellness, Healthy Living | WorldLifestyle (http://www.worldlifestyle.com/#.UeWnDVeHhVM)
من اگر چنین قالبی کار کنم اصلا روم نمیشه پایینش بنویسم که طراحش من بودم! البته الام هم نام شما نخورده! ولی کلا کار خیلی ضعیفه و اصلا در حد 600 تومان نیست!
الان شما داری منت میگذاری که این تصویر را با فتوشاپ درست کردی؟ http://www.pezeshkashna.com/wp-content/uploads/Untitled-11.png فکر کنم paint ویندوز را با فتوشاپ اشتباه گرفتید!
بهتره بطور کلی بحث در اینجا را تمام کنید و همانطور قانونی پیگیر کار خود باشید!
shivahost
September 23rd, 2013, 12:28
بعد 2 وب سایت دیگر معرفی کردند که گفتند مشابه همینها می خواهند ، ما دقیقا برای آن ها مشابه نمونه های درخواستی دیزاین نمودیم و این وب سایتی که در حال حاظر هست ، نمونه ای هست که دقیقا بر اساس وب سایت های معرفی شده و دقیقا مطابق میل و سلیقه ی آن ها دیزاین شده و در چندین مود این آقا رضایت خودشون از طرح انجام شده رو اعلام کردند .
یکی لینک اون دو نمونه را هم بده مقایسه ای بکنیم!
mobomas
September 23rd, 2013, 12:35
یکی لینک اون دو نمونه را هم بده مقایسه ای بکنیم!
من بهت میدم شیوا هاست . خدمت شما :
Dentist | Improve your dental health (http://livedemo00.template-help.com/wordpress_40257/)
و
Live preview for WordPress theme #32954 (http://www.templatemonster.com/demo/32954.html)
شباهتشون رو با این مقایسه کنید :
- پزشک آشنا انتخاب بهترین پزشک (http://www.pezeshkashna.com)
ضمن اینکه به این مورد هم توجه کنید :
شما اگر اطلاعی ندارید ، لطفا اظهار نظر نکنید آقای شیوا هاست !
این Nutrition, Fitness, Beauty, Meditation, Inspiration, Wellness, Healthy Living | WorldLifestyle (http://www.worldlifestyle.com/#.UeWnDVeHhVM) نمونه اولیه بود و ما براشون داشتیم دیزاین می کردیم که کلا گفتند نمی خواهند و ...
بعد 2 وب سایت دیگر معرفی کردند که گفتند مشابه همینها می خواهند ، ما دقیقا برای آن ها مشابه نمونه های درخواستی دیزاین نمودیم و این وب سایتی که در حال حاظر هست ، نمونه ای هست که دقیقا بر اساس وب سایت های معرفی شده و دقیقا مطابق میل و سلیقه ی آن ها دیزاین شده و در چندین مود این آقا رضایت خودشون از طرح انجام شده رو اعلام کردند .
اصلا صحبت سر طرح نیست ! صحبت این هست که ما هر قدر از ایشان در مورد طرح پرسیدیم ، فقط گفتند فرم و صفحات جداگانه . به این دلیل که دیزای دقیقا مطابق میلشان انجام شده . و مشخص هست که این موارد در حیطه فعالیت های ما نیست .
ما دیگر پاسخی ارسال نمی کنیم و مشغله های زیادی داریم .
برای همگی آرزوی پیروزی و سربلندی دارم .
مشغله های زیادی داری آقای سعدونی ؟
مشغول گرفتن پول پیش از ملت و ارائه قالب اماده هول هولکی در روز آخر ؟
چرب زبونی که آره ما تیم حرفه ای و قوی هستیم ؟
ما پشتیبان شما هستیم ؟ ما دوست شما هستیم ؟
که طرف دو ماه زنگ بزنه و ازت خواهش کنه تورو خدا فونتت رو درست کن ، فرمی که گفتی رو بزار ، فلان پیج که گفتی عکساشو بدین ، راه بنداز .
بله دیزاینا .
نباید هم دیگر در تاپیکی که تا اینجا 890 نفر ! بازدید داشتن پاسخی ارسال کنی .
پاسخ هات رو بزار واسه مشهد حضوری بگو
.
ضمنا دیروز یک نفر بلافاصله بعد از پست شما در پنل وردپرس ما نام نویسی کرد . البته من نمیدونم چطور . ولی شاید شما بدونی : [-(
من بهت میدم شیوا هاست . خدمت شما :
Dentist | Improve your dental health (http://livedemo00.template-help.com/wordpress_40257/)
و
Live preview for WordPress theme #32954 (http://www.templatemonster.com/demo/32954.html)
شباهتشون رو با این مقایسه کنید :
- پزشک آشنا انتخاب بهترین پزشک (http://www.pezeshkashna.com)
ضمن اینکه به این مورد هم توجه کنید :
فکر نمی کنم سایت شما احتیاجی به عضویت داشته باشه! عضویت را ببندید و روی پوشه wp-admin هم رمز بگذارید. بطور کلی برای امنیت وردپرس خوبه!
shivahost
September 23rd, 2013, 12:55
واقعا ربطی به هم نداشتن!
دقیقا همینطوره! من ماندم تشکر های کارفرما بابت چی بوده؟
ourweb
September 23rd, 2013, 12:59
واقعا نمیشه اعتماد کرد باز خداروشکر ما طراحی رو کامل بلدیم و به کسی نمیدیم طراحی کنه و واقعا هم برای شما ناراحت شدم که اینطور شد...
shivahost
September 23rd, 2013, 13:09
الان همین سایت نهایی هم کلی مشکل داره:
افزایش قندخون خطر مرگ جنین را به دنبال دارد (http://www.pezeshkashna.com/23/womankind/hyperglycemia-leads-to-fetal-death/#comments)
فارسی سازی و راستچین کردن قسمت کامنت ها هم وظیفه طراح نبوده؟
در قسمت مشخصات پست هم کامنت ها و کلمه in باید فارسی سازی و راستچین می شده!
قالب آماده انگلیسی که فقط فارسی سازی شده! آن هم کاملا ناشیانه و بد!
مثلا در این صفحه: تغذیه سالم Archives - پزشک آشنا انتخاب بهترین پزشک (http://www.pezeshkashna.com/category/nutrition/) چرا در تایتل نوشته: category ؟ مگه قرار بر فارسی بودن نبوده؟
تاریخ ها هم که هنوز شمسی نیست!
در منوی اصلی سایت بین پزشک آشنا و که هستیم خط جدا کننده نیست!
بخش های جستجو فارسی نشده: You searched for disable core update - پزشک آشنا انتخاب بهترین پزشک (http://www.pezeshkashna.com/?s=disable+core+update)
mobomas
September 23rd, 2013, 13:13
دقیقا همینطوره! من ماندم تشکر های کارفرما بابت چی بوده؟
عرض کردم یکبار دیزاینا تهدید کرده بود که اگر ناسپاسی کنید دیگر کاری برای شما انجام نمیدیم !!! عکسشو گذاشتم
ولی دفعه دوم باید چکار میکردم ؟ میترسیدم حرفی بزنم باز بگه دیگه کاری نمیکنم برات . بنابراین گفتم اوکی هست . همین موارد ارسالی بیست روز پیش رو انجام بده .
مسلما وقتی پولو کامل داده بودم دیگه راه برگشت نداشتم .
