سلام کسانی که می توانند از giga-international.com سرور اختصاصی core-i7 رو بخرن بدون هزینه setup پیشنهاد قیمت بدهند تا 10 روز آینده باید سرور خریده باشم و انتقال اطلاعات رو هم انحام داده باشم ...
در ضمن می خواهم در صورت امکان سرور رو با ایمیل خودم بخرید که بتونم با ساپورت تماس داشته باشم .
لینک سایت و شماره تماستون رو هم لطفا قرار بدید ممنون میشم ...:113:
یا اگر سرور مشابه در سایر دیتا سنتر ها با همین سخت افزار و قیمت و پهنای باند نامحدود سراغ دارید معرفی کنید ...
Final Hoster
March 19th, 2010, 21:34
من هم همچنان به سرور اختصاصي از ديتاسنتر گيگا نياز دارم لطفاً پيشنهاد تون رو بگيد
goldstar
March 19th, 2010, 21:35
سلام کسانی که می توانند از giga-international.com سرور اختصاصی core-i7 رو بخرن بدون هزینه setup پیشنهاد قیمت بدهند تا 10 روز آینده باید سرور خریده باشم و انتقال اطلاعات رو هم انحام داده باشم ...
در ضمن می خواهم در صورت امکان سرور رو با ایمیل خودم بخرید که بتونم با ساپورت تماس داشته باشم .
لینک سایت و شماره تماستون رو هم لطفا قرار بدید ممنون میشم ...:113:
یا اگر سرور مشابه در سایر دیتا سنتر ها با همین سخت افزار و قیمت و پهنای باند نامحدود سراغ دارید معرفی کنید ...
چرا از این دیتاسنتر؟
باید ماهی حدود 190 تا 200 هزارتومان بدین و یک سرور با کیفیت نسبتا پایین گیرتون بیاد
در ضمن روی این پهنای باند نامحدودش اصلا حساب باز نکنید! سخت افزار و شبکه هم .....
به خاطر تحریم قصد خرید از این دیتاسنتر رو دارین؟
HugeServer
March 19th, 2010, 22:04
با سلام خدمت شما،
۱. با توجه به تجربیات، میتونم بگم که این دیتا سنتر اصلا توصیه نمیشود. ما هم دیگر با این دیتا سنتر کار نمیکنیم.
۲. پهنای باند، نامحدود نیست، بلکه بد از ۵ ترا بایت به پورت ۱۰ سویچ خواهد شد، پس به درد شما نخواهد خورد، تازه با توجه به اینکه پورت اختصاصی نیست، دیگه فکر نکنم چیزی به شما برسد.
۳. برای چه کاری این سرور رو نیاز دارید؟ و تا چه حدود میخواهید هزینه کنید؟
takweb.ir
March 19th, 2010, 22:05
با سلام
در خدمتیم
http://www.webhostingtalk.ir/f11/%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%DB%8C-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87-%D8%A7%D8%B2-iweb-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7-%D9%88-%DA%AF%DB%8C%DA%AF%D8%A7-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86-9090/
Final Hoster
March 19th, 2010, 22:41
پس از كدوم ديتاسنتر بگيريم بهتره؟ البته من براي هاستينگ ميخوام
goldstar
March 19th, 2010, 22:48
اگر برای کار هاستینگ میخواین من سرورهای xeon رو پیشنهاد میدم
البته i7 QC هم خوب هست
جواب من و دوستان رو ندادین
بودجه شما در حد همون ماهی 200 تومان هست؟
آیا از تحریم ترس دارین یا براتون مهم نیست؟
اروپا و آمریکا و کانادا بودن مهم هست؟
PDhost.net
March 19th, 2010, 23:21
از تحریم که خوب ترس هست تازه سایت های من leech , warez هم دارن . در مورد پهنای باند هم با توجه به مصرف پهنای باند بالا این دیتا سنتر رو انتخاب کردم . بعد از این میرسه به ovh france اما مثل اینکه اونها سر وارز و ایرانی ها اذیت می کنند . البته ovh برای این سرور core i7 15 tb محدود می کنه .
در حدود همین ماهی 200 تومن یه دیتا سنتری که بتونم ازشون ساپورت بگیرم و پهنای باند نا محدود داشته باشه چی پیشنهاد میکنید ؟
HugeServer
March 19th, 2010, 23:25
جایی که پهتای نامحدود رو پورت بالا بده شک نکنید شیر اسن و نتورک خوبی نداره!
HugeServer
March 19th, 2010, 23:30
از تحریم که خوب ترس هست تازه سایت های من leech , warez هم دارن . در مورد پهنای باند هم با توجه به مصرف پهنای باند بالا این دیتا سنتر رو انتخاب کردم . بعد از این میرسه به ovh france اما مثل اینکه اونها سر وارز و ایرانی ها اذیت می کنند . البته ovh برای این سرور core i7 15 tb محدود می کنه .
در حدود همین ماهی 200 تومن یه دیتا سنتری که بتونم ازشون ساپورت بگیرم و پهنای باند نا محدود داشته باشه چی پیشنهاد میکنید ؟
حالا بحث OVH شد، و اینکه شما گفتین OVH سرور i۷ رو روی پورت به ۱۵tb محدود میکنه. باید عرض کنم خیر، روی ۱۵tb نیست، از هرکی شنیدید اشتباه بهتون اطلاع داده است. پهنای باند سرورهای i۷ که از OVH تامین میشود، به صورت معمول ۳/tb میباشد البته روی پورت اختصاصی و نه مانند گیگا پورتهای اشتراکی. در مورد اینکه ovh به warez file و یا به ایرانیان عزیز حساس هست، باز هم اشتباه به عرضتون رسوندن هرکی که به شما اطلاعات رو داده است.
شما بهتر هست که مصرف پهنای باند سرور خودتون رو بین کنید، و بفرمایید که چه مقدار پهنای باند روی سرور نیاز دارید؟
shinak
March 20th, 2010, 00:36
شاید جالب باشد این رو بگم که اصلا و ابدا سرور های ovh پیشنهاد نمی دهم.
از گیگا بگیرید خیلی خیلی بهتر است.
