PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Apache is functioning normally در دایرکت آدمین

Tarfandaneh
September 13th, 2013, 14:47
سلام دوستان
می دونم تا به حال خیلی ها این سوال را پرسیدند و شما کمکشون کردید سوال من با بقیه فرق داره.
سرور منم بعد از نصب دایرکت آدمین و اضافه کردن DNS با این اخطار رو به رو شد یعنی طوری که هیچ چیز به جز متن Apache is functioning normally در صفحه نمیادمد هر چی در گوگل گشتم همه جا گفته بودند مشکل از DNS ها است که خب من مطمئن بودم مشکل من از دامنه یا DNS نیست چون آدرس آیپی سرور هم که در مرورگر میزدم بازم همین میامد حالا بعد از کلی جستجو که هیچی پیدا نکردم الکی پیش خودم گفتم بذار به شاخه var/www/html که در فایل کانفیگ آپاچی به عنوان روت سرور تنظیم شده برم با دستور cd وارد این پوشه شدم و با دستور ls یه لیست از فایل هاش را در آوردم بعد دیدم که یه فایل index.html در این پوشه است که وقتی با ویراشگر بازش کردم دیدم فقط حاوی کد HTML زیر است :

<html>Apache is functioning normally</html>

من با دیدن این خیلی تعجب کردم و برای مطمئن شدن یه کلمه به آخر این اخطار اضافه کردم دیدم که در سایت هم اعمال شد.
سرویس آپاچی هم تست کردم به خوبی کار میکنه و فعاله حتی چند بار ری استارتش هم کردم.
حالا به نظرتون من می تونم این فایل رو پاک کنم و قالب سایت خودم را در این پوشه آپلود کنم آخه وقتی هر متن یا کدی که من می نویسم در سرور اعمال میشه احتمالاً مشکل برطرف شده اما این فایل را پاک نکرده.
حالا می خواستم نظر شما را بدونم.
با تشکر

E_R_B
September 13th, 2013, 15:06
شما رو این سرور دامین ست کردید یا نه؟!
باید یکی سرورتون رو چک کنه

Tarfandaneh
September 13th, 2013, 15:15
بله دامین هم ست کردم اما این اخطار
Apache is functioning normally هم برای آیپی سرور و هم برای دامین نمایش داده میشه.
الان هم آخر این اخطار با ویرایش فایل var/www/html/index.html یه کلمه HSG اضافه کردم حالا هم در دامنه و هم در آیپی سرور اخطار شده این : Apache is functioning normallyHSG
من میگم وقتی می تونم این اخطار را براحتی حذف کنم یعنی می تونم قالبم هم نصب کنم دیگه درسته؟

arDEmbOt
September 13th, 2013, 18:18
هزاران بار توی این انحمن و انجمن های دیگر گفته شده است که این پیام یه اررور نیست و به احتمال بسیار زیاد شما دامین را به درستی در دایرکت ادمین اضافه نکرده اید

ramin02
September 13th, 2013, 18:22
البته من در اون حدی نیستم که بخوام نظری بدم ولی اگه روش های بالا جواب نداد
نیم سرورتونو عوض کنین مث این
server1.yourdomain.com

Tarfandaneh
September 13th, 2013, 18:38
خیلی ممنون اون فایل index.html که نوشته بود
Apache is functioning normally پاک کردم.