البته راه دیگه ای هم وجود داشت که الان دارم طی میکنم . ولی کاش همون بار اول میکشوندمش دیزاینا رو مشهد که اینقدر علاف نمیشدم
افزایش سئو
JATHIYA
September 23rd, 2013, 13:24
دادا عین مسئله تو واسه رفیقم که تاره وارد زمینه سایت شده بود ایجاد شد که طرف بهش گفت بو باید 200 نقد بدی 200 هزار وسط کار 200 کار اخر کار
خدا بگم چیکارش کنه فکر کن قرار بود عید غدیر خم سایت با قالب جدید افتتاح کنیم چون 3-4 هفته قبلش بهشون کار داده بود تا اون موقع دستمون باشه
اقا 22 بهمن بهمون تحویل دادند یک قالب .................... اخرش اون چیزی که میخواستیم نبود این رفیقم هم گفت پولمون رو پس بده گفت باید 400 هزار دیگه پول بدید گفت نه عزیز نمیخواهیم دیگه بعد از 6ماه و اخرش این قالب ایشون اون قالب رو برداشتند گفتند پول رو پس بدهید تا بهتون بدیم نداد اونم قالب رو برداشت استفاده کرد و یادمه اصلا خوشش نمیومد این قالب رو سایتش باشه بعد از یک سال یک قالب دیگه گذاشت
بگذریم که بعضی افراد واقعا دارند سوء استفاده میکنند فکر میکنند حرفه ای هستند شعار هاشون بیشتر از عمل اشونه
mobomas
September 23rd, 2013, 13:28
الان همین سایت نهایی هم کلی مشکل داره:
افزایش قندخون خطر مرگ جنین را به دنبال دارد (http://www.pezeshkashna.com/23/womankind/hyperglycemia-leads-to-fetal-death/#comments)
فارسی سازی و راستچین کردن قسمت کامنت ها هم وظیفه طراح نبوده؟
در قسمت مشخصات پست هم کامنت ها و کلمه in باید فارسی سازی و راستچین می شده!
قالب آماده انگلیسی که فقط فارسی سازی شده! آن هم کاملا ناشیانه و بد!
مثلا در این صفحه: تغذیه سالم Archives - پزشک آشنا انتخاب بهترین پزشک (http://www.pezeshkashna.com/category/nutrition/) چرا در تایتل نوشته: category ؟ مگه قرار بر فارسی بودن نبوده؟
تاریخ ها هم که هنوز شمسی نیست!
در منوی اصلی سایت بین پزشک آشنا و که هستیم خط جدا کننده نیست!
بخش های جستجو فارسی نشده: You searched for disable core update - پزشک آشنا انتخاب بهترین پزشک (http://www.pezeshkashna.com/?s=disable+core+update)
واقعا ممنونم از شما
یکی از مفیدترین پستهای این تاپیک رو زدین
دوستان دیگه هم اگه میتونن ایرادات رو بگن ازشون ممنون میشم
چون با اینکه یک ماه دیگه بیشتر این قالب افتضاح رو سایت نیست و بعدش عوضش میکنم ، ولی میخام تو این مدت هم تا جای ممکن کم ایراد باشه .
سپاس
افزایش سئو
shivahost
September 23rd, 2013, 13:34
جناب مدیریت designA ، لطف کن خداییش بگو از این چقدر گرفتی؟ http://www.s-ghavamii.ir (http://www.s-ghavamii.ir/)
خداوکیلی فارسی کردن رو خوب یاد گرفتی طوری هیچکس نفهمه قالب اصلی اسمش چی بوده!
shivahost
September 23rd, 2013, 15:20
ما در مورد دیزاین ، متعهد هستیم اما این شخص کلا 3 هفته ای که برای این کارها در قرار داد گذاشتیم رو نادیده گرفتن .
این شخص فرق بین دیزاین و محتوا رو نمی فهمه . ما براش طراحی رو انجام دادیم و طی چند ایمیل به طور رسمی از طرف حودش و چند نفر دیگه از ما تشکر کرده !
اصلا مشکل بر سر فرم ها و صفحات جداگانه هست که توهم دارن وظیفه ماست .
در هر صورت نیازی به پاسخ به هیچ کدوم از شماها نمی بینم .
از شکایت هم استقبال می کنیم .
دامنه ی پزشک آشنا می خواهد در اینترنت فعالیت کند ، درسته ؟ حالا میبینید که یک روز خوش در وب سایت می بینند یا خیر . اگر بحث بر کولی بازی هست ، دقیقا به شما نشون میدیم آقای تقی زاده که دامنه ی نفهمی های شما چقدر می تونه وسیع باشه .
ما هستیم و شما و گوگل و از قبل هم فکر همچین روزی رو می کردیم و تمامی کدهای لازم هم برای این کار تهیه شده و در جای بسیار مناسبی قرار داره . حالا منتظر باشید تا پزشک آشنا فعالیت کنه . ما هم به وقتش ...
تا ساعت 12 امشب وقت دارید اراجیفتون رو پاک کنید . اگر بعد از 12 پاک هم بکنید دیگر بی فایده هست .
چقدر خوب مدرک می دهید دست مردم!
چند مورد از مشکلات سایت پزشک آشنا را نوشتم که 100% بر می گرده به طراح که شما باشید! با خواند کل تاپیک هم فهمیدم که شما از ناواردی مشتری بخوبی سو استفاده میکنید! که ایمیل های شما واضح است! رندرینگ فرم و آزمایشگاه و این چرت و پرت ها چیه؟ مگه contact form 7 از این چیزا داره؟
چطور با استفاده از یک قالب وردپرس آماده که ناشیانه هم فارسی و راستچین شده جرات می کنید همیچن تهدیدی بکنید؟
همه مشتریان شما باید بدانند که شما برای روز مبادا چه کدهایی در سایشان می گذارید!؟ هر زمان هم پول لازم بودید حتما خودتان سایت را هک می کنید که به شما به عنوان طراح مراجعه کنند که پول بگیرید براشون درست کنید.... آفرین بر شما.....
خودتان را بخوبی معرفی کردید!
من دیگه حرفی ندارم!
mobomas
September 23rd, 2013, 15:44
این قضیه کلا ارتباطی با شما نداره شیوا جان !
اتفاقا ما تضمین های امنیتی به وب سایت های مشتریانمان می دهیم و متعهد هستیم .
شما که سواد PHP ندارید لازم نیست در این مورد نظر دهید . آن موقع صحبت contact form نبود و ما برنامه دیگری داشتیم که بعد برای راختی خود کارفرما بهش گفتیم از contact form7 استفاده کن .
در مورد قالب ، همه ی کدهای قالب ها در بیشتر زمینه ها مشترک هستند و این ظاهر و دیزاین اصلا آماده نیست . دقیقا بر طبق نمونه های ارسالی دیزاین شده و خودشون هم اعلام رضایت کردن و الان هم تغییر داده شده .
ولی نادانی حقیقتا درد بدی هست .
بگو آقا ...
هر چقدر دوست داری توهین کن
به همه بگو بیسواد
به من بگو نفهم و نادان
اوکی
حداقل صدتا کاربر دیگه تو این سایت هستن (یک نمونش همون دوستمون که اطلاعاتی در مورد قالب سایت خودت داد .
) و میان در مورد رندرینگ و کامپایل فرمها !! و آزمایشگاه تخصصیت و قالبای آماده بی کیفیت 600 هزار تومانی ! به خودت اطلاعات میدن که فکر نکنی دنیا همینطور میمونه که بخای سر افراد کم اطلاعی مثل من کلاه بزاری و از آخر هم توقع سپاسگذاری داشته باشی و بری مشتری بعدی رو بچاپی . نه آقا
بزن آقا ... بزن داغون کن سایت مارو . بزن نابود کن هرچی که رو که تهدید میکنی .
حالا که مشخص شده چی پشت اون چهره به ظاهر قشنگه (ما را دوست خود بدانید .... !)
حالا دیگه یکی یکی شدیم نفهم و نادان و چرت و پرت میگیم . بله ؟
اوکی ولی بدون :
من کارم این نیست که کسی رو تهدید کنم یا فحاشی کنم (همان عبارت کلاهبردار برازنده شماست) .