پورت 1 اش همه اش دروغ است. و با زور روی سرور اصلی 3-4 مگابیت در ثانیه می دهد و به نظر من از گیگا هم خیلی بد تر است اگر قصد خرید دارید گیگا را انتخاب کنید هرگز پشیمان نخواهید شد
ovh ای پی و ... اش خیلی درد سر دارد و الکی Ban میکنند اگر شما یک تاپیک بزنید افرادی که از این دیتاسنتر سرور داشته اند نظرشان خواهند گفت
در ضمن بهتر است سرور را مستقیم یا توسط یک فرد " مطمئن " تهیه کنید !
من سرور را از گیگا بخواهید بگیرید persianwhois.com که نمایندگی ان است به شما پیشنهاد میدهم.
در ضمن از دیتاسنتر ovh تهیه نکنید که IP های شما را الکی به دلیل attack یا spam قفل خواهند کرد.
من نه سرور میفروشم نه چیزی فقط در حد یک پیشنهاد دوستانه و تجربه ام بهت گفتم اما اگر دوست داری میتونید از ovh بگیری اما ضرر خواهید کرد.
اما من با دیتاسنتر های زیادی کار کردم هیچکدوم مثل giga نشده
خوب انتخاب کردید و معتبر ترین شرکت که من دیدم همین پرشین هویز است از ایشون فرد قابل احترامی هستند میتوانید تهیه کنید و شرکتی با تجربه و سابقه بالا
در انتخاب و خرید حتما دقت کنید و از فردی که خرید میکنید
---------- Post added at 11:36 PM ---------- Previous post was at 11:34 PM ----------
بدهی است که روی سرور های گیگا بنده شاید باور نکنید روی سرور اختصاصی از گراف چک میکردم تا 15 الی 20 مگابیت در ثانیه هم مصرف داشته است.
در ضمن بستگی دارد از کی تهیه کنید سرور افرادی که سرور زیادی دارند مثل پرشین هویز چون رک دارند و اعتبار ویژه ای در دیتاسنتر دارند پورت بهتری به انان ارایه خواهند داد
Arte
March 20th, 2010, 01:42
شاید جالب باشد این رو بگم که اصلا و ابدا سرور های ovh پیشنهاد نمی دهم.
از گیگا بگیرید خیلی خیلی بهتر است.
پورت 1 اش همه اش دروغ است. و با زور روی سرور اصلی 3-4 مگابیت در ثانیه می دهد و به نظر من از گیگا هم خیلی بد تر است اگر قصد خرید دارید گیگا را انتخاب کنید هرگز پشیمان نخواهید شد
ovh ای پی و ... اش خیلی درد سر دارد و الکی Ban میکنند اگر شما یک تاپیک بزنید افرادی که از این دیتاسنتر سرور داشته اند نظرشان خواهند گفت
در ضمن بهتر است سرور را مستقیم یا توسط یک فرد " مطمئن " تهیه کنید !
من سرور را از گیگا بخواهید بگیرید persianwhois.com که نمایندگی ان است به شما پیشنهاد میدهم.
در ضمن از دیتاسنتر ovh تهیه نکنید که IP های شما را الکی به دلیل attack یا spam قفل خواهند کرد.
من نه سرور میفروشم نه چیزی فقط در حد یک پیشنهاد دوستانه و تجربه ام بهت گفتم اما اگر دوست داری میتونید از ovh بگیری اما ضرر خواهید کرد.
اما من با دیتاسنتر های زیادی کار کردم هیچکدوم مثل giga نشده
خوب انتخاب کردید و معتبر ترین شرکت که من دیدم همین پرشین هویز است از ایشون فرد قابل احترامی هستند میتوانید تهیه کنید و شرکتی با تجربه و سابقه بالا
در انتخاب و خرید حتما دقت کنید و از فردی که خرید میکنید
---------- Post added at 11:36 PM ---------- Previous post was at 11:34 PM ----------
بدهی است که روی سرور های گیگا بنده شاید باور نکنید روی سرور اختصاصی از گراف چک میکردم تا 15 الی 20 مگابیت در ثانیه هم مصرف داشته است.
در ضمن بستگی دارد از کی تهیه کنید سرور افرادی که سرور زیادی دارند مثل پرشین هویز چون رک دارند و اعتبار ویژه ای در دیتاسنتر دارند پورت بهتری به انان ارایه خواهند داد
داستان های باورنکردنی :)
فکر گیگا رو از کلتون بیرون کنید مخصوصا نماینده ی اون " پرشین هویز " [-( که نمیتونه bw اضافه بگیره برای مشتری .
به من همین گیگا و نمایندش سره پهنای باند نامحدود 500 تومان ضرر زدن باز بگید گیگااااا:-|
RezaFH
March 20th, 2010, 01:43
پورت 1 اش همه اش دروغ است. و با زور روی سرور اصلی 3-4 مگابیت در ثانیه می دهد
این وی پی اس از OVH هست ، سرعتش هم که میتونید ببینید !
از سرور های مختلف تست دانلود شده و بسته به فاصله سرور ها از هم ، سرعت متغیر هست ولی در هر حال خیلی خوبه
:)
takweb.ir
March 20th, 2010, 01:51
ما با گیگا کار می کنیم
هیچ مشکلی هم نداریم
پرت هم
+12 مگابایت در ثانیه سرعت دانلود هست
پیشنهاد بعدی هم iweb هست
Arte
March 20th, 2010, 01:53
huge این رفیقمون با شما بدجور لجه ها چی کار کردی باهاش من موندم ...
درسته huge خیلی جدی و تو کارش خشکه ( هرکسی یه اخلاقی داره ) و دفتر هم نداره ( و شاید دیتای بچه ها روی هوا باشه و هیچ تضمینی روی ارائه ی سرویس هاش نداشته باشه ولی من 1 ماه پیش که از huge دو تا سرور گرفته بودم پشتیبانی خوبی داشت و حتی یک روزهای خاصی برای من بدون اینکه هزینه را داده باشم cpanel و litespeed رو برای من پرداخت کردن و من 2 هفته بعد مبلغ رو بهشون دادم ... )
ovh سرعت لیچ کردنم 70 مگ هم میرفت ....
