ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کدام CentOS برای نصب؟؟؟

mahdiyehh
September 14th, 2013, 12:31
سلام بر دوستانم.
من میخاستم کانفیگ کردن سرورها در لینوکس رو یاد بگیرم .و از سرچهایی که کردم متوجه شدم که لینوکس CentOs گزینه مناسبی است.اما نمیدونم کدام سنت او اس رو باید نصب کنم. منظورم از نظر سایز است.
لینکهای دانلودی که سرچ کردم 720MB,1GB,4GB,6GBو سایزهای مختلف دیگه ومن نمیدونم کدام یک از اینها جوابگوی نیاز من هستن. اگه راهنمایی ام کنید خیلی خیلی ممنون میشم

Mihan-VPS
September 14th, 2013, 12:35
سلام
5.8 گزینه مناسب و قابل اعتمادی هست.
ولی همیشه بهتر هست آخرین ورژن بتا نه فاینال نصب بشه

E_R_B
September 14th, 2013, 12:40
حجم فایل ها بسته به امکاناتشون فرق می کنه

ULTRAWEB
September 14th, 2013, 13:47
نسخه های سنگین دارای پکیج های اضافی هست که نیازی نیست بیخودی سیستم خودت رو سنگین کنی باهاش

یک نسخه ی سبک 6 مینیمال بگو برات نصب کننن که حجمش 600مگی میشه بعدشم خودت برحسب نیاز بسته هاش رو نصب کن

mahdiyehh
September 14th, 2013, 21:37
صمیمانه ممنونم بابت راهنمایی هاتون.

نسخه های سنگین دارای پکیج های اضافی هست که نیازی نیست بیخودی سیستم خودت رو سنگین کنی باهاش

یک نسخه ی سبک 6 مینیمال بگو برات نصب کننن که حجمش 600مگی میشه بعدشم خودت برحسب نیاز بسته هاش رو نصب کن
میتونید یه لینک دانلود بذارید(البته برای سیستم های 32 بیتی) ؟؟!! برای اینکه مطمئن بشم باز هم میپرسم یعنی من با سنت او اس 600 مگی هم میتونم کانفیگ کردن سرورها رو انجام بدم ؟

ULTRAWEB
September 14th, 2013, 22:07
http://mirror.beyondhosting.net/CentOS/6.4/isos/i386/CentOS-6.4-i386-minimal.iso

خدمت شما بدون خیارشور:)بله که می شود
هر بسته ای هم خواستی جداگانه بادستور
yum install folan
نصب میکنید باشد که موفق باشید

mahdiyehh
September 14th, 2013, 22:57
دانلودش میکنم ،نصبش میکنم و در صورت بروز هر گونه مشکل برخواهم گشت.ممنونم که پاسخگویم هستین .من میخام برای اولین بار وارد دنیای لینوکس بشم و امیدوارم که راهنمایی های شما دوستان گرامی چراغی باشند برای پیدا کردن راه درست...

teraserver
September 14th, 2013, 23:24
نصب لینوکس به 2 صورت گرافیکی و متنی هست که اصولا در حالت متنی راه اندازی می کتند یعنی بعد از بوت کردن تایپ می کنید linux text و بعد از نصب در این حالت همیشه فقط از طریق محیط command line
دسترسی خواهید داشت که پیش نیاز آن اشنایی با فرامین لینوکس هست که با یک جستو جو ساده مبابع زیادی رو می تونید پیدا کنید

ULTRAWEB
September 15th, 2013, 01:38
درضمن بهتره توی سایت technotux,orgعضو شی اونجا معدن لینوکس کارهای حرفه ای ایرانه:) و زودتر به جواب سوالت میرسی
ماها درحد رفع نیازمون بلدیم و زیاد وارد نیستیم

amirhosseinsalavati
September 15th, 2013, 10:35
باسلام بنده هم می خوام کدام ورژن و کدام نسخه لینوکس دانلود و روی کامپیوتر خودم نصب کنم و شروع به کار کردن کنم؟؟؟

ULTRAWEB
September 15th, 2013, 13:20
باسلام بنده هم می خوام کدام ورژن و کدام نسخه لینوکس دانلود و روی کامپیوتر خودم نصب کنم و شروع به کار کردن کنم؟؟؟
شما برای دسکتاپ یکی از نسخه های دبیان بیس رو نصب کن
اوبونتو
مینت

اگرم میخوای تمرین کنی باهاش همون سنت اواس رو دانلود کن

amirhosseinsalavati
September 15th, 2013, 14:21
خوب می خوام با سنت اوس کار کنم لینک دانلودش می زارید بهترین ورزنش فرمت iso می خوام باشه تا با مجازی سازی درش بیارمش

teraserver
September 15th, 2013, 20:02
از داخل سرور به ادرس زیر برید تا خودکار بهترین لینک هارو با توجه به موقعیت سرور شما میاره و بعد از باز کردن یکی از ادرس ها لیست دایرکتوری برای شما میاد که شما فقط به dvd1. iso که نزیک 4 گیگ هست احتیاج دارید
​http://isoredirect.centos.org/centos/5/isos/i386/