من کارم اینه که از راه درست و قانونیش برم جلو .
افزایش سئو
shivahost
September 23rd, 2013, 15:47
و اگر شما هم که از ابتدا در جریان وقایع نیستید و بخواهید کاسه داغ تر از آش شوید و همینجوری از روی ناآگاهی از وقایع اظهار نظر ها مسخره کنید ، ممکن هست در مورد وب سایت جوملای 1.5 شما هم به نتایجی ناگوار برسیم .
شما که سواد PHP ندارید لازم نیست در این مورد نظر دهید . آن موقع صحبت contact form نبود و ما برنامه دیگری داشتیم که بعد برای راحتی خود کارفرما بهش گفتیم از contact form7 استفاده کن .
در مورد قالب ، همه ی کدهای قالب ها در بیشتر زمینه ها مشترک هستند و این ظاهر و دیزاین اصلا آماده نیست . دقیقا ( تاکید می کنم دقیقا ) بر طبق نمونه های ارسالی دیزاین شده و خودشون هم چندبار اعلام رضایت کردن و الان هم تغییر داده شده .
نمیدونم بچه کجا هستی اما به زبون فارسی بهت می گم : مشکل بر سر دیزاین نیست ، دقیقا همه ی دیزاین مد نظرشون بوده . جنون این شخص از زمانی شروع شد که ما گفتیم فرم و پیج جداگونه نمیسازیم .
ولی نادانی حقیقتا درد بدی هست . شما هم در چیزی که بهت مربوط نیست و در جریان جزیاتش نیستی دخالت نکن برات بهتره .
بله در اینکه شما بطور متفاوت از shortcode ها استفاده کرده اید شکی نیست!
نمونه های ارسالی هم که دیدیم هیچ ربطی به این قالب نداشت!
studio
September 23rd, 2013, 17:18
چی شده این تاپیک
من طرح ها و نظرات دوستان را خوندم
اما نظر بنده
سایت http://www.pezeshkashna.com که الان در دسترس نیست واقعا سایت مناسب و در خورد یک سایت پزشکی نیست خیلی افتضاح است تمش هم که بچه گانه است حتی به خاطر خدا یک قالب گرافیکی مناسب مطابق زمینه پزشکی براش زده نشده و با متن نوشته شده که هر کسی می تونه بدون سواد چنین طرح های ساده را بزنه موندم چگونه باز روی این سایت هزینه می کنید .
هیچ یک از قالب هایی که نشون داده شده کد نویسی اختصاصی نشده بلکه فارسی سازی شده است . اما فارسی سازی 600 تومانی منهای تهیه لایسنس نداریم !!!!! قالب های اصلی کلا تمپلت اماده است و فقط زحمت فارسی سازی شده است .
آقا سعدنی کجای طرح آماده شما به تیپ سایت پزشکی می خوره حداقل در انتخاب قالب دقت کنید و سعی کنید مشتری را هر چند مبتدی راحتر به هدف خود برسانید . می تونستید قالب های دیگه را پیشنهاد بدین و هزینه را برای این مشتری کمتر کنید . من هم جای ایشون بودم و بعد مدتی که اطلاعات در مورد قالب کسب می کردم ناراحت می شدم هر چند مقصر باشم .
آقای سعدونی
من نه طرفدار دیگران هستم و نه اینکه می خوام قاطی ماجرای شما شم اما خدا وکیلی شما که می گین طراح هستید آخه کجا سایت های وردپرسی در این سبک و سیاق برای کسی که از سایت و هاست سر در نمیاره مناسبه اینو چرا اول به ایشون نگفتید ؟ چرا پیشنهاد نکردید به جای استفاده از سیستم وردپرس که برای افراد وارد است از مرجع قالب های جوملایی که دارای کاربری اسان برای مبتدی ها است استفاده کنه چرا مجبورا به وردپرس آوردید و این همه برای خود دردسر ایجاد کردید .
هر دو شما مقصر هستید یکی از شما به خاطر ندانم کاری و دیگری به خاطر عدم اطلاع رسانی مناسب و راهنمایی مشتری
آقای سعدونی عزیز
حکایت کار شما دقیقا حکایت کار اول منه یه دوستی داشتم به نام اکبر ینج خدا نعلتش کنه هنوز هم تو خیابان می بینم بهش می گم خیلی نامرده یک قالب و تمپلت اماده اون زمان جوملا 1 را که 20 تومان قیمتش بود برام 250 انداخت و بعدها وقتی فهمیدم دیگه کار از کار گذاشته بود .
الان خودم که 5 ساله دارم در زمینه سیستم های مختلف کار می کنم به مشتری ابتدا قالب و سیستم های آماده مناسب در خودر زمینه کاری پیشنهاد می دهم و از مشتری قالبی را پسندید و خواست سفارشی کنه روش عملیات کد نویسی و شخصی سازی انجام می شود .
من مشتری را انلایز می کنم به مشتری می گم امکانات خودشو بگه بگه چه چیزی می خواد چه سبکی را دوست داره و ای آخر اگر هم در مورد استفاده از سیستم مدیریت اطلاع ندارد سی دی آموزشی مناسب کار را براش ارسال می کنم با استفاده از اموزش مدیریت کار کنه خیلی راحت و بدون دردسر
حرف شما که محتوا به عهده طراح نیست بله درسته این حقو به شما می دهم ولی مشتری شما نا آشنا بود می تونستید در قبال دریافت مبلغ اندک اینکار را انجام دهید تا مشتری راضی باشد . مگه طراحی یک فرم چقدر زمانبره
توی حرف های شما دیدم گفتین به ازمایشگاه ارسال شده یک کم خنده ام گرفت که نکنه دارن روی قالب عملیات های فیزیکی از نظر میزان سرعت و استقامت مواد انجام می دهند ! واقعا این حرف از شما بعید بود تا قالب آماده نشده و محتوا نگرفته نمی توان از این قالب برای خروجی نهایی با اطمینان روی هاست اصلی انداخت .
توصیه من به دوستی که سایتو برای شما سفارش داده اینه ابتدا از سیستم های آماده استفاده کنه و در ان زمینه آموزش ببینید و سپس اقدام به سفارش قالب اختصاصی کند . 600 تومان که داده می تواند یک قالب به همین روش شما به همراه سئوی اولیه و محتوا گذاری اولیه مطابق مشتری انجام داد اما شما در قبال هزینه کم کاری کردید شما هم مقصرید .
bmi
September 23rd, 2013, 17:20
ممنون از اطلاع رسانی
shivahost
September 23rd, 2013, 17:44
اما صاف دست گذاشتن روی این قالب : Dentist | Improve your dental health (http://livedemo00.template-help.com/wordpress_40257/)
و گفتن ما همین رو می خواهیم هم در مورد رنگ بندی ، هم در مورد ساختار . ما هم طرح دوم رو براشون دقیقا مشابه نمونه ای که در خواست داشتن براشون انجام دادیم . که کاملا هم راضی بودن ( البته الان تغییراتی توش ایجاد کردن ) . فقط مشکل ایشون بر سر فرم و محتوا هست که می گفتن ما براشون انجام بدیم که ما گفتیم وظیفمون نیست .
قالبی که الان روی سایتشون بود: goodnex Unlimited Skins (http://goodnex.webtemplatemasters.com/unlimited-skins/)
هیچ ربطی به این ندارد: Dentist | Improve your dental health (http://livedemo00.template-help.com/wordpress_40257/)
البته می شود المان های موجود در قالب ها را از نظر چیدمان به هم شبیه کرد! ولی در سایتی که دیدم چنین کاری هم نشده است!
خیلی دوست دارم بفرمایید این " البته الان تغییراتی توش ایجاد کردن " یعنی دقیقا چه تغییراتی؟ چقدر از چیزی که شما بهشون تحویل دادید دور شدند؟
شما قبول دارید فارسی سازی ناقص انجام دادید؟ نمونه هایی از قسمت های کامنت ها و سرچ را در پست های قبلی مثال زدم!