PDhost.net
March 20th, 2010, 02:21
عزیزان من از iweb , canaca نمی خواهم چون هم چند وفتی هست که روت هاشون با آی اس پی های ایران مشکل خورده بعضی جاها باز می کنن بعضی جاها اصلا tracert جواب نمیده مثل سرورهای شرکت واقعا خوب netafraz ...
در مورد پهنای باند ببینید من کلی سایت وارز و فیلم با لینک مستقیم روی سایتهای مشتریام هست و در حدود 2 ترابایت مصرف می کنن تازه اگر ddos نشن ! اگر یدشانسی بیارم و ddos هم بخوره که راحت به همین 3 تا 5 ترابایت ممکنه برسه چون یه دفعه یک فایل 700 800 مگی رو گیر میارن ddos میزنن و ... پهنای باند ...
در مورد persian whois قبل از اینکه سفارش به رایان نت بدهم با ایشون برخورد داشتم و متاسفانه پشتیبانی خوبی نگرفتم . کلا هم از تلفن خاموش خیلی خوشم نمیاد ... اعصابم بهم میریزه.
الان هم که گیر بدتر از ان شرایط افتادم ... حالا دیگه نیازی به اسم بردن نیست ... جاهای دیگر هم دیده ام که از ایشون بدگویی شده در همین فروم حیف که دیر دیدم. یک هفته اول سرور هر 4 ساعت داون میشد و خوب البته مشکل جدی و اساسی بود کسی هم راه حلش رو نمی دانست در این فروم تا زمانی که یک مقاله شانسی پیدا کردم و درستش کردم . اما اینکه مشکل رو ببینند بعد بگن که مشکلی نیست کفر آدم رو در میاره ! بی خیال ...
الان من مشکلم اینه که در خدود ماهی 200 تومن میتونم هزینه بدم و می خوام سرور نا محدود یا همون 15 ترابایت رو بگیرم هزینه setup هم خیلی ندهم و پشتیبانی از دیتا سنتر هم بگیرم حداقل در حد اینکه ایمیلم به عنوان صاحب سرور و خریدار بهشون معرفی بشه . خیلی دیگه گیر کنم خودم مستقیم میگیرم مشکل فقط فعلا انتخاب بهترین هست . یک هفته وقت دارم که سرور رو بگیرم و سایت ها رو منتقل کنم .
گیگا سرورش خیلی خوبه اما پشتیبانی صفر اصلا جواب سربالا میدن فقط . اینا همین وقتی که میزارن ایمیل هارو جواب سربالا میدن اگه درست جواب میدادن که اعتبار و فروششون خیلی بیشتر میشد...
takweb.ir
March 20th, 2010, 02:39
در مورد persian whois قبل از اینکه سفارش به رایان نت بدهم با ایشون برخورد داشتم و متاسفانه پشتیبانی خوبی نگرفتم . کلا هم از تلفن خاموش خیلی خوشم نمیاد ... اعصابم بهم میریزه.
الان هم که گیر بدتر از ان شرایط افتادم ... حالا دیگه نیازی به اسم بردن نیست ... جاهای دیگر هم دیده ام که از ایشون بدگویی شده در همین فروم حیف که دیر دیدم. یک هفته اول سرور هر 4 ساعت داون میشد و خوب البته مشکل جدی و اساسی بود کسی هم راه حلش رو نمی دانست در این فروم تا زمانی که یک مقاله شانسی پیدا کردم و درستش کردم . اما اینکه مشکل رو ببینند بعد بگن که مشکلی نیست کفر آدم رو در میاره ! بی خیال ...
ما مستقیم با گیگا کار می کنیم
و مشکلات را معمولا خودمان رفع می کنیم مگر این که نیاز باشه از دیتاسنتر کاری بشه
Arte
March 20th, 2010, 02:43
عزیزان من از iweb , canaca نمی خواهم چون هم چند وفتی هست که روت هاشون با آی اس پی های ایران مشکل خورده بعضی جاها باز می کنن بعضی جاها اصلا tracert جواب نمیده مثل سرورهای شرکت واقعا خوب netafraz ...
در مورد پهنای باند ببینید من کلی سایت وارز و فیلم با لینک مستقیم روی سایتهای مشتریام هست و در حدود 2 ترابایت مصرف می کنن تازه اگر ddos نشن ! اگر یدشانسی بیارم و ddos هم بخوره که راحت به همین 3 تا 5 ترابایت ممکنه برسه چون یه دفعه یک فایل 700 800 مگی رو گیر میارن ddos میزنن و ... پهنای باند ...
الان من مشکلم اینه که در خدود ماهی 200 تومن میتونم هزینه بدم و می خوام سرور نا محدود یا همون 15 ترابایت رو بگیرم هزینه setup هم خیلی ندهم و پشتیبانی از دیتا سنتر هم بگیرم حداقل در حد اینکه ایمیلم به عنوان صاحب سرور و خریدار بهشون معرفی بشه . خیلی دیگه گیر کنم خودم مستقیم میگیرم مشکل فقط فعلا انتخاب بهترین هست . یک هفته وقت دارم که سرور رو بگیرم و سایت ها رو منتقل کنم .
گیگا سرورش خیلی خوبه اما پشتیبانی صفر اصلا جواب سربالا میدن فقط . اینا همین وقتی که میزارن ایمیل هارو جواب سربالا میدن اگه درست جواب میدادن که اعتبار و فروششون خیلی بیشتر میشد...
اگه از گیگا سرور میخوای به نظرم از آقای شاهری سرور بگیرید .
اگر گرفتید به ما بگید وضعیت واقعی گیگا این روزها به چه صورت هست .
AfraWeb.net
March 20th, 2010, 02:47
با شناختی که از takweb داریم اگر تمایل به خرید از گیگا دارید با ایشان مشورت نمایید و سرور را خریداری نمایید .
