ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست طراحی سایت

Spartan
September 12th, 2013, 22:00
سلام خدمت همه دوستان

لطفا هزینه حدودی برای درست کردن سایت با مشخصات زیر رو اعلام کنید
بعد از تایید نمونه سایت ها ی خارجی معرفی میشن تا هزینه دقیق رو اعلام کنید در حال حاظر فقط امکان سنجی دارم می کنم

سایت جوملا با قابلیتهای معمول ( برای اطلاع رسانی سایت اصلی )
* ( قالب سایت موجود فقط نیاز به یکم دست کاری و چیدن داره)

مشخصات کلی
1. دارای صفحه آموزش الکترونیک ( ازقبیل متنی و ویدیو )
2. دارای فروشگاه قطعات و قسمت حراجی
3. دارای صفحه دریافت سفارش ساخت نمونه کار و محاسبه هزینه کار ( بر اساس فرمول های از پیش تنظیم شده )
4. دارای انجمن ( قاعدتا vBulletin باید باشه )
5. امکان اتصال به پنل اس ام اس ( برای اطلاع از ایمیل و سفارش کار توسط کاربر )

تا جای که اطلاع دارم نیاز زیادی به برنامه نویسی اختصاصی نداریم و از پروژه های رایگان یا پولی می شه استفاده کرد مثل ... Joomla , VirtueMart , MediaWiki,vBulletin
لطفا از جملات با ما تماس بگیرید و یا با پشتیبانی ما در ارتباط باشید و .... اصلا استفاده نکنید چون فقط دارم یه لیست با هزینه ها تهیه می کنم
تاپیک مشابه در PT زده شده که دوستان لطف داشتن PM دادن .

با تشکر

lived
September 12th, 2013, 22:42
اطلاعات سایت را میخواهید ما قرار دهیم ؟
آیا قالب اختصاصی هم میخواهید ؟
هاستینگ هم میخواهید ؟

Spartan
September 12th, 2013, 23:00
اطلاعات سایت را میخواهید ما قرار دهیم ؟
آیا قالب اختصاصی هم میخواهید ؟
هاستینگ هم میخواهید ؟

اطلاعات سایت اطلاع رسان کم فقط مشکل اینجاس که وقت کافی برای صفحه چینی ندارم استایل اولیه چیده بشه دیگه بر اساس همون کارو ادامه میدیم ( امیدوارم منظورمو فهمیده باشید )
تم هم از راکت تم انتخاب شده که راست چین و چپ چینش کامل درست فقط برای فرم تماس و .. از RsForm استفاده کردم که نتونستم اونی که میخوام دربیارم و محدودیت ایجاد کرد (البته تجربه کار باهاش نداشتم تا حالا)

هاستینگ نمی خوام فعلا سرور مجازی میگیرم چون قسمت اموزش رایگان می خوام راه بندازیم که هاست جوابگو نیست اگه موفق بود و به جای رسید می ریم سراغ سرور اختصاصی
این فعلا مهم نیست برام فعلا هزینه شروع کار مهم برای کسی که یه سمپل حدودی پایه ریزی بکنه و من بتونم سایت بدم دست یه نفر و بر اساس همون اساس اولیه کار ادامه بده
* ممکنه چند تا ماژول کوچولو لازم باشه نوشته بشه ولی ترجیح میدم سیستم اصلی روی برنامه های اماده باشه تا کمتر به مشکل بخوریم .

ra3ou1
September 14th, 2013, 14:33
در صورتی که بصورت حرفه ای لازم داریم و هزینه می حواهید بکنید

با بنده در تماس باشید

farjadp
September 14th, 2013, 16:04
با درود

در خصوص طراحی هر قسمت باید به صورت مجزا صحبت کرد که دقیقاْ منظورتان چیست. مثلاْ‌در خصوص آموزش الکترونیک مبحث مفصل است. اما اگر یک چیز ساده بخواهید به شرح زیر شرکت داده پردازان فرجاد اعلام آمادگی می نماید :

1. دارای صفحه آموزش الکترونیک ( ازقبیل متنی و ویدیو ) = قیمت حدودی هشتصد هزار تومان
2. دارای فروشگاه قطعات و قسمت حراجی =قیمت حدودی چهارصد هزار تومان با دو درگاه بانکی
3. دارای صفحه دریافت سفارش ساخت نمونه کار و محاسبه هزینه کار ( بر اساس فرمول های از پیش تنظیم شده ) = پنجاه هزار تومان
4. دارای انجمن ( قاعدتا vBulletin باید باشه ) = نصب و کانفیگ رایگان
5. امکان اتصال به پنل اس ام اس ( برای اطلاع از ایمیل و سفارش کار توسط کاربر ) = با توجه به اینکه تخصص شرکت ما بر روی سه سی ام اس معروف ( جوملا - وردپرس - دات نت نیوک ) می باشد٫ راه اندازی برای هر سه سی ام اس رایگان می باشد اما هزینه ی راه اندازی که شرکت های دیگر دریافت می کنند به ما ربطی ندارد. ما فقط پل ارتباطی را فراهم می کنیم.

»» شرکت طراحی سایت داده پردازان فرجاد (http://www.farjadp.com/)
»» پکیج ویژه تامین امنیت وب سایت ها (http://www.farjadp.com/index.php/2013-01-31-11-13-10/2013-01-31-11-18-10/تامین-امنیت-وب-سایت-ها)
»» پکیج های بهینه سازی وبسایت (http://www.farjadp.com/index.php/2013-01-31-11-13-10/دیگر-موارد/پکیج-های-بهینه-سازی)

با آرزوی موفقیت
مرتضی پورمحمد

Spartan
September 14th, 2013, 20:45
در صورتی که بصورت حرفه ای لازم داریم و هزینه می حواهید بکنید

با بنده در تماس باشید

سلام
دوست عزیز من هیچ حرفی از هزینه نزدم و هیچ محدوده بودجه اعلام نکردم !
تصمیم این که چقدر هزینه می خواد بشه با من نیست و به من هم گفته نشده .
بجز شما 2 نفر از این انجمن و 3 نفر در pt اعلام هزینه کردن ممنون می شم شما هم براورد هزینه بکنید روز 2 شنبه من باید اعلام هزینه بکنم
مهم ترین اصل چیدمان و قابلیت فروشگاه که pm شد لطفا براورد هزینه و مدت زمان کنید