شما قبول دارد راستچین سازی را ناقص انجام داده اید؟ نمونه ای در مورد خط جدا کننده در منوی اصلی سایت براتون مثال زدم. نمونه های بیشتر دیگری هم هست....
قبول دارد موارد فوق وظیفه شما به عنوان طراح بوده؟
از روز استارت پروژه و دریافت پول، کل کار را که هنوز هم ناقص است چند روز طول دادید؟ و قرارتون چند روز بوده؟
mobomas
September 23rd, 2013, 17:57
بله آقای سعدونی یا همان دیزاینا !
شما اینا رو اصلا نگفتی :
در مورد این قالب :
شما که اصلا روز هفدهم و پس از پایان مهلتت یکشبه ، اینو قرار ندادی ! نه ؟
دیزاینا :
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f139/15848-%DA%AF%D9%88%D9%84-%D9%86%D8%AE%D9%88%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%8C-%D9%86%D8%AA%DB%8C%D8%AC%D9%87-%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%A7-%D8%8C-%DB%8C%DA%A9-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD-%D8%BA%DB%8C%D8%B1%D8%AD%D8%B1%D9%81%D9%87-%D8%A7%DB%8C-designa-ir-capture2-jpg
و
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f139/15849-%DA%AF%D9%88%D9%84-%D9%86%D8%AE%D9%88%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%8C-%D9%86%D8%AA%DB%8C%D8%AC%D9%87-%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%A7-%D8%8C-%DB%8C%DA%A9-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD-%D8%BA%DB%8C%D8%B1%D8%AD%D8%B1%D9%81%D9%87-%D8%A7%DB%8C-designa-ir-capture-jpg
باشه آقای سعدونی
ما گفتیم فرم و پیج گنجینه مقالات و شما هم گفتید 50 تومن هزینه داره . درسته ؟ چرا عکسها چیز دیگه ای میگن ؟ چرا ایمیلها میگن که شما در حال کامپایل و رندریـــنگ فرمــــها بودید !!! و به زودی در سایت قرار میدین ؟
نه دیزاینا . اینجا دیگه نمیشه بازی درآورد . اینجا جاییست که تا آخرش منم هستم .
ژست مظلوم نمایی حداقل اینجا دیگه جواب نمیده که اساتید و حرفه ای های کار حضور دارن .
اون چرب زبانیها که "ما باقدرت پشتیبان شما هستیم" ، "شما بگو کدوم مورد همین الان تیم رو جمع میکنم برات انجام میدم" ، "ما تیمی متعهد و حرفه ای هستیم" . اینا دیگه اینجا بی معناست .
متاسفم با اینهمه ادعا نمیدانید میشه از نوشته هات عکس گرفت
-----------------------------
در پاسخ به دوستی که فرموده بودین هردوی ما مقصریم .
بله من بارها در پستهام نوشتم که مقصرم 600 تومن پول رو نقد و پیش پرداخت دادم دست کسی که اینطور از اعتماد ما سو استفاده کرد . منم مقصرم که آگاهی به اندازه کافی کسب نکردم که آخرش دیزاینا بگه کسی که بلد نیست چند تا فرم ساده درست کنه ........
ولی شما به من بگو دوست گرامی آقای studio (http://www.webhostingtalk.ir/member/24037/) :
اگر مشتریت اطلاعاتی در زمینه وب نداشته باشه میای میگی تو که بلد نیستی فرم درست کنی ...
اصلا مشریت باید در حد ساخت فرم اطلاعات داشته باشه یا فقط در حد بارگذاری مطلب و مقاله و عکس ؟
باور بفرمایید این آقا یکبار .... حتی یکبار به من زنگ نزد بگه چی میخای ؟
چه فونتی ؟ چه رنگی ؟
اگر من زنگ میزدم میگفتم این فونت میگفت چشم ... ولی این چشم گفتن همانا و میرفت یک هفته بعد باز زنگ و خواهش و درخواست که آقا مگه نگفتی 40 مورد رو دیدم و انجام میدم . فرم هم جزوش بود . فونت هم بود . کو این موارد ؟
باز میرفت یک هفته دیگه
خلاصه کلام :
دیزاینا در حرف 1000 ؛ در عمل صفر
اینه که میگم نباید به اینجور افراد پول پیش پرداخت کرد .
عکسها رو هم بررسی فرمایید
سپاس
افزایش سئو
mobomas
September 23rd, 2013, 18:04
در هر صورت نیازی به پاسخ به هیچ کدوم از شماها نمی بینم .
.
از شکایت استقبال میکنی آقای سعدونی ؟
پس چرا آدرست رو برام میل نکردی ؟
خوب مگه نگفتی استقبال میکنی ؟ آدرست رو بده روند شکایت نیاز داره که اظهاریه بیاد برات . آدرست رو میل کن برام و از اظهاریه استقبال کن . تشریف میاورید مشهد هم زیارته هم استقبال !
mobomas
September 23rd, 2013, 18:18
مشخصه که از هیچ کدوم از قالبهای شما دیزاینا ، رضایت نداشتم ولی تو ایمیل چی بگم ؟
بگم رضایت ندارم که مثل بار قبل تهدید کنی : "اگر ناسپاسی کنید ، هیچ کاری برای شما انجام نمیدهیم" ؟
منی که 600 تومن رو پیش پرداخت کرده بودم چه چاره دیگه ای با چنین شخصیتی داشتم ؟
مجبور بودم خودم رو به همین قالب مسخره قانع کنم و برم سراغ خاسته هام
شما هنوزم نمیدونی که دیزاین بخشیش شکل و ظاهر فونته . بخشیش فرم هاست (که با کمال پر رویی گفتی فرم تماس هم با من نیست !! )
بگو اگه دیزاینت خیلی شکیل و بع قول خودت فوق حرفه ای و بیش از بودجه بود !! ؛ پس چرا هر روز زنگ میزدم و ازت میخاستم فونت و فرم و هزار مشکل دیگه رو درست کنی ؟
چرا هزار بار بهانه آوردی که عکسهای بخش گنجینه مقالات رو بدین (که دادم)
واقعا حافظت یاری نمیکنه اینارو با یاد بیاری ؟
دوستان خودشون عکسهای پست قبل رو ببینن و قضاوت کنن
افزایش سئو
studio
September 23rd, 2013, 18:47
آقای سعدونی شما فونت های قالب را اصلاح کنید بنده خدا حق دارد اصلا مناسب نیست و در ضمن
خوب الان با گفتن این حرف بسیاری از علایم سوال و گنگ های بین حرف های شما روشنتر شد همین گفته شما نتیجه این تاپیکو در این خلاصه می کنه
که این قالبو شما براش 200 زدین این یکی را انصافا قبول کنید بالا گفتین چون طرح ها ربطی به هم ندارد ولی خوب در کل قیمت مناسبی برای یک تمپلت آماده نیست مگر اینکه از اول داخلش کدنویسی بهینه شود و 100 تومان برای اختصاصی سازی هم که خوب می تونستید فرم را طراحی کنید و قائله را ختم به خیر کنید .
امنیت سایت بیشترش مربوط به افزونه هایی می شود که روی قالب سواره و بایستی حتما این افزونه ها تست شود تا باگی داخلشون نباشد خوب 100 تومان برای تست این موارد قیمت مناسبی است .
200 هم سئو که وقتش الان نیست باید محتوا گذاری شود و بعد از روی محتوا سئوی کامل انجام شود می تونستید 200 پول سئو را بعدا از ایشون بگیرید تا رضایت کامل داشته باشند .