PDhost.net
March 20th, 2010, 04:42
آقایون شرمنده ام ولی واقعا گیج شدم که کدام کار به صرفه است . گیگا رو که خوب یکبار از کیفیت نامناسب و عدم پشتیبانیش ضربه خوردم . اما از ovh هم ترس دارم . ovh حداقل خوبیش اینه که مشخص کرده توی سایتش که لیمیت می کنیم اما همه میگن که گیگا بدون اطلاع تغییر میده و دردسر های مالی ایجاد می کنه ...
گیگا خود من و رایان نت رو سر یک آی پی خریدن 48 ساعت معطل کرد :(
خسته شدم از بس در این 3 سال شرکت و سرور عوض کردم . فقط نت افزار و هاست ایرانی و tldwebhost تو شرکت هایی که من باهاشون کار کرده ام خوب بود که اونم اینترنت ایران با کانادا مشکل پیدا کرده .
1- بالاخره گیگا یا ovh ? چون سایر دیتا سنترها که این مشخصات رو با این قیمت نمیدن
2- بین این عزیزان ، برای گیگا از takweb.ir و برای ovh از hugeserver.com پس بگیرم درسته ؟
امیدوارم این سرور و شرکت چدید دیگه مثل قبلی ها نشه . دیگه با همه شما ها که حرفه ای این زمینه اید مشورت کردم دیگه ... نتیجه اش رو امیدوارم به خوبی بیام و بگم ...
M-Soltani.ir
March 20th, 2010, 04:44
takweb.ir
افرا وب هم سال جدید سرورهای کانادایی رو معرفی میکنه
AfraWeb.net
March 20th, 2010, 05:19
خوب بود که اونم اینترنت ایران با کانادا مشکل پیدا کرده .
1- بالاخره گیگا یا ovh ? چون سایر دیتا سنترها که این مشخصات رو با این قیمت نمیدن
2
میتونیم بپرسیم چه مشکلی با دیتا سنتر های کانادا داشتید . ای پی هایی که ما تا الان داشتیم در همان روز ائول در تمام ای اس پی ها ست شدند بدون هیچ مشکلی و تا به حال کسی در رابطه با عدم پینگ و عدم دسترسی به سرور اطلاعی نداده است و تا به حال ای پی به خاطر ارسال اسپم و اینطور مسائل بلوک نشده است .
درباره ovh هم تحقیق کنید چون بسیار بر روی مسائل اسپم حساس هستند و کوچترین تخلف و اسپم مساوی با بلوک شدن ای پی شما هست . روی هم رفته گیگا گزینه مناسبتری هست و کسی مشکل خاصی با این دیتا سنتر بطور اساسی نداشته البته باز هم مشکلاتی در همه جا وجود دارد .
توصیه :
1- خرید از شرکت ثبت شده و معتبر
2- گرفتن مالکیت سرور
اگر قصد خرید از گیگا را دارید takweb را توصیه میکنیم چون بالای 3 سال شناخت از این شرکت داریم .
RezaFH
March 20th, 2010, 11:51
درباره ovh هم تحقیق کنید چون بسیار بر روی مسائل اسپم حساس هستند و کوچترین تخلف و اسپم مساوی با بلوک شدن ای پی شما هست . روی هم رفته گیگا گزینه مناسبتری هست و کسی مشکل خاصی با این دیتا سنتر بطور اساسی نداشته البته باز هم مشکلاتی در همه جا وجود دارد .
فکر کنم گیگا حساستر باشه باز !
چون دو بار به خاطر اسپم مجبور شدم آی پی وی پی اسی رو عوض کنم !
در حالی که یکی از مشتری های OVH ام که سایت موزیک بود ، اومده بود و برای کاربرای خودش اسپم فرستاده بود که تا من متوجه بشم حدود 400 تا رفته بود :78: و خبری هم نشد :d
یه مشکل دیگه هم که داشتیم با گیگا ، نتورک ضعیفش بود . یه بار کل سرور ها از طرف دیتاسنتر داون شد ! و معلوم شد که اشکال از شبکه اش بوده !!! ضمن اینکه به خاطر شیر کردن سرعت خیلی کم بود :|
به هر حال منم با توجه به اینکه با هردو کار کردم ، OVH رو ترجیح میدم :)
PDhost.net
March 21st, 2010, 11:33
مشکل view پیدا شده بود دیگه بعضی isp ها باز نمی کردن سایت ها رو . tracert در 30 hop به سرور نمی رسید .
عزیزان تصمیم گرفتم این ماه ovh فرانسه رو امتحان کنم ...
ولی hugeserver.com قیمت هاش نسبت به قیمتهایی که در ovh.co.uk هست خیلی بالاتره . چرا این طوری ؟ حالا از کی بگیرم ؟ تازه در 3 4 باری که از support online این سایت شما استفاده کردم فقط یک بار تونستم با آقا سامان صحبت کنم معمولا کسی نیست جواب بده . تلفن هم که باید به آلمان زده بشه ...کس دیگری نیست از ovh بتونه سرور برام بگیره ؟
---------- Post added at 11:33 AM ---------- Previous post was at 11:29 AM ----------
آقایون سایتی که برای ovh باشه و انگلیسی باشه و قیمت هاش به دلار باشه رو پیدا نکردم لینکی دارید ؟ فکر کنم کم کم باید به فکر مستقیم خرید کردن بیافتم ...
HugeServer
March 21st, 2010, 11:40
مشکل view پیدا شده بود دیگه بعضی isp ها باز نمی کردن سایت ها رو . tracert در 30 hop به سرور نمی رسید .
عزیزان تصمیم گرفتم این ماه ovh فرانسه رو امتحان کنم ...
ولی hugeserver.com قیمت هاش نسبت به قیمتهایی که در ovh.co.uk هست خیلی بالاتره . چرا این طوری ؟ حالا از کی بگیرم ؟ تازه در 3 4 باری که از support online این سایت شما استفاده کردم فقط یک بار تونستم با آقا سامان صحبت کنم معمولا کسی نیست جواب بده . تلفن هم که باید به آلمان زده بشه ...کس دیگری نیست از ovh بتونه سرور برام بگیره ؟
---------- Post added at 11:33 AM ---------- Previous post was at 11:29 AM ----------
آقایون سایتی که برای ovh باشه و انگلیسی باشه و قیمت هاش به دلار باشه رو پیدا نکردم لینکی دارید ؟ فکر کنم کم کم باید به فکر مستقیم خرید کردن بیافتم ...
