ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد نصب vmware esxi 5.1

shirdel
September 12th, 2013, 20:10
با سلام

من vmware esxi 5.1 رو روی یک سرور asus مدل ts-300 نصب کردم (البته قبل از نصب هاردهای سرور رو raid 5 کانفیگ کردم ) هنگام نصب vmware یه موردی که پیش میاد اینکه raid شناخته نمیشه و vmware فقط روی یکی از هاردا نصب میشه البته دایور raid هم اینتل هست ولی vmware نمیشناسه
حالا سوال اینکه این مشکل راهی داره یا نه ؟

دوم اینکه اگر مشکل برطرف نشه و راهی نداشته باشه و مجبور بشم ویندوز نصب کنم و از vmware server استفاده کنم ماشین هایی رو که در vmware esxi 5.1 ساختم میشه این ماشینا رو به vmware server انتقال داد ؟

d3m0n3y3z
September 14th, 2013, 02:12
یکی این که شما دقیقاً ببینید از کدوم کنترلر RAID شرکت اینتل دارید توی سرورتون استفاده می کنید و ESXi Hardware Compatibility List رو از وبسایت رسمی شرکت VMware تدریافت کنید و چک بفرمایید که داخل لیست هست یا خیر.
VMware Server خوب هست اما با ESXi قابل قیاس نیست. و نمی تونه ویندوز سرور 2012 و ویندوز 8 رو virtualize کنه. در مورد ماشین های موجودتون هم بستگی به نسخه سخت افزاری داره که باهاش ماشین رو ساختید. اگه نسخه ش جدید باشه فکر کنم VCenter Convertor براتون تبدیلش کنه.

shirdel
September 14th, 2013, 08:10
یکی این که شما دقیقاً ببینید از کدوم کنترلر RAID شرکت اینتل دارید توی سرورتون استفاده می کنید و ESXi Hardware Compatibility List رو از وبسایت رسمی شرکت VMware تدریافت کنید و چک بفرمایید که داخل لیست هست یا خیر.
VMware Server خوب هست اما با ESXi قابل قیاس نیست. و نمی تونه ویندوز سرور 2012 و ویندوز 8 رو virtualize کنه. در مورد ماشین های موجودتون هم بستگی به نسخه سخت افزاری داره که باهاش ماشین رو ساختید. اگه نسخه ش جدید باشه فکر کنم VCenter Convertor براتون تبدیلش کنه.

مرسی ممنون از اینکه راهنمایی کردید و وقت گذاشتید

d3m0n3y3z
September 15th, 2013, 15:12
مرسی ممنون از اینکه راهنمایی کردید و وقت گذاشتید

خواهش می کنم. امیدوارم که اطلاعات به دردتون بخوره.