آقای سعدونی شما هم یک بدی کردین و بنده خدا راست میگه قالبی که http://dl.persianscript.ir/img/98mag.png نشون دادی اصلا شباهتی به هم نداشت قالب این کجا و طرح پیشنهادی شما کجا اما چون می گید من نشون دادم و توی ایمیل های شما دیدم که ایشون پسندیدن اینجا جای حرفی نمی مونه
آقای سعدونی بهتره همین قالبو http://dl.persianscript.ir/img/98mag.png براش تموم کنید بدین و اینجا ختم به خیر کنید براتون مشکلی پیش نمیاد . چون ساختار کد نویسی ساده تری دارد .
اما دوست عزیزمون
شما چطور با شخصی که هیچ شناختی از آن ندارید قرداد می بندید یادتون باشد بهترین شاهد هر طراح مشتریان آن می باشد که می تونستید در سایتش به مشتریان ایشون دسترسی داشته و سوال بپرسید کارشون در چه حدی است . اینجوری شما ضرر نمی کردین هر چند اقای سعدونی لینک مشتریانشو در سایتش نگذاشته و ایراد داره که توصیه می کنم لینک سایت های مشتریان خود را قرار داهد تا مشتری با اطمینان به سایت مراجعه کند .
مشتری من اگه اطلاعاتی در زمینه مدیریت و قالب نداشته باشه ابتدا پیشنهاد می کنم از طرح های ساده تر استفاده کنه و سپس بعد از اینکه تسلطش بیشتر شد امکانات سایت را گسترده تر کنم .
مشتری کسی که برای اولین بار وارد دنیای اینترنت و وبمستری می شود بایستی اطلاعات کامل از پیچ و خم این کار داشته باشه و بدونه چطوری داره هزینه می کنه و با چه کسی می خواهد کار کند این حق شماست که این اطلاعات اولیه را رعایت کنید می تونستید از دوستان خود کمک بگیرید و اینقدر الاف نمی شدین .
برای محتوا و مطلب کذاری وظیفه شماست و اگ اینکارو بلد نیستید متن های پیش فرض را می دادین توی قالب قرار می دادن تا قالبو خودشو بالا بکشه اما طراحی فرم نه وظیفه مشتری نیست بلکه طراح باید اینکارو را انجام دهد که مشکل عمده شما روی این فرم است .
شما در ایمیل های خود وقتی از ناچاری گفتید پسندیدم دست خودتون را بستید و الان دیگه کاری نمی توان انجام داد چون با رضایت شما بوده ایمیل هم دال بر این می باشد .
بهتره آقای سعدونی این موردو با شما حل کنه اینجا تموم کنید خوب نیست اینجا چنین مسایلی مطرح شود .
mobomas
September 23rd, 2013, 19:01
اما دوست عزیزمون
شما چطور با شخصی که هیچ شناختی از آن ندارید قرداد می بندید یادتون باشد بهترین شاهد هر طراح مشتریان آن می باشد که می تونستید در سایتش به مشتریان ایشون دسترسی داشته و سوال بپرسید کارشون در چه حدی است . اینجوری شما ضرر نمی کردین هر چند اقای سعدونی لینک مشتریانشو در سایتش نگذاشته و ایراد داره که توصیه می کنم لینک سایت های مشتریان خود را قرار داهد تا مشتری با اطمینان به سایت مراجعه کند .
مشتری من اگه اطلاعاتی در زمینه مدیریت و قالب نداشته باشه ابتدا پیشنهاد می کنم از طرح های ساده تر استفاده کنه و سپس بعد از اینکه تسلطش بیشتر شد امکانات سایت را گسترده تر کنم .
مشتری کسی که برای اولین بار وارد دنیای اینترنت و وبمستری می شود بایستی اطلاعات کامل از پیچ و خم این کار داشته باشه و بدونه چطوری داره هزینه می کنه و با چه کسی می خواهد کار کند این حق شماست که این اطلاعات اولیه را رعایت کنید می تونستید از دوستان خود کمک بگیرید و اینقدر الاف نمی شدین .
برای محتوا و مطلب کذاری وظیفه شماست و اگ اینکارو بلد نیستید متن های پیش فرض را می دادین توی قالب قرار می دادن تا قالبو خودشو بالا بکشه اما طراحی فرم نه وظیفه مشتری نیست بلکه طراح باید اینکارو را انجام دهد که مشکل عمده شما روی این فرم است .
شما در ایمیل های خود وقتی از ناچاری گفتید پسندیدم دست خودتون را بستید و الان دیگه کاری نمی توان انجام داد چون با رضایت شما بوده ایمیل هم دال بر این می باشد .
بهتره آقای سعدونی این موردو با شما حل کنه اینجا تموم کنید خوب نیست اینجا چنین مسایلی مطرح شود .
دوست عزیز .
کدام 200 تومن را بعد از سئو بگیرند ؟
ایشان 600 پیش گرفته و کم کاری پشت کم کاری
کدام طرح را من پسندیدم ؟ اینو میفرمایید که من هیچوقت قبول نکردم :
این چیزیه که یکشبه هول شد و گفت : اوه ! ببخشید دیر شد . همین الان برات رونمایی میکنم !
بله
ولی در مورد اینکه تو ایمیل گفتم سپاس طرح زیبایی شده ، در ده پست تا بحال تکرار کردم : چاره ای نداشتم . دیزاینا و سعدونی شخصیتیه که وقتی بگم من این رو نمیپسندم تهدید میکنه اگه ناسپاسی کنید کارای دیگه رو انجام نمیدم (عکس گذاشتم) .
وقتی کل پولو دادم که دیگه نمیتونم بگم طرحت زشته و بی شباهت به :
Live preview for WordPress theme #40257 (http://www.templatemonster.com/demo/40257.html)
هر چند هم که شیوا هاست خوب نشان داد که این سایت چه ربطی به این دارد ؟ :
goodnex � Unlimited Skins (http://goodnex.webtemplatemasters.com/unlimited-skins/)
!!!!!
فونت و فرم هم بعضیاش توسط شخص دیگری که اتفاقا بسیار خوش اخلاق و باوجدان هم هستند در حال اصلاحه
هزینه ای اندک میکنم و همین رو تا جای ممکن اصلاح میکنم و بعد یکماه این خاطره بد رو کلا از هاست حذف میکنم و قالب جدید سوار میکنم .
در مورد پیشنهادتون :
بنده اجازه نمیدم ایشون دست بزنه سایت ما . وقتی تهدید میکنه که کدهایی قرار داده در قالب که ....
چطور اعتماد کنم ؟ ایشون مشخصه که کارش هک و تهدید و براندازی سایته . که علنا هم گفت نمیزارم روز خوبی در پزشک آشنا ببینید .
بزارید همون روشهای هک و بچه بازیش رو در پیش بگیره . در همین حین ما نیز روند قانونی خودمان را . ایشون اگه شخصیت داشت نمیگفت روز های خوبی تا پایان کار پزشک آشنا نخواهید دید !!!
افزایش سئو
studio
September 23rd, 2013, 19:08
کلا تمپلت اماده است و ربطی به طرح شما نداره اما شما تاید کردید که اینو پسندید از روی ناچاری و این خوب دست شما را برای اقدامات بعدی بسته
حالا اینکه روز های خوبی باشه نباشه را ول کنید بهتره اینجا تموم کنید بره من طرفشو نمی گیرم به عنوان ناظر حرف های شما دارم نظر می دم در کل باز به عهده خودتنه من دیگه نظری نمی دم
موفق باشید
camelian77
September 23rd, 2013, 21:19
و اگر شما هم که از ابتدا در جریان وقایع نیستید و بخواهید کاسه داغ تر از آش شوید و همینجوری از روی ناآگاهی از وقایع اظهار نظر ها مسخره کنید ، ممکن هست در مورد وب سایت جوملای 1.5 شما هم به نتایجی ناگوار برسیم .