با سلام خدمت شما
ممنون هستم که در مورد ما تحقیق میکنید، و همیشه هم باید همین کار را انجام داد، در وحله اول فرمودید که قیمتها به نسبت سایت اصلی ovh بیشتر میباشد. ولی بنده به شما عرض میکنم که اینگونه نمیباشد، برای اینکه قیمت هارا متوجه بعثهید، لطفا یکی از سرورهای ovh را از سایت اصلی خودشون آاردر بدید، و در مرحله آخر قیمت و فاکتور ایجاد شده را در اینجا به مرض نمایش بذرید. حدود ۵ تا ۶ دقیقه طول خواهد کشید تا آاردر به مرحله فاکتور برسد. پس خواهشاً این کار را انجام دهید. در مورد گفتگوی زنده هم که فرمودید چند بر سعی کردید صحبت کنید، ولی موفق نشدید، باید عرض کنم که در بعضی از موقع امکان دارد که اپرتری که برای گفتگوی اونلاین وجود دارند، در حل صحبت با شخص دیگری باشند، و نتواند به شما پاسخ بدهند، ولی شما در همان لحظه میتوانید از طریق تلفن و یا ایمیل و یا حتا تیکت با ما در تماس باشید.
موفق باشید، و منتظر شما هستم تا درخواست بنده را انجام بدهید، البته اگر مایل بودید.
PDhost.net
March 21st, 2010, 11:59
ببینید من قیمت ها رو از سایت ovh.co.uk دارم بر میدارم بعد نرخ پوند به دلار رو هم امروز نگاه کردم 1.5 بود . بعنی هر پوند 1.5 دلار . الان مقایسه رو اینجا می گذارم اگر که اشتباه کرده باشم خوشحال میشم بهم بگید ...
---------- Post added at 11:59 AM ---------- Previous post was at 11:50 AM ----------
ببینید این الان از سایت hugeserver.com زده 325 دلار و 100 دلار نصب
HugeServer Dedicated Server France MG-09 Max
-
CPU : Intel Bi Xeon Quad 8x 2.00+ GHz ( 12 Mo L2 - FSB 1333 MHz 45nm )
Virtualisation: Instructions VT
Ram : 16GB DDR2 Of Memory
NIC : GigaEthernet
Hard Drive : 2x 1500 Go - SATA2
Raid : 0/1
Switch Port : 1000mbps Dedicated ( 1Gb Dedicated Private Lan )
Bandwidth : Unmetered ( 15Tb on 1000mbps Private Port, Over 15Tb on 10mbps )
IP : One IP Address + 3 Extra
در صورتی که همین رو الان
Professional MG Max dedicated server - OVH (http://www.ovh.co.uk/products/mg_max.xml)
زده 120 پوند و 50 پوند نصب
یعنی میشه 180 دلار و 75 دلار نصب
دیدید ؟
HugeServer
March 21st, 2010, 12:08
ببینید من قیمت ها رو از سایت ovh.co.uk دارم بر میدارم بعد نرخ پوند به دلار رو هم امروز نگاه کردم 1.5 بود . بعنی هر پوند 1.5 دلار . الان مقایسه رو اینجا می گذارم اگر که اشتباه کرده باشم خوشحال میشم بهم بگید ...
---------- post added at 11:59 am ---------- previous post was at 11:50 am ----------
ببینید این الان از سایت hugeserver.com زده 325 دلار و 100 دلار نصب
hugeserver dedicated server france mg-09 max
-
cpu : Intel bi xeon quad 8x 2.00+ ghz ( 12 mo l2 - fsb 1333 mhz 45nm )
virtualisation: Instructions vt
ram : 16gb ddr2 of memory
nic : Gigaethernet
hard drive : 2x 1500 go - sata2
raid : 0/1
switch port : 1000mbps dedicated ( 1gb dedicated private lan )
bandwidth : Unmetered ( 15tb on 1000mbps private port, over 15tb on 10mbps )
ip : One ip address + 3 extra
در صورتی که همین رو الان
professional mg max dedicated server - ovh (http://www.ovh.co.uk/products/mg_max.xml)
زده 120 پوند و 50 پوند نصب
یعنی میشه 180 دلار و 75 دلار نصب
دیدید ؟
دوست عزیز، شما به عرایض بنده توجه نکردید. من به شما عرض کردم این سرور رو سفارش بدید، و در آخر قیمت نهائی را در اینجا بگذارید. اگر این کار را انجام بدید حتما متوجه خواهید شد.
---------- Post added at 08:38 AM ---------- Previous post was at 08:35 AM ----------
دوست عزیز، شما به عرایض بنده توجه نکردید. من به شما عرض کردم این سرور رو سفارش بدید، و در آخر قیمت نهائی را در اینجا بگذارید. اگر این کار را انجام بدید حتما متوجه خواهید شد. و همچنین نکته دیگر این است که شما میبایستی قیمتهای سایت اصلی را مقایسه نمیید چون که همانطور که قبلا عرض شده سرورها مستقیم از فرانسه تهیه میشوند. و ما نمیتوانیم از کشور انگلیس سرور هارا تهیه کنیم. :)
http://www.ovh.com/fr/produits/mg_max.xml
PDhost.net
March 21st, 2010, 12:23
ببینید من الان سفارش هم دادم قیمت همونه . فقط 2 تا مشکل پیش اومد . یکی اینکه 3 ماهه حساب کرد . یکی هم اینکه فقط انگلستان رو توی لیست کشورهاش داره . فکر کنم این هم مثل گیگا باید برای سایر کشورها سایت جدائی رو بزنم . مثل گیگا که برا آلمان هزینه نصب نمیگیره برای بین المللی اش میگیره ...
---------- Post added at 12:13 PM ---------- Previous post was at 12:13 PM ----------
الان پستتون اپدیت شد الان از اون سایت هم سفارش میدم چند لحظه ...
