PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب دو گواهی امنیتی روی یک دامنه

ادمین سایت
September 14th, 2013, 16:22
سلام
یه سوال فنی داشتم. میشه روی یک دامنه دوتا گواهی اس اس ال گرفت ؟
مثلا فرض کنید شما برای دامنه خودتون اس اس ال گرفتین. اما بعدا به دلیل تغییر سرور اطلاعات از بین رفته و شما هم ندارید. ایا میشه دوباره اس اس ال جدید خریداری و نصب کرد ؟
ممنون میشم راهنمایی بکنید

arDEmbOt
September 14th, 2013, 17:08
بله می توانید خریداری کنید

ULTRAWEB
September 14th, 2013, 17:29
ایمیل بزنید مشخصات قبلی رو بگیرن! چگاریه!؟
هزینه اضافه بدین بعدشم گواهی ارزون هم هست یکی میگره برای چنددامنه! شاید نیازی به هزینه اضافه نباشد

ادمین سایت
September 14th, 2013, 18:34
الان قیمت گواهی اس اس ال چنده ؟ البته ارزونترینش با نصب ؟

MOHAMMAD MOHSEN
September 14th, 2013, 18:42
سلام
یه سوال فنی داشتم. میشه روی یک دامنه دوتا گواهی اس اس ال گرفت ؟
مثلا فرض کنید شما برای دامنه خودتون اس اس ال گرفتین. اما بعدا به دلیل تغییر سرور اطلاعات از بین رفته و شما هم ندارید. ایا میشه دوباره اس اس ال جدید خریداری و نصب کرد ؟
ممنون میشم راهنمایی بکنید

نیازی نیست اکثر ca ها صدور مجدد ssl رو تا زمان انقضا به صورت رایگان پشتیبانی می کنند

ادمین سایت
September 14th, 2013, 21:24
دوست عزیز من سرور رو تغییر دادم و از جای دیگری تهیه کردم. ای پی هم تغییر کرده. بازم میشه مجددا صادر کرد ؟
هاستینگی هم که از اس اس ال خریدم اطلاعات رو نمیده

MOHAMMAD MOHSEN
September 15th, 2013, 00:51
دوست عزیز من سرور رو تغییر دادم و از جای دیگری تهیه کردم. ای پی هم تغییر کرده. بازم میشه مجددا صادر کرد ؟
هاستینگی هم که از اس اس ال خریدم اطلاعات رو نمیده

باید دید که شرکت صادر کننده ssl این مورد رو پشتیبانی میکنه یا خیر!
متاسفانه تنها اون شرکتی که اس اس ال رو ازش خریدین می تونه درخواست بده. در صورتیکه همکاری نکنه باید برای خرید ssl جدید اقدام کنید

ULTRAWEB
September 15th, 2013, 01:28
از 50تومن هست به بالا دوست عزیز:)