شما که سواد PHP ندارید لازم نیست در این مورد نظر دهید . آن موقع صحبت contact form نبود و ما برنامه دیگری داشتیم که بعد برای راحتی خود کارفرما بهش گفتیم از contact form7 استفاده کن .
در مورد قالب ، همه ی کدهای قالب ها در بیشتر زمینه ها مشترک هستند و این ظاهر و دیزاین اصلا آماده نیست . دقیقا ( تاکید می کنم دقیقا ) بر طبق نمونه های ارسالی دیزاین شده و خودشون هم چندبار اعلام رضایت کردن و الان هم تغییر داده شده .
نمیدونم بچه کجا هستی اما به زبون فارسی بهت می گم : مشکل بر سر دیزاین نیست ، دقیقا همه ی دیزاین مد نظرشون بوده . جنون این شخص از زمانی شروع شد که ما گفتیم فرم و پیج جداگونه نمیسازیم .
ولی نادانی حقیقتا درد بدی هست . شما هم در چیزی که بهت مربوط نیست و در جریان جزیاتش نیستی دخالت نکن برات بهتره .
دامنه ی پزشک آشنا می خواهد در اینترنت فعالیت کند ، درسته ؟ حالا میبینید که یک روز خوش در وب سایت می بینند یا خیر . اگر بحث بر کولی بازی هست ، دقیقا به شما نشون میدیم آقای تقی زاده که دامنه ی نفهمی های شما چقدر می تونه وسیع باشه .
تمامی کدهای لازم هم برای این کار تهیه شده و در جای بسیار مناسبی قرار داره . حالا منتظر باشید تا پزشک آشنا فعالیت کنه . ما هم به وقتش ...
تا ساعت 12 امشب وقت دارید اراجیفتون رو پاک کنید . اگر بعد از 12 پاک هم بکنید دیگر بی فایده هست .
دوست عزیز ! تهدید نکنید. شما کار غیر حرفه ای کردید ( از وب سایت مشخص هست ) و آبروی خودتون رو بردید. مهمترین چیز برای یک تجارت موفق این هست که مشتری هاتون قبولتون داشته باشن که ندارن. مشخص هست که کار شما کار ضعیفی هست. با این حال اگر همین رو به دیگران می فروشید باعث تاسف هست برای اون ها.
دوباره تاکید می کنم که تهدید نکنید! درست نیست. ضمنا اینکه «کد ها در جای مناسبی قرار گرفتن» حرف خیلی خطرناکیه و باعث می شه دیگه کسی به شما اعتماد نکنه. نکنه که شما هم چند تا if statement on $_GET و stop trigger و این ها توی پی اچ پی گذاشتید؟ لازمه که md5 ورژن وردپرس شون رو چک کنم دستی براشون؟؟ بعد هم یه diff ساده بزنم و روشن کنم که احتمالا بلوف تو خالی ئه، و اگر پر باشه که دیگه .... با اسم خودتون، و عکس، می ره روی همین فروم. فکر می کنین اون وقت چیزی از شما و بیزینس تون باقی می مونه؟
ضمنا در رابطه با چیزی که به شیواهاست عزیز گفتید:
شما که سواد PHP ندارید لازم نیست در این مورد نظر دهید .
یه نگاه به عدد ۲۸۰۰ زیر اسم شون بکنید و بعد در مورد سطح دانش نظر بدید. ضمنا بنده (البته با متانت و فروتنی و خضوع :دی) عرض می کنم که احتمال قریب به یقین سطح دانش من در php programming از شما بالاتر هست. دوست دارید کد ها رو بگذاریم وسط و یه مباحثهی کوچولو سرش بکنیم؟ تا شما دیگه به کسی که (مشتری سابق تون) از کد نویسی چیزی نمی دونه نپرید و یه مقدار فروتنی داشته باشید برای قطرهای از دانش و تکنیک که بلدید؟
_AF_
September 23rd, 2013, 22:25
این شخص فرق بین دیزاین و محتوا رو نمی فهمه . ما براش طراحی رو انجام دادیم و طی چند ایمیل به طور رسمی از طرف حودش و چند نفر دیگه از ما تشکر کرده !
اصلا مشکل بر سر فرم ها و صفحات جداگانه هست که توهم دارن وظیفه ماست .
تمامی کدهای لازم هم برای این کار تهیه شده و در جای بسیار مناسبی قرار داره . حالا منتظر باشید تا پزشک آشنا فعالیت کنه . ما هم به وقتش ...
شما که میفهمید بفرمایید تا ایشون بفهمه!
زبان دارید! میگفتید محتوا با ما نیست هرچن که پولش گرفتین
بنده تازه قالب دیدم این قالب اصلا ارزش 600 تومان نداره این به من رایگان بدن حتی حاظر نیستم روی سایتم قرار بدم!
پیشنهاد می کنم قوانین جرائم رایانه ای رو بخونید یا پرس و جو کنید برای شکایت چه بلایی سرتون میارن
یعنی شما هکر هستید!
شما با کد هک میکنید!!!!!!! شاگرد قبول میکنید؟
_AF_
September 23rd, 2013, 22:30
تهدید به هک !
شما همان شخصی هستید که با چرب زبانی تایپ می کردین!
فکر کنم والده باید وقت بیشتری صرف تربیت شما می کردن
mobomas
September 23rd, 2013, 22:34
آدرس میل نکردی آقای سعدونی یا همان دیزاینا کلاهبردار
ولی با همین میام جلو .
این آدرسی هست که روی whois هست ازشون و تعدادی از دوستان همینحا زحمتشو کشیدن . سپاس
No. 76, Eghbal lahoori ave.,, Shahin shahr, Isfahan, IR
منبع: http://who.is/whois/designa.ir
افزایش سئو
_AF_
September 23rd, 2013, 22:45
از شکایت استقبال میکنی آقای سعدونی ؟
پس چرا آدرست رو برام میل نکردی ؟
خوب مگه نگفتی استقبال میکنی ؟ آدرست رو بده روند شکایت نیاز داره که اظهاریه بیاد برات . آدرست رو میل کن برام و از اظهاریه استقبال کن . تشریف میاورید مشهد هم زیارته هم استقبال !
شما آدرس این تاپیک را ذکر کنید با آی پی که لاگین کردن میشه آدرس ایشون پیدا کنید البته حکم قضایی میخواد
_AF_
September 23rd, 2013, 22:49
و همچنین در مورد پاک کردن تاپیک هم تا ساعت 12 بر حرف خودذ ایستاده ایم .
تا ساعاتی دیگر کل این تاپیک را پاکسازی نکنید و مظالب اتهام برانگیزتون رو پاک نکنید ، ما تا ابد در خدمت شما و پزشک آشنا هستیم .
با شما می بایست مثل خودتان رفتار کرد . تا ساعاتی دیگر مطالب افترا و تهمت پراکن شما پاک نشده باشند ، ما ممکن هست به نتایجی برسیم که شما به چشم خود روزهای زیبای پزشک آشنا را خواهید دید .
رمز گذاشتن توسط سی پنل بر روی پوشه پابلیک و اینها هم کارهای بچه گانه ای هست که برخی از هاست چی ها توصیه می کنند .
اعتراضی دارید برید قانونی عمل کنید . اینجا اینطور نیست که هرکی هرچی دلش خواست بگه و سر هم کنه .
در هر صورت ما حرف آخر خود را زدیم . دیگر خود دانید و آینده ی کاری وب سایتتون .
والسلام
یعنی توانایی هک این انجمن دارید!
فکر نمیکنم به سن بلوغ فکری رسیده باشید تو این انجمن که خوب خودتون نشون دادید
هکر تهدید نمیکنه عمل می کنه
در ضمن از مدیران عزیز خواهش می کنم این تاپیک پاک نشه مدرکی برای mobomas باشه و سوابقی برای designA
SniTomb
September 23rd, 2013, 23:13
و همچنین در مورد پاک کردن تاپیک هم تا ساعت 12 بر حرف خودذ ایستاده ایم .