مرسی از توجهتون
---------- Post added at 12:23 PM ---------- Previous post was at 12:13 PM ----------
این جا هم همونطور شد . 3 ماهه حساب کرد و باز هم ایران رو نداره :((
Frais d'installation
* 1 49.99€ 49.99€
Système d'exploitation VPS VMware (Debian 4.0) - anglais
* 1 0.00€ 0.00€
Sous total 49.99€
ABONNEMENT Domaine Quantité Prix unitaire Prix HT
MG Max 09 - 3 mois
* 1 509.97€ 509.97€
Sous total 509.97€
[ Changer la durée de location ]
Code promotion :
ABONNEMENT 509.97€
INSTALLATION 49.99€
PRIX HT 559.96€
TVA ( 19.6 % ) 109.75€
TOTAL TTC 669.71€
HugeServer
March 21st, 2010, 12:27
ببینید من الان سفارش هم دادم قیمت همونه . فقط 2 تا مشکل پیش اومد . یکی اینکه 3 ماهه حساب کرد . یکی هم اینکه فقط انگلستان رو توی لیست کشورهاش داره . فکر کنم این هم مثل گیگا باید برای سایر کشورها سایت جدائی رو بزنم . مثل گیگا که برا آلمان هزینه نصب نمیگیره برای بین المللی اش میگیره ...
---------- post added at 12:13 pm ---------- previous post was at 12:13 pm ----------
الان پستتون اپدیت شد الان از اون سایت هم سفارش میدم چند لحظه ...
مرسی از توجهتون
---------- post added at 12:23 pm ---------- previous post was at 12:13 pm ----------
این جا هم همونطور شد . 3 ماهه حساب کرد و باز هم ایران رو نداره :((
frais d'installation
* 1 49.99€ 49.99€
système d'exploitation vps vmware (debian 4.0) - anglais
* 1 0.00€ 0.00€
sous total 49.99€
abonnement domaine quantité prix unitaire prix ht
mg max 09 - 3 mois
* 1 509.97€ 509.97€
sous total 509.97€
[ changer la durée de location ]
code promotion :
Abonnement 509.97€
installation 49.99€
prix ht 559.96€
tva ( 19.6 % ) 109.75€
total ttc 669.71€
دوست من،
ovh در حال حاضر تنها با اروپا به صورت مستقیم کار میکند، و شما نیسز میتوانید از ما این سرور هارا تهی کنید. اگر میتواند به صورت ۳ ماه پرداخت نمیید. هزینه سرور کاملا مطابق با هزینه خود سایت اصلی محاسبه خواهد شد بدون ۱ ریال کم و زیاد. اگر هم خواستید به صورت ماهیانه تهی کنید، باز هم میتونیم هزینه ستاپ را به شما تخفیف بدهیم. :)
موفق باشید.
PDhost.net
March 21st, 2010, 12:32
باز هم نگاه کنید هزینه نصب 50 یورو هست . دیگه یورو پیپال خیلی گرون بخوای گیر بیاری 1500 الی 1600 تومان گیر میاد . در صورتی که خود یورو 1350 تومنه.
50 یورو 1600 تومان هم باشه میشه 80000 تومان
170 یورو هم * 1600 میشه 272000 تومان
راستی شما دلار رو اگه 800 تومنی حساب کنید درست میشه ها ...
شما اون 350 دلار رو به تومان چند میگیرید ؟
HugeServer
March 21st, 2010, 12:36
باز هم نگاه کنید هزینه نصب 50 یورو هست . دیگه یورو پیپال خیلی گرون بخوای گیر بیاری 1500 الی 1600 تومان گیر میاد . در صورتی که خود یورو 1350 تومنه.
50 یورو 1600 تومان هم باشه میشه 80000 تومان
170 یورو هم * 1600 میشه 272000 تومان
راستی شما دلار رو اگه 800 تومنی حساب کنید درست میشه ها ...
شما اون 350 دلار رو به تومان چند میگیرید ؟
اگر توانایی پرداخت با پیپال و یا مانی بوکرز دارید میتوانید مستقیم پرداخت کنید. در غیر این صورت هزینه هر دلار معدل ۱۰۰۰تومان میباشد.
Setup : Free
Monthly : 325$ = 325.000T
---------- Post added at 09:10 AM ---------- Previous post was at 09:09 AM ----------
Ht , ttc رو نمیدونم چیه منظورش ؟
مالیات = VAT or Ttc
PDhost.net
March 21st, 2010, 15:19
ایمیل یا یاهو یا skype برای تماس با پشتیبانی رو ممکنه برام بفرستید ؟ فعلا تا خرید نداشته باشم که تیکتینگ هم ندارم
یک سوالی دارم . ببینید دیتا سنتر ovh امکان افزایش هارد و رم رو روی سرورهاش نداره نه ؟ سرورهاش پکیج کامل هست و دیگه قابل تغییر نیست ؟
بین 2 سرور زیر کدام رو پیشنهاد میدید ؟
HugeServer Dedicated Server France EG-09 BestOF -
HugeServer Dedicated Server France Core I7 XL
اولی هارد و رم کمتری داره اما سرعتش 1gbps هست و cpu بهتری داره
دومی رم و هارد بیشتری داره اما سرعت و سی پی یو ضعیفتری داره . ارزان تر هم هست .
این سرور واقعا فقط 2 تا 80 گیگ میشه هارد روش گذاشت ؟ زیادش نمیشه کرد ؟
HugeServer Dedicated Server France EG-09 SSD -
نحوه خرید یک ماهه از ovh رو هم پیدا کردم . فقط مشکل میمونه خرید از ایران .به هر حال من بخوام credit card یا paypal شارژ کنم هم همین حدود برام میشه .. باز از شما بگیرم پشتیبانیتون هم مفید خواهد بود به هر حال .
شما سرور رو می توانید با ایمیل خودم بخرید که بتونم با دیتاسنتر در تماس باشم ؟ یعنی دیتا سنتر من رو به عنوان صاحب سرور بشناسه و جواب تیکت هام رو بده ؟
HugeServer
March 21st, 2010, 15:43
ایمیل یا یاهو یا skype برای تماس با پشتیبانی رو ممکنه برام بفرستید ؟ فعلا تا خرید نداشته باشم که تیکتینگ هم ندارم
یک سوالی دارم . ببینید دیتا سنتر ovh امکان افزایش هارد و رم رو روی سرورهاش نداره نه ؟ سرورهاش پکیج کامل هست و دیگه قابل تغییر نیست ؟
بین 2 سرور زیر کدام رو پیشنهاد میدید ؟
HugeServer Dedicated Server France EG-09 BestOF -
HugeServer Dedicated Server France Core I7 XL
اولی هارد و رم کمتری داره اما سرعتش 1gbps هست و cpu بهتری داره
دومی رم و هارد بیشتری داره اما سرعت و سی پی یو ضعیفتری داره . ارزان تر هم هست .
این سرور واقعا فقط 2 تا 80 گیگ میشه هارد روش گذاشت ؟ زیادش نمیشه کرد ؟
HugeServer Dedicated Server France EG-09 SSD -
نحوه خرید یک ماهه از ovh رو هم پیدا کردم . فقط مشکل میمونه خرید از ایران .به هر حال من بخوام credit card یا paypal شارژ کنم هم همین حدود برام میشه .. باز از شما بگیرم پشتیبانیتون هم مفید خواهد بود به هر حال .
شما سرور رو می توانید با ایمیل خودم بخرید که بتونم با دیتاسنتر در تماس باشم ؟ یعنی دیتا سنتر من رو به عنوان صاحب سرور بشناسه و جواب تیکت هام رو بده ؟
با سلام خدمت شما،
باز هم خدماتتون عرض میکنم که گفتگوی اونلاین تنها راه پشتیبانی نیست. میتوانید تیکت و یا ایمیل بزنید.
در مورد افزایش امکانات سرور، امکان این کار وجود دارد، ولی هزینه بالای دارد، که فکر نکنم شما بخواهید این هزینه را تقبل کنید. قبل خرید هم میتونید تیکت بزنید هیچ مشکلی ندارد، حتا میتوانید بدون عضویت در سیستم تیکت بزنید. پس مشکلی از این قضیه هم نمیباشد.
در مورد ۲ سرور معرفی شده، سرور اولی بهتر میباشد، به دلیل آعن که CPU سرور قویتر و پورت سرور ۱Gbit میباشد، ولی سرور دومی دارای cpu ضعیف تر میباشد، و سرور نیستند، بلکه computer هستند.
سرور مدل ssd هم که یکر کردید، این مدل سرور بله فقط دارای ۲ هارد ۸۰ Gb میباشد، و مخصوص سرورهای sql و غیر میباشد. ولی امکان ارایه سرورهای hybrid که در خود سایت ovh میتوانید تماشا کنید هم میباشد.
تمامی سرورها به نامه ما تهی میشود، و شما از ما میتوانید مستقیم پشتیبانی بگیرید. و همچنین میتوانید از OVH پشتیبانی بگیرید. نکته : پشتیبانی ovh که شما میتوانید استفاده کنید، از طریق تلفن میباشد. به این صورت که شما باید به زبانهای فرانسه و یا انگلیسی مسلط باشید، تا بتوانید با اپراتورهای ovh به صورت تماس تلفنی ارتباط برقرار کنید. و برای شناسایی شما نامه سرور شما در دیتا سنتر به شما گفت میشود که میتوانید خود را صاحب سرور معرفی نمایید و مشکلات احتمالی را رفع کنید.
AfraWeb.net
March 21st, 2010, 16:04
اگر تمایل داشتید چند سایت را معرفی میکنیم که سرور های ovh را بدون هزینه ست اپ به شما ارائه میکنند و تقریبا مالک دوم سرور شما هستید و از این نظر راحت تر میتوانید استفاده نمایید و قیمت هایی که ارائه میکنند بسیار مناسب تر هست حتی میتوانید برای اطمینان از این مسله به خود ovh ایمیل بزنید و درباره این رسیلر ها البته نه رسیلر های رسمی فقط کسانی که زیاد از این دیتا سنتر سرور خریداری میکنند و یک نوع واسطه بین دیتا سنتر و یوزر ها هستند خریداری نمایید .
رو هم رفته با توجه به تجربه زیاد دوستان شاید سرور های گیگا مناسب تر برای شما باشد میتوانید از takweb یا پرشین وهویز که سابقه طولانی و چند ساله فعالیت دارند و از شرکت های معتبر ایرانی هستند و در ارائه سرور ها فعالیت میکنند خرید نمایید یا اینکه بطور مستقیم خرید کنید که هر کدوم از اینها مزیت و معایب خودشون رو دارند
PDhost.net
March 21st, 2010, 16:52
افراوب عزیز مرسی از اینکه همیشه پیگیر مشکلات و تاپیک های این فروم هستی . همونطور که حتما میدونی من الان از rayannet یک سرور core i 7 از گیگا خریدم . اما راضی نیستم .
persianwhois رو که باهاشون یک چند باری کارم افتاده اما اصلا نتونستم تماسی بگیرم ...
در مورد takweb برای giga تا اینجا بهترین گزینه هستند بله درست میگید.
در مورد رایان نت هم متاسفانه مثل اینکه خود شما این آقا رو به takhoster معرفی کردید. صحتش رو من نمی دونم اما takhoster اینطوری گفتند . ایشون هم که مثل سایر شکایت هایی که ازشون در همین فروم شده دقیقا با من برخورد کردند . دو روز اول تا پول رو نگرفته بودند جواب تلفن دادند تا سرور رو تحویل دادند بعد از کلی تاخیر ، دیگه تماس تلفنی جواب نمی دادند...
الان همین hugeserver رو انتخاب کرده ام و همان سرور 1gbps رو . اما به هر حال شما هم معرفی کنید سایت ها رو برم ببینمشون . ممنون
امیدوارم از بین این 15 تا شرکت که تاحالا باهاشون کار کرده ام این سرور hugeserver ovh هم مثل نت افراز طوری بشه که حداقل 1 سال ثابت روش باشم و دوباره ماه بعد دنبال سرور نگردم ...