تا ساعاتی دیگر کل این تاپیک را پاکسازی نکنید و مظالب اتهام برانگیزتون رو پاک نکنید ، ما تا ابد در خدمت شما و پزشک آشنا هستیم .
با شما می بایست مثل خودتان رفتار کرد . تا ساعاتی دیگر مطالب افترا و تهمت پراکن شما پاک نشده باشند ، ما ممکن هست به نتایجی برسیم که شما به چشم خود روزهای زیبای پزشک آشنا را خواهید دید .
رمز گذاشتن توسط سی پنل بر روی پوشه پابلیک و اینها هم کارهای بچه گانه ای هست که برخی از هاست چی ها توصیه می کنند .
اعتراضی دارید برید قانونی عمل کنید . اینجا اینطور نیست که هرکی هرچی دلش خواست بگه و سر هم کنه .
در هر صورت ما حرف آخر خود را زدیم . دیگر خود دانید و آینده ی کاری وب سایتتون .
والسلام
درود
به بنده واقعا مربوط نیست اما با این تاپیک در صورتی که باقی بمونه سابقتون خراب شده چون کسی حوصله خوندن تمام پست ها و تضخیص دروغ و حقیقت رو نداره
موفق باشید!
mobomas
September 24th, 2013, 00:11
یک توضیحی اگر مدیران بدن که چطور پستهای ایشون پاک شد ! ممنون میشم
افزایش سئو
shivahost
September 24th, 2013, 00:19
از مدیران نیست، خودشان متوجه اشتباهاتشان شده اند و پست هایشان را پاک کرده اند. البته نمی توانند نقل هایی که از پست هایشان در پست های شما و دیگران شده است را حذف کنند.
همچنین اگر شما اقدام قانونی کنید می توانید دستور قضایی بگیرید که مدیران این پست ها را دوباره بازگردانی کنند.
همین که خود این شخص پست های خودش را حذف کرده نشان دهنده خیلی چیزها خواهد بود....
redpayam
September 24th, 2013, 00:21
گفته بودا میخواد پاکسازی کنه...البته هنوز ساعت 12 نشده(اگه اشتباه نکنم گفته بود ساعت 12 پاکسازی میکنه)...فک کنم هنوز ایشون رو ساعت قدیم بودن:39:
studio
September 24th, 2013, 01:26
آقا mobomas (http://www.webhostingtalk.ir/member/91868/) لطفا نتیجه شکایت و پیگری خود را بعد از به نتیجه رسیدن اینجا بنویسید عالی میشه ببینیم حکایت این تاپیک سریالی اکشن چی شد .
novin
September 24th, 2013, 20:29
ممنون از اطلاع رسانی شما
mobomas
September 27th, 2013, 02:22
دوستان روند اداری و شکایت از دیزاینا به خوبی پیش رفت
به زودی زود ایشان یعنی همان آقای سعدونی دیزاینا و ما همدیگه رو در دادگاه ملاقات میکنیم :103:
ضمن اینکه جالبه همین الان عبارت دیزاینا رو تو گوگل سرچ کنین و نتیجه رو ببینین .
تیم دیزاینا : اگه اینو میخونی بدون که نمیزارم نامردی که در حق من کردی رو بزارم در حق نفر بی اطلاع بعدی بکنی .
افزایش سئو
camelian77
September 27th, 2013, 02:31
چیز خاصی باید می دیدیم؟ به عالمه وب سایت جور واجور و شبیه هم اومد
mobomas
September 27th, 2013, 02:37
چیز خاصی باید می دیدیم؟ به عالمه وب سایت جور واجور و شبیه هم اومد
اینو برای من نشون میده . گوگل لینک دوم و سوم ، عبارت دیزاینا رو در کنار کلاهبرداری نمیاره ؟
تایید میشه
hazem
September 27th, 2013, 12:14
webhostingtalk واسه من لینک سوم میاد و کاملا مشخصه !
folletto
September 27th, 2013, 12:20
چنین آدمایی به بازار کار سایر طراحان و برنامه نویس ها گند میزنن!
لطفا از طریق قانون پیگیری کامل کنید تا درس عبرتی باشه واسه اینجور آدما!
البته مقصر شما هم هستید که به سایتی که حتی قالب درست حسابی واسه خودش نداره اعتماد کردید!
mobomas
October 5th, 2013, 11:18
کسی میتونه این قالب رو بخره ؟
MedicalDoctor - WordPress Theme For Medical Preview - ThemeForest (http://themeforest.net/item/medicaldoctor-wordpress-theme-for-medical/full_screen_preview/5390456)
هزینش رو هم کارت به کارت میکنم
اگر کسی قیمت پایین تر از 45 دلار هم سراغ داره چه بهتر
mobomas
October 5th, 2013, 11:21
چنین آدمایی به بازار کار سایر طراحان و برنامه نویس ها گند میزنن!
لطفا از طریق قانون پیگیری کامل کنید تا درس عبرتی باشه واسه اینجور آدما!
البته مقصر شما هم هستید که به سایتی که حتی قالب درست حسابی واسه خودش نداره اعتماد کردید!
حقیقتش من که تخصص و اطلاعات خاصی در مورد سایت ها ندارم
خیلی از چیزایی که یاد گرفتم از طریق دوستانی بود که در همین تاپیک شرکت کردن.
ولی الان متوجه شدم که دیزاینا به قول شما حتی برای خودش یک قالب اختصاصی نداره
در واقع سایت دیزاینا از یک قالب شیر شده توسط مافیا شیر استفاده کرده . حتی نشونه های این سایت رو هم پاک نکرده . به قولی دوستی ؛ دیزاینا مهارت خاصی در دور زدن و دروغگویی داره
studio
October 5th, 2013, 17:04
کسی میتونه این قالب رو بخره ؟
MedicalDoctor - WordPress Theme For Medical Preview - ThemeForest (http://themeforest.net/item/medicaldoctor-wordpress-theme-for-medical/full_screen_preview/5390456)
هزینش رو هم کارت به کارت میکنم
اگر کسی قیمت پایین تر از 45 دلار هم سراغ داره چه بهتر
دوست عزیز برخی قالب ها هستند که با رویه سایت های ایرانی سازگار نیست در انتخاب قالب دقت کنید ما برای شما توصیه های لازم کردیم بقیه به عهده شما
shivahost
October 5th, 2013, 19:00
دوست عزیز برخی قالب ها هستند که با رویه سایت های ایرانی سازگار نیست در انتخاب قالب دقت کنید ما برای شما توصیه های لازم کردیم بقیه به عهده شما
البته این قالبی که ایشون خواستند خیلی هم مناسبه اگر گیر بیارن....
mobomas
October 5th, 2013, 19:17
البته این قالبی که ایشون خواستند خیلی هم مناسبه اگر گیر بیارن....
اقدام کردم برای خریدش .
به نظرتون بعد خریدش میتونم بزارمش برای فروش تا هزینش سرشکن بشه ؟ یه بهتره نگهش دارم قالب اختصاصی خودمون باشه ؟
shivahost
October 5th, 2013, 20:05
اقدام کردم برای خریدش .