AfraWeb.net
March 21st, 2010, 18:19
درباره پرشین وهویز بای خدممتون عرض کنیم که اگر تیکت ارسال کنید به بخش پشتیبانی سریعا پاسخگو هستند اقای یار محمدی یکی از متخصصین این امر هستند و سابقه طولانی در ارائه خدمات دارند و از همه مهمتر شرکت ثبت شده ئ قانونی هستند و سرور های زیادی در دیتا سنتر گیگا دارند همچنین takweb هم سابقه زیادی در ارائه سرور دارند و شرکت ثبت شده با سابقه طولانی هستند .
گاهی اوقات قیمت ها و سرور ها فریبنده هستند ما افر هایی داشتیم روی 40 دلار xeon با رم 4 گیگ و 5 ترا بایت و پورت 100 ولی تا عمل سرور چی باشد ایا واقعا پورت 100 هست ایا واقعا ساپورت خوب هست ایا واقعا .....
PDhost.net
March 21st, 2010, 19:07
می دونم این رو . شما هم درست می گید اما من که با شماره های پرشین هویز نتونستم تماسی بگیرم . یه شرکت هر چقدر هم خوب کار کنه و مشتری زیاد داشته باشه دیگه باید بتونه یه منشی بزاره حواب تلفن ها رو بده درسته ساپورت داره سرجاش بحثی نیست اما تماس تلفنی کجا ساپورتی که قراره تا24 ساعت دیگه جواب داده بشه کجا.
نت افراز هم ساپورت و تیکت داشت . اما تلفن تهران خریده بود هزینه تهران میدادی به خرج شرکت وصل میشدی اصفهان باهاشون حرف میزدی . خدائیش هم تاجائی که می تونستن و در دستشان بود کار می کردند . واقعا پشتیبانی 24 ساعته داشتن . ساعت 3 صبح لیچ میزاشتم به سرور فشار می آوردم میامد بالا باهام صحبت میکرد در google talk
یا ایمیل میزد و فوری تیکت هاشو جواب میداد. این رو می گن شرکت واقعا در اون یک سال که من اونجا نمایندگی داشتم هیچ مشکلی نداشتم و بیشتر از اینکه اونا منو اذیت کنن من اذیتشون کردم . خود صاحب شرکت که شماره حساب ها به اسمش هست یک شب تا 3 صبح پا به پای من مشکل سایتم رو مجانی حل می کرد برام ! حیف که وی پی اس یا ددیکیت از گیگا و ... ندارن و فقط با کانادا کار می کنن که اون هم مشکل دار شد... 3 4 نفر هم بیشتر نبودن
ثبت شرکت که ملاک نیست آدم با 100 تومن راحت شرکت ثبت می کنه ولی اینکه شرکته ثبت شده هست ملاک میشه که طرف واقعا پاسخگو هست ؟ گیریم سرویسش بد باشه به کجا میشه شکایت کرد و تا بخوای پیگیری کنی آبرو و ... از بین رفته . در این شغل ما پیگیری چندانی از شکایت ها نمیشه داشت . نمونش هم دیگه می دونید دیگه هنوز دامین رو نتونسته پس بگیره ... دیگه چه برسه به شرکت های کوچکتر یا صرفا ریسلر ها . پس فقط آدم خودش باید بکاپ داشته باشه و مستقیم کار کنه و به کسی وابسته نشه تا مطمئن نیست .
همین چند ماه پیش بعد از اینکه از نت افزاز سایت هام روبرداشتم از یکی دیگه ریسلر گرفتم . سر یک مسئله کوجک کاری کرد که با شریکم رفتیم شرکتش و تهدید کردیمش تا پولمون رو پس داد ! سر safemode on بودن روی سرورش یکم سری سایت ها از کار افتاده بودن و می گفت اررور از برنامه نویسیه و سرور رو تغییر نمیداد . می اومد safemode رو به صورت لوکال روی هاست آف می کرد اما بعضی اسکریپت ها safemode رو از لوکال نمی خونن و از سرور میگیرن و از کار می افتن . که چند وقت پیش رفتم سایتشون دیدم اون شرکت هم واگذار شده . سایتش رو هم دارم بخواهید ولی مثل اینکه اینجا نباید مستقیم مطرح یشه . مهم هم نیست ...
کلا سرویس خوب دادن و سرویس خوب گرفتن به خیلی عوامل بستگی داره که اولین باری که آدم از یک جا سرویس میگیره فقط شانس و شناخت دیگران هست ممکنه یه سرور خوب در بیاد یه سرور دیگه بد و شرکت هم نتونه کار خاصی برات بکنه . درسته شرکت باشه باز بهتر از نبودنشه به هر حال یک کسی رو داری باهاش طرف شی . اما همین شرکت ها هم آدم نادرست خیلی توشون هست .
شما لطف کن لیست اون سایت هایی که گفتی رو هم بده . یه نگاهی هم به اونا بیندازیم ...
AfraWeb.net
March 21st, 2010, 19:11
سرور ها بدون هزینه ست اپ هستند MyDedis.com - Dedicated Servers (http://mydedis.com/servers.html)
و کلی رسیلر دیگر که با ovh کار میکنند مطمعنا میتونید قیمت های پایین تری خریداری نمایید همچنین میتونید برای تایید رسیلر بودن به ovh ایمیل بزنید و این مسله رو بپرسید
PDhost.net
March 21st, 2010, 19:24
ممنون این ها رو هم بررسی می کنم تا شب . اما احتمال خیلی قوی از همین hugeserver بگیرم .. امیدوارم به مشکل خاصی نخورم بعد این همه تحقیق این دفعه .
من همیشه در فروم های خارجی بودم این فروم رو خیلی وقت پیش آشنا شدم اما نمی اومدم تا اینکه سر این سرور الانم به مشکلات عجیبی خوردم که کسی نمی دانست . باز هم این فروم بهتر از جاهای دیگر بود در ایرانیا
persianmp3
March 25th, 2010, 11:53
دوستانی که در مورد ovh صحبت میکنند و نظر میدن بهتره حداقل یکبار استفاده کنند بعد نظر بدن