به نظرتون بعد خریدش میتونم بزارمش برای فروش تا هزینش سرشکن بشه ؟ یه بهتره نگهش دارم قالب اختصاصی خودمون باشه ؟
در این مورد نظر خاصی ندارم، اما قالب پر زحمتی از نظر فارسی سازی و درست از آب درآوردن سایت باید باشه. فعلا دارم روی یکی از همین قالب های سخت کار می کنم: کانون آگهی و تبلیغات سرو 88 (http://www.kanoonsarv.com/) برای سایت خودمون!
shivahost
October 5th, 2013, 20:12
مثلا در آوردن این اسلایدر 3d کلی کار داره: Homepage LayerSlider 3D | MedicalDoctor (http://doctor.madza-wordpress-premium-themes.com/?page_id=166)
mobomas
October 6th, 2013, 20:05
مثلا در آوردن این اسلایدر 3d کلی کار داره: Homepage LayerSlider 3D | MedicalDoctor (http://doctor.madza-wordpress-premium-themes.com/?page_id=166)
پیشنهاد خودتون چیست ؟
shivahost
October 6th, 2013, 20:16
پیشنهاد خودتون چیست ؟
پیشنهاد من اینه که بطور کلی قالب هایی از تم فارست یا .... را انتخاب کنید که قابلیت rtl روی خودشان باشد که نیاز به فارسی سازی خاصی نباشد.
مثلا برای ما صرف نمی کند این قالب شما را با 50 تومان فارسی سازی کنیم ولی اگر مشتری داشته باشیم که برای راه اندازی سایتش مثلا 700 تومان بگیریم وقت برای rtl و فارسی سازی چنین قالبی می گذاریم.
mobomas
October 6th, 2013, 21:15
پیشنهاد من اینه که بطور کلی قالب هایی از تم فارست یا .... را انتخاب کنید که قابلیت rtl روی خودشان باشد که نیاز به فارسی سازی خاصی نباشد.
مثلا برای ما صرف نمی کند این قالب شما را با 50 تومان فارسی سازی کنیم ولی اگر مشتری داشته باشیم که برای راه اندازی سایتش مثلا 700 تومان بگیریم وقت برای rtl و فارسی سازی چنین قالبی می گذاریم.
لینکی دارید که بتونم در مورد این قابلیت rtl مطالعه کنم که چی هست اصلا ؟
سپاس
افزایش سئو
shivahost
October 6th, 2013, 21:18
لینکی دارید که بتونم در مورد این قابلیت rtl مطالعه کنم که چی هست اصلا ؟
سپاس
زبان هایی مثل فارسی و عربی right to left یعنی از راست به چپ نوشته می شوند که بهش می گویند rtl و زبان هایی مثل انگلیسی ltr هست یعنی از چپ به راست نوشته می شوند.
اولین و مهمترین گام در فارسی کردن یک قالب انگلیسی تبدیل آن به rtl است. لینک خاصی ندارم ولی کل قضیه مربوط به html و css است.
hazem
October 6th, 2013, 21:42
برای اینکار شما باید با float و margin و text-align و direction و در برخی جاها padding را تغییر بدید
پیروز و سربلند باشید !
mobomas
October 6th, 2013, 21:42
زبان هایی مثل فارسی و عربی right to left یعنی از راست به چپ نوشته می شوند که بهش می گویند rtl و زبان هایی مثل انگلیسی ltr هست یعنی از چپ به راست نوشته می شوند.
اولین و مهمترین گام در فارسی کردن یک قالب انگلیسی تبدیل آن به rtl است. لینک خاصی ندارم ولی کل قضیه مربوط به html و css است.
ممنون از توضیحاتتون
متوجه شدم
:113:
افزایش سئو
mobomas
October 7th, 2013, 09:11
ثبت نام کنید: همایش معرفی آسیب های فضای مجازی و راهکارهای مقابله - ویژه کرمان - نگهبان (http://negahbaan.ir/15999)
samsam
October 7th, 2013, 14:52
با سلام
بهترین کار این است که قرار داد کتبی داشته باشید.
البته با مذاکره همه چیز حل می شه
mil4ni
October 7th, 2013, 15:24
با سلام
بهترین کار این است که قرار داد کتبی داشته باشید.
البته با مذاکره همه چیز حل می شه
قرارداد کتبی هم چیزی رو حل نمیکنه چون برای این مبالغ کسی دنبال شکایت نمی رود
همچنین قرارداد رسمی باید طبق قوانین تجارت الکترونیک و توسط وکیل تنضیم شود
طی این چند سال که بنده ندید کسی یا شرکتی زحمت این کارها رو به خودش بدهد
mehdi.s
October 22nd, 2013, 10:25
بنده هم تو پونیشا هستم/ این یوزری هم که گفتین رو دیدم/تقریبا متن تمام ارسال هاش هم یکی هست/ بنده تعریفی از خود نیست ولی تو کارهای وردپرس نیمه اختصاصی به پایین صفر بیعانه میگیرم تو کارهای کدنویسی اختصاصی هم حداکثر 20 درصد...
این دیگه نوبرش هست/ البته خودم هم بوده که گفتم خارج از پونیشا ببندم کارو مثلا جایی که 250 بیشتر نبوده مبلغ کار که کسر کمیسیون هم دیگه چیزی از مبلغ باقی نمیزاشته...
در هرحال امیدوارم همه رو به یه چشم نبینید و نبینند...
موفق باشید
mobomas
October 22nd, 2013, 14:21
بنده هم تو پونیشا هستم/ این یوزری هم که گفتین رو دیدم/تقریبا متن تمام ارسال هاش هم یکی هست/ بنده تعریفی از خود نیست ولی تو کارهای وردپرس نیمه اختصاصی به پایین صفر بیعانه میگیرم تو کارهای کدنویسی اختصاصی هم حداکثر 20 درصد...
این دیگه نوبرش هست/ البته خودم هم بوده که گفتم خارج از پونیشا ببندم کارو مثلا جایی که 250 بیشتر نبوده مبلغ کار که کسر کمیسیون هم دیگه چیزی از مبلغ باقی نمیزاشته...
در هرحال امیدوارم همه رو به یه چشم نبینید و نبینند...
موفق باشید
افزایش سئو
در اولین پستم تو این تاپیک نوشتم که همه برنامه نویسا مثل هم نیستن . مسلما اساتیدی مثل شما هم پیدا میشن که انصاف و وجدان رو در کنار تخصصشون دارن
ولی این آقای سعدونی یا همون دیزاینا ، میتونم بگم بینهایت چرب زبان و زبون باز هستن . یعنی قبل از واریز مبلغ به قدری پیام میدادن و مشاوره و چرب زبانی کردن ، که بعد از واریز کل مبلغ دیگه اثری از ایشون یافت نشد .
الانم پرونده دیزاینا در پلیس فتا به جریان افتاده . نمیزارم به راحتی قسر در بره .
افزایش سئو
camelian77
October 22nd, 2013, 21:12
لطفا جزئیات پرونده رو اینجا بنویسید
mobomas
October 22nd, 2013, 21:14
لطفا جزئیات پرونده رو اینجا بنویسید
اجازه بدین ببینم حکم و نتیجه پرونده دیزاینا به کجا میرسه ؛ حتما همینجا مینویسم .
من این تایپیک رو امشب دیدم؛ همه پست هاشو که این یارو Design-A پاک کرده.
واقعا جایی برای تاسف هم باقی نمونده که بخوام بگم واقعا برای چنین افرادی تاسف میخورم
mobomas
November 11th, 2013, 20:39
من این تایپیک رو امشب دیدم؛ همه پست هاشو که این یارو Design-A پاک کرده.
واقعا جایی برای تاسف هم باقی نمونده که بخوام بگم واقعا برای چنین افرادی تاسف میخورم
بله . حرکت ناشیانه ای کرد . ولی اینقدر ساده لوح بود که نفهمید من با webfreezer تمامی تهدیداتش رو مستند کردم که خدا رو شکر پلیس فتا هم پذیرفت . فکر کرد با یک فکس به فتا میتونه قسر در بره
mhiizadi
November 11th, 2013, 20:42
فکس؟ :-?
راستی دیزاینا رو هم تو گوگل سرچ کنید !
آی حال میده :-j